Kételyből élvezet

Szavazás átlaga: 8.18 pont (55 szavazat)
Megjelenés: 2024. június 25.
Hossz: 17 359 karakter
Elolvasva: 755 alkalommal
+bizarr
Lilla frusztráltan kapta le a fejéről a paplant. Korábban demonstratívan bújt be alá, de láthatóan nem ment át a célzás.  
– Késő van már! Lekapcsolhatnánk a villanyt? – kérdezte.
– Csak még néhány oldal! – erősködött a nővére, Marietta, és a következő fejezetre lapozott. Lilla színpadiasan sóhajtott. Többnyire nem bánta, hogy a nővérével közösen osztozik egy szobán, de Marietta azon szokása, hogy egy könyvvel összegömbölyödve későig fentmaradt, gyakori vitaforrás volt a két testvér között.
– Mi olyan lenyűgöző, amit olvasol? – érdeklődött egy csipetnyi szarkazmussal, és felkönyökölve a testvére ágyára nézett.
– A szól. – válaszolta Marietta, és nem vette le tekintetét a lapokról.
– Butaság! Lefogadom, hogy nem tudsz hipnotizálni, és olyan dolgokra késztetni, amiket nem akarok! – jelentette ki Lilla.
– Ez nem így működik okostojás! Nem lehet hipnotizálni valakit, aki nem akar együttműködni. És nem lehet rávenni olyasmire, amit nem akar. Sokkal inkább arról van szó, hogy legyőzzük az illető félelmeit és vonakodását attól, hogy olyan dolgokat tegyen, amelyeket egyébként is szeretne. Tehát nem tudnék rávenni egy becsületes valakit, hogy lopjon, de ha mondjuk le akar szokni a dohányzásról, a segíthet rajta. – magyarázta Marietta.
Mindössze egy évvel volt idősebb a testvérénél, de szerette bölcsebbnek és műveltebbnek tartani magát a húgánál.  
– Mindegy... Még mindig azt mondom, hogy nem tudsz megtanulni hipnotizálni attól, hogy csak egy könyvben olvastál róla. – kötözködött tovább a fiatalabb lány.
Marietta feladta és becsukta a könyvet. Felhajtotta a paplanját, és felkelt az ágyáról. Felkapott egy ceruzát az íróasztalról, és átment a szobán. Az asztalon lévő egyetlen lámpa háttérvilágításában formás teste kirajzolódott a vékony hálóingén keresztül. Telt, feszes mellei jól látszottak a vékony csipke alatt, és a rövid, suhogó szegély csak félig takarta el bugyiját. Hosszú, szőke haja fürtökben hullott le a vállára és finoman lengett, szinkronban érzéki csípőjének csábító ringásával.
Lilla sóvárogva bámult nővérére. Annyira szürkének érezte magát hozzá képest, bár barátai és rokonai mindig ragaszkodtak ahhoz, hogy imádni valóan aranyos. Mindez azonban nem sokat számított, amikor lapos melleit és vékony testfelépítését nővére érzéki megjelenéséhez hasonlította. A nővére közelebb lépett, és letérdelt az ágya mellé.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.18 pont (55 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Törté-Net
2024. június 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1