A jégmadár röpte 4. rész

Szavazás átlaga: 7.68 pont (44 szavazat)
Megjelenés: 2024. július 1.
Hossz: 16 433 karakter
Elolvasva: 329 alkalommal
Egy 30-as férj néhány évnyi gördülékeny és kompromisszumkész házzasság után ráveszi magát, hogy belenézzen pornósztár felesége munkásságába. A döntés lavinát indít el az életében.
A lényegre térnék. Ahhoz az estéhez megyek vissza, amikor szájtátva, száraz torokkal ültem az addig csekély kacérságot mutató barátom, Laura mellett. A monitoron a feleségem éppen bő nyállal nyalt végig egy testetlen-lelketlen, a jelenetbe csak úgy belógó farkat. A nyál sűrű fonálban lógott az álláról, mint egy harcsa bajsza és legalább annyira tette kívánatossá.

Ütődöttnek éreztem magam. Viccesen hangozhat, de közepesen hosszú éltem során soha, de soha nem néztem senkivel együtt pornót. Se srácokkal, se lányokkal. Kitüntetett pillanat volt ez mindenképp, mert rögtön az első ilyenben a feleségem volt a főszereplő. Azon tűnődtem – ahogy egy kéz Ajna hajába markolt és hol jobban a faszra húzta, hol pedig vadul elrántotta, hogy nagy cuppanással a farok idiótán le-fel himbálózzék, hogy valami poénnal, könnyed csevejjel oldanom kéne a helyzet abszurditását. Könyököm néha Laura pólóujjtól fedetlen, husis és fénylő felkarjához ért. Az ingen keresztül is éreztem, milyen eszelősen forró a bőre. Néha ránéztem a szemem sarkából. Mindig a monitort figyelte, festetlen, mégis oly csinos árnyalatú szája valósággal fülig ért. És valahányszor oldalvást pillantottam, ő is, jó érzékkel akkor nézett rám. Úgymond, cinkosan összenéztünk. Ő mosolygott. Én még nem csuktam be a számat.

Rövid videó volt, végig sem vezették az eseményeket. Hét perc, aztán beúszott a link, hol tudjuk megtekinteni a teljes filmet, mely a „10 things I hate about your cock” címet viselte. Azt hiszem, ez is amolyan átirat lehetett. Csend lett, Laura pedig már dőlt előre, poharát elegánsan eltartva magától, hogy a következő jelenetre kattintson.
– Nem olyan jó ötlet ez – mondtam.
– Szerintem sem kéne ilyen címeket adni – mondta, aztán felkuncogott, meglibbentette lilás tincseit, felém nézett a válla fölött. Sosem láttam még így ragyogni – Élvezd a helyzetet, szerintem irtó mókás.
– Figyelj, nekem ez kellemetlen. Az ott a feleségem.
– Nem vagyok pszichológus. Nem tudom, mit kéne mondanom, hogy jobban érezd magad – mondta és már el is indította a következő filmet – de megpróbálhatsz elvonatkoztatni, mintha az ott egy idegen lenne. A feleséged pedig az, akit ismersz. Ilyen egyszerű, erre nem gondoltál?
Még mindig engem nézett. Válla fölött (ó, te jó ég, gondoltam, milyen sima és kerek a válla, milyen fehér és ártatlan az a bőr! ) pedig máris megjelent egy csupasz fenék, a két félgömb le-fel ringott, ahogy gazdája belépett egy csempével borított helyiségbe.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.68 pont (44 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Lolamacko
2024. július 1. 09:42
#3
Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de az egyik kedvencem ez a sorozat.
1
T
Törté-Net
2024. július 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1