Lelépő

Szavazás átlaga: 8.06 pont (36 szavazat)
Megjelenés: 2024. július 17.
Hossz: 28 964 karakter
Elolvasva: 590 alkalommal
– Köszi srácok! Még egyszer, köszi mindent IS! – emeltem fel poharam helyett az apró üvegecskét. Sorra koccantak hozzá a hasonló üvegek. Még egy gyors kézfogás a volt kollégáktól, a kolléganőktől egy gyors ölelés, és mindenki elsietett a buszok felé. Hiszen mindenkinek letelt a mai napra a meló, és mindenki szívesebben lenne már otthon. Nekem meg indul a hosszú hétvége annak ellenére, hogy még csak csütörtök van. És utána már vissza se térek ide, mivel több, mint négy év után ez volt az utolsó munkanapom. Most még jön több, mint két hét szabi, aztán irány az új munkahely. De ennek itt vége.
Utolsónak Viki maradt. Csak lazán fogta meg a vállam, szoknyája megbillent, és telt, piros ajkait már a számon éreztem. Csak egy pillanatra ugyan, de ez akkor is szám volt. Ez azért kicsit meglepő volt tőle, de legalábbis váratlan.
– Ez mi volt Viki? – kaptam el gyorsan a kezét, hogy ne tudjon elmenekülni. Ugyanis ez furcsa helyzet volt, és én szeretek tisztán látni – Ha az arcomra tervezted, akkor bénán célzol. Ha csók akart lenni, akkor meg bénán csókolsz.
– Nekem van pár alapelvem – kacagott fel Viki – Például sosem kavarok kollégákkal.
– És?  
– Te már nem vagy kolléga.
– Érthető alapelv – bólintottam rá – Mivel már nem vagyunk kollégák, nem volna kedved a többi alapelvedet is elmesélni? Valamikor. Valami nyugodt helyen. Mondjuk nálam.
– Bármikor szívesen – mosolygott rám, de úgy, hogy a vérem forrni kezdett ettől a mosolytól, mert annyira sokat ígérő volt.
– Mondjuk most megfelelne?
– Tökéletesen megfelel – bólintott rá.
– Akkor gyere – tereltem őt az én buszom felé.
Ahogy Viki fellépett a busz lépcsőjére, kísértést éreztem, hogy megpróbáljak a szoknyája alá nézni. De minek szórakozzak ilyen apró, huligán trükkökkel, mikor úgy néz ki, hamarosan maga fogja lehúzni a bugyiját? A buszban aztán elég volt eljutni a második kanyarig, még a parkolóban, és Viki nem tudott ülve maradni, eldőlt. Egyenesen rám. Közben combomba kapaszkodott, hogy valamennyire egyenesen tartsa magát. De nem markolt bele a lábamba, csak lazán, simán, gyengéden kapaszkodott belém. Majd gyengéden végigsimította a lábamat. Előbb a térdem felé, majd fel, addig, amíg a nadrágon keresztül a farkamhoz nem ért, ami követelőzve, rángatózva dörömbölt nadrágom belsejében, és oda érve meg is állapodott a keze.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 14 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.06 pont (36 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Waderlaci
2024. július 20. 05:10
#7
Köszönöm.
Azt elárulom, hogy majdnem fenekelés nélküli lett a történet. Viszont ha már adódott a lehetőség, akkor éltem vele. Korábbi vitákba és kommentekben előjött, hogy többeket érdekelne a nő fenekel férfit felállás, és az oda-vissza felállás. Az előzőből kevés van, az utóbbi pedig talán egyáltalán nem volt eddig. És mivel ezek jól ide illeszthetőek voltak... így ebbe írtam bele.
3
Ez egy válasz Indiana Jones 2024. július 18. 23:32-kor írt üzenetére.
I
Indiana Jones
2024. július 18. 23:32
#6
Mindig elolvasom amit írsz, mert olyan változatos témákat szedsz össze, hogy érdemes belekukkantani. Szerintem a fenekelések nélkül is jók lennének a történetek, sőt az én véleményem, hogy ha azok kimaradnának, akkor nagyobb sikereid lennének. Ezek után is elolvasom amit írsz, mert érdekesek, de sokszor ott leállítanám a filmet ahol előkerül a pálca.
3
kivancsifancsi
2024. július 17. 12:30
#3
Aki ezt szereti csinálja és/vagy olvassa.
1
veteran
2024. július 17. 02:08
#2
Jó történet, de én a verést kihagynám.
0
T
Törté-Net
2024. július 17. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1