A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 9. rész - Kontrol vizsgálatok

Szavazás átlaga: 8.06 pont (49 szavazat)
Megjelenés: 2024. június 26.
Hossz: 45 944 karakter
Elolvasva: 782 alkalommal
Viktornak elmaradt egy üzleti találkozója. Gondolkozott, mit csináljon, és eszébe jutott már két hónapja házasok, de a felesége még soha nem hívta, vitte el a rendelőjébe. De az is igaz, hogy ő sem hívta a munkahelyére Évát, így semmit sem vethet a szemére. Eldöntötte, meglátogatja, de nem jelentkezik be, meglepi őt. Nem messze a rendelőtől talált parkolóhelyet – a mélygarázshoz nem volt kapunyitója –, és a kapuhoz sétálva beütötte a rendelő számát. Egy női hang szólt bele, kérdezve ki az.  
– Viktor vagyok és a doktornőhöz jöttem. – majd a berregés után bement az épületbe.
Belépett a rendelőbe. A pulthoz ment, ami mögött egy hosszú szőkehajú, széparcú, fiatal nő ült, talán ha harminc éves lehetett. Illendően köszöntötte. A nő ráemelte a szemét. Nem ismerhette a férfit, mert amikor az esküvőjük volt Évával, akkor őt valami vírus ledöntötte a lábáról, és nem mehetett az esküvőre.
– Üdvözlöm uram, még nem találkoztunk, én Judit vagyok a doktornő asszisztense. Tudtommal nincs időpontja, ha jelentkezni akar, akkor nagyjából másfél hónappal későbbre tudnék adni időpontot. Kit írhatok be?
– Mondtam már a kaputelefonon is, Viktor vagyok, és a doktornővel akarok beszélni.
– Milyen Viktor? Így nem vehetem be előjegyzésbe. – és már látszott a düh a nő arcán a vele kötözködő férfi miatt.
– Mi köze hozzá, menjen és szóljon, hogy itt vagyok, és beszélni akarok vele. Ha nem megy, akkor megyek én magamtól.
Judit felpattant, hatalmas mellei hullámoztak a vékony köpeny alatt, odaugrott a férfi és az ajtó közé.
– Márpedig ide nem megy be, azt nem engedem.
– Nem enged? Rendben!
Ezzel odalépett a nőhöz, két karjával átkarolta a derekát, megemelte, és vitte magával az ajtóhoz, miközben a nő ökleivel püfölte a vállát. Az asszisztens fenekével lenyomta a kilincset és a kinyíló ajtón át bevitte a rendelőbe, a még mindig őt ütlegelő és már sikítozó nőt, majd letette az íróasztal elé, és ránézett a meglepetten csodálkozó nejére.
– Hoztam neked egy harcias asszisztenst.
Judit kétségbeesetten kezdett hadarni.
– Doktornő! Én nem tehetek róla, én mondtam, hogy nem lehet csak úgy beállítani, elé is álltam, hogy ne tudjon bejönni, de felkapott, és betört ide. –  és csodálkozva nézett főnökére, aki először elmosolyodott, majd nevetni kezdett.
– Judit! Hagy mutassam be a férjemet, Viktort. Bocsásd meg neki ezt a kis közjátékot. Ha csinos nőt lát maga előtt, akkor nem bír magával.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 21 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.06 pont (49 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Éva596
2024. június 27. 10:44
#13
Az éveken változtatni nem tudunk. De az, hogy itt vagy, olvasod a történeteket és feltehetően átérzed őket, amik a hozzászólásaidból kiderülnek, azt jelenti nem az a két hetes számít, hanem az empátia, és az, hogy képes vagy élvezni ezeket, és ezt mered is kimutatni. Abban is igazad van, hogy a szexhez nem mindig van  szükség f@szra, hogy jó legyen, de tegyük azért hozzá, hogy nem egy elhanyagolható eszköz.
1
Ez egy válasz kivancsifancsi 2024. június 27. 06:25-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. június 27. 10:37
#12
Megküldte nekem sztbali. Maradjunk annyiban, hogy az egyik nem valós, a szaunázással kapcsolatos, a másik valós, mert belekerült egy olyan szó, aminek nem kellett volna, mert ilyen esemény nem volt, így nyoma sem lehetett. Ez a vége felé van. Ha elég figyelmesen olvasod, mindkettőt megtalálod.
1
Ez egy válasz Kexi69 2024. június 27. 01:51-kor írt üzenetére.
kivancsifancsi
2024. június 27. 06:25
#11
Aranyos vagy (de mindkettőtöknek szól) a 77 évemen már nem tudtok sajnos javítani és annyi "protézisem" van amiket használok, hogy tudom a szexhez nem mindig van szükséges a f@szra is.
1
Kexi69
2024. június 27. 01:51
#10
Gratula, ismét remek lett. ment a tizes,
Nem is értem, hogyhogy csak 7,81 pont az átlag?
SztBali által kifogásolt pontatlanságokra én is kíváncsi vagyok.
2
Éva596
2024. június 26. 22:03
#9
Köszönjük a jó szavakat! Folytatni kellene? Gondolkodunk rajta, talán még három páciens és egy kontroll belefér. Nem akarsz páciens lenni? Talán van valami szexuális problémád, amiből ki lehetne gyógyítani. Írd meg itt nekünk! Látod sztbali is mennyire örült, hogy meggyógyult. Még vőlegény is lett.
2
Ez egy válasz kivancsifancsi 2024. június 26. 21:31-kor írt üzenetére.
kivancsifancsi
2024. június 26. 21:31
#8
Mindenik részre megadtam a 10 pontot, mert már az indulásból érezhető volt, hogy jó sorozat lesz. Nem csodálkozom, hogy olvasó társaim kérik a folytatást. A jóból sosem elég elvből kiindulva én is szívesen olvasnám, ha lenne. Kívánom, hogy hasonlóan jó sorozattal lepjetek meg. Gratulálok.
2
kaliban
2024. június 26. 16:16
#7
Szerintem is jó ez, úgy ahogy van. A szülői párcsere és a szendvicses kontroll különösen tetszett. Adtam a tízest!
3
Fuller
2024. június 26. 15:32
#6
Egyetértek Selymivel: Tökéletes ember nincs, így tökéletes történet sem. Ez a történet így jó ahogy van. Aki tud jobbat írja meg, majd elolvassuk, és írunk róla véleményt!!!
3
Éva596
2024. június 26. 14:43
#5
Éppen elég keveredés van a szülők között, mos még a gyermekeiket is meg szeretnéd kavarni. Már az első közös szaunázásnál Éva fondorlatai kiderültek, no meg nem véletlenül vetette le róluk a fürdőruhát a medence bemutatásánál. De hogy ért hozzá, az a későbbiekben a szülők cselekedeteiből kiderült. Egy félig-meddig laposodó házastársi kapcsolatból tudott mindkét párnál fiatalos és vad teljesítményt produkáltatni. Ha ismered az írásaimat, akkor tudod, hogy időnként belengetek előre valamit. Hogy aztán abból mi lesz, mi jön ki, az a jövő zenéje. De remélem jó zene lesz.
3
Ez egy válasz Selymi 2024. június 26. 11:20-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. június 26. 11:20
#3
Kedves Bali!
Mint tudjuk, tökéletes ember nincs, így tökéletes történet sem. Nekem viszont nagyon tetszett ahogy megoldották a kontroll eseteit. Egy "kontroll" talán még beleférne, akár úgy is, hogy Nilla és Éva" teljesen véletlenül" összekeveredne Viktorral és Alex-szel. Mondjuk talán, hogy Évát faggatja otthon a férje és ő elmeséli az utolsó esetét, kihagyva abból a saját részvételét, amivel felkelti Alex  kíváncsiságát... Ez talán nem is lenne kontroll, inkább egy barátság kezdete, mindenesetre megható lenne. 
Bár ez nem kritika, inkább csak egy ötlet, egy vágyálmom, viszont nagyon benne hagyta az író a lehetőséget ezzel az utolsó bekezdéssel a folytatáshoz. Azt is tudom azonban, hogy amit megtehetünk, azt nem muszáj megtennünk, így nyilván nem rajtam múlik, hogy teljesül-e ez az álmom. Mármint arra, hogy lesz-e az ötletből történet. 🙂
A magam részéről adok egy 10-est, már csak azért is, mert nehéz felfogású lévén, csak most tudtam igazán értékelni az idősekkel történt jótéteményt is. Tény, hogy eddig nem igazán értettem, miért kellett az bele, de ebből így már kiderül, hogy Éva komolyan veszi a hivatását és munkaidőn kívül is szép eredményt elérve gyakorolja azt. Gratulálok a teljesítményetekhez.
4
Ez egy válasz sztbali 2024. június 26. 02:20-kor írt üzenetére.
sztbali
2024. június 26. 02:20
#2
Egy-két pontatlanságtól eltekintve tökéletes.
2
T
Törté-Net
2024. június 26. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1