Vadászlakoma 4. rész - Csapdázás

Szavazás átlaga: 7.2 pont (25 szavazat)
Megjelenés: 2024. június 28.
Hossz: 32 939 karakter
Elolvasva: 556 alkalommal
 „Tőrbe csaltak minket, tőrbe csaltak…” (Hobo, Viszockij)
Polgi a mikrofon előtt, felemelt jobb karja a mögötte tornyosuló épületre mutat. A közönség: a regionális fejlesztési tanács elnöke, a titkára, a jegyző, az iskola igazgatónője, a tanári kar, a kivezényelt kisiskolások és a bámész falusiak feje engedelmesen fordul a felújított tornaterem felé.
 A Polgi elégedetten szemlélte a jól elkapott fotót, és az íróasztala fölé akasztotta. Aztán megakadt a szeme a ritkuló hajú országgyűlési képviselőn. Az egyetlen, akinek a nyaka nem tekeredik az átadásra kerülő tornaterem felé. Rézsut, kissé előre néz, szeme pont az igazgatónő Laura, kerek, feszes fenekére tapad. Faszkalap, gondolta a Polgi, de van ízlése. A Polgi maga is mindig elismeréssel adózott a felesége csodás, gömbölyű seggének, de úgy tartotta, a tulajdonosi jogok gyakorlása kizárólag őt illeti. Nem egy nulla, mezei tornatanárt, sem egy országgyűlési képviselőt...
Persze Laurának is tudnia kellene, kinek dugja oda a seggét, ha az a nyikhaj huszonéves tornatanár egy reggeltől reggelig keményen álló fasz is. Meg a Józsi, amióta felvitte az isten a dolgát, tokát meg pocakot eresztett a parlamentben, de ugyanolyan kanos maradt, mint régen. Megfordult már néhányszor a vadászházban gidavadászaton is. Mégis Laurára csorgatja a nyálát. Elgondolkodott. Nem is lenne olyan rossz! Cimbi is habozás nélkül bedobta a közösbe az asszonyt. Meg is kapta az engedélyt a tehenészetre, ha a széljárás be is fogja teríteni a fél falut, és rögtön beiratkozott a társaság krémjébe. Adél pedig, igazi tapasztalt rúdugró, ezt hárman is tanúsíthatják. A Kapitány ugyan megpróbált lecsapni rá, de Adélka tudja, ki fújja a passzátszelet a faluban, és délután jól el fognak szórakozni odakint a vadászházban.
Laura megnyomta a csengőt. Ideges volt. Persze bízott Dalmában, biztos volt benne, hogy kitalált valamit. Régi barátnők, ki máshoz fordult volna? De a kapuhoz Imre jött ki, akivel végképp nem szívesen beszélt volna arról, hogy miért és kivel csalta meg a férjét. Tudta jól, a Kapitány maga is tagja a , és Ágival együtt hajtják a gidákat. Amúgy kedvelte a jó humorú, szőrős medvét.
– Szia, Dalmát keresem – nyomott két puszit a Kapitány arcára.
– Tudom. Gyere be!
– Megbeszéltük, hogy...
– Tudom, de nincs itthon.
– Ígérte, hogy segít...
– Tudom.
– Mi vagy te vadgalamb? Túúúdom, túúúdom...
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 15 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.2 pont (25 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
LErik
ma 13:29
#5
Ha arra gondolsz, hogy nem választottam el egymástól az egyes történetszálakat, helyszíneket, cselekményeket, az szándékos volt. Szeretném arra ösztönözni az olvasókat, hogy nyugodtan lapozzanak vissza, keressék meg, hol veszítették el a fonalat, és így rajzolódjon ki elöttük a teljes kép.
Ami Barbit illeti, a neve adta volna a karakterét. Ám úgy gondolom, egy huszonéves lányt amúgy is hajlamosak vagyunk a fenekéről megítélni, még mielőtt kinyitotta volna a száját. Barbinak ráadásul a történet logikája szerint felvilágosultabbnak, szabadabbnak kell lennie a vidéki életbe beleszürkült asszonyoknál. Ezért benne megfér a szépség és a tehetség. (Lásd Sibyl Vane.)
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. június 28. 09:23-kor írt üzenetére.
LErik
ma 13:27
#4
Kedves Éva!
Örülök, ha tetszett ez a rész. Nem vagyok profi, hobbiból írogatok történeteket ide évek óta, néha nevet/korszakot váltva, ahogy időm és ihletem engedi. Ebben az esetben előbbiből kevés volt, utóbbit pedig nagyon meg kellett fontolni. Szaporodnak a szereplők, mindenkihez kell némi hátteret adni, tovább szőni a cselekményt, de úgy, hogy az oldal profiljának megfelelően a szex és az erotika se maradjon ki belőle. Szóval egy kicsit belebonyolódtam, azt hiszem a következő részben adnom kell majd valami áttekintést, nehogy eltévedjen az olvasó.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. június 28. 13:18-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. június 28. 13:18
#3
Emlékszem az első részre, ami szuperül sikerült, és utána kerestem a többit, de ott egy kicsit visszaestél. Most hosszabb szünet után nemcsak a történet tért vissza, hanem a színvonal is. Élvezettel olvastam, jól keverted a szálakat, ki kivel szúr ki, ki kit dug meg.
Kicsit igazat adok Doriannak, jobban kellene figyelni a megjelentett anyagra. Te tényleg profi vagy?
1
doriangrey
2024. június 28. 09:23
#2
3x10 DE! A tördelést kurvára elszúrtad, elrontja az élvezhetőséget. Összefolyik minden. Javaslom küldd be újra, ki szokták cserélni és átláthatóbb lesz. 
Ezt pedig kicsit túltoltad: 
"Barbi sokkal többet volt képes mondani a „Szeretek vásárolni”, vagy a „A matek nehéz”-nél. A 26 éves jogász, mérlegképes könyvelő, rendezvényszervező Barbit egy Quintessence pálinkaversenyen szedte össze Pálesz. A prémium minőségű Barbi végigpillantott a társaságon. "
🙂 De te legalább profi vagy.
1
T
Törté-Net
2024. június 28. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1