Pálcamesék - Prológus - Gyümölcsök

Szavazás átlaga: 5.71 pont (21 szavazat)
Megjelenés: 2024. július 16.
Hossz: 16 751 karakter
Elolvasva: 406 alkalommal
Óvatosan simítom végig a gerincedet. Meztelen, nyirkos bőröd szinte tapad a kezemhez. Borzongás fut végig a hátadon. Tenyerem alatt érzem, ahogy idegesen, kapkodva fújtatsz. Vagy ez nem is idegesség? Hiszen nem ez lesz az első eset.
Három szál vékony vesszőt fogok össze. A három szál három irányban indul el a meztelen feneked felé. Olyan édes a kis suhogó a hangjuk! Alig hallható, akár még zárt helyen is lehetne használni, nem keltene feltűnést. Ahhoz hasonlítható, mint mikor egy városi forgatagban a földre hull egy pénzérme. Aki közel van, és nyitott a nem odaillő zajokra, az hallani fogja a , de mindenki más elsiklik felette. Ez a hang is gyenge, erőtlen. De nekem és neked hallható. És főleg izgató mindkettőnknek. Látom, ahogy vállad és feneked izmai megfeszülnek a hang hallatán. Bőröd megremeg, ahogy először érintik meg meztelen fenekedet a vesszők. Egy valódi ki örömtánc amit együtt adnak elő eszközök, emberek, érzések és minden együtt. Egy tökéletes pillanat.
Az eltelt két évben hányszor is voltunk már ugyan itt ugyan így együtt? Hányszor ölelted már ezt a fát? Hányszor szenvedtél és elégültél ki ugyan itt? Az első alkalom... Akkor még csak húsz éves voltál, friss, nem egészen fél éves volt a kapcsolatod, amiben sok mindent megkaptál. Szerelmet, szeretetet, hűséget, apró, napi figyelmességet, játékot, barátságot. Büszke volt rád már akkor is a barátod, és te is büszke voltál magadra, mint nőre. Igazi nőnek érezted magadat mellette már az első perctől kezdve. Mellette sosem volt éhes a puncid, ahogy te sem hagytad, hogy a farkának éheznie kelljen. Fiatalos hévvel éltetek meg minden együtt töltött percet és napot. De neked valami hiányzott. Volt egy apróság, aminek a hiánya miatt mégsem lehetett tökéletes a kapcsolatotok.
Már számolnom sem kell. Automatikusan lendül ötször a kezem, ötször csapva oda gyorsan a fenekedre. Bent tartod a levegőt arra a pár másodpercre, amíg megkapod az öt vesszőcsapást, és utána felszabadultan veszel újra levegőt. Nem nyeldekelve, mint egy fuldokló, nem nagy levegőt, hanem csak egyáltalán levegőt veszel, mint máskor. Hófehér feneked bőre remeg csak a vesszők érintésétől, miközben mosolyognak rajta a halvány, rózsaszín csíkok.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.71 pont (21 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2024. július 19. 06:44
#9
Aki modortalan bunkó, az is marad.
0
Ez egy válasz Waderlaci 2024. július 16. 17:21-kor írt üzenetére.
F
FlyEagle
2024. július 16. 23:14
#8
Nem vagyok híve a S/M stílusnak, nem izgat fel, de maga a történet, a szép fogalmazás rabul ejti a képzeletet. Nem a brutalitás hanem az érzéki törődés és alázat oldaláról megközelítve, irodalmilag teszi széppé a történetet.
2
Waderlaci
2024. július 16. 17:21
#7
Sok mindent mondanék szívesen válaszként, de csak annyit mondok erre:
AKI HÜLYE, AZ IS MARAD.
Az egyetlen, ami nagyon nehezen fér a fejembe, hogy hogyan sikerült annyi, egyébként értelmes embert ennyire megvezetned, hogy engem hülyéznek le, mikor véletlenül nem teljes erődből pocskondiázod a munkám, és jószándékodról és a bölcsességedről próbálnak meggyőzni, miközben csak egy ember formájú szarkupac vagy, ezt akárki láthatja, akinek a szeme működik.
1
Ez egy válasz Andreas6 2024. július 16. 17:05-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. július 16. 15:20
#4
Ez már majdnem romantikus cimkét is megérdemelne, annyira szépen írtad meg.
2
veteran
2024. július 16. 05:00
#2
Ez is erőszak ,egy formája. Utálom.
0
T
Törté-Net
2024. július 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1