Váratlan utazás az Antarktiszra

Szavazás átlaga: 7.98 pont (48 szavazat)
Megjelenés: 2024. július 22.
Hossz: 47 892 karakter
Elolvasva: 507 alkalommal
Naomi hajnalban, amikor végzett a bárban, ahol dolgozott, gyalog indult hazafelé. Tudta, hogy nem veszélytelen a New Yorki utcákon hajnalban sétálni, pláne ezen a környéken, de arra számított, hogy ilyenkor már a veszélyes alakok is álmosak és aludni akarnak nem ilyen pénztelen, szerencsétlen, fáradt, álmos nőt háborgatni.
Először csak céltalanul járkált, a feszültség, ami fölgyűlt benne oldódni kezdett. Lábai is nagyon fájtak, miközben a tengerpart felé indult, ahol fázósan húzta össze magán vékony dzsekijét. Ilyenkor szeptember elején eléggé hűvösek a hajnalok, de amikor délután munkába ment még meleg nyári délután volt. A főnöke még este közölte vele, hogy ez az utolsó napja a bárban, mert a lány, akit helyettesített, meggyógyult. Leült a parton, és a lábait a homokba fúrta. A vizet nézte, amin egy kólásdobozt hintáztattak a hullámok.
Arra próbált gondolni, hogy mit fog most csinálni. Megint nincs állása, alig van pénze, ami van, az nem elég a lakbérre. A helyzete kilátástalannak tűnt és már nem volt ereje sírni sem.
Lefeküdt a homokban, becsukta a szemét, és megpróbált valami kellemesre gondolni.
A nyár az jó dolog, mert meleg van és süt a nap. Az idei nyár nem sok kellemes emléket hagyott benne, mert alig volt munkája, és ami volt az is csak helyettesítés.
Eszébe jutott az egyik forró nyári délután, amikor hazafelé tartott az unalmas irodából, ahol gépírónőként dolgozott, és hirtelen jókedve lett, mert meglátott egy szökőkutat valahol a 42-ik utca környékén és nem tudott ellenállni a kisértésnek, hogy lehűtse magát. Először csak az arcára locsolta a vizet, de aztán mikor meglátott néhány megbotránkozó arcot, bemászott a vízsugár alá. Pillanatok alatt elázott, aztán úgy elázva szandálját a kezébe véve, csöpögve ment hazáig. Az emberek nagyívben kikerülték és furcsállva néztek rá, de őt ez nem érdekelte, akkor nagyon jól érezte magát és ez a gondolat most is megnyugtatta. Nevetve gondolt arra a pocakos idős úrra, aki csorgó nyállal nézte a testére tapadó blúzt, aztán megvetően mondta a feleségének – hippi.
Ekkor furcsa sistergést hallott. Kinyitotta a szemét és a hajnali derengés helyett vakító világosságot látott maga körül. Csodálkozva nézett fel, és a feje fölött meglátta a hatalmas villogó gömböt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 22 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.98 pont (48 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Miriam
2024. július 25. 23:50
#7
Profi módon megírt történet! Szépen gördülnek a mondatok,  magában a történetben is van extremitás. Szóval: gondos, szép munka. Az egyetlen, ami engem némiképp zavart, hogy miért Tom, Naomi és Claire a szereplők. Önmagában véve peresze nem baj, ha egy külföldi családról szól egy töténet, de annak indokoltnak kell lenni. Valami olyan momentumnak kell lenni, ami csak veleük és csak ott történhet meg. Mi, akik magyarok vagyunk, és ebben az országban élünk, az itteni viszonyokat ismerjük legjobban. És nem is tudunk másként gondolkozni,  mint a mi sajátos észjárásunkkal. Épp ezért nem árt óvatosnak lenni akkor, amikor idegen országok lakóiról írunk. (Ez persze csak jóindulatú észrevétel)
2
kaliban
2024. július 22. 21:05
#6
A sok-sok tömény, ..citől csöpögő pornó mellett, üditő néha egy-egy ilyen kellemes, romantikus mese. Lolamackó! Mindig meg tudsz lepni bennünket! Köszönöm és gratulálok, nagyon szép munka!
1
Kexi69
2024. július 22. 20:53
#5
Gratulálok!
Gyönyörű romantikus történet, igényesen megírva. Nagyon megérdemli a 10 pontot.
1
Éva596
2024. július 22. 12:56
#4
Szerinted mikor szól egy történet a szexről? Ha orrba-szájba dugnak benne? A fejlécen ott van, romantikus és sci-fi. Ennek ellenére van benne szex, nem is két-három soros, éppen hogy megemlítve, hanem több mint 22 sorban leírva. Nem szólhat minden történet anya-fia, apa-lány, testvérek közötti szexről. Az oldal címe: Törte-net! Magyarul történeteket várnak, amikben szex is van. Nem az a cím: Porno-oldal! Azt keresd máshol! Kellemes sci-fi történet, amiben egy közel három hónapja egyedül, szex nélkül élő férfi és egy véletlenül odakerült szűz lány élvezetes első együttlétét lehet olvasni.
2
Ez egy válasz fiesta14 2024. július 22. 11:58-kor írt üzenetére.
f
fiesta14
2024. július 22. 11:58
#3
Történet jó de nem a szexről szól.
2
Andreas6
2024. július 22. 09:26
#2
Fantasztikus és nagyon szép.
2
T
Törté-Net
2024. július 22. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1