A menyasszony

Szavazás átlaga: 7.25 pont (76 szavazat)
Megjelenés: 2024. július 15.
Hossz: 7 105 karakter
Elolvasva: 1 284 alkalommal
Gyönyörű esküvő volt; meglátszott, hogy a pár nem sajnálta rá a pénzt. Hatvankét vendég vett részt az ominózus eseményen, a rá következő lakoma pedig mindenki számára kielégítő volt, még az egyébként , idősebb rokonok is élvezték az ünnepi alkalmat. A hatalmas esküvői torta tetején díszelgő „Laci és Dzseni” felirat jelezte, hogy a pár immár összekötötte életét, s innentől kezdve már csak ásó, kapa...
A rokonok által hozott házi , a versikéivel vicceskedő vőfély, a friss, üde falusi levegő és az egymás után következő, finomabbnál finomabb ételek megtették a hatásukat; a jó hangulat tetőfokára hágott. A selyemszoknyák suhogása és a combok sejthető körvonalai még azokat a fiúkat is táncba vitték, akik amúgy nem szívesen ropták. Laci legjobb barátainak libidójára mérhetetlen hatást gyakorolt ez az összjáték; folyamatosan mozgatták a csinos hölgyeket, a szünetekben pedig perverz és erotikus viccekkel hergelték a kedélyeket, miközben az italok egyre csak fogytak. A lányok örömmel vették a gesztust, a táncra hívást; ők is jól érezték magukat.
Az est fénypontja azonban még csak ezután következett: a várva várt menyasszonytánc. A vőlegényt illette az első tánc joga; Dzseni gyönyörű, fehér menyasszonyi ruhában lejtette a táncot Lacival. A főattrakció nem tartott túl sokáig; az emberek sorban álltak a menyasszony kegyeiért, miközben pénzt ajánlottak fel érte, egy tálba dobva az adott összeget, ami az arával való tánc ára volt.
Laci két legjobb barátjára is sor került, akik egyszerre szerették volna megtáncoltatni a menyecskét. Fejenként egy-egy húszezrest dobtak a tálba, aminek láttára Dzseni szája tátva maradt, míg Laci már csak távolról, immár egy asztal mögül figyelte az eseményeket.
A fiúk közrefogták a lányt. Egyikük közelebb hajolt hozzá, átfogta a derekát, s néhány tánclépést lejtve vele a fülébe súgott valamit. A vőlegény csak annyit láthatott, hogy arája szemei elkerekednek, mintha nem hinne a fülének, s még mielőtt Dzseni bármit is szólhatott volna, egyikük felkapta a menyasszonyt a hátára, s már futottak is ki vele az ajtón.
Dzseni sikítozott, ám tűrte, hogy kicipeljék a helyiségből, míg Laci felpattant a székéből, de a többiek azonnal elkezdték nevetve nyugtatgatni. Hahotázva vették tudomásul a jelenetet; menyasszonyrablásnak lehettek szemtanúi.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.25 pont (76 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
s
sipospista
2024. július 16. 12:25
#3
Egynek elmegy
1
T
Törté-Net
2024. július 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1