Az elgázolt balett-táncos 2. rész

Szavazás átlaga: 8.25 pont (52 szavazat)
Megjelenés: 2024. július 14.
Hossz: 78 868 karakter
Elolvasva: 836 alkalommal
Az elkövetkező napok a készülődéssel teltek. A lány bement az egyetemre, ahol a tanszékvezetővel beszélt, aki nagyon sajnálta, hogy nem tanul tovább és megígérte neki, hogy megpróbál valami ösztöndíjat szerezni. Anna és Maja mindent előkészítettek, és sokat nevetgéltek. Peter és Maja eléggé szoros barátságba keveredett. Az indulás előtt, amikor Maja búcsúzni ment a férfival találkozni, boldog mosollyal jött vissza és elújságolta, hogy a férfi is elkíséri. David és Maja a társulattal utazott, Peter és Anna együtt indultak egy másik géppel. Párizsban aztán a lány teljesen elveszettnek érezte magát a hatalmas reptéren. Peter eléggé jól tudott tájékozódni és a karját fogta a lánynak, hogy el ne vesszen, majd taxiba ültek és a közös lakásba mentek. A sofőr segített fölvinni a csomagokat. David és Maja már ott voltak. A férfi átölelte a lányt és a fülébe súgta
– Meglátod, milyen csodás napjaink lesznek.
Anna tudta, hogy jól fogja érezni magát, de félt is ettől a kapcsolattól. Félt, hogy egyszer vége lesz, és ő abba belerokkan. Félt, hogy elveszíti a férfit, akinek talán ez a kapcsolat nem jelent annyit, mint neki. Annának még soha nem törték össze a szívét, még soha senkit nem szeretett ennyire.  
– Elolvastam az összes úti könyvet és rengeteg dolog van, amit meg szeretnék nézni – lelkesedett a lány. – Ti már biztos sokat jártatok itt és semmi érdekeset nem találtok ebben a városban, de nekem annyira izgalmas lesz az elkövetkező pár napom. Majd akkor megyek, amikor próbáltok. Sietek, mindig hazaérni, mire végeztek.
David újra megcsókolta. Maja és Peter már elvonultak a saját szobájukba.
– Veled szeretném fölfedezni Párizst. A te szemeddel szeretnék mindent látni. A mai napom is szabad, csak holnap reggel lesz próbánk. Már most elkezdhetnénk a megismerkedést a várossal. Van terved?  
Anna elővette a jegyzeteit és lapozgatni kezdte.
– A Bois de Boulogne-ba szeretnék elmenni, úgy tudom, itt van a közelben.
A férfi az ablakhoz húzta.
– Ott van – mutatta meg az utca végén kezdődő parkot a nagy kapukkal.
– Menjünk el most egy kicsit sétálni – kérte a férfit. – Úgyis annyira zúg a fejem a repüléstől. David beszólt Majának, hogy elmennek és már fogta is a lány kezét. Gyaloglás közben élvezte, hogy a lány mindent percét élvezi a sétának. Neki is felüdülés volt, hogy valaki ennyire tisztán és érzelmekkel lát. Egy idő után leültek és a nap felé fordították az arcukat, aztán a lány halkan szólt a férfihoz.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 36 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.25 pont (52 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kivancsifancsi
2024. július 14. 22:00
#11
Nagyon tetszett, mivel én nagyon élvezem a hosszú leírásokat, de nem gondoltam, hogy mindkét srác ennyire önbizalom hiányos, de ha belegondolok lényegében logikus az életvitelük alapján. Gratulálok jól ismered a férfi észjárást és szépen színesen is írtad le.
3
Éva596
2024. július 14. 17:55
#10
Nem Lolamacko lenne a szerző, ha minden simán menne. Kegyetlenül tudja kavarni a szálakat. Ebben a történetben annyi szereplő bukkan fel Anna körül, és a féltékeny David azonnal össze is boronálja őket. Pedig tudhatná, a zöld szörny felfalja a szerelmet, a szerelmeseket. Végre újra megkapja az imádott lányt, és ahelyett, hogy élvezné, a düh elragadja - de miért? - és az érzelmeket félre téve maga alá gyűri. Az elején boldog lány ezt nem érti, és ugyanazt kérdezi, mint én: miért?
3
Éva596
2024. július 14. 17:47
#9
Téves a koncepció! Dávid lépne fel Annával a laborban két kísérlet közben? Vagy a balett alatt a színpadon kísérletezne Anna, miközben Maja körül táncolja és Peter kiáll énekelni? Nem nagyon megvalósítható elképzelés!
Itt igazolódik, hogy a szerelem vakká tesz. De miért kell tipikusnak lenni, ha valaki egyszer csalódik, mert a tesója elszerette a nőjét, akkor a másikban is csalódnia kell?
Bebizonyosodik, hogy a féltékenység rossz tanácsadó.
3
Ez egy válasz Titti 2024. július 14. 14:19-kor írt üzenetére.
kivancsigi
2024. július 14. 15:45
#8
Nagyon megragadó a történet, de egy kicsit el is szomorított. A két fiú pancserságában, önbizalomhiányában egy kicsit régi önmagamra emlékeztetett, és ma már tudom, hogy emiatt mennyi örömből maradtam ki.
4
Tiltakozó77
2024. július 14. 14:54
#7
Ezt a tökéletes írás 10 pontommal a megfelelő színre 8,04 -re emeltem.
3
Álmoska5
2024. július 14. 14:43
#6
Ahogían Lolát ismerjük kikász,álódik ebbőpa helyzetből, jegalábbiéán úgy érzem.
Óriási munkát értékelve: 10.P

"Álmoska"
2
Fuller
2024. július 14. 14:40
#5
Egyetértek Andreassal! "David egy hatalmas barom, aki nem érdemli meg a szerencséjét." Kedves Lola! Nagyon jó volt a második rész is! Köszönöm szépen!
3
Titti
2024. július 14. 14:19
#4
Vagy fogalmazhattál volna úgy is, hogy a szerelem sokszor vakká tesz és néha éppen azt bántjuk meg ekkor, akit szeretünk. 
Davidben biztos lappang valami a dühön és a féltékenységen kívül is, ellenkező esetben a csaj már elcsábult volna. Ha a férfinek nem lenne meg a kellő bája, ő nem érezne semmit iránta és talán átmenne egy csábító amazonba. Úgyis mindenki azt mondja, hogy a nők pénzért mindenre kaphatók. Remélem Lola nem ezt fogja bizonyítani a következő részben. Ahogy én ismerem a gondolatvilágát talán nem alaptalan e reményem. 🙂  
Azt viszont nagyon szeretném, ha Anna elvégezné az iskolát és később együtt lépnének fel David és ő, meg Maya és az ő kedvese. Attól lehetne mindenki boldog minden tekintetben. Na, de ez az én koncepcióm lenne, kíváncsian várom mit hoz ki ebből a történet írója.
2
Ez egy válasz Andreas6 2024. július 14. 09:15-kor írt üzenetére.
Z
Zendaya
2024. július 14. 10:59
#3
Amikor minden rendben lenne, minden szépen alakul, akkor jönnek a gondok, amit saját magának teremt.
2
Andreas6
2024. július 14. 09:15
#2
David egy hatalmas barom, aki nem érdemli meg a szerencséjét.
2
T
Törté-Net
2024. július 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1