A jégmadár röpte 3. rész

Szavazás átlaga: 7.32 pont (47 szavazat)
Megjelenés: 2024. június 21.
Hossz: 15 597 karakter
Elolvasva: 503 alkalommal
Egy 30-as férj néhány évnyi gördülékeny és kompromisszumkész házzasság után ráveszi magát, hogy belenézzen pornósztár felesége munkásságába. A döntés lavinát indít el az életében.
Jelenet életem filmjéből: fel-alá mászkálok. Másnapos vagyok. Mindig gondos voltam magamra, egyetemista korom óta mostam, főztem, takarítottam. De mostanában nem. Közel negyven évesen úgy néz ki a lakásom, mintha egy rockzenekar a turnéja során egy hónapon át csak orgiázásra használta volna. E káosz központja a kis dohányzóasztal, üres pudingos dobozok, csipszes zacskók és mekkája öleli körül a laptopot.

Már nem nézem a képernyőt. Csak hallgatom a hangokat, amik semennyire nem emlékeztetnek egy férfi és egy nő erotikus együttlétére. Kontextusából kiragadva inkább olyannak tűnik zúgó fejemben, mintha egy orángután csapat halálra társaságuk leggyengébb, ugyanakkor leghangosabb tagját. Amikor utoljára odanéztem, Ajna lekászálódott a nagy, eres faszról. Puncija, mely emlékeimben csinos, sima kis hasíték volt formás combjai izgalmas rejtekében, hatalmasra tágult, lüktetően vörös üregként nézett vissza rám a monitorról.

A látvány elnyelt. Elnyelte a reményeimet, hogy valaha is újra érezhessek valamit iránta. Azt hittem, ezzel vége a filmnek. De láttam, hogy még 20 perc hátra van. Mire felocsúdtam, Ajna előrébb tornázta magát, megtámaszkodott a fickó térdén és egy, síkosítást és fokozatosságot nélkülöző, hirtelen mozdulattal felnyársaltatta a popsiját. Az arcán egyértelmű volt a fájdalom. De a rutin is. Akkor felkeltem és már csak a hangokat hallottam. Undorodtam az emberi anatómiától, annak minden cuppogó, nyirkos zajától. Haragudtam a feleségemre és egyenesen gyűlöltem magam. Azt hiszem, ekkor döntöttem el, ha még egyszer valami módon alkalmam nyílik találkozni vele: halálra baszom, mert ez az, amit érdemel.

Következő jelenet életem filmjéből, az unásig használt, undok "pár hónappal korábban" fordulattal:
Ott fejeztem be, hogy Ajna kis híján tetten ért, miközben én tetten értem. A nap további részében próbáltam természetesen viselkedni. Próbáltatok már igazán természetesen viselkedni? Természetesen nem ment. Együtt főztünk, miután bizonyára feltűnésmentesen, 10 perc hosszan mostam kezet, mintha valami lágyműtétre készülnék, nem pedig krumplipucolásra. Ajna látta arcomon a két, kivörösödött foltot, az enyhe lábremegést és a mackónadrágom elején a kis duzzanatot. Okos nő, bizonyára összerakta a részleteket, hogy én itt eljátszadoztam, nem pedig betegeskedtem.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.32 pont (47 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Rémpásztor
2024. június 23. 14:40
#5
Köszönöm a biztatást, tervben van a hivatásból írás. Idén végre dedikálhattam kint a könyvhéten is (egyelőre roppant visszafogott sikerrel). A központozás ősi ellenségem, de már dolgozom rajta, lassan talán örökre elhagyom a gondolatjel előtti pontokat. Lassan. Talán.
2
Ez egy válasz doriangrey 2024. június 21. 17:00-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. június 21. 17:00
#4
Írnod kéne, hivatásból. De a gondolatjel előtti pontokat, könyörgöm, felejtsd el. :D
2
Lolamacko
2024. június 21. 10:01
#3
Számomra szimpatikus a gyötrődő, kétségekkel teli pasi és főleg azért mert a nem tökéletes nők tetszenek neki. Nagyon szuper ez a sorozat.
3
I
Indiana Jones
2024. június 21. 08:33
#2
Meglepett a fordulat és még így is nagyon tetszik. Olyan jó hangulatú ez a történet, hogy feldobta a napomat.
3
T
Törté-Net
2024. június 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1