A szükség parancsa

Szavazás átlaga: 7.28 pont (50 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 13.
Hossz: 16 362 karakter
Elolvasva: 994 alkalommal
Apám azt mondja, hogy az embernek mindig elölről kell kezdenie a történetet. Sajnos most éppen valaminek a közepén vagyok és ezt szó szerint értem. Kinyújtózva fekszem a hátamon, alattam egy nagydarab fekete srác. Legalább nyolc hüvelyknyi farok van a seggembe tömve. A barátjának sem kisebb a férfiassága. Ő éppen rám mászik, hogy beleverje a csepegő pinámba. Ez a fekete bika, aki rajtam terpeszkedik, az elmúlt pár percben rendesen megujjazott. Most nedves vagyok, és készen állok az úgynevezett "Oreo szendvics” elkészítésére. A lábaimat a lehető legszélesebbre tárom, és ez a csődör elkezd rám nyomulni. A kibaszott botjának vastagsága irreális. Volt már párosban részem, de ez a két srác új rekordot fog felállítani a kinyújtásomban.
A nevem Casey. Egyedül élek apukámmal. Anya elszökött, amikor még kicsi voltam. Most csak én és apa vagyunk a világ ellen.
Az ok, amiért ez a kettő zacskóig bennem van, egy fénykép. Úgy van. Modell vagyok. Nos, még nem igazán, de remélem, hogy végül sikerül betörni az igazi profik közé.
Amikor a srác végre elhelyezkedik rajtam, mindannyian mozdulatlanok maradunk, ahogy a kamera kattan. Újabb és újabb szögekből készülnek képek. A közeli felvételek kicsit . Ha ennyi tevékenység folyik a kis ágyamban, az megterheli az ágykeretet. Apunak meg kellett erősítenie az alsót, csak az ilyen helyzetekre. Egyébként a fotós, aki kattingat, a legjobb barátom, az apukám.
Igen, lefogadom, hogy a nyársat nyelt északiak valószínűleg bendzsókat hallanak a háttérben, meg minden. Itt lent ez nem igazán szokatlan. Szóval megbaszódhatnak. Nem mintha mi déliek mindannyian beltenyésztett perverzek lennénk, vagy ilyesmi; csak a pénzről van szó. Ha már hosszabb ideje böngészed az internetet, valószínűleg láttad a képeimet amatőr tinioldalakon. Persze tizennyolc éves vagyok, legális, meg minden.
Vöröses hajam, világos bőröm és sok szeplőm van. Apu azt mondja, hogy anya skót-ír oldaláról származik. Anya rokonai a Dél-Appalache dombvidékről származtak. Öt láb hat hüvelyk magas vagyok, elég szép cicikkel. Nem igazán nagyok, de elég jók. Leborotválom a puncimat, csak azért, hogy ameddig csak lehet, fiatal lánynak nézzek ki.
Apa és én körülbelül hétszáz dollárt kaphatunk egy sor jó fényképért.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.28 pont (50 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Arya
2023. szeptember 18. 19:29
#6
Olvastam eredetiben. Tetszik.  
1
veteran
2023. augusztus 17. 03:12
#4
Így bízzatok meg elsőre egy ismeretlen nőben.
2
l
laja.jl
2023. augusztus 15. 20:56
#3
Elgondolkodtató. Jó. Tetszik.
1
Andreas6
2023. augusztus 13. 12:23
#2
Gyakorlatias hozzáállás.
1
T
Törté-Net
2023. augusztus 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1