Gaiai hozzászólásai

G
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
152 db
Gaiai
2024. április 12. 19:24
Történetek: A tanár úr
Ennél a történetnél, hasonlóan A Főpróba című novellánál fellelhetők valóságos elemek, amelyek miatt ez a történet is hihető.
   Ma, a lányok elképesztő mértékben határozottakká váltak a néhány szexuális forradalom miatt. Megjegyzem, hogy most is éppen zajlik egy. A határozottságot pedig a szexuális szabadság, a szexről szerzett, ma már egyértelműbb információk, esetleges tapasztalások adják.
   Nekem is vannak személyes tapasztalataim arról, hogy ma a lányok mennyire tudják, hogy mitt akarnak és mindent elkövetnek azért, hogy az akaratuk érvényesüljön, a vágyaik megvalósulhassanak. Bár, a női nem már évtízezredekkel ezelőtt is ismert csábítási fortélyokat, azokat mára tökélyre fejlesztették, mert már megtehetik azt, hogy akár egyértelmű módon is felhívják magukra, a testükre a figyelmet és kimutassák a vágyaikat.
   És a tinédzserek tanulni, nem csak tapasztalni akarnak! És kitől akarnak tanulni? Azoktól, akiktől valóságos tudást remélnek a tapasztalataik miatt. Ezért ma rengeteg tinédzser kínálja fel magát náluk sokkal idősebb embereknek szexuális eseményekre.
Hiszen, a szexet ugyanúgy tanulni kell, mint bármi mást, miközben felfedezhetjük önmagunkat és a vágyainkat is. Ez pedig nem sikerül akkor, ha mindig csak misszionáris pózban szeretkezünk.
Összegezve, ez a novella is hihető történet, akár megvalósult így, akár nem, mert más lánnyal és tanárral még megvalósulhatott hasonló, bár kissé zanzásított módon. Gratulálok az íráshoz. Lényegretörtő, ezért nem unakmas és sallang mentes is.
1
Gaiai
2024. április 12. 19:03
Történetek: A főpróba
Erről a novelláról még egy mikro tanulmányt is lehetne írni, mert valójában, bár a lényegre, vagyis a szexre köncentrál, mégis megtalálható benne nagyon sok valóságos elem, amely miatt két testvér egymásba gabalyodhat!
   Például, annyira jellemző az, hogy ma már a gyerekek szinte egymást tanítják a szexuális eseményekről, nem a szülők, vagy nagyon megkésve az iskolai nevetséges szexuális oktatások. Vagy az, hogy létezhet ilyan nyílt és őszinte viszony, amikor két testvér úgy érzi, hogy számíthatnak egymásra a szex  teréni is, gyakran szinte csak egymásra számíthatnal.
   Sorolni lehetne még mindazokat a jellemzőket, amelyek miatt ez a kis történekt hiteles, még akkor is, ha ez nem így és nem a történet írójával történt meg, mert ilyen módon bármmelyik tastvérpárral megtörtőnhet így, vagy hasonló módon.
   Éppen ezért, én meg vagyok győződve arról, hogy ez valamilyen hasonló formában a valóságban is megtörtént és az eltérés csak a terjedelmi korlátok miatt történhetett meg.
   Valójában, csak akkor kell mindne részletre kiterjedően leyírni egy eseményt, ha azt a történet értéke és a megértés megköveteli. Szép munka, gratulálok! Csak így tovább!
1