Osztálytalálkozó

Szavazás átlaga: 7.62 pont (37 szavazat)
Megjelenés: 2024. július 2.
Hossz: 6 241 karakter
Elolvasva: 536 alkalommal
Hónapok óta szerveztük a 15 éves osztálytalálkozónkat. Érthető volt mert a 15. alkalmából egy 2 napos ott alvósat szerettünk volna és emiatt illetve amiatt is hogy többeknek már családja gyerekei vannak nem volt egyszerű a dolog. Olyannyira hogy hetekig állt a szervezés és úgy tűnt nem lesz belőle semmi. Aztán miután megírtam az első történet rá 2 napra beindult ismét és azon az estén még el is lett intézve minden. Amikor ezeket a sorokat írom épp egy nappal az esemény után vagyunk szóval szuper friss az élmény!
A helyszín egy tónál volt, Pest határában egy panzióval és étteremmel. Mindenkinek szám szerint 17 főnek külön szoba lett foglalva csak hogy teljes legyen a kényelem. Jó volt látni újra az embereket mivel a legtöbbel utoljára 10 éve épp az 5 éves osztálytalálkozón találkoztam. Voltak persze olyanok akikkel rendszeresen találkoztunk tartottuk a kapcsolatot. Közös kajálás délután fele bográcsozás volt illetve volt persze ital is. Nosztalgiáztunk sokat, és elképesztő hogy ez alatt a 10 év alatt mennyi minden változott, sokaknak már 2 is van, rengetegen már házasok... Barbi is eljött aminek nagyon örültem mert a gimit követően tényleg semmit nem beszéltünk. Most viszont megtudtam hogy már neki is van 2 gyerek de már el is vált. Na és kitől vált el és kitől vannak a gyerekek? Pontosan...
Mindenesetre remekül sikerült az egész, szép volt a hely jó volt a kaja és persze a társaság is. Az esti mérsékelt iszogatás után olyan Éjfél fele mindenki felment a szobájára. Épp végeztem a zuhanyzással, készültem lefeküdni már ágyban nyomogattam a telefonom amikor kopogtak az ajtómon. Na mondom valamelyik okos vagy a Dávid, vagy a Robi nem bírnak aludni... szóval kellemetlen volt hogy ki kell kelnem az ágyból dehát mégis na... így felkaptam gyorsan egy alsó nadrágot és mentem az ajtóhoz. Zár ki és nyitom az ajtót... Barbi...!!
– Szia, mizu minden oké? Kérdeztem.
A következő pillanatban válaszként már a számba volt a nyelve. Mi az...?? Egész nap nulla előjele, elvoltunk meg minden, beszélgettünk is de semmi egyéb. Erre ez.
Betolt majd becsapta maga mögött az ajtót, én azért ahogy tudtam még rázártam a kulccsal.  
Barbi már vette  is le a pizsama felsőjét és először mutatta ismét azt a rég nem látott huncut mosolyát.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.62 pont (37 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kivancsifancsi
tegnap 16:38
#4
Lola kedves ne rágódj a férjed találkozóján. Egy nagyon régi közmondás szerint "nem szalonna, hogy elfogyjon".
2
t
tibee72
tegnap 10:32
#3
Egészen jó lett. Kicsit lehetett volna hosszabb.
1
Lolamacko
2024. július 2. 12:31
#2
Elkezdték szervezni éppen a napokban az osztálytalálkozónkat. Ez nem ottalvós lesz, de a férjem évek óta ottalvós találkozókra jár és engem soha nem visz magával. A történeteddel elgondolkodtattál.
4
T
Törté-Net
2024. július 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1