Így kellett lennie

Szavazás átlaga: 8.42 pont (92 szavazat)
Megjelenés: 2024. július 8.
Hossz: 23 252 karakter
Elolvasva: 984 alkalommal
Egy jól menő vállalkozás tulajdonosa, ügyvezetője vagyok 35 évesen. Váló félben. A feleségem ügyvéd és egy kis ügyvédi irodát hoztunk létre neki. A lerobbant tanyájából egy kacsalábon forgó kúriát 250 nm lakótérrel, külső, belső medence. Elbasztam, mert a cégből szedtem ki a pénzt papírozatlanul, így még én kerülnék szarba ha harcolnék az igazamért.  A kedves feleségem fuzionált egy menő ügyvédi irodával, és annak vezető, tulajdonosával a 47 éves sztár ügyvédjével. Nekem a lehetőségem az maradt, hogy a cég feletti privát irodám melletti szobában, fürdőszobában húzzam meg magam.  A szarvaim megjelenését nehezen dolgoztam fel.  A munka ment ezerrel, dübörgött, dőlt a lé,  a dolgozók jól meg voltak fizetve, elégedettek,  így termelő kishangyák voltak. Én reggel 6-tól este ötig a munkával lekötöttem magam, de 5-től az lett a barátom, társam, nyugtatóm. Ekkor már csak a biztonságiak és a takarítónő voltak a cégnél. Egyre több fogyasztottam, égetett szesz, bor, . Ebben a sorrendben. Mire Erzsike a takarítónő a lenti kommunális helyiségekből felért hozzám én már igencsak beállva voltam. Sokszor köszönni sem tudtam már csak bólintani. Sokáig nem merült fel bennem, hogy hogyan kerülök az ágyba.  A használt ruháim a szennyesládában, a a szobainasomon.  A kivétel a szombat vasárnap volt, de az csak a KO miatt lehetett. Gondoltam a rutin és az évek, hiszen a feleségem ebben soha nem volt partnerem az öltözékem előkészítésében. Néha ha elhúzódó tárgyalásom volt, hogy még kommunikáló állapotban voltam Erzsike mindig megkérdezte.
– Főnök ez mire jó? Magát készíti csak ki. Miért nem próbálja helyrehozni a dolgokat. Stramm fiatalember.
– Ugyan Erzsike. Én az új palihoz képest, egy buta tanulatlan fajankó vagyok. Ebből a házasságból már úgy sem lesz semmi.
– Ugyan főnök, soha ne mond, hogy soha.
Addig duruzsolt míg egy csütörtök este rávettem magam, hogy haza menjek, egy üveg bor és egy csokor rózsa kíséretében. Bár ne tettem volna. Kicsit távolabb álltam meg, hogy még egyszer átgondoljam mit is akarok. Első döbbenet a garázs helyemen a feleségem alfája mellett egy fullos bömös, az ügyvéd úr kocsija. Így a hátulról bemegyek meglepetése elvetve.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 11 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.42 pont (92 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
s
sipospista
2024. július 22. 20:33
#5
Izgalmas.es joo
1
t
tibee72
2024. július 11. 11:10
#4
Ez egy nagyon jól végződött történet. Tetszett.
1
frankie
2024. július 8. 16:21
#3
Azért annyira jó - mint ahogy veteran is írta - mert teljesen életszerű! Nincsenek túlzások, felesleges körülírások, nekem személy szerint nagyon tetszett!!!
2
veteran
2024. július 8. 03:09
#2
Ez a történet akár valódi is lehet.
3
T
Törté-Net
2024. július 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1