A fájdalom után jön a jó 3. rész

Szavazás átlaga: 8.07 pont (87 szavazat)
Megjelenés: 2024. július 7.
Hossz: 14 688 karakter
Elolvasva: 3 156 alkalommal
Fura volt, hogy az idő teltével – és talán apukám szellemének jelenlétével nyugtatott és elnyomott – haragom elszállt a kiderült történtek miatt. Sőt...
Sőt! Apa akaratát véltem beteljesülni! Hogy is mondta Patriknak?
„... Törődj az anyósoddal minden téren, még akkor is, ha már lesz társa. Rád bízom a két nőt, mind testileg, mind lelkileg. Érett férfiként terelgesd útjukat, óvd, vigyázd őket, és segítsd a jövőjüket, mindig és mindenben! ”
Biztosan apa irányította őket egymáshoz ilyen módon. A kevés maradék haragom is elszállt. Egyre jobban éreztem magam Patrikkal, mind a dolgos hétköznapokban, mind az ágyban. Tervezgettük, hogy elhagyom a fogamzásgátlót és szülni fogok, és anya lesz majd
g
alf
ye
alf
rm
alf
ek
alf
ápolásin
. Patrik nagyon türelmes volt. Sejtettem, hogy anyával nem csak az az egy eset esett meg. Furcsálltam az új dolgait. Harapdált, de finoman. Ha
k
alf
ut
alf
alf
ba
alf
n
dugott, tenyérrel paskolta a fenekem. Így volt hangja, pirosodott is, de nem fájt. Utána puszikkal gyógyítgatta. A fenekembe is be-benyalt, sőt ujjazni is akarta ott is. Azt, hogy análban dugjon – kellő előkészítésem után – engedtem, de azt már nem, hogy nyúlkáljon, amikor nem volt beöntés. Kért, hogy had kösse ki a kezem-lábam az ágyhoz. Imádtam, – ezt tudta, ő is – de a teljes kiszolgáltatottságra nem álltam még készen.  
Mind anya, mind Patrik többször próbálkozott – külön-külön – az ominózus esetet megmagyarázni, megbeszélni. Patrikba csókkal folytattam bele a szót, de anyát verbálisan kellett leállítani.

– Anya! Már mondtam, hogy én apa akaratának tekintem, ő intézte, és intézi fentről a dolgokat. A férjemben maximálisan megbízom, és ha tartós, vagy tartós lesz, nem akarok tudni semmit! És ha tartós is lenne, biztos kezekben tudom, tudhatom férjem. Nincs másik nő, akinek a pénzéért vagy csak a birtoklásáért ne kellene! – Szerencsére megszólalt a telefonom.

Egyik alkalommal Patrik gyerekkori barátjánál voltunk babalátogatóban. Mi nők babáztunk, a fiúk iszogattak. Tündi elment szoptatni, én a fiúkhoz befelé menet egy érdekes témát hallottam meg, így szégyenszemre megálltam hallgatózni az ajtó mögött.

– Már akkor is terveztük, csak a bébi közbe szólt. Van is egy barátnője a pasijával, akikkel terveztük, mert amúgy a kicsim szégyenlős. Hát te, ti?
– Én is sokat gondoltam a többesre, bírnám farokkal is, de nem merem megbántani Olit, nem akarom a bizalmát elveszteni még a gondolattal sem!
Elgondolkozva mentem vissza abba a szobába, ahonnan kijöttem. A telómat nyomkodtam, de az agyam a hallottakon, – főleg azon, amit Patrik mondott – kattogott. Nehezen emésztettem meg az információt. Igen, Patrik elég jól bírja a strapát, de én is, és neki meg még ott van... Ekkor ugrott be, mire célozgatott a barátjának. Gyors gondolkodású, jó logikai készséggel megáldott nő vagyok, ezt erősítette a matek is. Tündi átadta a picit, hogy büfiztessem meg, amíg ő kimegy megmosni magát. Mire visszajött, már röhögtünk a csöppséggel, és bennem körvonalazódott a terv.
Nehéz volt a tervemet megvalósítani, vagyis inkább előkészíteni. Ciki volt a dolog. Tudtam, hogy Patrik szülinapjáig van még egy jó hónapom. A rázós pont a harmadik személy volt, mivel én nem akarom, hogy engem bárki más férfi akár csak nézzen is.
Tudtam, hogy Patrik a hétvégén egy német konferencián lesz, ezért csütörtökön felhívtam Tündit.

– Szia, Tündi! Tudunk holnap négyszemközt beszélni?
– Szia, Olívia! Holnap az uram itthon lesz, tehát igen.  
– Szuper! Én bármikor le tudok lépni, amikor neked jó, és elmegyünk kocsikázni. Úgy nyugodtan tudunk beszélgetni.
– Ha neked is jó, kettőkor gyere értem!
Másnap egy kihalt parkolóban álltunk meg. Elmondtam, amit hallottam, és elmondtam, hogy mit tervezek. Tündi húzta a száját, először a téma érzékenysége miatt bezárt, de végül megnyílt és dőlt belőle a szó. Jobbnál jobb ötletekkel állt elő. Valóban egy felkészült nő volt ebben a témában.   Az ő terveit is vázolta, hogy mik is azok, amik egy ilyet feldobnak, feszültséget oldanak. Két órán át mondta a jobbnál jobb ötleteket. Én a tablet jegyzetében rögzítettem pontokba, tőszavakkal.

Megvolt a terv! Az időpontot a szülinapja előtti hétvége tettem. Jó ötletnek tartottam a két nő ellentétes karakterű ruháját, azaz a fehérneműjét. Az enyém fehér, a másiké pedig vörös. Nem nagy durranás volt az egész, de az árai annál húzósabbak. A két kosár nélküli melltartó, és a harisnyakötők nem jöttek ki ötvenezer forintból. A napot is leszerveztem, Tündi javaslata szerint egy semleges helyen. Egy szállodában, egy wellness hotelben vettem ki egy lakosztályt. Patriknak jeleztem, hogy a hétvégére tegye magát szabaddá, péntektől. Anyával megbeszéltem, hogy ő szerdától legyen szíves eltűnni, mert tervem van a férjemmel. Hurrogott, morgott, de egyszem lánya kedvéért megtette.  

Eljött a nagy nap előtti szerda. Az asszisztensemmel egyeztettem, hogy este hívjon fel a megadott időben, amikor már anya sincs itthon. Úgy intéztem, hogy pont Patrikkal témáztunk, azaz pont egy kellemes szopásban részesítettem, amikor
c
alf
alf
rg
alf
öt
alf
t
a telefon. Ránéztem.  

– Nem hagy békén! Felveszed? – Kérdeztem, és szoptam tovább.
– Szia! Mond gyorsan, ha sürgős.

– Jó, megmondom neki, és visszahív!
Leintettem, hogy nem érdekel, és szoptam tovább végig, és nyeltem. Hosszan tisztogattam, ezáltal nehezebben lankadt. Kiismertem a csávó kiscsávóját, kell neki pár perc nyugalmi, lankadt állapot, hogy ismét keményedjen. Hiába fogdosta a mellemet, ujjazott, rám ez most nem volt hatással. Én a terveimen agyaltam. A mostani hétvégén, majd egy nagy, baráti szülinapi buli az udvaron, a következő hétvégén. Tündi ötletein is agyaltam. Volt, ami igazán tetszett, de volt, ami bizarr, számomra szinte vállalhatatlan lett volna, bár erre Tündi azt mondta, hogy a kezdeti tervezéskor ő is így gondolt a dologra, de ahogy egyre inkább éli bele magát, úgy válik egyre inkább izgatóvá a számára.   Közben Patrik teljesen harcképtelen pöcsöcskéje végre félárbocra ereszkedett. Mellé feküdtem. A melleimet nyomorgatva mondta, hogy Márti kér egy S. O. S visszahívást, mert a holnapi program borulni látszik, a központ beleszart. Nyúltam is a telefonért azonnal.

– Szia, Márti! Bocsi. Mi a baj?
– A központban van megjelenésed a következő időszakok leértékelései miatt.
– Basszák meg...
– Igen, én is készülök rá, küldöm a kimutatásokat.
– Köszi, cuki vagy! Remélem, hogy a hétvégi programodat nem borítja meg, bár egyezkedem majd, hogy mindkettőnknek jó legyen!
Köszöntem el a kicsi füllentés után, hiszen az akciók tervezetét pont ma kaptuk meg e-mailben. Ez a kis színjáték arra volt jó, hogy legyen egy nyugodt napom, hiszen a szervezés legkritikusabb része jött, a meglepi partnerrel leegyeztetni a részleteket.
Másnap eltűntünk Mártival, hogy az uram véletlenül se fogjon gyanút. Valóban úgy volt, ahogy, és amitől féltem. Életem eddigi legcikibb beszélgetését kellett lefolytatnom. Előbb én süllyedtem a kívánságaim miatt a föld magjáig, majd hosszú győzködés után mindenbe belement a titkos partnerem. A részletek megbeszélése alatt mindkettőnk arca tüzelt, a vér szinte csak az arcunkban volt. Délutánra szinte percről percre mindent átbeszéltünk, megterveztünk. Tudtam, hogy Patriknak ebben most csak egy dolga lesz: élvezni.  
Este persze fájt a fejem a valós, komoly megbeszélés miatt. Patrik – mint valamilyen szinten a vezetőm, – megdicsért, és segített a pakolásban a hétvégére, amiről azt tudta, hogy egy kellemes kis wellness lesz, regenerálódásképpen. Még hülyéskedtem is vele.

– Drágám, a cerkafaragódat beraktad? Most úgy érzem, hogy a kis barátom meg lesz dolgoztatva! Szeretném a golyóidat is aszottra üríteni!
– Kevés vagy te ahhoz! Előbb lesz rojtos a puncid, mint hogy én kidőljek!
– Úgy legyen! Ámen! – Mosolyogtam magamban. Ha tudnád drágám, hogy két kiéhezett szuka fog téged kicsinálni...

Reggel csodálkozott, hogy már rögtön ébredés után noszogattam.

– Drágám, igyekezzél! Indulni szeretnék!
– Hej ráérünk arra még!... Délutánig van időnk! Van kedved egy kicsit hancúrozni?
– Elintéztem a korai érkezést, majd ott! – Hárítottam, eltoltam magamtól, és a kezére ütöttem, hiszen már rajtam volt a harci fehérneműm.  
Ez az akaratossága ébresztett rá, hogy a szoknya alá francia bugyit vegyek, amibe eldugom – felülre begyűrve – a harisnyatartó pántját. Ha netán kanos lesz útközben, és a szoknyám alá akar nyúlni, nehogy a keze beleakadjon.
A közel egy órás úton előbb a munkáról beszéltünk, majd próbált kérdezgetni, hogy milyen apropóból találtam ki ezt a hétvégét, majd a végén a semmiről beszélgettünk. Az utolsó tíz percben a szívem már a torkomban dobogott, a bennem lévő feszültség, a stressz az egekig emelte a vérnyomásomat. Nem kicsit csodálkozva nézett rám, ahogy a teremgarázsban nem engedtem lemenni a második szintre, hanem az elsőn – egy szűk helyre – volt kénytelen beállni. Én tudtam, hogy lentebb egy ismerősnek tűnhető kocsi is parkol. A liftben már kerek, kérdő szemekkel nézett, hogy miért nem a recepcióra megyünk, hanem a második emeletre? Szerintem sejtett valamit, amikor a táskámból kivettem a plasztik kártyát.  
A szobában csak a rejtett plafonvilágítás égett, a sötétítő függönyök be voltak húzva. Melankolikus dal csendes, lassú üteme töltötte be a teret. A bőröndöket az előszobában hagytuk, őt kézen fogva húztam a szállodai szobákhoz képest tágas részbe. Az asztalon két
p
alf
ez
alf
sg
alf
ős
pohár, és a jeges vödörben egy bontott Törley édes
p
alf
ez
alf
sg
alf
ő
. Öntöttem mindkettőnknek.

– Fú ez nagyon pazar, de... – kezdte volna Patrik. Megcsókoltam, majd ittunk a
p
alf
ez
alf
sg
alf
őb
alf
ől
. Ő félre húzta a függönyt és kinézett, majd egy ajtóhoz lépett, ami zárva volt. Felém fordulva kezdte kérdezni.
– Ez az ajtó miért van bezár... – Ekkor fordult felém.  
Míg nézelődött, én gyorsan ledobáltam a cuccaimat magamról. Csak a szexi fehérnemű maradt rajtam, ami igazából semmit nem takart a testemből. Patrik szinte elejtette a poharat.

– Meglepetés! – Mondtam búgó hangon.  
A férjemnek se kellett több. Ledobálta magáról a ruháit, közben majd’ felfalt a szemével. Egyből a kanapéra döntött. Alig volt előjáték, már tolta is belém a keménységét. Hosszan kefélt, szopta, fogta a melleimet. Én arra figyeltem, hogy ne élvezzen el. Még éppen időben fogtam vissza.

– Ne kapkodd el bikucim! – Másztam ki alóla. – Előttünk a hétvége! Megbízol bennem?
– Igen! – De se a mellemet, se a seggemet nem engedte el, amíg a fésülködő asztal fiókjához léptem. A szexshopban vásárolt csukját a fejére húztam, és hátul a nyakán megkötöttem.
– Gyere, bevezetlek a hálószobába! – Mögé állva, a derekát fogva irányítottam.
– Az zárva van! – Jelentette ki.
– Majd kinyílik!  
Már kopogtam is. Két rövid, három hosszú. Nyílt az ajtó. A benti vakító fénytől hunyorogtam, de így is leesett az állam. Tudtam, hogy a kiválasztottam csinos nő, de ennyire? Kicsit teltebb idomait a vörös fehérnemű jól kiemelte. Harmóniában volt a napbarnított bőrével. Mutató ujjammal jeleztem, hogy ne szólaljon meg. Bár megbeszéltük, de én biztosra akartam menni. Hátrált az ágyig, akkor elengedtem Patrik derekát, és enyhén neki toltam. Testük összeért, vagyis a nő mellei Patrik mellkasa alá feszültek. Nem kicsit lepődött meg.

– Ez... ez... miiiii? – Kérdezte bizonytalanul.  
– Meglepi! Tőlem, neked!
Két alkarját megfogtam hátulról, és a nő derekára tettem. Érezhető volt a feszültség mindhármunkban. Patrik oldódott fel először. A csukját akarta levenni, de nem engedtem, hanem kihúztam a szájánál lévő hosszanti cipzárt. A kezét visszatettem a szemben álló testre, a cicire. A nő már – fekete, könyékig érő, – selyem kesztyűs kezével markolta meg a férjem farkát. Innen már nem volt visszaút. Lassan lépkedtem hátrafelé, míg a sarokba tolt fotelt el nem értem. Féltem a saját féltékenységemtől, így kicsire kuporodtam össze, a sarkamra ülve, a melleim előtt összezárva a kezeimet. Csak néztem őket. A nő úgy igazította a csukját, hogy tudjanak csókolózni. Patrik meg akarta fogni újdonsült partnerének az arcát, de az elhúzta a kezét, és a seggére tette. Lassan fordultak meg. Feneke terebélyesebb volt, mint az enyém, kicsit inkább csüngősebb, mint izmos. Derekán úszógumi kezdemény, de a csípöjét jól kiemelte a harisnyatartó. Pár szemölcs, anyajegy volt hátán. Az ágyra tolta a férjemet és az ölébe hajolt. Nem csak a feje, de szinte az egész teste mozgása átvette a szopás ritmusát, miközben Patrik csuklóit fogta. Kezdett felfelé kúszni, egészen addig, míg – így látva – sokkal csüngősebb melleit Patrik szájába adta. Férjem talán tudatlanul élte bele magát az idegen mell szopásába, a másik seggének fogásába. Lassan igazgatta a feneket a hetykén álló farka fölé. A nő nem teketóriázott, rácsúszott a férjem faszára. Ráfeküdve mozogni kezdett, majd gondolt egyet, és hátra intett nekem. Kelletlenül keltem fel. Mimikájából megértettem, azt szeretné, hogy üljek a saját férjem fejére, és nyalassam magam. Patrik tette dolgát. Én a másik nőt néztem. Szemünk összetalálkozott, mindkettőnk tekintetében a zavartság tükröződött.  
Igen, tegnap hiába beszéltünk meg mindent, mégis csuda furcsa volt ez a helyzet. Volt, amikor rosszabbra, volt, hogy jobbra számítottam, de a valóság mást hozott. Fura izgalommal néztem, ahogy más baszatja magát a férjem faszával. Kezdett forrósodni a levegő. Patrikot a két punci hevítette. Tudtam, hogy szereti, ha a punci csúszkál rajta, de nyalni is szerette a forró, nedves nyílást. A mozgás hevében megbillent a velem szemben lévő, és a vállamba kapaszkodott, a mellemen támaszkodott, majd egyre inkább felém hajolt. A fejét a vállamra tette, kaptam pár puszit a nyakamra.  Patrik a szabad mellemet fogta, másik keze a másik mellet. Durvább volt, mint szokott, talán a kettős hatás miatt. A nő egyre gyorsabban mozgott. A nyakamba nyögte a kéjét, enyhén sikított is talán, majd megállt a mozgása, a teljes felső testét én tartottam. Lefordult Patrikról, és az ágy mellé ült. Állát a matracra téve még zavaros, üveges szemmel nézett. Zavart a tekintete, így 69-es pózban Patrik farkára hajoltam. Szerettem a punciból kivett, nyálkás farkát szopni. Nem volt más a nő nedve sem, mint az enyém. Ízetlen, ragacsos. Elemeltem Patrik fejéről az altestemet, hogy csak a szopásra koncentráljak. A nő a csüngő cicimet simogatta. Zavart. Hiába beszéltük meg, hogy ez Patrikot izgatni fogja, de még nem látja. Nem tudtam ezen agyalni, mert Patrik üríteni kezdett, bele a számba. Nyeltem, de ki is folyt. Némán emeltem el a fejem. Patrik a fenekemre tette a tenyereit. A nő a szám szélén lecseppenni készülő gecit lenyalta, majd szájon csókolva kereste még a férfi fehérjét. Erről nem volt szó. Más nővel se, de pont vele kell ezt megélnem? El is húzódtam tőle.  
Patrikot felültettem, majd felállítottam szemben a nővel, aki szintén felállt. Patrik mögé lépve kikötöttem a csukját, aminek az eleje nedves lett a belőlem kiszivárgó nyálas nedvemtől. Lassan húztam le, oldalról figyeltem. Hunyorgott majd elképedve nézett a nőre.
– Ez... ez nem lehet igaz... nem hiszem el... – dörzsölte szemét. Majd nyögve folytatta az ismerős nő megnevezését”...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.07 pont (87 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. július 30. 15:09
#8
Jó történet, izgalmasan alakul.
1
kivancsifancsi
2024. július 10. 10:10
#7
Tetszik, úgy néz ki elemedben vagy lelkileg, legalább is az írás ezt tükrözi. Gratulálok.
1
d
dr görcs
2024. július 7. 11:28
#6
Na, megvolt anyós is ha már apuka ezt akarta..
1
Tiltakozó77
2024. július 7. 09:41
#5
Az élet produkálja az ehhez hasonló eseteket. Ironő meg érzékien tálalja az olvasok fele. Dicséretes, 10.p
1
sportyman (alttpg)
2024. július 7. 08:54
#4
Nagyon önzetlen feleség. Jól megírt történet. Maximális pontot adtam rá és várom a folytatást, mert itt nem lehet vége!
1
didide
2024. július 7. 08:33
#3
Nagyon jól lett vége. Remélem hamarosan jön a következő rész.
2
T
Törté-Net
2024. július 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1