Barátom nagybátyjával egy születésnapi bulin ismerkedtem meg

Szavazás átlaga: 7.03 pont (35 szavazat)
Megjelenés: 2024. július 2.
Hossz: 8 511 karakter
Elolvasva: 372 alkalommal
A történet idején 18 éves lehettem és egy bulira voltam hivatalos, egy születésnapi bulira, egy kedves régi barátoméra, ami egy külvárosi csendes kis étteremben volt. Kicsit elcsúszott az időm és fél órás késéssel érkeztem a helyszínre, ahol már zajlottak az események. Már csak az én helyem volt szabad, ami egy idősebb úriember mellett volt. Miután megérkeztem Barátom üdvözölt és bemutatott a szomszédomnak, aki az ő nagybátyja volt. A többieket jól ismertem már régebről. A bemutatkozás után elkezdtünk beszélgetni és hát nagyon szimpatikusnak, műveltnek és intelligensnek ítéltem meg a szomszédomat, aki körülbelül 69-70 éves. 195 cm magas lehetett és csak saccolni tudtam, de legalább 170 kg-os. Ettől függetlenül jól éreztem magamat vele. Mindenről tudtunk beszélgetni.  
Vacsora után meghívott a bárpulthoz egy italra, amit szívesen el is fogadtam. Whiskyt rendelt, azt mondta az az igazi férfias ital. Az italt megittuk és beszélgettünk tovább. Egyszer csak a szexről kezdtünk beszélgetni. Nekem furcsa módon a téma egyre inkább a meleg szex felé kanyarodott. Kérdezte a véleményemet ezzel kapcsolatosan. Csak annyit mondtam, nem ítélem el, ha valaki ezt a szexet szereti akár mert meleg, akár mert biszexuális vagy csak kíváncsi rá, akkor csinálja. Az egyetértését azzal nyugtázta, hogy kezét a combomra tette úgy hogy az érintse a farkamat is. Mint hidegrázás ért a dolog, nem tudtam mire vélni, de meg kell mondjam a reakcióm még számomra is furcsa volt. Nem váltott ki belőlem ellenkezést vagy ellenérzést. Inkább volt kellemes, mint visszataszító. Kicsit még a combomon tartotta a kezét amikor éreztem, hogy elkezd merevedni a farkam. Ezt ő is érezhette és meg is simogatta a félig kemény nemiszervemet úgy nadrágon keresztül. Miután a második whiskyt is elfogyasztottuk visszamentünk a társasághoz és tovább beszélgettünk mindenről. A vacsora végeztével azt mondta, ha van kedvem elmenni vele a lakására és folytatni az iszogatást, akkor szívesen látna vendégül.
Nem láttam akadályát, hogy elmenjünk és igent mondtam. Út közben egy viszonylag kivilágítatlan helyen elém fordult hirtelen átölelt magához szorított megfogta a fenekemet és szájon csókolt. Én önkéntelenül is de kinyitottam a számat,   ő pedig tövig tolta a nyelvét az én számba és vadul tekergette a nyelvem körül az övét.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.03 pont (35 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Törté-Net
2024. július 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1