Állásinterjú

Szavazás átlaga: 8.3 pont (47 szavazat)
Megjelenés: 2024. június 29.
Hossz: 92 369 karakter
Elolvasva: 600 alkalommal
Anna úgy érezte ez a nap fordulópont lesz az életében. Az iskola elvégzése után jöttek a gyerekek, majd a két gyerek születése után csak az anyaság játszotta a főszerepet az életében, na és most elváltan, két gyerekkel, akikért harcolnia kell, munkát keres. Ennek az állásinterjúnak sikerülnie kell, mert ha nem sikerül, akkor talán még a gyerekeket is elveszítheti. Amikor az ügynökség bejáratánál megnézte magát a kirakatban, akkor érezte először, hogy mennyire elhanyagolta a külsejét az utóbbi időben. Úgy érezte az nem annyira fontos, hogy ő hogyan is néz ki, csak az a lényeg, hogy a gyerekek boldogok legyenek, és ne vegyenek észre semmit a felettük dúló viharokból. A kirakatban egy hosszú hajú nőt látott, akinek a haja simán hátra volt kötve, szorosan lesimítva, a ruhája bő volt, a szandálja lapos, kényelmes. Nagyon jó megfigyelőnek kellett lenni, ahhoz, hogy meg lássák benne azt a kedves, gyönyörű nőt, aki igazából volt. Mintha arra törekedett volna, hogy elfedje minden báját és szexepiljét. Az arcán nem viselt sminket, úgy gondolta a természetessége megfelelő lesz ajánlólevélnek.
Az irodában az előtérig jutott, ahol egy pult mögött ülő asszisztens váratta, két órán át és közben egyszer sem nézett rá igazán. Úgy érezte láthatatlan, mikor végre bebocsátást nyert a nagyfőnök irodájába. Az idős férfi az önéletrajzát nézegette, ami nem volt túl hosszú, mivel eddig még nem tudott munkahelyeket felsorolni.
– Miből gondolta, hogy megfelelő lesz erre az állásra? – kérdezte meg tőle és ő erre nem igazán tudta a választ csak azt, hogy dolgoznia kell, mert ha nem mutat föl munkahelyet a bíróságon, akkor veszélyben a gyerek elhelyezés.  
Úgy döntött, hogy őszinte lesz.
– Nincs sok tapasztalatom asszisztensként, de anya vagyok, akinek nap, mint nap meg kell oldania feladatokat, na és ebben nagyon jó vagyok. A második érvem az, hogy erre a munkára nagyon nagy szükségem van, mert ha nem kapom meg, akkor elveszíthetem a gyerekeimet. Ha felvesz, akkor egy olyan hűséges és odaadó munkaerőt kap, amit eddig még soha – a férfi ledobta az asztalra az önéletrajzot és figyelmesen nézte a nőt.  
Ő már látta mennyire szép, a belső szépségét látta meg. A nő elhallgatott és könnyek gyűltek a szemébe, de nagyokat nyelt, hogy ne sírja el magát. A férfi még mindig elgondolkodva nézte, majd lassan fölállt az ablakhoz lépett és hátat fordított a nőnek. Anna úgy érezte ez nem jelent jót, mert a férfi nem mer vele szembe nézni, és ez elutasítást jelent.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 42 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.3 pont (47 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
genius33
tegnap 16:06
#7
Ritkán olvasni manapság itt ilyen jól megírt történetet. Gratula az írónak! Nálam nagyon bejött! Remélem lesz egy második rész is.
1
p
papi
tegnap 13:00
#6
Nagyszerű volt, örömmel olvasom az ehhezhasonó történeteket. Köszönöm!
2
kivancsigi
2024. június 29. 17:10
#5
Csodálatos történet arról, hogy két eléggé eltérő helyzetű és gondolkodású ember nagy türelemmel és kitartással, hogy tud összecsiszolódni.
2
Fuller
2024. június 29. 10:22
#4
Kedves Lola! Nagyon jó a történet, nagyon tetszett, nem tudtam abbahagyni az olvasását, még el nem olvastam a teljes történetet! Köszönöm szépen! Csodálatos történeteket tudsz írni. 👍
3
Éva596
2024. június 29. 10:20
#3
Andreas6-al egyetértek. Egy kisemmizett fiatal asszonyból aki nagy nehezen tartja el a két gyerekét és egy kis szürke verébnek látszik, egy véletlen baleset miatt manökenné válik, akit mindenki csodál, és az eddig nőfaló főnöke halálosan belé szeret. De nem Lola lenne, ha a lány nem hárítaná el magától a férfit, aki tehetetlennek érzi magát, és féltékeny lesz mindenkire. De addig kavarodnak a szálak, mire a végére jön a szokásos Lolamackós boldog vég, a teljes egymásra találás a beteljesült szerelemmel. Itt az oldalon nincs még egy valaki, aki ilyen írásokkal örvendeztetne meg bennünket. Köszönöm, és gratulálok.
4
Andreas6
2024. június 29. 09:10
#2
Megint remekeltél.
3
T
Törté-Net
2024. június 29. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1