Nudis élmény

Szavazás átlaga: 7.86 pont (50 szavazat)
Megjelenés: 2024. július 16.
Hossz: 7 839 karakter
Elolvasva: 968 alkalommal
Két hét Franciaország, úgy voltunk vele kell most a hosszabb kikapcsolódás. A szállás, az idő a város minden szuper volt, az első néhány napban felfedeztük a környéket hogy aztán utána még nyugisabban tényleg csak a pihenésé volt a főszerep. Szerencsére sok szép szabad strand volt a környéken és találtunk egy nudistát is 15 perc autóútra ami igen biztató volt amit el is mentünk megnézni. Nudista strandhoz híven, egy rejtett kis sziklák közötti annyira nem könnyen megközelíthető partszakasz volt szinte senki nem volt rajtunk kívül így elterveztük hogy ide még jövünk. Pár nappal később így megint oda vitt minket az utunk.  
Viszonylag korán mentünk olyan 9 fele már a parton pakolásztuk ki a törölközőket, strandlepedőt, ernyőt, a part egyik sziklás végének közelében. Megszokásból gondolom, de mindkettőnkön fürdő ruha volt amit én gyorsan le is vettem. Esztin egy rózsaszín tangás bikiniszett volt amiben nagyon dögösen nézett ki. Csinos sportos vékony alakja vállig érő festett szőke hajával és a barna bőrével mindig lehozott a lábaimról... Erre rátett hogy egy éve elkezdett fitness modellkedni így az alakja még kidolgozottabb lett. Bár, és ezt említettem is neki, hogy bizony a mellei illetve a popsija rovására ment kicsit, viszont ami a leglényegesebb volt hogy továbbra is nagyon nagyon nőies alakja volt nem voltak nagy izmai. Minden esetre ő is levette a bikinit, és elém tárta azt a gyönyörű testét kis tenyérnyi enyhén izmos cicik, tökéletes V alakú csupasz  ahogy én nevezem "" punci, ahhhh... Azért mert annak ellenére hogy minimális volt a zsírtömege és a punciját is inkább a csontosabb kategóriába sorolnám a bejártánál mintha összenyomták volna vagy épp mintha valaki olyan formája volt.
Első 1-2 órában miénk volt a part, aztán lassacskán azért szivárogtak az idősebb párok de még mindig bőven volt hely ezen a kb 200 méteres parton. Épp jöttünk ki a vízből amikor láttuk hogy úgy 2-3 méterre tőlünk letelepszik egy páros, tőlünk talán pár évvel idősebbek voltak a nő hosszú fekete hajú enyhén húsosabb alkat közepes cicikkel ugyan úgy csupasz puncival a párja olyan 20 centivel magasabb nála, sportos alkat, biccentve mosolyogva köszöntünk egymásnak.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.86 pont (50 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. szeptember 20. 12:05
#4
Egy könnyed kis történet. Nem volt rossz.
1
sztbali
2024. július 16. 08:55
#3
A nudista strandokon gyakran előfordul az ilyesmi.👍
2
veteran
2024. július 16. 04:54
#2
Igaz sokan csinálják nudistastrandon, nagyon illetlen.
2
T
Törté-Net
2024. július 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1