Portmenteau 1. fejezet - New York-i lelkiállapot 2. rész

Szavazás átlaga: 7.55 pont (47 szavazat)
Megjelenés: 2023. október 1.
Hossz: 67 703 karakter
Elolvasva: 1 106 alkalommal
AZTÁN MEGCSÓKOLT

A New York Times üzleti rovatának szerkesztőségében meglehetősen nagy nyüzsgés volt szombat délutánhoz képest. A Wall Street mozgalmas hetet produkált, így minden riporter keményen dolgozott, hogy a vasárnapi újság négykor esedékes lapzártáig beszámoljon a történtekről. Ethan Reese éppen helyesírás ellenőrzést futtatott a cikkén, amikor két kollégája átsétált az újságírók nyitott irodáján.

Aryanna és barátja, Wecks pár szót váltottak riportertársaikkal, majd megálltak Ethan íróasztalánál.

– Mozgalmas hét nektek, pénzügyes srácoknak – mosolygott Wecks –, próbáljátok meg a sportrovatnál. Nálunk minden nap így megy. Csak még annyival nehezebb, hogy benne kell lenni magában a játékban.

Wecks magas, jóképű sportriporter volt, aki lacrosse-t játszott a főiskolán egy élvonalbeli ligában, és szerette volna, ha ezt mindenki tudja. Aryanna elmosolyodott, és egy tollért nyúlt Ethan asztalán.

– Van egy cetlid? – kérdezte.

Ethan átadott neki egy felírótömböt, miközben megnyomta a küldés gombot a számítógépén.

– Jöhet a hétvége – jelentette ki Ethan, és elkezdte rendezni az íróasztalát a gyors lelépéshez.

– Hé, én és a Jazz elmegyünk a „kettőt fizet hármat iszik” akcióra a The Yard House-ba – jelentette ki Wecks.

Wecks az Aladdin filmbeli Jázmin hercegnő után nevezte Aryannát "Jazz"-nek, mivel annak egzotikus perzsa megjelenését, érzéki testét, barna mandulavágású szemét idézte, de ez csupán felszínes leírás. Kellemes sugárzás áradt belőle, mint amit egy meleg nyári napon a szabadban sétálva érzel. A vele töltött idő olyan csodálatos, akár a szép időjárás.

– Jól hangzik. Majd találkozunk odalent – válaszolta Ethan.

– Nagyszerű – jelentette ki Aryanna.

Wecks megfogta Aryanna kezét, és maga után húzta. Aryanna a szabad kezével lazán átnyújtott Ethannek egy összehajtott cetlit.

– Találkozunk a The Yard House-ban – mondta szemérmes mosollyal.

Ethan a kezében tartotta a sárga cetlit, és figyelte Aryannát, ahogy távozik. Egy számmal nagyobb pulóvert viselt, ami elrejtette érzéki mellét. A felső elég rövid volt ahhoz, hogy akadálytalanul bámulhassa testre simuló jóganadrágját, amely megmutatta lábának, tökéletes csípőjének és őrjítően feszes seggének minden részletét.

C
alf
alf
rg
alf
öt
alf
t
a telefon, és Ethan felkapta. Néhány jegyzetet készítve letette a kagylót, és a kabátjáért nyúlt. Csak ekkor jutott eszébe a cédula.

Kihajtva ezt olvasta: Szexelhetünk?

Ethan megdermedt. Körülnézett, hogy lássa, ki vehette észre a reakcióját. Senki. Ezután betömte a cetlit az ingzsebébe, és felállt. A szíve száguldott, és szaporán lélegzett. Szüksége volt gyorsan egy korty vízre. Odament a vízhűtőhöz, és megtöltött egy poharat.

Kivette a kis papírt a zsebéből. Bizonyos, hogy rosszul olvasta. Újra megnézte: Szexelhetünk? Megerősítve.

Lehajtotta a vizet, és zsebre tette a jegyzetlapot. Aztán még egyszer elővette, hátha az első két alkalommal rosszul olvasta. Szexelhetünk? Még mindig ez állt rajta.

A Yard House szokás szerint zsúfolásig megtelt a Times fiatal alkalmazottaival. Fogytak az italok, de a beszélgetések többnyire a munkáról szóltak. Ethan belépett és körülnézett. Sokakat ismert a tömegből, ezért ügyelt rá, hogy mindenkivel csevegjen kicsit, miközben Aryannát és Wecks-et kereste. Ethan egy nagy asztalnál találta őket több más riporterrel együtt, és becsúszott az Aryannával szemben lévő székre.

A pincérnő jött, hogy felvegye Ethan italrendelését. – Neki egy bodzavirág palomát – kiáltotta Aryanna –, és nekem is egyet.

Aryanna a Times hírhedt utazási rovatába írt, és mindig tudta, mit kell rendelni.

Wecks Aryanna mellett ült, és
s
alf
ör
alf
t
szopogatott.

– Lónyálat rendelt neked? – kérdezte. – Mindig valami olyant rendel, amit nem tudok kiejteni, de ha nem
s
alf
ör
, akkor nem megy ide – mondta a gyomrára mutatva. – Hé csajszi, Kenny szerzett jegyet a Knicksre, úgyhogy ma késő estig elmaradok. Megleszel addig? Persze, hogy meg.

Aryanna mosolygott, miközben sűrű, fekete, hosszú hajával játszott.

– Ne aggódj, van egy projektem, amin dolgoznom kell. Szóval, igen, Jó szórakozást!

Wecks ezután félre fordult, hogy a csapatával társalogjon, miközben Aryanna Ethanre nézett, és megpróbálta kiolvasni gondolatait.

– A dolog, amiről érdeklődtél, a kérdés – kezdte a férfi –, azt hiszem, működhet.

Aryanna mosolygott és helyeslően bólintott: – Nagyszerű, szilveszter óta gondolkodom rajta.

Szilveszter sok hónappal azelőtt volt. A lap a szokásos újévi rendezvényét a külső Time Square-en egy szálloda báltermében tartotta. Az ital folyt, és az óra éjfél felé közeledett. Ethan randipartnere, Bettina, elmélyült beszélgetést folytatott a barátaival, miközben a férfi kimentette magát, hogy meg kell keresnie a fürdőszobát.

– Siess vissza – mondta a lány –, mindjárt éjfélt üt az óra.

A férfi mosdóban hosszú sor állt, így Ethan elindult a folyosón, amíg nem talált egy kevésbé zsúfolt mellékhelyiséget. Ahogy kilépett onnan, észrevette, amint Aryanna elhagyja a közeli női mosdót.

– Látom, megtaláltad a titkos mellékhelyiséget – mondta a lány.

– Azt hiszem, Wecks nem fog emlékezni a ma estére – válaszolta Ethan. – Elég keményen tolta a
p
alf
alf
t
. Ó, nézd, már majdnem éjfél van!

Elindultak vissza a bálterembe, amikor hallották a távolban a visszaszámlálást, amely a végéhez közeledett: 4... 3... 2... 1 Boldog új évet!

Aryanna kinyújtotta a karját: – Azt hiszem, csak mi maradtunk talpon éjfélkor.

Mindketten barátságos újévi ölelésbe fonódtak, amit udvarias csók követett. A csók elhúzódott. Nem csak egy másodpercig, hanem tovább. Sokkal hosszabban. Gyorsan átment egy baráti pusziból nyitott ajkas csókba, felfedező nyelvekkel és összefonódó karokkal. Ethan becsukta a szemét, és elképzelte magát valami egzotikus helyen Aryannával. Végül levegőt kellett venniük, elváltak az ajkaik, és mindketten zavartan húzódtak hátra.

– Én nem... – kezdte a lány.

– Elég sokat ittunk ma este – vágott közbe Ethan.

– Igen, őrült éjszaka – értett egyet a nő.

Nem mintha nem élvezték volna a varázslatot, csak ez már a pillanat utáni pillanat volt. Abban a másodpercben mindketten tudták, hogy a dolgok közöttük soha nem lesznek ugyanazok.

Visszatértek a buliba, hogy megtalálják a partnerüket, akik boldog tudatlanságban maradtak az eltűnésükről. Később, amikor Aryanna Wecks-szel, Ethan pedig Bettinával táncolt, a termen keresztül egymás pillantását keresték. Mostanáig soha többé nem beszéltek arról a pillanatról.

Ethan felállt az asztaltól, és kiment a mosdóba. Amikor kijött onnan, Aryanna a közelben állt a telefonjával babrálva. A bár túloldalán Wecks-et és csapatát látta elmélyült beszélgetésben.

– Ma este – mondta a lány. – Foglaltam egy szobát a Plaza-ban. Szép szoba, sajnos, csak az udvarra néz, nem a parkra.

– Kevésbé izgatna, hogy mi van az ablakon kívül – válaszolta Ethan. – Nem túl drága a Plaza?

– Nem, ha a Times utazási rovatának dolgozol – mosolygott. – Találkozzunk a Harry's New York bárban, a Plaza földszintjén, tizenegykor.

Aryanna rájött, hogy talán hiányozni fognak az asztalnál, ezért visszaindult, közben szándékosan Ethan ágyékához dörzsölte a seggét. A férfi keze megsimogatta az övét, miközben eltávolodott.

Mire Ethan visszatért az asztalhoz, Wecks és Aryanna már indulni készültek.

– Hétfőn találkozunk, srácok – köszönt el Ethan.

Aryanna mosolygott és elbúcsúzott, miközben Wecks közelebb húzta Ethant, és a fülébe beszélt: – Haver, vesd be magad! Biztosan akad itt valami buksza, akit ma este megdönthetsz. Csak mozognod kell. Igazam van?

– Rajta leszek. Megígérem.

Micsoda tuskó, gondolta Ethan, miközben nézte, ahogy Wecks Aryanna seggére teszi a kezét, és kitereli az ajtón.

Ethan hazament és lezuhanyozott. Valahányszor a sárga cetlire gondolt, a farka felegyenesedett. Felkapott egy kis krémet, és arra gondolt, hogy maszturbál, hogy később ne élvezzen el túl hamar. Mi lesz, ha újabb menetet akarnak? Ha most maszturbálna, az három magömlés lenne egy éjszaka alatt. Nem tudta, mit tegyen, végül ellenállt a késztetésnek, és jó sok időt töltött azzal, hogy eldöntse, mit vegyen fel.

Ethan korán érkezett Harry’s New York bárba a Plaza-ban, rendelt két Palomát, majd várakozott. Nem kellett sokat várni, amikor Aryanna belépett a bárba, lenyűgözően nézett ki a testhezálló, húzott, rózsaszín, kötött ruhában, amelynek mélyen kivágott háta volt a térd alatti szerény szegély ellenére. A ruha klasszikus testre simuló szabása kiemelte alakját, csábító stílusa megmutatta Aryanna összes ívét.

– Fogd meg az italokat – intett –, mostanra foglaltam nekünk egy páros masszázst.

Ethan készpénzt dobott az asztalra, elvette az italokat, és követte Aryannát a lifthez.

– Soha nem voltam masszázson – mondta Ethan.

– Akkor a mennybe utazol – mosolygott a lány, és megnyomta a lefelé gombot, hogy lejussanak a spa-ba.

– Már terveztem egy utazást a mennybe.

– Ne aggódj! Amikor ahhoz a részhez érünk, az igazi mennyei érzés lesz, mint a száguldás a New Jersey Turnpike-on*.

A liftben Ethan nem tehetett mást, a szemével falta Aryannát. A lány odahajolt, és nyitott szájjal nedves csókot adott neki, halvány rózsaszín rúzsfoltot hagyott a férfi ajkán, ahogy visszahúzódott.

Az ajtók kinyíltak, és Aryanna kézen fogva bevezette Ethant a spa-ba. A masszőzök üdvözölték őket, majd mindkettőjüket ugyanabba az öltözőbe kísérték azt kérve, hogy vetkőzzenek le és vegyenek fel fürdőlepedőt.

Aryanna úgy bújt ki ruhájából, mint egy szűk pólóból. Érzéki teste, sötét bőre a valószínű közel-keleti örökségről árulkodott. Rózsaszín csipkés melltartót és vékony pántos tangát viselt. Ethan képtelen volt levenni róla a szemét. A lány levetette a melltartóját, és lehúzta a tangáját teljesen lemeztelenítve magát.

Gömbölyded volt és finoman puha, széles csípővel, ami egy fantasztikus popsiba ívelt, amely tökéletes hagyma alakot formázott. Sötét bimbóudvar és hetyke, sötétbarna mellbimbó ékesítette nagy mellét. Mérete ellenére cseppet sem lógott.

Az öle tökéletesen szőrtelen volt, felfedve egy hosszú rést, nagy duzzadt punci ajkakkal. A csiklója hegye csak annyira látszott, mint egy víz-áztatta gyöngy, nedves és az előtte álló este ígéretével telt.

Ethan gyorsan levetkőzött a hollóhajú istennő figyelő szeme előtt. Nagyszerű formában volt, több mint két éve nem hagyott ki edzést. Ahogy a nadrágja lekerült, Aryanna nem tudta megállni, hogy ne adjon kis elismerő bólintást a hosszára, amely átlagosról egyszeriben felállóvá vált. A farka nem illett pornófilmbe, de sokkal méretesebb volt, mint amit Wecks fel tudott mutatni, vagy bárki másé, amit személyesen látott.

Az ajtón kopogás emlékeztette őket, hogy az óra ketyeg, ezért törülközőt fogtak maguk elé és kiléptek.

Hason feküdtek az egymás mellett álló asztalokon arcukat egymás felé fordítva, miközben a masszőzök tették a dolgukat. Ethan számára az érzés pontosan olyan volt, mint amit Aryanna leírt, kivéve azt a tényt, hogy erekciója nem lankadt le, ami kissé kényelmetlenné tette.

A hátukra fordulva nyilvánvalóvá vált, hogy Ethan készen áll a kitörésre. A profi masszőzök varázslatos keze fel-le dolgozott testükön, miközben new age zene szólt és szantálfa füstölő égett.

Ethan számára gyötrelmes örökkévalóság után közeledett a masszázs a végéhez. Masszőze a lüktető péniszéhez mozgatta a kezét, megrántotta és felkészítette a happy endre.

Aryanna felült.

– Jól van. Majd én gondoskodom róla – mondta, és szuggesztív pillantást vetett Ethanre.

Az öltözőben mindketten egészen hosszú luxusköpenyt és szobapapucsot öltöttek magukra, ruháikat és cipőiket egy Plaza bevásárlótáskába pakolták, köszönetet mondtak a masszőzöknek, és elindultak a felvonó felé. Hallották kint a zivatart, amikor beléptek a liftbe.

Aryanna hátradőlt a tükrös falnak teljesen ellazulva a masszázstól. A lift mozogni kezdett, majd megállt és elsötétült.

A szálloda belső tereiben vészvilágítás gyulladt ki. Kívül legalább öt háztömb elsötétedett, amikor a vihar erősödött.

Ethan megnyomta a gombot: – Nem, nem, nem, nem! – kiáltott fel. – Ne most, ne most!

A sötétben érezte, hogy egy kéz benyúl a köntösébe, és végigcsúszik a mellkasán.

– Ilyen az én szerencsém – mondta legyőzve.

– Ilyen a mi szerencsénk – hallatszott Aryanna hangja a sötétből, és a keze lecsúszott a férfi hasizmán a farkához, ami rögtön életre kelt az érintésétől. Gyengéden simogatta férfiasságát, kinyitotta köntösét, bal lábát pedig Ethan lába közé csúsztatta folytatva az ingerlést.

Gyengéd, lágy csókokat nyomott a nyakára, végighaladt a mellkasán, néhány extra pillanatot töltött a mellbimbóinak csiklandozásával, majd térdre ereszkedett, miközben két kézzel markolta a farkát. Finoman megnyalta a fejét, majd fel és le a szárán. Megízlelte Ethan illóolajoktól terhes aromáját és csodálatos illatát.

A liftben egy kis piros biztonsági lámpa világított, amely lehetővé tette Aryanna számára, hogy eleget lásson Ethan arcából ahhoz, hogy tudja, jó nyomon jár. Egyre gyorsabban mozgott fel-le Ethan farkán, mélyen a szájába engedte és nyelési technikát alkalmazott, amivel fokozta a szívás erejét. Ahogy elengedte, a nyelve vibrálni kezdett Ethan visszahúzódó farkán, majd mielőtt elhagyhatta volna a száját, ajkát kis "O" alakra formázta, és újrakezdte a folyamatot.

Aryanna egyre agresszívabb lett, amikor Ethan kihúzta a farkát.

– Mi a baj?

– Fordulj meg! – parancsolta Ethan.

Aryanna engedelmeskedett, és ledobta köntösét, felfedve tökéletes fenekét. Ezután felemelte a lábát, és a korlátra helyezte, így a seggét és a punciját hátulról elérhetővé tette Ethan számára. Az térdre esett, és arcát hátulról az annyira vágyott punciba temette.

A lány nedvei azonnal áradásnak indultak, Ethan arcán és állán csöpögött végig. Szoros, elfehéredő rozettája kinyílt és összezárult, ahogy teste hullámzott Ethan kényeztetésétől.

– Szeretem, ha nyalnak – nyögte. – Wecks nem akart ott lent megkóstolni. Azt képzeli, hogy piszkos. Ó, Istenem, ez de hiányzott!

A kijelentés magasra tette a lécet Ethan számára, és ujjaival egészítette ki a szondázást. Aryanna levette a lábát a korlátról, és a kezét a lift tükrös falára tette, mintha át akarna jutni rajta. Ethan felemelkedett mögötte, kezébe vette a farkát, és hátulról a nő várakozó hüvelynyílásába vezette.

– Igen, kérlek, tedd... – nem tudta befejezni a gondolatát, Ethan vastag, merev farka benyomult a szűk bejáraton keresztül a nedves csatorna sima falai közé belsejét szétfeszítve.

A seggét visszatolta Ethan testéhez, így mélyen magába tudta fogadni a farkát. Egyik kezét a falon tartotta, a másikkal hátranyúlt, hogy széthúzza a seggét, így akadálytalan hozzáférést nyújtott Ethannek. Aryanna ezután letette a kezét a puncijához, ujjai hegyével körkörös mozdulatokkal masszírozta elgyötört csiklóját.

Ethan kihúzta magát, megfordította Aryannát, száját az övéhez emelte. Lengő melle szorosan a mellkasához nyomódott, miközben csípőjét az övéhez szorította, merev szerszámát a hasához nyomta.

A lány kicsit túl alacsony volt ahhoz, hogy ebben a helyzetben dugja, ezért Ethan erős karjaival felemelte a földről. A nő kitárta a lábát, miközben a férfi kőkemény tagjára ereszkedett. Segge a tükörhöz nyomódott, láthatta, ahogy farkának hegye ki-be csúszik. Aryanna masszázsolajos háta és segge minden egyes lökésnél a lift tükrös falához csapódott.

Miközben a férfi teste végezte a munka nagy részét, Aryannát a lift oldalához szorította. Ethan a bal keze két ujját közvetlenül a szemérme aljára helyezte, és elkezdte masszírozni a hüvelyének koszorúját. Aryanna érezte, ahogy bensőjében elektromos energia gerjed.

– Mi az... Mit csinálsz? – nyögte. – Csináld... Csináld még! Ne... Állj le! Istenem, kérlek, ne hagyd abba!

A hüvely redői összeszorultak, és Ethan érezte a kellemes súrlódást, ami a merevségének feszült.

Ajkát a lány szájáról a mellére vezette, feromonban gazdag izzadsággyöngyöt talált a mellbimbója körül, és élvezte a sós ízt, ahogy nyelve a sötét bimbóudvar körül keringett, majd könnyedén beleharapott a mellbimbójába, enyhe lökést adva neki a kellemes fájdalommal.

– Mindjárt élvezek – nyögte a nő.

Ethan érezte a golyóiból felgyülemlő sperma duzzadását.

– Még... Erősebben – követelte a lány –, keményebben!

A lift megrázkódott tombolásuktól. Aryanna szeme lecsukódott, a feje hátranyaklott, és görcsölni kezdett az élvezettől, ahogy orgazmusa a teste mélyéről szétáradt, megérkezett csiklójához, majd lökéshullámként átszáguldott az egész testén. Kitátotta száját, megpróbált sikítani az örömtől, de nem jött ki hang.

Ethan érezte, ahogy a lány orgazmusa végigremeg a testén, ahogy a spermatöltete kilövellt, és folyékony hőjével megtöltötte a hüvelyét. Még akkor is, amikor Aryanna elveszett saját orgazmusában, érezte a súrlódás csúcspontját, ahogy hosszú sugarakban kilövellt, és megtöltötte nedves üregét.

Mozdulatlanok maradtak, míg mindkettőjük orgazmusa elhalványult. Aztán Ethan gyengéden lábra állította Aryannát, szenvedélyes csókot váltottak. Ethan visszahúzódott, és csak álltak egymással szemben, meztelenül és izzadtan. Olyan szenvedéllyel néztek a másik szemébe, ami messze túlmutatott a szexen.

A pillanat megtört, amikor a lámpák kigyulladtak, és a lift rándult egyet.

Mindketten kapkodtak, hogy felvegyék köntösüket, derekuk körül megkössék, amikor... Csing. A lift ajtaja szétnyílt eléjük tárva a szálloda hallját.

Aryanna gyorsan újra megnyomta a 28-ast. Az ajtók már éppen be akartak csukódni, amikor egy kéz benyúlt, és az ajtók újra kinyíltak. Egy középkorú pár lépett be. Egy előkelő megjelenésű, jóképű férfi, és egy lenyűgöző nő fekete, vállpántos ruhában, kezében Bloomingdale papírtáskával.

– Huszonnyolcadikra – kérte az asszony.

– Már megnyomtam. Ez a mi szintünk – jegyezte meg Aryanna.

Az ajtók becsukódtak, és a lift mozogni kezdett.

Ethan és a középkorú úr semmit sem vettek észre, tekintetüket a padlóra szegezték, mindketten kényelmetlenül érezték magukat idegenekkel osztozva a liften.

A nő egyenesen Aryannára nézett.

– Gyakran jár ide? – kérdezte udvarias, de fanyar mosollyal.

– Amikor csak megtehetem – válaszolta Aryanna enyhe kacsintással.

– Páros masszázs? – kérdezte az asszony. Aryanna igenlően bólintott.

– Grant, holnap én is masszázst akarok. A te kontódra – mondta jóképű partnerének.

– Kérje, hogy német szantálfaolajat használjanak. Az maga a boldogság – mondta Aryanna.

– Látom – mondta a nő helyeslően mosolyogva.

Aryanna észrevette a nő tekintetét, és a fal felé fordult, megpillantotta testének masszázsolajos lenyomatát, majd visszafordult felé, és finom, de elégedett mosollyal fejezte ki rögtönzött falfestménye feletti büszkeségét.

A szintkijelző 28-at mutatott, és az ajtók kinyíltak. Az idősebb úr az egyik irányba húzta társát, míg Ethan a másik irányba vonta Aryannát. Ahogy a két nő kilépett, karjuk egymáshoz simult, ami egy rövid testkontaktust teremtett. A két nő egymásra nézett, miközben a karjukon libabőr futott végig.

Ahogy a másik pár balra sétált, hogy megtalálja a szobáját, Aryanna és Ethan jobbra indult.

– Gondolod, hogy gyanítottak valamit? – kérdezte Ethan.

– Remélem, hogy megtették – felelte Aryanna, és megkereste a szobáját.

A szobához érve a telefonjával nyitotta az ajtót. Mielőtt beütötte volna az utolsó számjegyet, Ethan szenvedélyesen megcsókolta. Azzal válaszolt, hogy átkarolta őt, és magához vonta. Aryanna megnyomta az utolsó számjegyet a telefonon, az ajtó kinyílt, és beléptek. Ethant azonnal lenyűgözte a tágas lakosztály.

– Hogy szereztél ilyen szobát? – kérdezte.

A fürdőszobában Aryanna Ethan spermáját törölgette magából és lent a lábáról.

– Bármikor, amikor csak akarom – válaszolta. – Rendelj valamit a szobaszerviztől. Legyen pár klubszendvics, meg homáros falatkák, és szerezz nekem egy „affogato”-t.

– Egy „affogato”-t?

– Eszpresszó lágyfagylaltra öntve. Jobb, mint a szex.

– Hé, tényleg? Ne már!

– Helyesbítek, jobb, mint a szex a mai napig – válaszolta.

Ethan elmosolyodott a bókon, és leadta a rendelést. Miközben a telefonon beszélt, mozgást vett észre a szoba belső udvarra néző ablakán át. Odafókuszálva látta, hogy két ember elmélyedt egy szexuális aktusban.

A nő az ablakhoz tapadt, miközben a férfi arca a seggébe temetkezett. Bármit is tett, csodákat művelt a nővel. Aztán Ethan felismerte, hogy kik ők – a pár a liftből. Ethant magával ragadta a szexelő emberek látványa. Tudva, hogy kicsodák, még akkor is, ha csak egy rövid liftútról volt szó, a kukkolás izgatóvá tette a pillanatot.

Aryanna kijött a fürdőszobából.

– Rendeltél?

– Igen – felelte Ethan, tekintetét az ablakon tartva, nagyon zavartan.

– Az áramszünet lelassította őket, így eltarthat egy ideig.

Aryanna odajött, hogy megnézze, mit bámul a férfi. Néma helyesléssel figyelte.

– A liftesek – suttogta Ethan.

– Látom – felelte a lány. – Hú, tényleg komoly figyelmet áldoz a nőre.

Mindketten csendben figyeltek, majd Ethan magához ragadta a kezdeményezést. Aryanna mögé állva felhúzta a köntösét, felfedte tökéletes egzotikus seggét. Aztán átvéve az iránymutatást az udvaron túli férfitól, Aryanna kezét az ablakra helyezte, térdre ereszkedett mögötte, kinyitotta a tökéletes popsit, hogy felfedje összeszorított tengeri csillagát, és elkezdett körözni a nyelvével.

Aryanna előre hajolt, amikor a térde megroggyant. Ethan hátulról folytatta a munkát, tükrözve az udvar túloldalán zajló mozgást. A nő segge összeszorult és ellazult, csalogatta Ethant, hogy folytassa a kezelést. Aryanna tovább figyelte a másik párt, közben többször elmerült az élvezetben.

– Ó, azt hiszem, látnak minket! – ijedezett Aryanna.

Ethan felállt, és látta, hogy a meztelen pár még mindig egymásba mélyült, de az udvaron keresztül egyenesen rá és Aryannára bámult.

A nő a fekete ruháját viselte, amely visszaesett, amikor a férfi felemelkedett mögötte. Aztán, mint egy bűvész, aki felkészíti asszisztensét a következő trükkre, lehúzta a felsőjét, amely szabadon lecsúszott felfedve a nő mellét. Helyet foglalt mögötte, és egyik karjával megfogta, felemelte a ruháját, felfedte ölét, majd több ujjal megtapogatta. A nő rácsúszott az ujjaira, hogy fokozza örömét.

Ethan is követte. Aryanna mellei szabadon voltak, kinyitotta köntösének elejét, feltárta szőrtelen punciját, és gyengéden behelyezte ujjait. A másik nőhöz hasonlóan Aryanna is belemerült a
v
alf
iz
alf
sl
alf
at
alf
ó
érintésébe.

Ethan úgy döntött, itt az ideje, hogy átvegye az irányítást, mindkettőjük köntösét a földre lökte. Párja kezét az ablakpárkányra helyezve mögéje állt, és hátulról óvatosan belé hatolt. Ezúttal szemben a másik pár követte példájukat. Mindkét nő hátradőlt a férfihoz, miközben a szemüket a másikra szegezték.

Aryanna intett Ethannek, hogy húzódjon ki.

– El fogom élveztetni azt a nőt – jelentette ki, és az ablak elé állt, először a mellét masszírozta, majd egy, aztán kettő, végül három ujjával dugta magát, időnként megállt, hogy megnyalja az ujjait és megízlelje a kéjnedveit.

Az épület túloldalán az idősebb férfi simogatta a farkát, akárcsak Ethan, miközben a nők távolról szeretkeztek a másikkal. Érezve, hogy közeledik az orgazmushullám, mindkét nő gyorsította a kézjátékot. Aryanna érezte az orgazmus közeledtét, ezért előrehajolt, és az ablakpárkányra támaszkodott.

Az út túloldalán a nő ugyanezt az érzést tapasztalta. A két nő orgazmus utáni nyugalommal nézett egymásra. Aryanna csókot fújt a másiknak. Az udvar túloldalán a nő mímelte, hogy kezével elkapja. Aztán elfordultak az ablaktól a párjuk felé.

Aryanna megfordult, hogy lássa, Ethan gyengéden simogatja a farkát, miután szinte a csúcspontig élvezte a távoli szexuális játszadozásukat.

Visszafeküdt az ágyra, könyökére támaszkodott. Az ujjával magához intette Ethant. Hogy még jobban csábítsa, szétnyitotta a lábát, hogy tökéletes kilátást nyújtson neki szőrtelen dombjára, szeméremajkára, amely csillogott a a nedveitől. Ezután hátrahajtotta a fejét, gát és hüvelyizmait tornáztatta, amitől a puncija lüktetett és az ánusza vonaglott. Minden egyes feszítésnél egyre több selymes nektár képződött a szeméremajkain.

Ethan előrekúszott az ágyon, arcát mélyen a nő lába közé temette, és nyelvével felfedezte. Aryanna kéjesen búgott. Miközben a férfi manipulálta a csiklóját, ő megpróbált felülni és figyelni. Az öröm hullámai azonban elgyengítették, és visszaesett, vonaglott a kéjtől.

– Ó, Istenem... Olyan jó – suttogta hangos nyögések között. Ahogy Ethan fokozta nyalogatását és rágcsálását, a lány a fejét szorongatta, hogy jobban élvezhesse az utazást. Ethan a vállára emelte a nő combját, majd arcát jobbra-balra mozgatta a szeméremén, Aryanna a kéjérzéstől hátrafeszült. A nő megmerevedett, ahogy Ethan előrenyomult, felemelte a seggét és a lábát az ágyról, így több hozzáférést engedett a férfinek, miközben az nyomást gyakorolt a lüktető puncijára.

– Gyere belém – könyörgött, nem akart újra elélvezni mély behatolás nélkül.

Ethan összeszedte magát, előretolta a testét, és egyetlen mozdulattal mélyen beléje csúszott. Behatolása gyors, agresszív és heves volt, aminek következtében Aryanna egy hosszú, torokból fakadó nyögést, majd több gyors lihegő lélegzetvételt engedett ki nagy léptekkel haladva a csúcsra.

Ethan erősen döngette csípőjével. Aryanna úgy reagált, hogy visszahúzta a lábát, lehetővé téve számára a még mélyebb behatolást. A nő jól érezte magában tagja melegét. Percekig egy ritmusban ringatóztak.

Ethan lelassította a tempót és kihúzta a farkát, lassan húzott rajta párat, miközben bámulta az előtte heverő egzotikus szépséget. Balra gurult, és mellé feküdt, még mindig simogatva magát, a nő pedig vette a célzást, hogy másszon felülre. A nő térden állva terpeszkedett rá, magába vezette a rúdját, büszkén figyelte, ahogy kidomborodó punci ajkai befogadják. Ügyes volt, és a férfi gond nélkül mélyre csúszott. Rajta ülve érezte, hogy a férfi melegséggel tölti el, és lassú körözésbe kezdett, közben fel-le mozgatta seggét, puncijának bejáratával fejve a farkát.

Kezét a férfi szájához emelve megkérte, hogy nyalja meg, majd nedves ujjait sötét mellbimbójához vitte és masszírozta. Ethan alsó perspektívából csodálta ezt az istennőt, érezte az élvezés előtti feszültség kezd gyülekezni a golyóiban. Ez volt a döntés ideje, tolja el elnyújtva az érzést, vagy engedje szabadon és élje át az orgazmust.

– Kérlek, élvezz belém! – suttogta a nő.

Kimondta a hívó szót, de Ethan túl boldog volt, hogy megtegye.

– Nem bírom tovább – Aryanna még a mondatot sem tudta befejezni, amikor az éjszaka harmadik orgazmusa nagyobb erővel borította el, mint az első kettő együttvéve.

Ethan, aki jó úton haladt az elélvezés felé, érezte, ahogy hüvelyének falai satuszerű szorításban megfeszülnek, majd a kontrollálhatatlan orgazmus izomgörcsei kitörtek. Még egy utolsót lökött, amit a testét elhagyó forró sugár koronázott meg, Aryanna mélyére hatolt, megtöltötte azt, és egy pillanatra egybeforrasztotta nemi szervüket.

Ettől az orgazmustól Aryanna hátrahajtotta a fejét, miközben beharapta az alsó ajkát, és csendben megdermedt, képtelen volt sikítani, nyögni vagy akár nyöszörögni.

A pillanat elmúlt. Ők mégis percekig összefonódva maradtak mozgásképtelenül vagy csak nem akartak mozogni.

Ethanről legurulva Aryanna felnézett a mennyezetre, és élvezte a pillanatot. Három orgazmus ellenére észrevétlenül azon kapta magát, hogy a keze a punciját masszírozza. Ez nem egy negyedik fordulós kísérlet volt; egyszerűen csak ápolta a valaha átélt, testét szaggató legerősebb orgazmus hosszan tartó hatásait.

Diszkrét kopogtatás hallatszott az ajtón, és egy halk hang bejelentette: – Szobaszerviz.

Ethan felült, és felkapta a köntösét.

– Tudod mit? Éhes vagyok. És te?

Kinyitotta az ajtót, aláírta a nyugtát, és a kocsit a kanapéhoz gurította.

– Csatlakozol hozzám? Úgy értem, a Plaza szobaszerviz élvezetében. Hozzávéve, amit most csináltunk, ez lehet életem legjobb éjszakája – viccelődött.

Aryanna felvette a köntösét, hogy csatlakozzon hozzá az étkezésnél. Mellé ült egészen közel.

– Nekem is. – A nő elmosolyodott.

– Micsoda? – kérdezte Ethan.

– Életem legjobb éjszakája – válaszolta.

Ethan a kezébe vette az arcát, és összeérintette az ajkukat. A csók egyszerű, zárt szájú csók volt, ajkainak gyengéd pihenése az övén. Lágy volt, mintha már ezerszer csókolóztak volna, de éppen elég ahhoz, hogy megerősítse, hogy az érzések, amelyeket tapasztaltak, kölcsönösek.

Már majdnem dél volt, amikor kettesben a felvonóhoz sétáltak, és csak egy másik párt láttak, akik várták, hogy a lift megérkezzen – a középkorú férfi és nő, akikkel tegnap este együtt jöttek fel, és akikkel megosztották a kukkolós szexuális aktust.

Ethan és az idősebb férfi fanyar vigyort öltött, mint két barát, akik hosszú távollét után látják egymást.

Megérkezett a lift; a hölgyek beléptek, őket követték a férfiak. A kukkoló négyes minden tagja csendben álldogált. Ethan nem tudta megállni, hogy ne nézzen az idősebb nőre, aki órákkal ezelőtt orgazmusig maszturbált Aryannával. Aztán a tekintete Aryannára terelődött, a legtökéletesebb emberre, akit valaha látott vagy megismert. A pillanat elhatalmasodott rajta, kinyújtotta a kezét, és megfogta a lány kezét. Kinyitotta a száját, hogy mondjon valamit, amikor a lift ajtaja döndülve kinyílt.

– Jazz! – kiáltotta egy erős hang a lift ajtaján kívülről.

Az előcsarnok felé nézve Aryanna szeme tágra nyílt, ahogy ott állt a barátja, a roppant izgatott Weks.

Bal kezével Aryanna visszatolta Ethant a liftbe, és megnyomott pár gombot, majd előrerohant, és átölelte Wecks-et, aki meghökkent.

– Wecks! Hogyan találtál rám? – kérdezte.

– Nyomon követtem a telefonodat – mondta lesajnáló hangnemben –, ami elvezetett ebbe a szállodába, ahol nyilvánvalóan az éjszakát töltötted.

Aryanna egy pillanatra elvesztette a szavakat, amikor a lift ajtaja becsukódott elragadva Ethant. Végül anélkül záródtak az ajtók, hogy Wecks benézett volna.

– Szóval, kivel voltál itt? Mi történt? Kit kell megölnöm?

– Az én lennék – jelentette ki egy hang.

Wecks megfordult, hogy megnézze a liftből kiszálló idősebb nőt, aki Aryanna mellett állt.

– Csakis én. Szia, Beth Lewis, Aryanna nagynénje. Kaptam ezt a mesés szobát a Plázában, és nem akartam egymagamra pazarolni. Szóval felhívtam a kedvenc unokahúgomat, hogy élvezze velem. Csajos éjszaka, hogy úgy mondjam. Tantrikus volt! Annyira ellazított.

Wecks összezavarodott.

– Ki vagy te? – dadogta.

– Beth néném...

– Az arkansasi Bentonville-ből. Nem járok túl sokat New Yorkba, de amikor igen, kicsit kényeztetem magamat – mondta Beth egy kis támpontot nyújtva Aryannának, hogy eladja a történetet –, és az unokahúgomat is.

Aryanna gyorsan átvette a kezdeményezést: – Kémkedsz utánam? Követtél engem?

Wecks hátralépett: – Nem, csak téged kerestelek, és... Aggódtam. A telefonod kikapcsolva. Mi lett volna, ha elrabolnak?

– És túszul ejtették a Plaza hotelben? Vannak ennél rosszabb utcák – szólt közbe Beth egy kis pimaszsággal. – Ary, édes, rohannom kell. Imádlak, drágám, és hamarosan megismételjük.

Beth magához húzta Aryannát, hogy megölelje, és megragadta az alkalmat, hogy a fülébe súgja: – Ez egy olyan pillanat az életben, amikor magadra kell gondolnod. Kövesd a vágyadat, és az univerzum megjutalmaz.

Beth visszahúzódott és elment. Távolabb csatlakozott hozzá a férfi, akivel érkezett, együtt távoztak.

Ethan előtt kitárult a liftajtó, és a 8. Emeleten találta magát. A lefelé gomb megnyomására sem reagált, ezért a lépcsőház felé futott. Kettesével véve a fokokat rohant le a lépcsőn, és izzasztó pánikba esett, ahogy lefelé haladt.

A szálloda előtt Wecks egy taxihoz vezette Aryannát, és a Knicks meccsről beszélt, amelyre késő délután igyekezett. Aryanna ellenállt a karját érő rántásnak. A férfi zavartan nézett vissza rá.

– Gyere, Jazz, menjünk!

– Wecks... – kezdte Aryanna.

– Itt a taxi. Megy az óra, Jazzy, induljunk.

– Wecks... Nem – bökte ki.

– Nos, én nem metrózom, szóval itt a taxi, vagy sétálsz. Szállj be, Jazz!

– Wecks, nem szállok be veled a taxiba.

– Megosztjuk a költségeket – felelte Wecks, teljesen megfeledkezve arról, hogy a beszélgetés milyen irányba halad.

– Ismerkednünk kellene másokkal. Nem kellene tovább együtt lennünk – mondta Aryanna folyamatosan növekvő erővel.

– Honnan jön ez? A nagynénédtől Alabamából?

– Kicsoda? – mondta Aryanna zavartan, majd eszébe jutott Beth közbelépése. – Nem, nem tőle, tőlem. Tőlem jön.

– Szállj be a taxiba, Jazzy. Ebéd közben megbeszélhetjük – mondta Wecks közömbösen, miközben megpróbálta a taxi felé terelni. A lány elég erővel ellenállt, hogy a taxisofőr láthassa, hogy ez a fuvar kútba esik.

– Azt akarja, hogy elmenjek? – szólt közbe a taxis.

– Szállj be a taxiba, Wecks! Folytasd a játékaidat, menj a barátaidhoz, keress valakit, akinek nagyobb szüksége van rád, mint nekem.

A helyzet súlyossága most tudatosodott az öntelt sportmániásban.

– Szakítasz velem? – kérdezte zavartan. – Velem, Jazz?

– Minden nap megtörténik, és az emberek minden nap túlteszik magukat rajta – válaszolta.

– Hát, velem soha nem történt meg. Honnan tudod, hogy túl leszek rajta?

– Mert majd tovább lépsz, én már megtettem. Hajrá, Wecks! Kérlek, menj! A nevem Aryanna, nem Jázmin, nem Jazz.

– De szereted, ha Jazznek hívlak.

– Nem, te vagy az, aki szeret Jazznek hívni, ami a legegyszerűbb módja annak, hogy összefoglaljak mindent, ami rossz a kapcsolatunkban.

Wecks egyedül szállt be a taxiba, még mindig zavartan a történtek után. Azon tűnődött, hogyan volt képes Aryanna elhagyni őt. Azt gondolta, hogy a nő nyomorult és magányos lesz, de ő maga választotta ezt. Wecks figyelte, ahogy Aryanna egyedül áll a Plaza hotel előtt. A távolban egy embert látott futni.

Wecks mosolygott, mert ismerte a fickót. Ethan volt a munkából. Kedves fickó Ethan, amolyan átlagos, nem túl vicces, rendes srác. Vajon mit keres itt?

Természetesen véleménye egy pillanat alatt megváltozott, amikor Ethan odaszaladt Aryannához, átkarolta őt, és bensőségesen, szenvedélyesen megcsókolta, amit a lány még nagyobb szenvedéllyel viszonzott.

A taxi kilőtt a forgalomba, Wecks pedig úgy nézett ki a hátsó ablakon, mint egy
k
alf
öl
alf
alf
kk
alf
utya
, akit elválastottak az anyjától.

AND THEN HE KISSED ME

Well, he walked up to me
And he asked me if I wanted to dance
He looked kinda nice and so I said, "I might take a chance"
When he danced, he held me tight
And when he walked me home that night
All the stars were shinin' bright
And then he kissed me Lyrics © BMG Rights Management

Csak odalépett hozzám
És kedvesen egy táncra felkért
Helyesnek tűnt, így mondtam: Kapsz egy esélyt
Amikor táncolt, szorosan magához szorított
És amikor aznap este hazakísért
Minden csillag fényesen ragyogott

A HOSSZÚ ÉS KANYARGÓS ÚT (II. RÉSZ)

A taxi jól haladt a késő esti kaotikus forgalomban az áramszünet ellenére.

A Plaza Hotel fényei még mindig nem világítottak, amikor kiszálltak a kocsiból. Grant megfogta Beth kezét, és átvezette a szálloda bejáratán a sötét előcsarnokba.

Aztán varázsütésre felgyulladtak a fények, a vendégek és a szálloda dolgozói éljeneztek.

– Felkísérlek a szobádba, még lesz időm elérni a vonatomat – mondta Grant.

A lift ajtaja éppen csukódott előttük. Grant gyorsan közé tette a kezét, és az ajtók újra kinyíltak. Belépve két vendéggel találkoztak, egy jóképű fiatalemberrel és egy lenyűgöző, egzotikus fiatal nővel, akinek sötét haja és szeme perzsa hercegnőre emlékeztetett. Mindketten a húszas éveik közepén jártak, szállodai fürdőköpenyt viseltek, és papírtáskákban fogták a ruhájukat.

– Huszonnyolcadik emelet – jelentette ki Beth.

– Már megnyomtuk. Ez a mi emeletünk – jegyezte meg a fiatal nő.

A lift belsejében forró és nehéz volt a levegő. Beth mélyen belélegezte. A szantálfa virágos és balzsamos aromája mögött valami ismerős illat rejtőzött.

Grant és a fiatalember a padlóra szegezték a tekintetüket, mindketten kényelmetlenül érezték magukat, amikor idegenekkel osztoztak a liften.

Beth az egzotikus nőre nézett:

– Gyakran jár ide? – kérdezte udvarias de fanyar mosollyal.

– Amikor csak alkalmam van rá – felelte találóan a fiatal nő apró kacsintással.

Tudom, mit csináltál itt, gondolta Beth.

– Páros masszázs? – mondta ki hangosan.

A fiatal nő igenlően bólintott.

– Grant, holnap ilyen masszázst akarok, a te kontódra – mondta kísérőjének.

A masszázsolaj hosszan tartó aromája és a lift párás meleg levegője volt a három nyom közül kettő, amelyek tudatták Beth-szel, mi történt, mielőtt beléptek.

– Kérje, hogy a német szantálfaolajat használják, az mennyei – tette hozzá a fiatal nő.

A harmadik nyom egy meztelen nő hátának és seggének masszázsolajos körvonala volt a lift tükrös falán közvetlenül a lány mögött.

– Látom – mondta Beth jóváhagyó mosollyal.

A fiatal nő észrevette Beth tekintetét, és megfordult, hogy a falra nézzen, észrevette testének lenyomatát, majd visszafordult Beth-hez, és finom, elégedett mosollyal fejezte ki büszkeségét rögtönzött falfestménye felett.

Az ajtók a 28. Emeleten nyíltak. Grant az egyik irányba húzta Beth-t, míg a köntösbe öltözött fiatalember a másik irányba vezette az egzotikus lányt. Ahogy a két nő kilépett, karjuk egymáshoz súrlódott, ami egy rövid testkontaktus pillanatot teremtett. A nők egymásra néztek, ahogy a karjuk libabőrös lett.

A rövid pillanat gyorsan elillant, amikor Grant elvezette Beth-t.

– Gondolod, hogy ők ott... – kezdte Grant.

– Igen, Grant, dugtak ott – suttogta Beth az elsétáló fiatalabb párt figyelve.

Megérkeztek a szobájához, és Beth háttal az ajtónak dőlt. Bármilyen gondolatok jártak a fejében, azokat elárulták a mellbimbói, amelyek laposról hetykére duzzadtak. Még a legvastagabb szivacsbetét sem segített volna, amikor felágaskodtak, mivel nem viselt melltartót, a teste által küldött üzenet egyértelműen látszott.

Grant azon kapta magát, hogy bámul, így észre sem vette, amikor Beth a zsebébe nyúlt, megragadta ajándék bugyiját, majd közelebb lépett Granthez, és az orrához emelte a nedves ruhadarabot. Grant lehunyta a szemét, belélegezte pézsmásságát, elárasztotta szaglóérzékét a vajkrém és a szárított vadvirágok gazdag, mély illata. A hormonjai azonnal beindultak, hogy kiváltsák hatásukat.

Beth a telefonjával kinyitotta az ajtót. Grant habozott, készen állt, hogy úriemberként viselkedjen: miután biztonságban látta a nőt odabent, távozik. Beth hosszan és keményen nézett Grantre, majd magához húzta.

– Az jár a fejedben, inkább a reggeli vonatra akarsz felszállni?

Grant igenlően bólintott, az ajtó kinyílt, és beléptek.

Az utolsó pillanatban történő foglaláshoz képest a szoba lenyűgöző volt. Tágas lakosztály, hatalmas ablakokkal, amelyek a szálloda belső átriumára néztek. Bár nem
k
alf
ín
alf
ál
alf
t
parkra nyíló panorámát, az épület más szobáira lehetett rálátni.

Grant kezébe fogta Beth arcát, és gyengéden, szenvedélyesen megcsókolta. Válaszul a nő a karjába olvadt, ahogy csókjuk elmélyült.

Végre, ennyi év után, gondolta a nő, amikor a kanapéra estek. Átkarolták egymást, megrekedtek a csókolózás szakaszában, mintha igyekeznének behozni az évek óta hiányzó érzelmi kapcsolatot.

Beth becsúsztatta a kezét Grant inge alá, majd kigombolta azt felfedve izmos testét, az egyetem óta szinte minden nap végzett edzés eredményét. Ahogy elhúzódott a férfi, hogy levegye az ingét, Beth az ablakhoz lépett, hogy behúzza a függönyöket.

Grant hátulról közeledett, és a nő fenekéhez nyomta magát, miközben osztoztak az udvari kilátáson. Beth mélyeket lélegzett, előrehajolt, és a férfi duzzadó ágyékához nyomta magát. Felfogva a nő fizikai válaszát Grant erősebben szorította, és Beth-t az ablakhoz nyomta. A nő kíváncsian várta a következő lépést.

Talán maga felé fordítsa? Talán húzza le a felsőjét felfedve a mellét? Egyiket sem tette. Ehelyett felhúzta a ruháját, felfedve a csupasz fenekét, térdre esett, arcát a segge két félgömbje közé helyezte, és hátulról a nyelvével dolgozni kezdett rajta.

Köszönöm, Mrs. Weckenstein, gondolta a nő, miközben a teste megremegett.

Beth szélesebb terpeszbe állt, hogy megtámassza magát, miközben mélyet sóhajtott. Grant nyelve a gátján kezdett. Óvatosan letapogatta a szeméremajkak és összeszorított rozettája közötti területet. Belélegezte az illatát, mélyebbre hatolt azt kutatva, lesz-e jele fizikai ellenállásnak.

Kicsi sem jött. Éppen ellenkezőleg, Beth tovább terpesztett, helyet adott Grantnek a felfedezésre. Nedveinek ízét a pézsma és az édesség keveréke adta, hamarosan együttműködésük sikereként nedvesség öntötte el, eláztatta vele Grant hozzá nyomódó arcát. A férfi elvonta a figyelmét a vagináról, és észak felé haladt, a nyelve az összeszorított rozetta körül körözött. Aztán megfeszítette a nyelve hegyét, és beledugta a lány összeráncolt, szűk gyűrűjébe.

Beth zihált, és egy kis csillogó nedv csöppent ki belőle, ami a férfi állán landolt. Lazított a hátán, elernyesztette az izmait, és belerázkódott az élvezetbe, ahogy Grant a nyelvével hátsó nyílását tapogatta, amitől a teste rányomódott az ablaküvegre.

Kinyitotta a szemét, és egy fiatal párt látott a szállodai szoba ablakában, közvetlenül az udvar túloldalán. A nőt az ablakhoz nyomták, és a mögötte lévő férfi szinkronban mozgott Grant-tel. Beth egy pillanatig azt hitte, hogy ez csak az ő és Grant tükörképe, de ahogy összpontosított, látta, hogy a pár a liftből.

– Azok az emberek – Beth szünetet tartott, miközben felnyögött – a liftből, ők – ismét elhallgatott, miközben egy újabb kéjhullámon küzdötte át magát – minket figyelnek.

Grant felemelkedett a háta mögül, az arca csöpögött. A nő ruhája visszaesett, és szembe fordultak, hogy profiljuk az ablak felé legyen.

Az udvar túloldalán a fiatal pár ugyanezt tette.

Grant lehúzta a nő ruhájának felső részét a dereka köré, felfedve kis mellét, meglepően nagy sötét bimbóudvarral és nagy, sötét, mereven felálló mellbimbóval.

– Kóstold meg magadat – követelte. A nő magához húzta a férfi arcát, érzékien megcsókolta, miközben lenyalta az ajkáról a csillogó szerelemnedvét. A saját levének ízét afrodiziákumnak érezte. Alkalmanként megszagolta a bugyiját edzés után, olyankor kicsit elbódult a saját természetes esszenciájától, de ez valami más volt, valami tiltott és mélyen
m
alf
ám
alf
or
alf
ít
alf
ó
.

Beth-t visszafordítva az ablakhoz Grant mögéje állt, hogy kiláthasson az üvegen, és jobb karjával szorosan a testéhez vonta. Baljával ismét felhúzta a ruháját, hogy felfedje nyírt bokrát az udvaron túlról kukkoló két fiatalnak, fogta két ujját, és becsúsztatta párja ölébe.

Beth térde megrogyott, és zihálva csúszott a férfi ujjaira. Beth és Grant továbbra is a fiatal párra összpontosítottak, ezzel nyugtázták jelenlétüket és részvételüket a pillanatban.

A fiatal pár nem csak figyelt, minden mozdulatukat utánozták. A fiatalember ugyanúgy beillesztette az ujjait a partnerébe, ahogy Grant ujjazta Beth-t.

Néhány perc múlva Beth észrevette, hogy a fiatalember ledobta a köntösét, majd levette a fiatal nőről is. Beth az izgalom bizsergését érezte a lába között, amikor a fiatal nő az ablakpárkányra tette a kezét, széttárta a lábát, és hagyta, hogy a férfi hátulról beléje hatoljon. Mindeközben tekintetét végig Beth-re szegezte.

– Úgy tűnik, rajtuk a sor – suttogta Beth, és ledobta ruháját a földre teljesen meztelenül megmutatva magát. Előrehajolt, kezét az ablakpárkányra tette, és széttárta a lábát.

Grant követte a fiatal pár példáját, és teljesen levetkőzött. Felálló merevsége pulzált, hátulról közeledett Beth-hez, gyorsan belé hatolt, a nő térde megremegett.

Beth hátratolta a seggét, hogy segítsen Grant farkának a tökéletes behatolásban, miközben a szeme az egzotikus fiatal nőre tapadt.

Grant örvényt érzett teste mélyén, ami mindig megelőzte az orgazmusát. Beth is megérezte. Elhúzódott, és kecsesen kilökte Grantet nedves völgyéből.

Grant összezavarodott a kontaktus hirtelen vége miatt, kezébe vette a farkát, és vissza akarta helyezni.

– Azt hiszem, csak engem akar – suttogta Beth.

Az udvar túloldalán a fiatal nő az ablakban állt, és a mellét masszírozta, előbb egy, majd két, végül három ujjal dugta magát, szemét Beth-re szegezve.

Beth követte a példáját. Három ujjal a puncijában, ő és az egzotikus lány élvezték a közös maszturbációt. A lány megállt, hogy megnyalja az ujjait, és megkóstolja saját kéjnedvét, Beth ugyanezt tette.

Grant egyszerre volt izgatott és meglepett a történtektől. Finoman simogatta a farkát, nem akart elélvezni. Beth látta, hogy a jóképű fiatalember a másik lány mögött ugyanezt teszi.

A két nő elkezdte növelni a kézjáték sebességét, addig dolgoztak a csiklójukon, amíg az megduzzadt. Beth érezte az orgazmus közeledtét, amint előre hajolt, próbálta elnyújtani azzal, hogy továbbra is gyengéden ujjazta magát az euforikus pillanat elmúltával. Az udvar túloldalán a fiatal nő ugyanezt az érzést élte át.

Mindkét nő az orgazmus utáni nyugalommal nézett a másikra. Az egzotikus lány csókot fújt Beth-nek, aki imitálta, hogy elkapja a kezével. Mindkét nő elfordult az ablaktól a párja felé.

A kielégült Beth megfordult, ekkor meglátta, amint Grant lassan simogatja a farkát, miután szinte csúcspontig élvezte a távoli szexuális aktust.

Annak ellenére, hogy az orgazmus utáni endorfinok elárasztották, Beth még mindig eléggé fel volt töltve ahhoz, hogy megkapja, amit igazán akart, hogy Grant benne legyen, amíg együtt a csúcsra nem érnek. Kissé meglökte, amitől a férfi hátraesett az ágyra.

Beth vadászó vadmacskaként mászott végig a testén, amíg a melle centiméterekre nem voltak a férfi ajkától.

Grant vágyakozva nézte hívogató mellét, és megpróbált felemelkedni, hogy szájával körülölelje. Beth kissé visszahúzódott.

– Elég átlagos – mondta –, de nagyon érzékeny. Egyszer orgazmusom volt csak a mellbimbóim izgatásától. A főiskolán a pszichológia professzorom megérintette és nyalogatta őket, miközben kiverte magának. Felajánlottam neki, hogy elvégzem a kézimunkát. Azt hiszem, a játéknak az a része nem érdekelte. Talán azért, mert csak cicikre gerjedt, hatalmasat élveztem. Ezután beterítette az egész mellkasomat, és elkérte a melltartómat. Cserébe jelest ajánlott nekem. Elfogadtam.

– Néha túl sokat beszélsz – mondta Grant tréfásan.

Beth kuncogott, miközben leengedte feszes mellét arra a pontra, ahol Grant a nyelvével meg tudta érinteni.

– Mindig szégyenlős voltam a bimbóudvarommal kapcsolatban. Meg akartam kisebbíttetni őket. Ted soha nem fordított figyelmet a mellemre. Azt állította, hogy szereti a ciciket, de soha nem áldozott rá időt.

Tovább kúszott a férfi testén, és a mellkasára ült, így csillogó rése most centiméterekre volt annak arcától. A szeméremszőrzet vékony fátyla borította a vénuszdombját, és egy pontba futott közvetlenül a csiklója felett. Punciajkai kinyíltak és becsukódtak, ahogy lélegzett beljebb hívogatva a férfit.

Grant megmarkolta a nő fenekét, közelebb húzta a szájához ápolt dombját.

– Remélem, nem számítottál simára borotváltra. Nem szeretem a szőrtelen micsodákat – mondta Beth. – Nem akarok úgy kinézni, mint egy tizenkét éves.

Grant belesüllyesztette az arcát a nő túlcsorduló vaginájába, és munkához látott. Még mindig az első behatolás kéjnedveiben ázott.

Ahogy Grant nyelve keringett a nedves résben, újra megízlelhette sós édességét. A csiklója nagy volt és duzzadt, kitüremkedett a remegő nyílás tetejéből.

Grant óvatosan letolta Beth-t a mellkasáról a hátára, majd ráborult, és arcát a lába közé temette.

Grant a szájával a nő varázsgombján dolgozott, mutató – és középső ujját becsúsztatta intim, nedves redőibe, majd szétnyitotta ujjait, mintha békejelet mutatna. A puncijának fala megpróbált ellenállni, de hamarosan engedett a nyomásnak. Keze erősebben nyomult a nő ölébe, közben szabad kezének egy ujját a nő szájába csúsztatta, hogy szopja és benedvesítse, majd az ánuszához tette és benyomta.

A nő záróizma összeszorult, majd elernyedt, lehetővé téve az ujj könnyű bejutását. Grant lassan benyomta a seggébe az első ujjpercét, amitől a nő zihált. Nyelve a pulzáló bimbóján, jobb keze az első bejárat falán dolgozott, bal keze pedig a hátsó bejáratát masszírozta, megtalálta a tökéletes ritmust, ahogy a nő teste reagált. Beth először egy kis sírós hangot hallatott, majd mély nyögést.

Csípője előre lökődött, orgazmusa könyörtelen erővel söpört végig a testén. A puncija megfeszült, ahogy a lélegzete elakadt, szűk hátsó lyuka kontrollálhatatlanul remegett és pulzált. Grant óvatosan kihúzta az ujját, miközben a nő halk, mély nyögéssel lovagolta meg a hullámot. A teste elernyedt, és orgazmusa akár órákig folytatódott volna. Aztán mindketten pihentek, miközben a nő lélegzetért kapkodott.

– Közel huszonöt év telt el azóta, hogy így éreztem – dorombolta.

Grant összezavarodott: – Még soha nem volt...

– Ó, volt orgazmusom, de többnyire saját magam hoztam össze. Játékszerek, ujjak és egy jó fantázia. Ted először elélvezett, majd kezembe nyomott egy vibrátort, és csak nézte, ahogy befejezem. Nem volt jó ebben, és nem érdekelte a fejlődés.

Beth odafordult Grant arcához.

– Amikor a seggembe dugtad az ujjadat, azt hittem, elájulok. Azt gondolhatnád, hogy legalább egyszer bepróbálkozhatott volna hátulról. Isten tudja, miféle rengeteg furcsa pornót tartott a számítógépén, amit halála után megtaláltam.

Grant nem tudta, mit gondoljon vagy mondjon. A beteljesületlen szexuális élet felfedésére nem számított. A következő lépést nem hibázhatta el.

A nő föléje gördült, és kezét a férfi ölére tette, verni kezdte a még mindig merev farkát.

– Ne így – tiltakozott a férfi –, el akarok élvezni benned, és újra érezni, hogy élvezel.

– Megtettem. Már kétszer. Láttad és érezted. Nem csaltam – mondta Beth dacosan.

– Fiatal az éjszaka. Szóval, van egy ötletem, mit fogunk csinálni...

A dupla fürdőszoba ajtó kinyílt, és egy tükrökkel körülvett hatalmas jakuzzi látványa tárult fel.

– Beleugrunk és ázunk – magyarázta Grant, miközben a meleg vizet engedte. – Ha készen állsz, van néhány dolog, amit ki akarok próbálni... Azt hiszem, tetszeni fog.

– Néhány dolog? Úgy érted, olyasmik mint korábban? Szép nyitó lépés. Feltételezem, Mrs. Weckenstein?

– Elég furcsa évem volt vele. Úgy értem, nagyon – sóhajtott fel Grant. – Bár azok a dolgok, amiket tanított nekem... Valószínűleg csinálhatnék egy későesti talkshow-t a témáról.

A jakuzzi nagy ovális kád volt, és ketten ülhettek az ellenkező végében. A vízbe csúszva Grant megnyomta a gombokat, és a fúvókák beindultak. A víz felkavarodott, ahogy egymással szemben ültek átszellemülten, és azon tűnődtek, mi következik ezután.

Grant érezte, ahogy Beth lába felcsúszik a combján a sajgó erekciója felé, a nő lába golyóját a farkához tolta, és fel-le dolgozott rajta. A mögöttük lüktető sugár levegőztetett vizet lőtt közvetlenül fenekükre. Mindketten meglepődve reagáltak.

– Ó, olyan jó érzés – jegyezte meg a nő, majd előrehajolt, hogy a hátsó bejáratát a fúvókákhoz nyomja. Grant, látva, hogy reagál a víz lüktetésére, hasonlóképpen cselekedett.

Ahogy összehajoltak, ajkuk találkozott, és nyelvükkel kutakodtak. A fúvókák minden egyes robbanására a hátsójuk reagált, örömhullámokat küldve a testükön keresztül, és összekapcsolt szájuknál találkoztak.

Beth visszahúzódott, és megkérdezte:

– Miért nem kérdeztél meg soha az egyetemen? Úgy értem, annyira összepasszolunk.

– Akartam. Rögtön azután, hogy találkoztam veled elsőévesként. Történtek dolgok, és rossz partnerre pazaroltam az időmet. Aztán lett egy barátod. Aztán nekem lett barátnőm. Azt hiszem, a lehetőségeink ablakai soha nem igazodtak egymáshoz.

– Te vagy az egyik kedvenc emberem a világon. És mindig úgy éreztem, hogy én meg a te egyik kedvenc embered vagyok – suttogta Beth.

– Nem mondhattad volna találóbban – felelte Grant.

– Talán így volt a legjobb – válaszolta Beth. – Végül is meztelen vagyok egy jakuzziban a legszexisebb férfival, akit valaha ismertem. Két észbontó orgazmusom volt, és ígért nekem még egyet, úgyhogy hagyjuk magunk mögött a múltat.

– A legszexisebb? – kérdezte Grant kíváncsi büszkeséggel.

– Bizony – válaszolt a nő.

– Azt hiszem, ez az a rész, amikor dugunk – jelentette ki Beth, majd hirtelen felállt, és szeméremdombját szándékosan Grant arca elé helyezte.

Mielőtt Grant belekezdhetett volna egy újabb kóstolásba, kecsesen kilépett a kádból, megragadta a köntösét, és távozott. Grant utána kapaszkodott, erekciója szinte elkékült a várakozástól.

Felkapott egy törülközőt, és megszárította magát, miközben az ágy felé sétált. Beth ott feküdt, nyitott köntösben, széttett lábakkal, duzzadt szemérmével.

Grant habozás nélkül rámászott, és addig csókolta a köldökétől indulva, amíg ajkaik találkoztak. Annak ellenére, hogy a nő tudta, mi fog történni ezután, a szeme tágra nyílt, amikor a férfi belé dugta tagját.

Grant keményen kezdte tolni, és minden egyes lökéssel egyre mélyebbre és mélyebbre nyomta merevségét.

Beth nedvessége gyorsan visszatért, hüvelyfala hormonban gazdag síkosítót választott ki, amely meleg garbóként vonta be Grant dorongját. Punciajkai szorosan kapaszkodtak Grant erekciójába, ahogy az ki-be tologatta.

Minden egyes kifelé húzással az ajkak szorosan rátapadtak és kifelé nyúltak, soha nem szakították meg a viszkózus folyadéka által létrehozott légmentes tömítést. Ahogy a löket a csúcsához közeledett, hüvelyének erős szorítása visszaszívta Grant farkát beléje.

Beth légzése felgyorsult, így Grant lelassított és óvatosan kihúzta a farkát. A feszes nedves ajkai által létrehozott légmentes kötés enyhe cuppanást okozott, és síkosító nedvének apró permete a farkára spriccelt.

A szállodai ágyon hevert egy haszontalan kerek párna, amely a díszítésen kívül nem szolgált semmire. Grant megsimogatta a farkát, és intett Beth-nek, hogy forduljon meg. A nő kerek seggével szemben a hasa alá nyomta a párnát a hátsóját feltámasztva, miközben arccal lefelé nézett.

Halvány fehér bőrét megvilágította a szoba gyenge fénye. A két lyuka lüktetett, ahogy csípőjét a párnához szorította. Grant bedugta a farka duzzadt kupakját a hüvelyébe, majd hagyta, hogy a gravitáció segítsen, miközben lassan, mélyen és keményen döngette. A csípőjével dolgozva addig nyomta, amíg a farka a tövéig el nem merült, majd kihúzta, amíg csak a hegye maradt bent, majd ismét tövig. Minden alkalommal, amikor a farkát teljesen elnyelte Beth éhes húsa, mély nyögést engedett ki. Ahogy a lökdösődés folytatódott, a szenvedélyes kiáltások erősödtek.

Grant érezte, hogy golyói duzzadnak a spermától. Beth sejtette, hogy közeledik a csúcshoz, ezért hátratette a kezét, hogy megállítsa a lüktetését.

– Mindjárt élvezni fogsz? – kérdezte.

Grant lélegzet-visszafojtva igenlően bólintott.

– Gondolod, ki tudsz tartani egy kicsit? – könyörgött a nő. – Azt akarom, hogy a seggemben végezz.

Grant nagyot nyelt. Ez egy pokoli kérés volt, és több mint boldogan teljesítette

– Azt hittem, hogy nem...

– Eddig nem. De ez nem azt jelenti, hogy nem akarom – mondta Beth, miközben félig megfordult, hogy ránézzen. – Azok után, amit a nyelveddel és az ujjaiddal tettél, többet akarok.

– Majd szólj, ha fáj – kérte a férfi.

Beth elmosolyodott, és hagyta, hogy izmai ellazuljanak: – Remélem, hogy... Legalább egy kicsit fog.

Beth legördült az ágyról, és a minibárhoz ment. A kis italos palackok és a túlárazott nassolnivalók mellett egy intim készlet volt. Kinyitott egy dobozt, és elővett egy kis vibrátort meg síkosítót.

– Nem hiszem, hogy bánni fogod, ha ez is a szobaszámlára megy – nevetett.

Kinyitotta a síkosítót, visszatért a párnához, arccal lefelé, seggével felfelé, és mutatóujjával síkosította szűk lyukát. Grant fogott egy kis síkosítót, és bekente merev farkát, majd fel-le dörzsölte azt a külső punciajkakhoz. A szerszámával fel és le mozgott a rés mentén, és minden egyes lökésnél közelebb vitte a farkát a most csillogó zárt bejáratához. A nő megborzongott, amikor ez a faltörőkos megérintette a hátsó bejáratát.

Érezte a férfiasság közeledését, és a várakozás
k
alf
ín
alf
volt.

– Basszus... Ó! – sikoltotta, és nem tudta befejezni a mondatát, miközben Grant gömbölyű makkja áthaladt az összeszorított izomkapun, és belülről elkezdte feszíteni.

A fájdalom és az eufória hulláma haladt át rajta, ahogy Grant egyre mélyebbre csúszott benne. Izmainak természetes reakciója az volt, hogy a tagjára szorított. Beth mélyeket lélegzett, és ellazította a medencéjét lehetővé téve, hogy összehúzódásai lassan csillapodjanak, egyre mélyebbre és mélyebbre szívta a férfi farkát szűz alvilági régiójába.

– Ó, Istenem! – kiáltotta, és becsukta a szemét, hogy meglovagolja az öröm és fájdalom hullámát. Grant gyengéden visszahúzódott tudva, hogy ha túl gyorsan húzódik vissza, önkéntelenül is kilökődik. Félig ki, aztán vissza, majd újra.

A Beth belsejében éledő orgazmus nem hasonlított semmihez, amit eddig tapasztalt. A nyomás mennyei és elviselhetetlen volt. Nem akarta befejezni a férfi előtt, ellenállt.

– Ó, úgy érzem... Furcsa – suttogta.

A férfi keményen pumpálta, és a nőt egy pillanatra elragadta a
t
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
lenség
érzése, mivel a hólyagjára nehezedő nyomás miatt úgy érezte, mintha
p
alf
is
alf
il
alf
ni
kellene.

Grant úgy reagált, hogy felerősítette az lökéseit. A szűk csatorna tovább hullámzott és masszírozta sajgó farkát, amíg már nem bírta tovább. Az erős szorítás volt a végső lökés Grant számára. Nem tudta visszatartani, előtört belőle egy spermafolyó. Beth a saját világába merült, amikor egy újabb orgazmus söpört végig rajta, ami összehúzta a záróizmát.

A szinte légmentesen záródó retesz ellenére vastag sperma cseppecskék szivárogtak ki még mindig merev tagja körül az ejakuláció puszta erejétől.

Grant szelíd volt, és óvatosan visszavonult, tudva, hogy a kijárat érzékeny lesz. Grant spermától, síkosítótól és nedvektől csillogó farka csöpögtette egyesített esszenciáit a nő finoman hullámzó seggére, miközben lassan lohadt az erekció utáni vastagságig.

– Ó, Krisztus, soknak éreztem – mondta a nő, még mindig arccal lefelé és seggével felfelé.

– Még soha nem élveztem ekkorát – válaszolta Grant.

Beth arccal lefelé maradt, lehetővé téve Grant számára, hogy figyelje, amint a spermája lassan csöpög a nő seggéből, és fekete ruháján gyűlik össze az átázott völgy alatt.

Beth ki volt ütve. Az aktus intenzitása és az első anális orgazmus vadsága lebénította. Meztelen maradt, és csak félig
e
alf
sz
alf
alf
le
alf
ténél
feküdt az ágyon.

Grant a hátán feküdt, mellkasa a célba vezető utolsó sprinttől hullámzott. Fogta az ágyneműt, betakarta Beth meztelen testét, és lekapcsolta a villanyt.

A sötétben hallotta, hogy Beth szipog, igyekszik visszatartani a sírást. Megfordult, kezét a vállára tette.

– Jól vagy?

A nő bólintott.

– Azt hiszem, most jöttem rá, hogy amit orgazmusnak hittem ezekben az években, az nem volt az. Mi történt a testemmel ma este... Ilyent még soha nem éltem meg.

Grant megcsókolta az arcát, majd lefeküdt a párnára, hogy hosszú idő óta a legjobb alvást élvezze.

Amikor Grant reggel felébredt, vízcsobogást hallott. A fürdőszobába sétálva meglátta Beth-t a hatalmas zuhany alatt.

– Van hely kettőnek – intett Beth, és Grant önként csatlakozott hozzá.

A nő fogta a szappant, óvatosan dörzsölte a golyói alatt, amitől a pénisze élesen reagált.

– Nézd, ki van ébren – mosolygott, miközben szándékosan hosszú húzásokkal habosította Grant farkát.

Grant ösztönösen megérintette a nő vizes felsőtestét, és a puncija felé óvatoskodott. Az eltolta a kezét, és kijelentette: – Nem, nekem három volt; neked csak egy. Ideje kiegyenlíteni az állást. Pihenj... Élvezd! Mondtam, hogy nagyon jó vagyok ebben.

Beth ezután hátralökte Grantet, és leültette a beépített zuhanyszékre. Térdre ereszkedett, a meleg víz végigcsorogott a hátán. Letörölte a szappant, majd nyelvével fel-le nyalogatta a szárát, mielőtt a szájába vette merev farkát, és fel-le cuppogva megdolgozta.

Grant hátradőlt a falnak, széttárta a lábát, és figyelte, ahogy Beth feje fel-le mozog. Az kéjes érzés hullámai a golyóiról a testén keresztül szétáradtak, miközben a nő ügyködött. Mivel semmi feladat nem volt a kezének, a nő fejére helyezte. Beth Grantre nézett és elmosolyodott, miközben lendületesen szopta tovább. Mindenről megfeledkezett, Grant egy nyögést hallott, majd rájött, hogy ő maga az.

A nő egyik kezével a farkát markolta, miközben dolgozott, a másik kezének ujjai a golyóihoz találtak, masszírozták őket, majd tovább haladtak dél felé, amíg ujjai köröztek a lüktető végbélnyílása körül. Vízzel és szappannal bekenve nyomult váratlanul a hátsó lyukába. Nem tapasztalt ellenállást.

Levette a száját a farkáról, hogy beszéljen.

– Azt hitted, hogy engem így elélveztetsz, és én nem fogom ugyanezt tenni veled?

Elmosolyodott, majd visszament dolgozni a fuvoláján, és beállt egy ritmusra, amiben a feje mélyre ereszkedett, majdnem a torkáig nyelte, majd felugrott, miközben az ujját ki-be csúsztatta, és simán végigsimította a fenekén.

A mozgásmintája tökéletesen időzített, és Grant tudta, hogy nem fog sokáig tartani.

Megérintette a fejét, és azt suttogta: – Elélvezek.

Elengedte a szorítását a nő fején, hogy az ki tudja venni a szájából.

Az orgazmusra készülve Beth lenyomta a száját Grant farkának tövéig, miközben egy második ujját hozzáadta a prosztata masszázshoz. Grant golyói duzzadni kezdtek, ahogy a farka töve lüktetett, de ő kitartott. Grant rájött, hogy a nőnek esze ágában sincs kivenni a farkát a szájából, és minden szándéka az, hogy lenyelje a terhét.

Grantben az érzés kéjesből euforikussá vált, amit egy forró, fehér sperma-roham követett, amely elárasztotta Beth száját. Egy pillanatra sem hagyta abba, szopását nyelésbe fordította, mohó kéjjel beszívva az ondófolyadék minden cseppjét.

Beletelt néhány pillanatba, aztán Beth szája lassan elengedte Grant hervadó tagját. Ahogy kiengedte a szájából a nyél nagy részét, a kezébe markolta Grant farkát néhányszor pumpálva azt, hogy kinyerje az utolsó spermacseppeket a golyóiból, ügyelve arra, hogy minden maradék cseppet felnyaljon. Ujjaival letörölt néhány kiszabadult spermacsöppet az arcáról, és tisztára szopta őket.

Utolsó mozdulata egy végső lassú szoppantás volt, amitől Grant farka csillogó és tiszta lett.

– Most már egálban vagyunk – mondta ki, és felállt, arcát a zuhanyrózsa felé fordította, és tusfürdőt habosított, mintha csak egy sima zuhanyozás lenne, mielőtt elindul az irodába.

Győzelmi mosoly futott át az arcán, ahogy Grant tántorogva felállt. A pénisze félig petyhüdt maradt, a puhulás felé tartott, de még mindig zavaros örömüzeneteket kapott az agykéregből.

Egy órával később, abban a ruhában, amelyben megérkeztek, mindketten a tükör elé álltak. A nő tegnap esti ruhája derekán a sperma mostan megszáradt. Beth eredménytelenül dörzsölte.

– Tartozol nekem egy új ruhával – nevetett.

Felismerve, hogy a spermafolt meglehetősen feltűnő, Grant a kabátját a nő vállára terítette, elrejtve az árulkodó szerelmi jelet.

Kéz a kézben sétáltak a lifthez, és pontosan abban a pillanatban érkeztek oda, amikor a tegnap esti udvari szex show fiatal párja közeledett.

Grant és a fiatalember
k
alf
ín
alf
os
alf
an
vigyorogtak, miközben a két nő megölelte egymást, mintha két barát látná viszont egymást hosszú távollét után.

A hölgyek beléptek, őket követték a férfiak, és csendben ereszkedtek a lifttel. Grant nem tudta megállni, hogy ne nézzen az egzotikus fiatal nőre, aki néhány órával ezelőtt maszturbált előtte, és orgazmusa volt Beth-szel. Aztán Beth-re terelődött a figyelme, a legtökéletesebb emberre, akit valaha látott vagy ismert. Rádöbbent, hogy ezzel tudat alatt mindig is tisztában volt. A pillanat elhatalmasodott rajta, és kinyitotta a száját, hogy megszólaljon, amikor a lift ajtaja hangos zörgéssel kinyílt.

– Aryanna! – kiáltotta a liftben álló fiatalember, miközben egy másik erős hang hallatszott az előcsarnokból.

Az egzotikus lány szeme tágra nyílt, ahogy az előcsarnok felé nézett, ahol egy nagyon izgatott fiatalember állt. Beth észrevette az azonnali feszültséget, és kezét tegnap esti szeretője mellkasára téve visszatartotta őt és elrejtette szem elől. Aryanna pánikba esett, és visszanyúlt, hogy megnyomja a felső emelet gombjait, majd kilépett a liftből.

Grant és Beth is egyenesen kilépett, Grant fürgén sétált oldalra, távol a konfrontációtól.

– Wecks! Hogyan találtál rám? – kérdezte Aryanna.

– Nyomon követtem a telefonodat – mondta lesajnáló hangnemben –, ebbe a szállodába vezetett, ahol nyilvánvalóan az éjszakát töltötted.

Beth látta, hogy Aryanna egy pillanatra elvesztette a szavakat, közben a lift ajtaja becsukódott, és elvitte szeretőjét. Az ajtók anélkül bezáródtak, hogy az izgatott ember benézett volna.

– Szóval, kivel voltál itt? Mi történt? Kit öljek meg? – morogta dühösen.

– Az én lennék – jelentette ki Beth.

Wecks megfordult, és látta, hogy Beth védelmezően áll Aryanna oldalán.

– Csakis én. Szia, Beth Lewis, Aryanna nagynénje. Egy mesés szobát kaptam itt a Plázában, és nem akartam egymagamra pazarolni. Szóval felhívtam a kedvenc unokahúgomat, hogy csatlakozzon hozzám. Csajos éjszaka. Tantrikus volt! Annyira ellazított.

Wecks összezavarodva dadogta: – Te ki vagy?

Aryanna megpróbált kapásból válaszolni: – Beth nagynéném.

– Az arkansasi Bentonville-ből. Nem járok túl sokat New Yorkba, de amikor igen, akkor kicsit kényeztetem magamat – mondta Beth támpontot adva Aryannának, hogy eladja a történetet –, és az unokahúgomat is.

Aryanna kihasználta a pillanatot, hogy átvegye a kezdeményezést: – Kémkedsz utánam? Követtél engem?

Wecks visszahőkölt: – Nem, csak téged kerestelek, és aggódtam. Mi lett volna, ha elrabolnak?

– És túszul ejtették a Plaza hotelben? Vannak rosszabb utcák is – szólt közbe Beth egy kis pimaszsággal. – Ary, édesem, rohannom kell. Imádlak, drágám, és hamarosan megismételjük – mentette ki magát.

Beth magához húzta Aryannát, hogy megölelje, és megragadta az alkalmat, hogy a fülébe súgja: – Ez egy olyan pillanat az életben, amikor magadra kell gondolnod. Kövesd a vágyadat, és az univerzum megjutalmaz.

Beth rámosolygott Aryannára, és elment. Grant távolabb a csatatértől csatlakozott hozzá, együtt léptek ki a szállodából.

– Hú – zihálta Grant –, meredek helyzetbe nyúlt a lány.

– Tudja kezelni – válaszolta Beth, miközben leintett egy taxit.

– Honnan tudhatod? – kérdezte Grant.

– Láttad, mit tett velem az udvar túloldaláról, csak az ujjaival? – kommentálta Beth. – Biztosíthatlak, hogy nincs olyan hegy, amit ne tudna megmászni.

Mindketten beszálltak a taxiba, és elindultak a Grand Central felé.

Később, miközben végigsétáltak a csodálatos művészi díszítésű állomáson, Grant megtörte a csendet: – Nagyon jól éreztem magam.

– Én is – válaszolta a nő.

– Nem csak a... Tudod, a jó dolgokat. Vacsorát, előadást, mindent. A veled töltött időt. Azt az időt, amit már régen veled kellett volna töltenem.

– Úgy érzem magam, mint Hamupipőke a bálon – válaszolta Beth az elismerés édes mosolyával. – Csak az éjféli óraütés helyett az 510-es Westchesterbe tartó járat szakítja félbe a pillanatunkat.

Beth mondókáját megszakította az utolsó beszállási felhívás az 510-es westchesteri vonatra: – Egy perc múlva bezárulnak az ajtók – bömbölte a bemondó.

Mindketten futásnak eredve értek a peronra, Grant pedig felugrott a vonatra, mielőtt az ajtók becsukódtak.

Nem maradt idő egy csókra vagy akár egy szóra.

Beth ránézett az ablakon keresztül, és megnyugtató kacsintást küldött neki, majd elmosolyodott, és megfordult, hogy visszasétáljon az előcsarnokba.

Ölni akart, megállt, hogy újságot szerezzen, és átfutotta a címlapot.

A telefonja zümmögve jelzett egy sms-t: Nem kaptam esélyt arra, hogy elbúcsúzzak.

Visszaüzent: Az 510-es Westchesterbe nem vár senkire.

– Időről időre – mormogta egy hang.

Beth körülnézett, de csak Grantet találta mellette álldogálva.

– A vonaton ültem, és egy dal ugrott be, Time after Time. Cyndi Laupertől. Ez az a dal, amit neked választottam. A szerelmes dal, amit neked szántam.

– Ha eltévedtél, megkereshetsz, és időről időre megtalálsz engem – idézte Beth.

– Várni foglak – tette hozzá Grant.

Miután ennyit kiadott magából, Grant kiszolgáltatottnak és sebezhetőnek érezte magát. Mi lesz most, tűnődött.

A „mi lesz most”-ot Beth egy öleléssel és érzéki, lágy csókkal válaszolta meg. Közelebb húzta magához, és azt suttogta: – Ezúttal hozzuk össze a mi időnket.

A pillanat tökéletes volt. Ha film lenne, a stáblista kezdene legördülni.

Az élet azonban folytatódott, és Beth mindkettőjüket leszállította a földre, miközben azt suttogta: – Azt hiszem, tartozol nekem egy ruhával, és a Bloomingdales csak néhány háztömbnyire van innen.

Grant egyetértően bólintott.

– Elég tágasak a próbafülkék a Bloomies-ban... Esetleg csatlakozni akarsz hozzám, amikor felpróbálom a ruhákat? – kérdezte Beth búgó hangon.

Grant megfogta Beth kezét, amikor visszaindultak a városba, hogy még több kalandot éljenek át együtt.

THE LONG AND WINDING ROAD

But still they lead me back
To the long winding road
You left me standing here
A long, long time ago
Don't keep me waiting here
Lead me to your door
The Long &Winding Road lyrics © Sony/ATV Music Publishing

A HOSSZÚ ÉS KANYARGÓS ÚT

De mégis visszavezetnek
A hosszú, kanyargós utak
Itt hagytál állni
Régen, nagyon régen
Ne várakoztass itt
Vezess engem az ajtódhoz
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.55 pont (47 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ulysses
2023. október 2. 20:44
#7
Álmomban sem gondoltam volna, hogy azok a pár soros dalszöveg-részletek ekkor érdeklődést keltenek. Bevallom, még a fordítás elején megfordult a fejemben, hogy egyszerűen kihagyom őket.
1
Ez egy válasz Éva596 2023. október 1. 21:04-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. október 1. 21:04
#6
Nem vagyok műfordító, de az első dalszöveg megfogott és ez lett belőle: (talán tetszik)

Csak odalépett mellém
Kedvesen egy táncra kért
Helyes volt, szóltam: "Kapsz egy esélyt"
Táncoltunk, szorosan magához fogott
És amikor aznap este hazakísért
Minden csillag fényesen ragyogott
Megcsókolt, ajka számhoz ért
4
Ez egy válasz Ulysses 2023. október 1. 20:38-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. október 1. 20:38
#5
Engem az ragadott meg ebben a sztoriban, hogy izgalmas benne a "mese" része, mellette pedig nagyon látványosak a szexjelenetek. Remélem, sikerült valamennyit visszaadnom az eredeti hangulatából. Egy-két "amerikanizmus"-tól eltekintve nem volt túl nehéz a fordítása csak a terjedelem okozott egy kis problémát, na ,meg a dalszövegek.
(Fenébe, inkább nem olvasom itt, mert még mindig találok benne elütéseket.)
2
Ez egy válasz Éva596 2023. október 1. 08:55-kor írt üzenetére.
sportyman (alttpg)
2023. október 1. 17:45
#4
Nagyon érdekes, újszerű történet vezetés. Tetszik.
1
Éva596
2023. október 1. 08:55
#3
Ha lehet még fokozódtak az elsőrész élvezetes történései. Valóban az eredeti szerző történetvezetése nagyon érdekes és különleges, mint ahogy a fordításod is. Élvezettel olvastam!
2
didide
2023. október 1. 08:22
#2
Nagyon tetszett. Vad s ugyanakkor érzéki. Meg a kettős szemszőgből való átélés. Szóval vadító.
1
T
Törté-Net
2023. október 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1