Az elgázolt balett-táncos 3. rész

Szavazás átlaga: 8.25 pont (63 szavazat)
Megjelenés: 2024. július 19.
Hossz: 107 682 karakter
Elolvasva: 727 alkalommal
A lány megörült az ajánlatnak, bár sajnálta, hogy egyedül kell fölfedeznie ezt a csodavilágot. Emlékezett rá az úti könyvből, hogy van Tokió mellett egy kis skanzen, egy település, amit teljesen úgy őriztek meg, mint ahogyan az régen működött és azt szívesen megnézte volna. Armand telefonált és megkapta a limuzint azzal a kikötéssel, hogy a szálloda egyik lakóját, egy üzletembert is elvisznek egy tárgyalásra, aztán rendelkezésre áll a kocsi. Anna nem bánta, ha más is utazik vele. Armand elment a titkárával megbeszélésekre. Anna egy kis hátizsákba pakolt és elindult a hallba, ahol a sofőr már várta. Az üzletember is megérkezett és gondterhelten ült be a lánnyal szemben, alig nézett rá, a papírjaiba temetkezett. Anna az útikönyvet nézegette és egy térképet, majd a férfi mellé térdelve a sofőrt kezdte faggatni az ablakon át. A japán férfi nem mindig értette mit akar kérdezni, és a lány már kézzel, lábbal magyarázott, mikor a férfi megszólalt japánul és kisegítette. Anna mosolyogva nézett rá.
– Köszönöm – mondta és most már a férfinak magyarázott. – Maga biztosan sokat járt már itt. Ismeri azt a skanzen falut, ahol minden úgy van megőrizve, mint régen? Oda szeretnék eljutni. Látja, ez az, itt írnak róla – mutatta a könyvet. A férfi félrerakta a papírjait és a nő úti könyvét nézte, majd szomorúan mondta.
– Sokszor jártam már itt, de ebben a skanzenben még nem jártam, igazából a tárgyalásokon kívül még sehol sem jártam. Éttermekben, bárokban, szállodai szobákban voltam csak – a lány rácsodálkozott.
– De hát ez lehetetlen. Ennyi csoda van itt maga körül és nem kíváncsi rá? Akkor igazából azt sem mondhatja el, hogy itt járt, ha nem is látott semmit – a lány lelkesen magyarázott. A férfi nézte a lányt, és amikor megérkeztek a belvárosba a tárgyalás helyszínére, mondott valamit a sofőrnek, aki a mélygarázsba hajtott és leparkolt. A férfi telefonált, majd egy öltönyös jött oda a kocsihoz és a papírokkal teli táskát átvette és aztán a férfi utasítást adott a sofőrnek és elindultak. Anna értetlenül nézett az utastársára.
– Látni szeretném, azt a települést – mondta a férfi és elmosolyodott kicsit bizonytalanul.
– Ez csodálatos – lelkesedett a lány. – Örülök, hogy nem kell egyedül lennem! – a férfi kivette a lány kezéből a könyvet és beleolvasott, de Anna elvette és letette, majd azt mondta. – Mostantól nem a könyvet olvassuk, hanem ösztönösen mindent kipróbálunk – a férfi még bizonytalanabb lett, de rábízta magát a lányra.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 49 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.25 pont (63 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kivancsifancsi
2024. július 22. 08:55
#7
Nagyon köszönöm ezt a gyönyörű élményt. Az értékelést kellően leírták előttem.
1
veteran
2024. július 21. 03:13
#6
Nagy élmény volt.
1
Andreas6
2024. július 20. 06:31
#5
Köszönöm az élményt. Sok olyan emberről írsz, aki hajlamos túlbonyolítani az életét, de hál' Istennek nem mindannyian menthetetlenek.
1
Tiltakozó77
2024. július 19. 22:47
#4
Éva596 után mit mondhatnék! 10. p.
1
Éva596
2024. július 19. 09:40
#3
Ez aztán jól összekuszálódott. A korábbi történetekkel szemben itt betoppant egy új ember, aki aztán mindenkitől elrabolta Anna szívét. De ha figyelmesen olvassátok a történetet a két férfi David és Peter közel ugyanolyan alkat. Az egyik mindenkire féltékeny, mert korábbi barátnőjét elszerették, a másik meg azért tartózkodó, mert korábbi barátnője csak a pénzére pályázott. És amelyik túl tudott lépni ezen a fóbián, az elnyerte Anna szívét, és majdnem azt írtam fele királyságát. És akik végig izgulták a három részt, megnyugodhatnak, mert Lolamackonál a befejezés csak a boldog vég lehet. Köszönöm, jól esett olvasni, élveztem.
2
kaliban
2024. július 19. 04:53
#2
Minden jó, ha jó a vége! Köszönöm Lolamaci!
2
T
Törté-Net
2024. július 19. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1