Ahh

Szavazás átlaga: 6.3 pont (69 szavazat)
Megjelenés: 2024. június 19.
Hossz: 14 041 karakter
Elolvasva: 1 251 alkalommal
– Ahh! Ahh! – Brigi hangosan nyögdécselt, miközben a vele szemben az ajtóra rögzített tükörben figyelte magát, amint kezeit hátracsavarva barátja kefélte őt hátulról. Meglepően szexi látványnak tartotta magát, amint a fiú dugta őt hátulról, miközben copfba kötött, fekete haját hátrahúzta. A lány hideg, kék szemeivel, elszánt tekintettel nézett szembe magával.
Nagyot rezzent, mikor az ajtón egy erős férfikéz kezdett el dörömbölni.
– Halkabban!
A fiú apja hangját hallva egy pillanatra megállt, barátnője pedig ijedt tekintettel fordult hátrafelé.
– Semmi baj – nyugtatta meg barátnőjét a srác, majd lassan újrakezdte, ahogy hallotta édesapja távolodó lépteit, s tovább kefélte Brigit hátulról.
A másnap délutáni, a fiú elvált édesapjával töltött vacsora persze ezek után csendben telt, bár Brigi igyekezett oldani a feszültséget, s kedves lenni barátja faterjával. Még azt is felajánlotta neki, hogy elmosogat. A férfi aztán az asztal mellől figyelte, amint fia barátnője seggére feszülő kis leggingsben áll a konyhapultnál és tevékenykedik. A fiú persze észrevette, hogy apja barátnője seggét nézi, de nem szólt semmit, nem akart újabb balhét, nem akarta az amúgy is feszült helyzetet még jobban megnehezíteni.
Ebéd után elvonultak; a fiú barátnőjével a másfél szobás lakás kisebbik szobájába, az apja pedig a nagyobba. A srácot nem kellett sokáig kéretni: Brigi elbűvölő, kacér kék szemei és a fiú ágyékánál matató ügyes keze hatottak rá, s hagyta, hogy a lány ujjaival kényeztesse egy-kettőre megmerevedett péniszét, majd miután elővarázsolta azt nadrágjából, Brigi letérdelt elé, s szájába véve a fiú hímvesszőjét, gyakorlottan szopni kezdte azt.
Ismerte mindem görbületét, a farkán végighúzódó ereket, s jól tudta, milyen technikával tudja torokra venni fiúja péniszét. S miközben barátja hátradöntött fejjel nagyokat sóhajtott, az ajtó kinyílt; a fiú édesapja lépett be rajta, aki megpillantotta fia barátnőjét szexi leggingsében guggolva, szájában fia péniszével.
Morcos arckifejezéssel tekintett rájuk, miközben Brigi oldalt pislantott a fiú apjára, a férfi pedig a szekrényhez lépve kiemelte köntösét, majd mielőtt egy szó nélkül kilépett volna a szobából, becsukva maga mögött az ajtót, még egy hosszú pillantást vetett a lányra, szemérmetlenül őt.
Brigi tanácstalanul tekintett barátjára, aki szintén értetlenül nézett vissza a lányra, majd annak szája újra megindult, s fel-le kezdett járni a fiú rúdján.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.3 pont (69 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
didide
2024. augusztus 1. 17:22
#5
Hát korán lett vége
1
Z
Zendaya
2024. július 5. 14:04
#4
Annyira izgalmas történeteket írsz!
1
t
tibee72
2024. június 21. 10:59
#3
Én sem szeretem az erőszakos dolgokat. Egynek elment.
1
Andreas6
2024. június 19. 06:17
#2
Utálom az erőszakot.
0
T
Törté-Net
2024. június 19. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1