A fájdalom után jön a jó 4. rész

Szavazás átlaga: 8.23 pont (69 szavazat)
Megjelenés: 2024. július 14.
Hossz: 13 637 karakter
Elolvasva: 3 513 alkalommal
„ ... Patrik mögé lépve kikötöttem a csuklyát, aminek az eleje nedves lett a belőlem kiszivárgó nyálas nedvemtől. Lassan húztam le, oldalról figyeltem. Hunyorgott, majd elképedve nézett a nőre.
Ez ... ez nem lehet igaz! Ezt nem hiszem el! – Dörzsölte a szemét ...
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
– Anyukaaaa!... Olívia!... – Szinte remegett a térde. – Ez... ez?
– Drágám! Hallottam a beszélgetéseteket Tündinél, a férjével, a többesről. Hogy mennyire elviselné a farkincád. Tudod, hogy apa és anya után a téged szeretlek a legjobban. Tudtam, hogy erre vágysz! Előszülinapi meglepi! – Pusziltam szájon.
– Erre a leginkább megbízható nő, az anyukám! – Léptem mellé, karoltam át.  
Patrik szeme jojózott, nem tudott betelni a látványunktól. Hol rám – a fehérkére, – hol anyára – a vöröskére – nézett.

– Tudod, benne bízom meg a legjobban. Ő nem döf hátba, ő nem zsarol be, és ő nem fog elvenni tőlem soha. Na, meg egyébként sem vagytok újdonság egymásnak.
Anya kezdett volna magyarázkodni, de beléfojtottam a szót.

– Bevallom, hogy Tündi sokat segített, biztatott, erőt és megerősítést adott. A kiszemeltemről nem tudott, hiszen nem tartozik rá. Azt füllentettem, hogy belebotlottam, ami igaz is valahol, hiszen ha akkor nem megyek haza... Na, de mindegy is. Anya ide irányítása könnyű volt. Feltétel nélkül jött, és bár nem is tudta miért, de kértem, és jött. A neheze tegnapra maradt. Márti el tudta játszani, amire kértem, és még nem mer visszakérdezni.  
Mindketten hüledezve hallgatták a mondókámat, ami egy leeresztés volt, de egyben menekülni próbálás, időhúzás, ráhangolódás, a magam erősítése a jövőre nézve.  

– Nos, anyának volt legnehezebb elmondani a kérésem. Tudva azt, amit nem akarok tudni, mégis ciki volt a szülőanyámat megkérni arra, amit korábban már kérés nélkül megtett.  
– Köszönöm anya a megértésed! – Öleltem magamhoz, elfeledve, hogy fedetlen kebleink össze fognak érni. Gyorsan el is engedtem.  
– Anya csak egy van, igaz a szlogen. Megértett, viszolygott, de belement. – Elgondolkodtam.
– Én ezt fordított helyzetben nem tudom, hogy éltem volna meg.
Anya rákvörös lett, Patrik – mint egy demens – nyitott szájjal, csurgó nyállal figyelt. Szerintem azt élte meg, amit én, amikor először vitt wellnessre, amikor a liba átvágta. Úgy nézett ki, mint aki azt hiszi, hogy álmodja az egészet. Láttam rajta, hogy az agyi kapacitása nulla szintre esett.

– Patrik! Hahó! Patrik! – Integettem felé.
– He? – Ennyit bírt kipréseli magából.
– Szeretnéd folytatni? – Kérdeztem, bár már magam sem voltam biztos benne, hogy velünk. Attól féltem, hogy elvesztettük. Ő csak bólintott. Anya vette magához az általam is elvesztett fonalat.
– Szerintem, ha akarná, se tudná! – Billentett a fejével Patrik felé.
– Hozzuk lázba!  
A derekamnál fogva fordított maga felé és csókolt szájon, mint amikor az apatejet kereste. Most azonban hévvel és tűzzel tette, közben megfogta a megemelt mellem.

– Anya! – Húzódtam el.
– Csibém, ha lúd legyen kövér! Már nem mindegy? – Én csak értetlenül néztem.
– Tizenhét voltál talán, amikor nem kicsit spiccesen jöttél haza, és én segítettelek zuhanyozni meztelenül.
Sajnos akkor nem voltam elég
r
alf
és
alf
ze
alf
g
, emlékszem miről beszélt.

– Akkor begerjedtél, fogdostad a mellemet, a lábam közét simogattad, és szinte követelted, hogy csináljam én is.
– Anya! – Szinte suttogva kértem, amire ő ismét megcsókolt.
– Már mindegy, csináljuk! Akkor is tetszett nekem egy pillanatra!
Előre hajolva, meggörnyedve puszilta a cicijeimet, majd az ágyhoz tolt, és hanyatt lökött. Elvesztettem a józan eszemet, téboly körüli állapot uralkodott el rajtam. Én nem ezt akartam, de nagyon jó. Igen, jó! Negyedszázad elteltével a számban érezni a bimbót, ami a kezdeti táplálékomat adta, amiből a tudásom szívtam ki. Zároltam a józan észt, és csak a pillanatot éltem meg. Anya a puncim puszilta. Emlékszem, hogy játékból még három-négy évesen is puszilgatta, én meg csak vihogtam, mert csiklandós volt. Most is mosolyogtam, de már a kellemes érzés miatt. Patrik nyalását tartottam a numero egynek, de ez más volt. Azt és úgy tette, ahogy mindig is szerettem volna. Magam is akartam érezni, milyen egy pinát nyalni? Selymes, bársonyos semmire sem emlékeztető. Anya is élvezte, két tenyerét a fejemre tette. Óvatosan irányított. Elfeledtem körülöttem a világot. Megrettentem, amikor egy férfikéz markolta meg a fenekemet, húzta szét félgömbjeit, és egy kemény fasz kereste az utat a puncimhoz.  
Felsóhajtottam, puncinedves arcomat kiemeltem a combok közül. Előttem, alattam, anya csukott szemmel feküdt. A hátam mögött és fölöttem, a férjem Patrik, ütemesen dugott. Anya puncijára tettem a tenyeremet, rajta támaszkodva, egyben nyomással izgattam. Végre én is önfeledten tudtam élvezni Patrik farkának kényeztetését. Anya az egyik, Patrik a másik mellemet fogta. Tűz és víz volt a kettő. Patrik markolta, kapaszkodott bele, anya inkább tartotta, simogatta, fékezte, hogy a vad lökésektől imbolygó testemről le ne repüljön. A kéj rögös útján jól haladtam előre, amikor is Patrik kivette a farkát, és azzal a lendülettel a hátamra billentett anya mellé. Mint aki rutinos, úgy rakta egymás melletti lábunkat át a másik nő combján, a másik combokat széttolta, helyet csinálva magának. Anya fölé kuporodott, majd hallottam a jóérzés nyögését anyától. Előbb a karomat markolta, majd a pinámba túrt. Én a mellét simogattam. A másikat Patrik szopta, majd cseréltünk. Engem dugott, én anya csiklóját simogattam, hogy a felfokozott szinten maradjon. Egyre jobban terjengtek a szobában a testünk által kibocsájtott illatok. Izzadság, punci szag. Az amúgy is meleg szoba katlan-érzetet váltott ki belőlem. Mint a szaunában úgy izzadtam.  
Patrik ismét anyát döngette, de most már érezhető volt a felfokozottságuk. Anya az öklét a szájába tolta, Patrik lábujjai az én lábfejemen támaszkodtak. Előbb anya élvezett el, és letolta magáról Patrikot, aki áttette belém a már szinte élvező faszát. Pár lökés után belém ürített, és lefordult rólam. A földre térdelt, a fejét a melleim közé tette. Pihegett. Konstatáltam, hogy megint hoppon maradtam, majd jöhet a kielégületlenség utáni alhasi fájdalom csipkodása. Anya biztosan megérezte, mert kis nyögés után rám fordult, fejét a combjaim közé téve előbb a férjem gecijét nyalta ki, majd a csiklómat szopta, nyalta, míg el nem élveztem.  
Letolta rólam Patrik fejét, és rám feküdt. Combját a pinámhoz nyomta, punciját az én combomhoz dörzsölte. Az élvezésemmel nem törődött, párzó mozgást imitált. Így a combomon csúszott a puncija, az ő combja meg nyomta a csiklómat. Nem, hogy csillapodtam volna, hanem fokozódott a testemben uralkodó öröm. Izmaim pattanásig feszültek, Anya is egyre hangosabban nyögött, majd a fogával a vállizmaimat szorongatva élvezett el. Levezető csókjában még éreztem Patrik gecijének ízét.  
Anya ment ki először. A zuhany zubogása mellett Patrik a háláját próbálta kifejezni, de leállítottam.  
Anya egy szoknyában, blúzban szólt be, hogy elmegy sétálni. Mi Patrikkal a wellnesst vettük célba. Én a meleg vízben el is szundíthattam, mert arra eszméltem, hogy anya csendesen beszélgetett Patrikkal az előttünk álló vacsoráról. A szextől, a víztől, az addig bennem lévő feszültségtől felszabadulva
f
alf
ar
alf
ka
alf
alf
hes
lettem. Gyors zuhany és szárítkozás után már tömtem is a majmot. Egy
m
alf
eg
alf
gy
alf
alf
r
jól esett vacsora után, és úgy néztem ki, mint aki pár hónapos terhes. Hármasban a szálloda kertjében sétálgatva Patrik felhozta.

– Oli, akkor most hogyan tovább? – Tudtam mire kérdez rá. Anya a fák koronáját nézte.
– Tudod, a kezdeti lépéshez elvezettelek. Elindítottalak egy úton.
– Igen, de... – harapta el a szót.
– Mit de? – Harsantam fel csendesen.
– Ha megmutattam ezt az utat, vagy ez mentén haladsz tovább, vagy kihátrálsz! Új utat nem szeretnék!
Láttam, hogy nem érti.  

– Én anyát feltétel nélkül elfogadtam. Éltem és élek mellette akár így is. Mint mondtam, tőle nem féltelek, DE egy szeretőhöz nem viszonyulnék így!  
Láttam, hogy megértette, hogy gyökerestől téptem ki másfajta gondolatát. Csendesen folytattuk a sétát. Gondolkodtam, hogy vajon anyának mi lehet a véleménye, de nem volt bátorságom ezt megkérdezni.  
Mi a hálószobában aludtunk a férjemmel, anya a nappaliban. Hajnalban – félálomban – suttogásra lettem figyelmes, majd mozdult a matrac. Felcsúszott trikóm résében egy puha testrész ért hozzám. Füleltem. Puszik cuppanása hallatszott. Óvatosan fordítottam a fejem. Anya meztelenül, nekem háttal feküdt, az ő fenekét éreztem, Patrik az ágy szélén. Nyújtóztam.

– Sziasztok!
– Felébresztettünk? – Kérdezte anya.
– Igen, de úgyis ki kell mennem. – Csoszogtam mezítláb.  
Kiöblítettem szájvízzel az állott számat, majd anya helyére feküdtem vissza. A parfümje és az izzadság szag keveréke jó harmóniába volt. Patrik kijött.

– Nem jössz?
– Nem akarok zavarni!
– Ne légy hülye! Szeretném!... Ha már felültettél erre a csodás utazásra, szeretnék veled, veletek repülni! – A kezemnél fogva húzott fel, majd be a szobába.  
Rutinosan vetkőztetett, állva ölelt magához, és anya szinte azonnal átkarolt mindkettőnket hátulról. Lapultak a hátamon a mellei. Melegség futott át rajtam. Patrik farka kemény volt, felváltva simogatott mindkettőnket. A nyakamat puszilgatta, amitől a szőrpihék felálltak a karomon, majd mindkettőnket hátrafelé húzott. Engem a hátamra fektetett, párnákat tett a derekam alá. Anyát a megemelt hasamra, velem szembe helyezte el, a melleit a fejemen. Nem bírtam megállni, hogy negyedszázad után ismét ne szopjam a már ismerős bimbót. A tüdőmre nyomás nehezedett, akkor néztem félre. Patrik anyát dugta
k
alf
ut
alf
alf
ba
alf
n
, majd váltott, és belém tette. Nem bírta tövig nyomni anyától, aki sóhajtott egy nagyot. Azt hittem én haraptam meg mellét, de ebben a pillanatban már meg is szólalt.

– Patrííííkkkk! Több síkosítót!
Ebből tudtam, hogy a férjem farka bennem, ujjai viszont anyát piszkálják, és ha síkosító kell, akkor a popsiját. Elképzelésem Patrik változásáról igaznak bizonyult. Ők bizony többször is voltak együtt. Gondoltam, jobban teszem, ha magamra figyelek, hiszen ha beteszi anya popsijába, utána már belém nem. Anya néha a fejét a párnába fúrta. Tudtam, hogy miért, ismerős volt az érzés. Mások az análban mit szeretnek?  
Patrik a csiklómat is simogatta, száraz volt ujja, tehát nem a popsiból kivett ujjával tette. Ezért hálás voltam neki. Anya mellbimbója egyre keményebb lett, és én is egyre közelebb kerültem egy lájtos kielégüléshez. Ajkaimmal szorítottam anya lágyabb szövetű mellét, úgy jött egy kis élvezés hullám. Ezt érezve Patrik már váltott is, személyt is és lyukat is. Anya a párnával összefogva néha a hajamat is húzta. Sziszegve tűrte a veje terrorját a seggében. Szerencséjére a szűk nyílásban Patrik nem bírta sokáig, így legördült mellém, anya meg topogva ment ki, fenekét összefogva.  
Sunyin néztem Patrik lankadó farkára. Nem volt jele, hogy hol járt, ezek szerint készültek rá. Jaj de hülye vagyok, hiszen a síkisító is kéznél volt! Patrik szeme csukva. Anya nem jött be. Kimentem hozzá. Már zuhany után volt, és Neogranormon kenőccsel próbálta bekenni a popsi lyukát. Hason volt, így láttam, hogy még nem teljesen záródott össze a rózsája. Leültem mellé és finoman kivettem a kezéből a tubust. Kis gömböt nyomtam a mutatóujjam begyére. Tudtam tapasztalatból, hogy először kicsit égető, szúró érzés, de utána kellemes, ezért benyúltam a lyukába. Az enyém eddigre már sokkal szűkebb szokott lenni. Jó, az a húsz év korkülönbség, és biztos a minden téren több használat is tágítja, veszít rugalmasságából a záróizom. Utoljára nyolc-kilenc éve láttam apa merev farkát. Nagyobbra és vastagabbra emlékszem, mint Patriké, de ez vizuális csalódás és az emlékek túlzása is lehet. Lényeg a lényeg, anya hálásan suttogta.

– Köszönöm! Köszönöm ezt is... – húzta ki az ujjam magából – és azt is, hogy megosztozol velem a férjeden!
Nem bírtam nem megpuszilni. Anya az arcom a tenyerébe vette, és csókra húzta a száját. Az a kis kielégülés is elég volt, hogy tudjam ez nem helyes. Az anyám! Persze láttam – néhány felnőttet, tőlem is idősebbet, – hogy szájra puszit ad a szüleinek. Eddig nálam ez már a nem elfogadott kategória volt, de lehet más is perverz, mint mi. Patrik megállt felettünk. Nézett minket.
Reggeli után hárman mentünk fürdeni. Jó volt a hangulat, gyorsan elszaladt a nap. Éjjel Patrikot közre fogva, hárman aludtunk az ágyban. Hol felém, hol anya felé fordult. Reggel birizgált minket, de anya azt mondta.

– Köszi, nekem dosztig elég volt! – Így csak nézte, ahogy mi szeretkeztünk. Már nem zavart.
Hetek teltek el. Patrik felváltva használt minket. Engem jóval többet, mint anyát. Hétvégéken pedig a hármas volt mindig porondon.
Két hónappal később anya riadtan húzott félre.

– Olívia! Baj van! – Már a megszólításomból tudtam, hogy valóban baj van. Kihúzott a konyhából és egy terhességi tesztet mutatott.
– Terhes vagyok! – Az első döbbenetemből felocsúdva megöleltem.
– De szuper, örülök, gratulálok!
– Patrikon kívül nem voltam más pasival!
– Rajtunk kívül nem tudja senki!
– Elvetetem...
– Megtartod! – Fogtam be anya száját a tenyeremmel, majd kikiáltottam.
– Patrik! Gyere be! – A hangsúlyból tudta, hogy nincs appelláta.
– Gratulálok, apuci! – Mondtam boldogan. Ő örömmel ölelt meg.
– Nem én, hanem anya terhes! – Ledermedt. Mozdulatlan csend lett a szobában.
Ez a jelenet két hónap múlva fordítottan ismétlődött meg. Én is terhes lettem. Csodás páros terhesség volt. Anyának fia született. Apa nevét kapta, mind vezeték, mind keresztnévben. Így lett egy öcsém és egyben mostohafiam. Nekem a terhességi cukor miatt a vártnál két héttel korábban, császárral jött világra a kis Olívia. Anya kezdte el szoptatni, így tejtestvérek is lettek. Miután nekem is megindult a tejtermelés, már én is szoptattam a tesómat, azaz a mostohafiamat.  
Három hónap múlva visszamentem dolgozni. A kislányom jó kezekben volt. Én napközben fejtem a tejet, amit este Patrik leadott, és anya szoptatta a két fejlődő gyerkőcöt, akik egymás kiköpött másaik voltak, akár az ikrek.  
Apa fentről biztos boldogan mosolyog, hogy ilyen szép családja lett.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.23 pont (69 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. július 30. 15:39
#7
Nagyon jó befejezés lett. Tetszett.
1
veteran
2024. július 15. 04:45
#6
Az élet útja kifürkészhetetlen. Nagyon jóírás.
1
kivancsifancsi
2024. július 14. 17:36
#5
Gratulálok. Kitűnő írás. Ezt nem kell dicsérni.
1
Tiltakozó77
2024. július 14. 14:57
#4
Az élet adja ezeket a témákat. Ilyan jó írást már rég olvastam. 10.p.
1
didide
2024. július 14. 11:42
#3
Hát tényleg remélem hogy ez nem reális.
1
sportyman (alttpg)
2024. július 14. 10:38
#2
Érdekes, váratlan fordulat, és az apa vágya teljesült. Gratulálok kedves Kékég. Nagy élvezet volt elolvasni a történetet!
1
T
Törté-Net
2024. július 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1