Házaspár fotózása 4-6. rész

Szavazás átlaga: 8.24 pont (46 szavazat)
Megjelenés: 2024. június 21.
Hossz: 53 994 karakter
Elolvasva: 1 174 alkalommal
4. rész – Pali és Reni
Kibontakoztam Pali karjaiból és felhívtam Lillát.
Örültünk egymásnak, de „visszahívlak” felkiáltással letette. Pár másodperc múlva már is a mobilom és csöppségem hangja hallatszott belőle.
– Szia anyu! Hol vagy?
Elbeszélgettünk és a végére annyira elérzékenyültem, hogy ismét sírtam. Megköszöntem Lillának, aki felajánlotta, hogy ha bármikor beszélni támad kedvem, csak meg és ő amint tud visszahív. Megköszöntem, de nem részleteztem a munkahelyi körülményeket. Azt sem, hogy Lali becsapott. De mondtam, hogy amint hazaérek, nagy beszámolót kell tartanom nekik. Csak rájuk számíthattam.

Másnap ismét ugyanaz a felvételsorozat került terítékre. A rendező szándéka szerint most már le kell zavarnunk az első két órában, mert utána kezdenie kell az „éles” szerepeket.
Azzal kezdtük, hogy háttal álltam Palinak karjaimmal átfogva a nyakát, ezáltal homorítva a testem és ő simogatta a mellem, a csiklóm és a combomat, miközben csókolgatta a nyakamat. Ekkor már csak félig fogtam fel munkának a dolgot. Hagytam, hogy élvezzem is amennyire lehet. Lali nem került elő, emiatt hát egy okkal kevesebb a szégyenkezésre.
A következő jelenet szerint meg kellett fordulnom és csókot imitálnom. Eleinte szót fogadtam és valóban csak imitáltam. Úgy fél perc múlva meggondoltam magam és arra gondoltam, amit előző nap a rendező mondott. Hogy valódi szexet akar látni, két szerelmes között. Hát ha ez kell, akkor nem kell megmondja mit tegyek.
Megcsókoltam Palit, aki meglepődött, hisz nem kaptuk utasításba, de hagyta, sőt amikor a farkát megmarkoltam és a puncimat izgattam vele mindenhol, már vissza csókolt.
A rendező és a többiek nagy szemeket meresztettek e változásra.
Amikor úgy gondoltam már eléggé előkészült a testem Palira leálltam. A rendező ekkor Palinak a kezébe nyomott egy tubus olajat, amivel ő mindenem bekente elöl-hátul. A tubus Hans kezébe került és ő fejezte be a kimaradt testrészeim beolajozását.
Mikor elkészült Pali, újra maga elé állított és a farkát a punciajkaim közé téve elélveztetett anélkül, hogy belém hatolt volna. A végére ő is elélvezett és Wilhelm utasítására megismételtem a sperma elfogyasztását, nagyjából olyan módon és élvezettel, mint előző nap tettem. Ekkor csak engem vett a kamera, Pali az ágyra ülve pihent.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 25 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.24 pont (46 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Selymi
2024. június 21. 14:17
#10
Köszi. 
Téged gondoltalak egy másik példaként az előző rész kommentjében a hosszúságról szólva, úgyhogy biztos lehetsz benne, hogy észrevettelek. 😉
1
Ez egy válasz salsa 2024. június 21. 13:55-kor írt üzenetére.
salsa
2024. június 21. 13:55
#9
Jó történet. Mint már észrevehetted, a hosszabban kifejtett történetek híve vagyok, és ide bizony kellett is ez a hosszúság. Nagyon tetszett.
1
Selymi
2024. június 21. 12:53
#8
Neked is köszi. Örülök, hogy tetszett. 🤗
Megint bejött 😂 Minél több a dicséret a hozzászólásokban, annál jobban csökken a pontszám. Ez nem egyedi, de nem ellenem irányuló dolog. Másoknál is megfigyeltem ezt. Nem írok neveket, se címeket. Ez a tapasztalat. Tudom, hogy a szerkesztők is olvasni fogják, emiatt kevesebbet kell majd magyarázkodnom, ha egyáltalán szükség lesz rá. 🙂
A hossza meg... Hát ez így sikerült. Nem lehet mindig csak rövid, avagy hosszú. A változatosság gyönyörködtet - mondták valaha a bölcsek. És milyen igazuk volt! Eshetne már felénk is néha az eső, mert szép a napsütés, de jóból is megárt a sok. 😉
1
Ez egy válasz kivancsigi 2024. június 21. 12:04-kor írt üzenetére.
kivancsigi
2024. június 21. 12:04
#6
Egyáltalán nem baj, hogy hosszú. Elejétől a végéig fordulatos, eseménydús és élvezetes. Nagyon tetszett.
2
Lolamacko
2024. június 21. 09:50
#5
Ne foglalkozz vele, hogy milyen hosszúra sikerül. Írd, ami ki akar jönni és aki rászánja az időt, az olvasásra, nem bánja meg. Kérünk még sok hosszú történetet.
3
Shavo
2024. június 21. 07:15
#2
Én kifejezetten örülök, hogy hosszabb ez a történet és még sok hosszú történet legyen!
2
T
Törté-Net
2024. június 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1