Nem jön le

Szavazás átlaga: 7.35 pont (40 szavazat)
Megjelenés: 2024. július 9.
Hossz: 9 295 karakter
Elolvasva: 797 alkalommal
Laci fiammal elmentünk a szezon egyik legnagyobb futballmeccsére. Mivel hatalmas rajongók vagyunk, és teljes mértékben támogatni akartuk csapatunkat, deréktól felfelé testfestéket kentünk magunkra. A csapatunk nyert, és meggyőződésünk volt, hogy részben a festék miatt.
Hazaértünk, és bár mindketten kimerültek voltunk, bemázolva nyilván nem lehetett lefeküdni. Másnap nem kellett korán kelnem, ezért úgy döntöttem, előbb hagyom Lacit zuhanyozni. Közben a konyhai mosogatónál elkezdtem lemosni az arcomat és a kezemet. Miközben a színes anyaggal küzdöttem, megfogadtam, hogy legközelebb jobb márkát keresek. Szörnyű volt az a szar! Közben Laci is rájött, hogy baj van.
– Nem jön le a festék! – kiáltott a zuhany alól.
– Keresek valami hatékonyat a garázsban. Mindjárt jövök! – kiáltottam vissza neki.
Kimentem a garázsba, és felkaptam egy olajfolt-tisztítót, amit az autón használtam. Reméltem, hogy működni fog, de a bőrünket nem marja fel. Visszamentem a fürdőszobába, és a fiamat még meztelenül találtam a zuhanykabinban. Kifejezetten viccesen nézett ki deréktől felfelé tarkán. Amikor a krémet a sima, nedves testére kentem, visszasodródtam az időben jó néhány évvel azelőttre, amikor fürdettem. Édesanyja még nagyon fiatalon meghalt egy balesetben és egyedülálló apaként neveltem fel. Nagyon közel álltunk egymáshoz.
– Te próbáld megtisztítani az arcodat és a nyakadat! – mondtam neki, miközben én a mellkasán dolgoztam. Vékony volt, de nem túl vékony. Bőre a festék alatt egészen sima és selymes volt. Ahogy a kezem a törzsén járt, nem tudtam elkerülni, hogy ne pillantsak az ágyékára. A hímvesszője ide-oda csapkodott, miközben mindketten mozogtunk.  Fogalmam sem volt hogy miért, de éreztem, hogy bizsergés fut át a testemben, miközben néztem lankadt farkát, ahogy ugrál. Úgy tűnt, megmozgatott bennem valamit.
Leöblítettem, hogy lássuk, mennyire haladunk. Neki kellett futni még néhányszor, mire tiszta lett. Odaadtam neki egy törülközőt, és fogtam egy másikat, hogy segítsek neki megszárítkozni. Először a fenekére dörzsöltem a fűzöld színű frottírt, majd végighúztam a lábán.
Hamarosan azon kaptam magam, hogy térdelve az ágyékát törölgetem. Talán egy kicsit túl sok figyelmet fordítottam erre a helyre, mert észrevettem, hogy a farka kezd megmerevedni.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.35 pont (40 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A
AlexHun
2024. július 9. 05:45
#3
Nem jön be...
0
veteran
2024. július 9. 04:35
#2
Biztosan van akinek tetszik, de nekem nem.
0
T
Törté-Net
2024. július 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1