Gaiai hozzászólásai

G
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
152 db
Gaiai
2024. május 5. 23:04
Általános -> Társalkodó - bármiről
Ejnye-bejnye! Soha ne kérjen elnézést a véleménye miatt! Legfeljebb, csak annak kommunikálja, akiről tudja, hogy ha nem is képes befogadni és magáévá, de el  tudja azt fogadni.
Elnézést a sokára írt válaszért, de a könyvem németre fordítása minden szabadidőm felzabálja. Most is csak "pihenek" kicsit. A mostani témánk: A szépség!
Valójában téved, ha azt gondolja, hogy a szépség megítélése relatív, éppen ellenkezőleg: Társadalmilag meghatározott és szinte belénk nevelik! Látott már nyakgyűrűs afrikai nőket? Na, ott az a társadalmi elvárás, hogy rengeteg fémgyűrűvel nyújtsák a nők a nyakukat, ami nem mellékesen életveszélyes is lehet. Ott az a szépségideál olyannyira, hogy a férfiak rövid (vagyis normális) nyakú nőt el sem tudnak képzelni maguk mellett társnak.
A modern világban pedig a divattal, a filmekkel és a modellekkel igyekeznek meghatározni azt, hogy mi a szép. Ennek tehát semmi köze a relativizmushoz. Meglepődött? Én is, amikor minderre rájöttem!
Írok néhány példát.
Én nagyon kiváncsi ember vagyok és a leggyakoribb szó, amely az agyamban felötlik, a: Miért? Ezt egyébként útálom magamban, mert ez maga a pokol! Mindegy, nem ez a téma. Régen nagyon sokáig társkeresőztem. Találkoztam egy nővel, aki szóvá tette, hogy nem vagyok mackós alkat. Most lényegtelen, hogy nem tudott elképzelni az adatlapom paraméterei alapján, mert 178 cm-hez és 70 kg-joz nem mackós testalkat való. Ez is mindegy.
Megkérdeztem őt, mert egyébként egy egész délutánt eltöltöttünk úgy, hogy mindketten tudtuk, ebből legfeljebb barátság lehet. De, ez is mindegy. Bocsi, de szokásom elkalandozni és úgy kell vissza rugdosnom magam az eredeti témához.
Megkérdeztem tőle:
"Mondd csak! Miért csak a macika pasik tetszenek neked?" Elmondta az okait:
"Azért, mert többet lehet fogni rajtuk és a szexben komfortosabbak is!"
"Komfortosabbak? Ezt nem értem!"
"Például, amikor egy ilyen férfin lovagolok, akkor nem a medencecsontján, hanem puha zsírpárnákon teszem azt!"
Asztaaaa! Erre nem is gondoltam azelőtt! Ilyen volt az a kérdésem is, amikor megkérdeztem az akkor aktuális párom:
"Te figyelj! MIért nézitek a pasik seggét állandóan? MIért fontos nektek az, hogy milyen a segge?"
"Te nem nézed meg a nők seggét?"
"Dehogynem! De sok nőt ismerek, akiknek az az egyetlen fontos dolog, amg egy férfi ruhában van."
"Ez férfiaknál is ugyanígy lehet."
"Ne kerüld ki a kérdést, érted, mit akarok!"
"Nos, egy férfi seggéből rengeteg minden kikövetkeztethető! A formája, a becsült keménysége például megmutatja, hogy egy férfi mennyire lehet intenzív és hosszan tartó szerető. Ha, egy férfinak izmos és kemény segge van, akkor feltételezhető, hogy az ágyban is sokkal tuvább tudja ki-be mozgatni a répát anélkül, hogy elfáradna. És az sem mindegy ,hogy milyen férfi segget szorongatok, amikor rajtam fekszik és éppen kefél engem."
Emlékezzen mindenki vissza a tini korára, amikor egymás között beszélték ki, hogy kinek milyen segge van!
"Nézzétek, annak a csajnak milyen formás a segge!" Egy ilyen kijelentés a többi fiút is arra készteti, hogy azután az olyan formájú segget részestse előnyben. A csajok is ugyanezt mondhatják egy férfi seggéről egymásnak. Egymást befolyásolhatják így az emberek, tehát már itt sem áll meg a relativizmus. Én inkább etalonizmusnak nevezném ezt.
Emellett a tapasztalásaink is befolyásolják azt, hogy kinek mi szép. Most jön a meglepetéééés!
Ugyanis, a szépségideál már gyerekkorban alakul ki! Hogyan?
Képzeljünk el egy nőt C kosaras mellekkel. Van egy kisfia, akit öt éves koráig szoptat. Most, ne menjünk bele abba, hogy ez miért történik meg ebben a korban is. A gyerek tehát gyakran szophatja az anyja mellét és tapinthatja azokat csecsemőkorától. Pici a szája és az anya mellbimbója a száját sokkal jobban kitölti. Pici a keze, amelyekhez képest a mell óriásinak tűnhet.
Ahogy idősödik, úgy lesz egyre nagyobb a teste minden része. Már nem tűnik olyan nagynak az anyja melle, mint amikor két éves volt. VÁltozik az arányérzékelése, ahogy növekszik. Mi következik ebből?
Az, hogy mire felnőtt lesz, rajongani fog a D kosaras, vagy annál nagyobb kebelcsodákért, mert számára a C méretű mr kicsinek tűnik. Tehát, akár így is meghatrozható egy férfi mellideálja.
Arra is célzott, hogy sokszor a szépség még nehezebbé teszi az ismerkedést, mint ahogy egy túl nagy pénisz is. Ez teljes mértékben igaz, de ezért is a társadalom szépségideálja okolható.
Ismerjük azt, hogy egy túl szépnek tartott lány gyakran ismerkedési nehézségekkel küzdhet. Amikor, a fiúk távolságtartók lesznek vele. Valójában, a legtöbb fiú nem mer közeledni egy gyönyörűszépnek tartott lányhoz, mert attól tartanak, hogy úgyis kosár lesz a vége. Esélytelennek látják magukat a meghódításában. Ez a lányt is jelentős mértékben flusztrálhatja.
A lány oldaláról tekintve: A lány azért tarthat a fiúktól, mert azt hiszi, hogy számukra csak a teste szépsége a fontos, az az oka, hogy vele kapcsolatba akarnak kerülni és nem azért, amilyen emberileg, érzelmileg és lelkileg. Egy szépnek tartott nő valójában soha nem tud biztos lenni abban, hogy önmagáért szereeetik őt.
Péniszméret-krízis? Túl kicsi? Túl nagy? Túl vékony? Túl vastag? Esetleg görbe? Valójában, a méret a lényeg! Mindenkinek megvan a számára ideális péniszmérete, amelyet kedvel és mnnél inkább eltér attól a pénisz, annál kevésbé lesz vonzó.
Közösüléskor az a legjobb, ha a pénisz ütközésig be tud hatolni. Egy túl hosszú és vastag pénisznek viszont egy része kint marathat a jóból! Például, egy harminc centi szörnyetegnek nincs helye, hiszen a nő sem tágulhat a torkáig! A nagy péniszú férfiak valójában mindig olyan nőt keresnek, akiknél koppanni tud a szegycsontjuk. de eseélytelen, hogy találjanak ilyen nőt, merthogy nincs.
A túl nagy pénisz egyébként anatómiai gondokkal is jár! Egy harminc centis szürnyeteg soha nem lehet olyan kemény, mint egy tizenot centis. Sok pronőfilmben lehet látni, ahogy a férfi valósággal köszködik legalább olyan merevedést produkálni, hogy nagy nehezen képes legyen behatolni. Néha csak nyeklik-nyaklik az, mert azzal a behatolás is sokkal nehezebb, nagyobb az ellenállás.
Emlékszem a Szex és Newyork egy epizódjára, ahol az egyik né elmesélte egy élményét. A férfit azért nevezte Big-nek, mert ott lent valóban az volt, nagyon is. Amikor a férfi elkezdte betolni, amivel az élet megáldotta, majd annyit mondott, hogy:
"Kopp-kopp!" azzal utalt arra, hogy a kupak mér bent van, de a nőnek már annyi is elég volt! Tehát, a férfi éppen csak bekopogtatott!
A görbe pöcsű férfiak pedig olvassák el figselmesen az alábbiakat!
Nem kell azt szégyellni és bánni se, ha olyan! Ugyanis, a nők G-pontja nem csak tizenkét óra irányban található meg a hüvely falán! Van, akinek két óránál, van, akinek tít óránál van. Tehát, oldalra görbülő pénisz éppen számukra lehet ideális és az egyenes pedig azért nem, mert csak egy görbe pénisz képes azt megfelelően stimulálni! Szóval, az ilyen szerszámmal megáldott férfiak felejtsék el az aggodalmaikat és keressenek maguknak alkalmas partnert, mert van!
Kispöcsű férfiak! Ti se aggódjatok! Sok nő a kisebb péniszt azért kedveli, mert sokkal jobban lehet azt szopni. Eleve, azt nem nyomhatják fuldoklásig a torkára és nem tülti ki a szájüregét annyira, hogy nem bír azzal a nyelvével játszani odabent.
Emellett, a kisebb pénisz attraktívabb is, tartósabb és keményebb merevedésre képes és van olyan barlangos testű, amely lankadt állapotban is olyan, hogy betolható ide-oda. Sok nő képes a hüvelyét akár kis péniszre is összehúzni. Ám, ajánlok gy trükköt!
Váltsanak nőideált! Egy alacsonyabb nőn minden kisebb, a hüvelye méretei is! Egy alacsony nőnek ilyen szempontból egy átlagos, vagy kicsi pénisz is megfelelő lehet! Szóval, nem kell aggódni, lehet megfelelő partnert találni, csak ahhoz lehet, hogy ideált kell váltani.
Ebbe a részbe ennyi fért bele. Folytatom később.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 4. 19:04-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 4. 16:03
Általános -> Társalkodó - bármiről
Mindenki fura... másokhoz képest. Hála az égnek, hogy nem vagyunk egyformák se kívül, se belül. Szerethető elvek? Minden bizonnyal... Azért vagyok magányos. Lehet, hogy lehet, csak legalább egyszer az életben találjam meg azt, aki szereti azokat... és talán engem is. Még nem botlottam bele. Néha, csak leülök egy park füvére, vagy egy padra és nézem az embereket és a boldogságukat... Én tudok örülni annak is irigység nélkül. És gondolkozom rajtuk. Vannak mély érzési képességeim, de azok már el vannak temetve legbelül. Nem adtam fel, csak már nincs hitem. Néha vannak mélyen szántó gondolataim, amelyek talán hasznosak és építők, ezeket osztom meg annak, aki örül annak. De, azt szoktam mondani, hogy nagyon mélyen eléggé sekélyes tudok lenni. 😂 Imádom a szójátékokat!
2
Ez egy válasz Selymi 2024. május 4. 15:27-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 4. 09:02
Történetek: Bikiniteszt
"Lelkesen nyújtotta felém a naptejet és a hátára fordult.
– Gyerünk, kenj belőle a hátamra!"
Háton fekve hátat bekenni naptejjel, egy kicsit nehéz és nem lehet arra így rácsorgatni a cuccot sem. Egyébként, ezt az apró hibát eltekintve nem volt rossz a sztori.
1
Gaiai
2024. május 4. 08:47
Általános -> Társalkodó - bármiről
Volt egy szó itt: Megcsalás. Érdemes egy kicsit erről is írni, meg a hűségről is.
Véleményem szerint, azt lehet megcsalni, aki birtokolni akarja a megcsalót. A birtoklás pedig alárendelt szereped ad neki, mivel akit birtoklok, az az alárendeltemmé válik a szememben. Viszont, egyik ember sem birtokolhatja a másikat semmilyen téren, legalábbis ez volna a normális.
Mégis, szinte minden kultúrában megjelenik a másik személy iránt érzett birtoklási vágy és ez meg a nyelvben is megfogalmazódik és nem csak a párkapcsolat terén:
"Ő a párom!", "Ő az én gyerekem!" Többsör is vitába keveredtem a gyereknevelést illetően az aktuális párommal, akinek gyereke volt. A végén minig azzal zárta le mind a vitát, hogy: "Ő nem a te gyereked, hanem az enyém!" Ekkor, mindig azt válaszoltam nekik: "Ő nem a te tulajdonod, hanem saját magáé, mert ő egy szüverén és érző emberi lény!"
Ezt egyébként nem én fogalmaztam meg így, cak magamévá tettem az elvet és a mondatot, hanem Bochkor Gábor egy éppen ilyen vita miatt a reggeli rádióműsorban.
Megbízni valakiben, hogy nem csal meg minket: Ehhez az érzéshez is az kell, hogy elvárjuk azt, tehát az is a birtoklás egyik megnyilvánulása. Valójában azonban, a hűség csupán egy ígéret és ha azt nem tartjuk be, az csupán szószegés. Az ígéret kötelez és valamilyen szinten szintén visszavezethető a birtoklásra, vagy inkább az alárendeltségre az elköteleződés "kényszere" miatt.
"Megígértem valamit és bár semmi kedvem betartani azt, mégis betartom, hogy a szavamnak hitele legyen."
A hűség az elköteleződés, birtokszerű alárendelődés. Sokan érezhettek már hasonlót, amikor egy pár kéz a kézben sétál és velük szemből elhalad mellettük egy gyönyörű nő és a férfi azt gondolja:
"De gyönyörű nő, szinte ellenállhatatlan! Máris megmozdult valami a nadrágomban. Ha, nem lenne párom, biztosan utánna fordulnék, de nem csalom meg, hűséges maradok hozzá."
Tehát, a hűség olyan birtokviszony, amelyben gyakran szívesen maradnak az emberek. A megcsalás pedig egy olyan reakció, amikor az elköteleződésből és a birtokviszonyból valaki ki akar törni, mert azt már nem fogadja el teljesen. Erre példa az, amikor egy nő megcsalja a férjét egy kollégájával, majd amikor felébred az aktus után, szégyent érez, hogy visszaélt a férfi bizalmával és amit tett, hibának érzi. A megcsalás úgy jöhetett létre, hogy a birtokviszonyt nem fogadja el teljesen és ez egy kitörési kísérlet volt ösztönszinten az elköteleződésből.
Érdekes a vice versa is, amikor az ember revansot akar venni: "Megcsaltál? Akkor én is megcsallak (megcsalhatlak) téged!" Ekkor sérül a kölcsönösen elismert és elfogadott birtoklás.
Én csak egy esetben csaltam meg a párom. Azért, mert rám küldte a legjobbbarátnőjét, hogy próbáljon elcsábítani engem. Én erre rájöttem és egyértelműen rá kérdeztem a barátnőjére, hogy jók a megérzéseim? Jók voltak, ezért megcsaltam vele, majd mindkettővel szakítottam. Sok minden miatt döntöttem így, de összegezve: "Nem bízol bennem és kísértésbe viszel? Feltételezed, hogy megcsalnálak vele? Akkor, legyen igazad!"
Hogy én elvárok hűséget? Soha. Aki félre akar menni, az félre is fog menni. De, minden kapcsolatom elején elmondtam, ha megcsal, azt úgy tegye, hogy ne tudjam meg, ne hozzon betegséget kettőnk közé és ne essen teherbe utánna azt mondván, hogy tőlem van a gyerek. Indoklás: Amit nem tudok, az nem fáj. A betegség egyértelmű, szerintem. A gyerek trükk pedig azért nem fog összejönni, mert az lenne az első dolgom, hogy apasági tesztet csinálnék. Túl sok férfit ismerek, akit így csaptak be, hogy ne legyek hülye! Két nő is meg akarta velem etetni a terhességét, de nem jött nekik össze.
Vicces, de ha őszinték lettek volna, akkor nem zavart volna, ha más gyerekét kellene felnevelnem, mert több párkapcsolatomban is volt nem tőlem származó gyerek. A szememben minden gyerek egyenlő. De, egy ilyen trükközés olyan szintű visszaélés a bizalommal, amelyet ne fogok respektálni és megbocsájtani.
És itt is megjelenik a birtoklás!
"Megcsaltam a párom és terhes lettem. De, nem akarom elveszíteni a párom egy botlás miatt. Majd azt hazudom, hogy tőle van a gyerek."
Nos, ennyi dióhélyba zanzásítva ez a téma.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 4. 01:07-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 4. 00:24
Általános -> Társalkodó - bármiről
Kedves Titti!
Amíg a válaszodra vártam, megnéztem a honlapod. Egy dolog megfogta a szemem: Szülés utáni torna?
Ezt még ki kell vesézzük lefekvés és alvás előtt (Ma kezek a paplatn tetején és nem alatta, legalábbis nálam! 😁)
Kegel- gyakorlatok, intim torna! A kedvenc témám! Akik nem ismerik, a kismedence és medencekörnyéki izmok edzéséről szólnak. De, van egy problémám a cikkel! Nem a szülés után kell azt alkalmazni, hanem folyamatosan előtte is! Ezeknek a gyakorlatoknak egy része bármikor alkalmazható észrevétlenül is, akár a munkahelyen, vagy otthon, tévézés közben. De lényeg az, hogy csináljuk, amikor csak tudjuk!
A szülés alatt, ha az természetes utas, akkor a hüvelyi és kismedence izmai kitágulhatnak, sérülhetnek. Ennek elejét lehet venni részben ezeknek a gyakorlatoknak az alkalmazásával. Egy nőnek meg kell tanulnia akár tudatosan is vezértelnie ezeket az izmokat. Higgyék el, ha mondom, hogy megéri! Erre, van is egy kidolgozott és tovább fejlesztett módszerem. Ha, érdekel bárkit, megírom részletesen.
1
Gaiai
2024. május 4. 00:13
Általános -> Társalkodó - bármiről
Ja és már nincs hitem abban, hogy van még nő, aki meg bír nyitni engem, hogy bízzak benne, hogy ne tartsak tőle. Nem panaszkodom, ahogy mondják: Ezt dobta a gép!
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 3. 23:40-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 4. 00:08
Általános -> Társalkodó - bármiről
Mi az okom? Csalódásokk! Kiábrándulásokk! Mindegyik egy sokk és már nem nagyon van sétretlen hely a szívemen! Igen, egy férfi is érző lény, csak mi nem nagyon mutatjuk ki, hogy mi fáj legbelül. De, azért sok minden fáj legbelül.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 3. 23:40-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 4. 00:05
Általános -> Társalkodó - bármiről
A legfontosabb az anális szex során, hogy a durrbelebummot felejtsd el!!!!
Rendesen elő kell készíteni a terepet! Ilyen, a higiénia biztosítása! Mindenekelőtt, érdemes székletet üríteni előtte! Majd, alapos ánusz mosást kell végezni, ami nem elég csak külsőleg! Sokan, akik már rutinosak, akár anális zuhanyt is használnak, hogy teljesen kimossák a bélsarat a végbél traktusból! Másrészt, nem árt a gumióvszer használata, mert akkor a folyamatos óvszer cserékkel megoldható a két alső testnyílás váltakozó használata.
De, ami a legfontosabb! Ánuszból punciba ne!!!!! Brutális hüvelyi fertőzés lehet az eredménye!
Második legfontosabb: Ánuszból szájba ne!!!!! Szintén ugyanaz az indok.
Ha, arra gondol, hogyan lehet először kipróbálni az anális szexet, először ismerkedjen meg a saját testével ezen a tájon is, ha eddig nem tette meg. GHülyén hangzik, de először tiszta kézzel, egy újjal ujjazza meg magát análisan és gondosan tapogassa ki a környezetet. Ezáltal, szokhatja a behatolást és tudja, hogy a végbél merre hajlik a testében. És ettől tudni fogja, hogy egy behatoláskor, hogyan mozgassa a csípőjét úgy, hogy az ne fájdalmat, hanem kéjérzést okozzon.
Használjon síkosítót, amit erre fejlesztettek ki. Láttam már olyan hülyét, aki étolajjal kente be magát, hogy jobban csósszon a pénisz a seggében. NEM ARRA VAN AZ ÉTOLAJ KITALÁLVA!
Én, ha nő lennék és igényes anális szexre vágynék, akkor arra olyan partnert keresnék, akinek arra megfelelő szerszáma van. A túl nagy és vastag, probléma lehet főképpen az elején! másrészt, a testnek alkalmazkodnia kell a fizikai behatásokra. Nem elég csak megujjazni az ánuszt, majd betolni a lompost! Elő kell azt készíteni.
Morbidan hangozhat, de egy tisztára mosott ánuszt először nyalogatni kell, majd finoman és fokozatosan tágítani. Utánna már jöhet a lompos, de az elején csak finoman, mert sérüléssel járhat. Én, ha a partnerem tényleg ezt kívánná, én így tenném meg.
Az aktus alatt jó, ha készülünk a meglepetésre! Mire gondolok? Arra, hogy az aktus nem ér véget azzal, ha kicsusszan a pénisz a végén! Mert, az ánusznak kell egy kis idő, mire újra és hermetikusan el tudja zárni a végbelet a külvilágtól! Gyakran, a gyűrűsizmok nyitva maradnak és egy rövid ideig képtelenek zárni. Ritka az az ember (Nő is, férfi is.) aki aktus után össze tudja húzni a két gyűrűsizmát, merthogy abból kettő van ott, különböző idegzéssel!
A külsőt akarattal is össze húzhatjuk, a belsőt azt viszont ritkán, mert azt más idegi terület irányítja. Lényeg az, hogy adjunk időt arra, hogy az izmok zárják a végbelet. Nem jó ötlet azonnal felpattanni az ágyból, mert székletcsorgás is lehet az eredménye, az meg nem guszta! Közösülés után maradjon fekve addig, amíg nem érzi azt, hogy rendesen tudja zárni a végbelét. Ennyire egyszerű.
Itt rengeteget olvastam arról, hogy naponta többször is seggbe kórtak valakit... Nos, ez az alanynak káros lehet! Nem lehet mindennapos, vagy naponta többször végzett tevékenység az anális szex, mert akkor az alany teste látja kárát! Mert, a test alkalmazlodik! Ha, folyamatosan, mindennaposan és akár naponta többször is közösülnek análisan bárkivel, annak a teste károsodik és az alany képtelenné válhat a székletvisszatartásra is. A gyűrűsizmok túlzottan kitágulnak és akár idegi problémák is adódhatnak. Vagyis, a test akár el is lustulhat ezen atéren: "Minek zárni az ánuszt, ha nemsokára úgyis kinyitja egy méretes fasz?" Ismertem olyan homoszexuális férfit, aki egy ideig pelenkázásra kényszerült az elúlzott anális behatolás miatt.
Ha, valaki az anális közösülést is ki akarja próbálni, szánjon arra egy kis pénzt, hogy:
Vegyen megfelelő síkosítót és ne spóroljon azzal!!!
Vegyen olyan segédeszközt, amely felkészíti az ánuszát a behatolásra. Vannak nagyon jó ánusz vibrik és dildók, amelyekkel elő készíthető az ánisz és eközben az ánusz birtokosa is meggyőződhet arról: Valóban akarom ezt a tapasztalást?
Végül, mint mindent a szexben, a z vezéreljen, hogy: "Igen, ki akarom próbálni!" majd utánna: "Igen, továbbra is csinálni akarom!" És ne az, hogy: " A párom elvárja, ezért megengedem neki!"
Ha, bármi ellenérzése van, akkor utasítsa el az anális közösülést, mert a szex nem lehet kényszer!
2
Ez egy válasz Titti 2024. május 3. 23:31-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 3. 23:19
Általános -> Társalkodó - bármiről
Mire gondolok? Arra, hogy végre van valaki, akivel tudok eszmét cserélni. Meg arra, hogy megint üres az ágyam, pedig de jó volna smárolni egy puncival!!!!! Már megint, a smárolás. 😂
1
Gaiai
2024. május 3. 23:06
Általános -> Társalkodó - bármiről
Az anális szex kivitelezhető biztonságosan is, de annak megvan a módja!
Sokan, csak azt tudják, hogy sokkal szűkebb az a nyílás, mint a hüvely és ezért nagyobb lesz az élmény is. Ám, a legtöbben nem tudják, hogy a helyes anális szexnek sok szabálya van, amelyet be kell tartani akár tetszik, akár nem! Ki akar többet tudni arról?
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 3. 22:54-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 3. 23:03
Általános -> Társalkodó - bármiről
Akkor, még írok a csókról.
A mai téma a nyelves csók, vagy ahogyan máshogyan nevezik, a smárolás (Mai nap sem tudom, honnan származik ez a szó).
A csóknak sokkal nagyobb érzelmi töltése van, mint azt bárki feltételezné, még a közösülésnél is nagyobb! nem hiszik?
Sok prostituálttal beszélgettem már. Tényleg nem volt velük semmi szex, csak néha foglalkoztam a lelkükkel. (Atz életem során három alkalommal vettem igénybe prostituált szolgáltatását, ha valaki igényli, máskor írok azokról.) De, rengeteget tanultam tőlük! Eleve, kellett nekik eleinte egy-két perc, hogy levetkőzzék a kurvás stílust és akkor meglátthattam az igazi énjüket. Beszéltek a vágyaikról, a terveikről, a szenvedéseikről... De, nem ez a lényeg! Egyiktől megkérdeztem, hogy:
"Úgy hallottam, hogy ti nem csókolóztok az ügyféllel, de bármi mást bevállaltok. Miért ez a kivétel?"
"Először is, van, aki bevállalja a csókolózást is, de az emelt árkategória!"
"Hogyhogy?"
"Úgy, hogy nekünk prostiknak, egyedül a csók az, amely nem érzelmünktől mentes, mint a szopás, nyalás, baszás. Ezt az egyet megtartjuk annak, akit igazán szeretünk."
Tehát, egy prostituáltat lehet nyalni, szopatni, baszni akár mintkét alsó nyílásán, össze kenhetik spermával az arcát, le is kell nyellnie néha, némelyik még seggnyalást is bevállal, de csókolni azt nem? Akkor, melyik eseménynek van a legnagyobb érzelmi töltése?
Valójában, hogy miért ennyire különleges és kiemelkedő a smárolás, arra tudom a választ. Hihetetlen, de az egész oka a csecsemőkorban gyökerezik! Házi feladat: Vajon, ki találja valaki, hogy miért? Várom az ötleteket! 😜
1
Gaiai
2024. május 3. 22:46
Általános -> Társalkodó - bármiről
Anális szex? Még sogha nem csináltam, pedig már elmúltam ötven és nem is vágyom arra. Számomra az a lyuk kijárat és nem bejárat és tudom, hogy valójában sok problémát okozhat főképpen akkor, ha az renedszeressé válik. Számomra rémisztő, ahogy látom a pornófilmeken, hogy először punciba, majd seggbe, majd újra punciba, majd újra seggbe hatolnak be a nőnek, majd a nő leszopja a szaros faszt. Ez elképesztő felelőtlenség és hiba. Tudom, a filmek össze vannak vágva, de sok ember emiatt hiszi azt, hogy egy ilyen ide-oda-amoda betolom variáció teljesen normális és ez szörnyű!
Én például nem tudnám elvárni a partneremtől azt, hogy a seggem kinyalja. Van ilyen, de erre biztatni valakit... még akkor is, ha az plusz élvezeti érték... Ez tőlem távol áll.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 3. 22:24-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 3. 22:38
Általános -> Társalkodó - bármiről
Dehogynem jön be a franciázás, sőt! Jobban szereteem, mint a közösülést! Ilyen lettem. De mint írtam, megválogatom, kivel létesítek bármilyen testi kontaktust. Ám attól még szeretek csókolózni és még nem volt rám panasz ezen a téren, de a lényeg a partner elfogadása és én nem fogadok el annak akárkit!
Okkal írtam, hogy a csók az egyik legintimebb kontaktus. Eszméletlenül fel tudja korbácsolni a vágyakat, éppen ezért fontos is az életemben!
2
Ez egy válasz Titti 2024. május 3. 22:24-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 3. 21:52
Általános -> Társalkodó - bármiről
Az a cikk valóban egészen jó és sok esetben valóságnak megfelelő, ritkán találni ilyent. De tudja, gyakran érzem úgy, hogy ahány szakértő, annyi kialakult elmélet van és az egész már egy nagy káosznak látszik.
Az, ha egy ilyen hármasfogat szétesik, annak valószínüleg az oka az, hogy valamelyik fél besokall és nem vállalja az osztozkodást. Ez viszont már megint a birtoklásra hajaz és nem respektálja kellően a megosztó személy igényeit és vágyait.
Hogy, nekem bele férne egy ilyen kapcsolat az életemben? Az attól függ, mennyire erős a szerelem és a ragaszkodás bennem. Semmi mástól nem függ.
1
Gaiai
2024. május 3. 21:45
Általános -> Társalkodó - bármiről
Írjak a csókról? Rendben!
Lehet, hogy a férfi olvasók hülyének fognak tartani, de én megválogatom, kivel végzek bármilyen testi kontaktust! Én gyűlölöm a kézfogást is, mert a tapasztalataim azt mutatják, hogy a férfiak ötven százaléka nem mos kezet pisilés után! Én előtte is megmosom! Úgy érzem, hogy olyan, mintha a farkával ráznák kezet! Áldottam a CoViD-ot, hogy a visszautasítására volt indokom!
Csók. Bármilyen furcsán hangzik, de amikor még diszkóba, házibulikba járós voltam, útáltam, ha az ismerős lányok arcon (néha szájon) csókoltak, mert nem tudhattam, hogy kit szoptak le előtte! Nem viccelek, sokszor érezhető volt a szájukon a geciszag! Ezért, ezeket az üdvözlő csókokat hanyagoltam, ahogy tudtam. A lényeg, hogy az ismerős hölgy társaim megszokták és elfogadták ezt a rigolyám, ha meg néha becsúszott egy új csók egy akkor megismert lánytól, akkor elviseltem. De, nagyon nem örültem neki. Ebben, ma sem ismerek tréfát!
Megválogatom, kivel akarok testi érintkezésbe kerülni. Most, az állatkedvelők haragját vívom ki, de nem érdekel, volt olyan friss párom, akivel egyszer sétáltunk a járdán és megláttot egy alacsony kerítésnél két lábra álló kuvaszt és simogatni kezdte. Majd, közel tartotta az arcát a kutya fejéhez és hagyta, hogy az nyalja az arcát és az ajkait. Öklendeztem mellette és azonnal szakítottam vele, de nem értette, hogy miért?
"Azért, mert az a kutya öt perccel ezelőtt lehet, hogy a saját seggét nyalta ki, vagy leszopta magát, te meg hagyod, hogy nyalja az arcod és a szád, amikor oda később tőlem vársz csókot? Felejtsd el és felejts el!"
A csók egy különleges esemény. Az egyik legintimebb még nem komoly esemény akkor, ha csak az arcra kerül, vagy az ajkakra, de csak egy pillanatra és az ajkak zártak. Más a helyzet akkor, ha az ajakcsók már nyelvvel áthatoló! Mert, az már behatolás egy másik ember testébe! Emellett, váladékok (nyál) csere is történik. Az már valóban intim esemény!
Rengeteget írhatnék még a csókról, ha igénylik az olvasók, akkor folytatom.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 3. 21:25-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 3. 21:29
Általános -> Társalkodó - bármiről
Most már értem a kérdést.
Mindenekelőtt pontosítani kell egy fogalmat, a szeretet és a  szerelem fogalmát és különbségét. Egyetlen különbség van a két érzés között, az pedig a szexuális allűr! Előbbiben nincs, utóbbiban van. Sajnos, a legtöbb nyelvben nincs külön szó ezekre a fogalmakra, egy van, amivel mindet kifejezik.
Lehet valaki szerelmes két emberbe is egyszerre? Természetesen lehet, ha mindkettőtől mást és mást vár el, illetve kap meg szexuális és érzelmi értelemben. Nézzük a cikkben tálalt egy nő-két férfi esetet. Az egyik lehet, hogy intelligens, szórakoztató és lágy, finom szerető, a másik meg az ellentéte: Durva, nyers és akár ostoba is lehet, de a szexben is durva. Ha, a nőnek mindkét véglet örömforrás, akkor miért ne lehetne mindkkét férfiba szerelmes olyan szinten, hogy nem tud közöttük dönteni?
Nézzük a másik oldalt, a férfiakét. Ha, valaki szerelmes, valakibe, akkor számára annak a személnynek értéke van. Ha elveszíti, az veszteség a számára. Lehet olyan erős az érzelmi és szexuális köződés és függés attól a személytől, hogy inkább elviseli azt, hogy nem ő van egyedül a kapcsolatban, hanem más is, csakhogy ne veszítse el a szerelmét. "Jobb, ha részben az enyém, mintha egyáltalán nem lehetne az enyém!"
Valójában, a párcserés szex sem áll távol ettől, ezért is volt korábban a képzavar, hogy mire vonatkozik a kérdés. Hiszen, mind a négy ember mást és mást keres, illetve talál meg a másik pár partnerében, mint a sajátjában. Talán, ezért is működhetnek egyébként igen jól ezek a kapcsolatok. Például:
"A férjem pénisze nem túl nagy, de ahogy nyal, attól elájultam többször is és gyengéden közösül. A barátnőm férje pedig akkora péniszt tol belém, hogy sinte szétrepeszt és úgy kefél engem, mintha az lenne az utolsó alkalom! A barátnőm viszont néha a gyengéd szexre vágyik és az alapos puncinyalásra. Ezért vagyunk ideális négyes."
Tudják, itt már megjelenik a birtoklás érzése is, de ebbe most nem mennék bele részletesen. Talán annyit érdemes előzetesen leírni, hogy ilyen csopportos szerelmi viszonyban gyakran előbb-utóbb szétesik a hármasfogat, mert valaki túlzottan birtokolni akar.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 3. 20:49-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 3. 21:06
Általános -> Társalkodó - bármiről
Addig, az Ajaj bloghoz: Elemezzük a teljesség igénye nélkül, mert ez hosszú cikk rengeteg infóval!
"... az emberi szexualitás minden aspektusát alapvetően határozza meg a kultúra."
Úgy érzem, hogy el kell vonatkoztatnom azoktól az eseményektől, amelyek a régmúltban, vagy elszeparált, mikrotársadalmakban, vagy közösségekben történnek meg, amelyekben egyébként a mai civilizációnak a nyomát is alig lehet felismerni, mert a civilizált mai társadalmakkal szinte semmilyen térten nem egyeztethetők össze. Én inkább azokra a társadalmakroa koncentrálok, amelyekben már érvénysesült a mai texchnológia, tudomán y és kultúra, hiszen mi legalábbis abban élünk és az írások terjedelme is korlátos.
Úgy vélem, a kultúra csak olyan szinten meghatározó, hogy mennyire megengedő, vagy tiltó. Ám, valójában ez sem akadályozhat meg senkit abban, hogy a vágyait megélje, ha igazán akarja. Csak egy példa, bár nem tudom a hatályos jogszabályokat ott, de Kínában akár halálbüntetéssel is sújthatják a homoszexualitást. De, ez nem tartja vissza az embereket attól, hogy megéljék azt. Sokan, azért távoznak külföldre és telepednek le ott, hogy azt kockázat nélkül megélhessék.
Sokszor az emberek kiskapukat keresnek, hogy megkerüljék a társadalmi elvárásaokat. Például, sok társadalomban fontos az, hogy egy lány megőrizze a szüzességét, szinte anélkül nem is tud férjhez menni. Mi lehet a kiskapu? Az anális és orális szex oké, csak a hüvelyi közösülés nem.
A szüzesség megóvása. Sokt társadalomban elvárás a női nemtől. És említette az idézet a bűntudatot is, amit a hölgy érzett. Ez csak akkor történhet meg, ha az első élmény nem volt megfelelő. Ha megfelelő, akkor nyoma sem lesz a bűntudatnak és jön az: "Nem bántam meg, hogy végre túl vagyok rajta!" gondolat, amely egy nőnek, vagy akár egy lánynak is nagy megkönnyebbülés lehet.
A következő idézet is sok titkot rejt. Tíz éves kislánynak is lehet kellemes érzés, ha a punciját simogatja a nagyapa. és a leírásból látható az is, hogy türelmetlenül várta azt, hogy ismét megtörténjen vele. Ez már egy intenzív vágyak miatt ébresztett késztetés.
Másrészt, azt is mondta, hogy amikor neki kellett volna simogatnia a nagyapjának a péniszét, azt undorítónak tartotta. Ám, ez a kijelentés nem tartalmazta azt az információt, hogy végül mégis megtette neki, mert arra kérte, vagy sem! Gyakran, a gyerekek akkor is megtesznek dolgokat, ha azt undorítónak tartják hogy viszonozni tudják azt az élményt, amit megszerezhettek. Például ezt is gondolhatja a lány:
"Mindig örömöt okoz nekem a nagyapám, és bár nem szívesen teszem, de én is megteszem ,ammire kér, hogy én is örömöt okozzak neki."
Egyébként ritka, mint a fehér holló, ha valaki elismeri, hogy a gyerekkorában történt abúzusok számára nem traumát, hanem kellemes élményt és később emléket jelentettek! Általában, még azok is, akik nyilatkoznak ilyen eseményekről, titkolják, takargatják, ami számukra negatív megítélést hozhat. Például:
Testnevelés tanár szereti simogatni a tanuló lányokat, amely számukra is kellemes élmény lehet. Némelyikkel egyéb dolgokat is megtesz. Majd lebukik és a rendőrök ilyen esetben igyekeznek minnél több sértettet megtalálni és vallomásra bírni valahogy. A vallomásban viszont nem biztos, hogy kiderül a gyerek pozíciója az eseményben, csupán az a része derül ki, amely abúzus. Vagyis, a lányok azt elismerhetik, hogy megtett a tanár velük ezt-azt, de arról már nem beszélnek, hogy az számukra örömforrás volt és szívesen váltak az események alanyává!
Mi a szex? Na, végre helyben vagyunk! Ugyanis, ma még ez sincs meghatározva egyértelműen és tudatosítva sem! Már több évtizede annak, hogy elterjedt a tini generációk fejében az a gondolat, hogy csak a hüvelyi közösülés szexuális esemény, a többi "csak" kellemes játék! Tehát, a petting, az orális és akár az anális szex sem szex. Ha ma megkérdeznék a tizenkét-tizenhat éves gyerekeket, akkor a bő fele biztosan ezt a nézetet vallaná! Erős becsés ez? Szerintem nem!
Én úgy fogalmazom meg a választ, hogy: "Az a szexuális esemény, amely valaki szexuális vágyai miatti cselekvési késztetése miatt történik meg!" Erre alapulva szexuális esemény a maszturbáció is, hiszen fejben, a fantáziánkban szexuális eseményt képzelünk el, amelynek mi vagyunk az alanya. De az is annak számít, ha egy anya szereti, ha a gyereke szopja a mellét, mert kellemes érzést okoz a számára, ezért szoptatja a gyerekét akár öt éves korában is. Sorolhatnám a példákat, de valóban porbléma, hogy alapvető fogalmak sem pontosan meghatározottak.
És igen, a kézfogásban is lehet szexuális momentum, ha azt legalább az egyik fél azért teszi, mert vágyik a másik testének legalább ilyen szinten történő megérintésére. Gondoljunk csak a régen alkalmazott kézcsókra, amitől a hölgyek néha el is aléltak és akkor kiabáltak a férfiak repülősóért, hogy a nőt eszméletére térítsék. Vagy gondoljunk a szláv népeknél annyira jellemző arc, vagy akár ajakcsókra is akár azonos nemű emberek között. Mindig nevetségesnek tartottam, amikor Gorbacsov szinte lesmárolta Kádár elvtársat... De abban nem volt semmi szexuális, csupán egy berügzult gesztus volt.
Elemezzük tovább a cikket? Egyébként néhol már kaparja a felszínt az írója...
1
Gaiai
2024. május 3. 20:13
Általános -> Társalkodó - bármiről
A  többes „pár" kapcsolat... Ez nekem nem egyértelmű meghatározás, hiszen sok mindenre asszociálhatok most. Pontosítson kérem.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 3. 19:21-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 3. 18:06
Általános -> Társalkodó - bármiről
Vicces... Ugyanazt írjuk, csak más megfogalmazással. A hajlamm elemzéssel nem feléd szántam kritikát és korrekciót, hanem azoknak írtam, akik nincsennek tisztában ezzel.
A Függőségről és kiszolgáltatottságról azért nem írtam, mert nem közvetlenül a a kiváltó okokhoz sorolható, hanem az egy tény és lehetőség, amelyet egyesek kihasználnak. Írhattam volna a befolyásolsról, a meggyózésről és a manipulációról is, de nem oda tartozott. De, elemezhetjük ezeket is, a könyvem harmada ezekről szól.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. május 3. 17:35-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 3. 11:39
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
Örülök, ha vidámságot okoztam, pedig nem is én írtam, csak ajánlottam. Néhány alkotás éppen ilyen silány szüvegezésű. Ha, valakinek ilyenek tetszenek, hát élvezzék.
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. május 3. 07:38-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 3. 11:36
Általános -> Társalkodó - bármiről
Kedves Éva!
Most olyan érveket írok le, amelyek minden bizonnyal megdöbbenést keltenek mind Önben, mind másokban!
A pedofil események tekintélyes része nem a hajlam miatt történik meg! Lehet az ok szexuális flusztráció és absztinencia, amikor egy apa nem tud hónapokig kielégülni olyan szinten a feleségével, ahogyan azt korábban megszokta, mert a felesége várandős, vagy szülés utáni stresszben szenved, ezért elutasító. Ezért fordulhat akár a saját gyereke felé, hogy őt használja, mint szexuális segédeszközt. Ekkor a gyerek tárgyiasul a szemében.
Vagy, vannak szülők, akik kötelességüknek érzik, hogy a gyereküket gyakorlati szinten is megtanítsák a szexre, ne csak elméletben.
Vagy, olyan emberek, akik kizárólag pénzkeresési ok miatt szexelnek a gyerekekkel, hogy aztán az elkészült videókat a neten árulhassák.
Vagy, olyan ember, aki nem vonzódott a gyerekekhez, tehát nem volt rá hajlama, ám képtelen ellenállni a gyereke intenzív csábítási kísérleteinek. Rengeteg ilyen sztori van itt, amelyben éppen a gyerek indít el egy folyamatot, amelynek a vége a szex lesz.
De, akár szerelmes is lehet egyetlen gyerekbe és ez készteti cselekvésre. Az sem a hajlam miatt történik meg. Ilyen példa Natascha Kampusch osztrák kislény esete, akit kilenc éven át tartott fogva az elrablója. Könyv is született az esetéről, akit érdekel, olvassa el.
Vagyis, a hajlam nemkizárólagos domináns ok. Sokan gondolják azt, hogy a pedofil emberek és akiket perverznek gondolnak, azért olyanok, mert azt genetikailag örökölték. Nagy tévedésben vannak! Nincs olyan, hogy pedofil gén, buzi gén, S/M gén! A szexet, mint mindent az ember megtanulja. Születésétől kezdve érik hatások, stimulációk és tapasztalások, amelyek kialakítják azt az érzést, amit Ön hajlamnak nevez.
Csak egy példa: Régen voltak balonkabátos mutogatós bácsik, akik szerették mutogatni a micsodájukat kicsi gyerekeknek. Tételezzük fel, hogy egy öt éves kislány meglátja őt így és megrémül a látottaktól főképpen akkor, ha még életében addig nem látott péniszt. Akár egy ilyen sokkélmény is kiválthat nála olyan folyamatot, amelynek a végeredménye a férfiak iránt érzett undor lesz és az, hogy vonzódni kezd a saját neme iránt. tehát, nem attól vált leszbikussá, mert gének által erre lett kódolva, hanem a sokkélmény tette azzá őt.
Összegezve: Pont az a probléma, hogy az eseményeket nem annak látjuk ami. Így viszont a hatékony védekezés kétséges.
"Valódi ragadozók": Igen, valójában ők azok, akik szexuális vonzódást éreznek a gyerekek iránt és amit tesznek, az valóban vadászattal kezdödhet el.
Abban igaza van, hogy nem ezek az írások tesznek valakit ragadozóvá, hanem az érzései és vágyai, amelyeket kiváltanak benne. Mint ahogy, nem a lőfegyver öl embert, hanem az, aki azt arra használja.
Végül, ki kell ábrándítsak mindenkit: Ahogy a jegyzett történelem során mindig bebizonyosodott, mindig voltak pedofil és az akkori eerkölcsnek tartott szexuális és egyéb események gyerekekkel, addig ma is megtörténnek és ezután is meg fognak történni. A lényeg az, hogy mennyi! Mert, megszüntetni azt lehetetlen, az események mennyiségének csökkentése és enyhítése lenne a cél.
Engem például óvodás koromban molesztált az egyik óvónőm több mint egy éven át. Először csak pisiltetett, majd kedvet kapott arra, hogy simogasson, majd a szájába vegye azt és szopja. És ma azt érzem durvának, hogy ezt senki nem vette észre, hogy amit velem művelt, az valójában nekem is tetszett és függővé váltam az élménytől, ezért nem beszéltem arról senkinek, mert akkor nem élhettem volna azt át újra és újra. A függőségem pedig akkor lett dráma számomra, amikor iskolába kerültem és már nem volt elérhető a kedvencnek tartott óvónéni! Emlékszem, szinte fizikai fájdalmat éltem át a hiányérzet miatt.
Talán, emiatt kedvelem jobban az orális szexet oda-vissza, mint a közösülést. Tehát, tekinthetjük úgy, hogy az a nő elrontott engem! Nem olyan lettem, mint amilyen lehettem volna.
És nem ez volt az egyetlen abúzus gyerekkoromban! Írhatnék részletesen a testneveléstanáromról, aki nagyon szerette a lányokat itt-ott simogatni, némelyikkel el is vonult egy időre a szertárba. És számunkra ez hétköznapi és megszokott látvány volt, soha senki nem szól arról se a szüleinek, se a tanároknak. Hozzá szoktunk.
Vagy, amikor a tanárnőm simogatta a péniszem az asztal lapjának a takarásában és nem csak az enyámet, mert pontosan tudta, hogy kik azok a fiúk, akikkel azt megteheti. Kell írni, hogy voltam a házában is korrepetálás címszó alatt?
Szerintem, ennyi elég is ide, mert még kisregény lesz ebből is. Várom az érdeklődőket, hogy miről olvasnának itt szívesen!
2
Gaiai
2024. május 3. 10:42
Történetek: Csodás családi kapcsolatok 1. rész - Vera és Tibi
Részben ezért állítom azt, hogy az ember eredendően soha nem lehet szabad, a szabadság csak illúzió, amelyet sok ember keerget, mint öszvér az elé lógatott répát. Ha, ezekért a kommentekért kitiltanak innen minket, akkr máris szegényebb lett a caapat két ésszerűen érvelő és értelmes emberrel. Eljárás indul? Nem félek. Már lenyomtam az ÉLET-ben ötven évet, akármit csinálnának velem, nem hatna meg.
1
Ez egy válasz Kékég 2024. május 3. 09:23-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 3. 10:34
Történetek: A ragadozó
Lehet, hogy a sztori förtelem, de igenis, szükség van ilyen írásokra is, mert bizony benne van sok olyan elem, amely miatt egy kislányt így is el lehet csábítani egy lakásba, vagy akár rá vennie rra, hogy beüljön egy számára idegen ember autójába! Teli van a Youtube erre figyelmeztető példavideókkal, ám a gyerekek egyre gyakrabban válnak prédául egyszerűen azért, mert biztonsági téren sok egyáltalán nincs nevelve. Sem otthon, sem az iskolákban.
Magának az abúzusnak a megismerése is ilyen fontos, hogy átérezhessük egy gyerek kiszolgáltatottságát akkor, ha beül abba az autóba, vagy felmegy egy ismeretlen férfi lakásába. Hogy, védekezére képtelen állapotban bármi megtörténhet vele.
Egyébként a történet eredeti írója visszafogta magát, ebből gondolom, hogy inkább a figyelemfelkeltés lehetett a célja, mint az, hogy bárkit felizgasson ezzel szexuálisan. Hiszen, itt "csak" erőszakos közösülés történt, amely után elengedte a lánít  férfi. Ez a sztori lehetett volna egy négyszer ekkora karakterszámú, akár több részesre megírt brutális tortúra részletes leírása pénisz szopással, punci nyalással, anális közösüléssel, segédeszközök használatával, S/M extrákkal fűszerezve, akár sok személy bevonásával. És ne feledjük, hogy szabadon engedte a lányt! Ilyen helyen addig tarthatta volna fogva, ameddig akarja és szexrabszolgát, prostit csinálhatna belőle addig, ameddig örömét leli benne. Majd, ha már megunta a lányt, megölhette volna és a testét elássa valahol és talán soha nem derül ki, mit tett a lánnyal, neki milyen szenvedéseket kellett elviselnie és soha nem találkozik a testével sem a családja.
Vagyis, bár a sztori maga iszonyatos, mégis azt javaslom, hogy az olvasók ismerjék fel ennek a veszélyét és legalább arra tanítsák meg a környezetükben élő gyerekeket (bármilyen korú), hogy ne üljenek be idegen ember autójába és ne menjenek a lakásába, a házába! Legyen ennek a történetnek valami haszna!
1
Gaiai
2024. május 3. 07:17
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
Egyébként, a legjobb és leghasznosabb kritikát itt olvastam. A címe: "Így írtok ti!"

https://www.torte-net.hu/tortenet/5263-Igy-irtok-Ti

Abban volt realitás témától fuggetlen módon és aki olvasta, azután biztosan figyelt arra, hogy ne kavarja össze Zsuzsit Marival, vagy Péterrel. Vagy, arra, hogy egy nő, ha egyszer borotvált puncijú, akkor két bekezdéssel később nem lehet szőrös ott. Tehát, aki olvasta, az később minőségibb munkát tett le az asztalra. Ilyen, egyébként vicces kritikának van itt helye.
2
Gaiai
2024. május 3. 07:04
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
Leírt néhány érdekességet, amelyre reagálnom kell. Az egyik az "ami témát egyébként messzire kerül állítólag"! Dehogy kerüli! Akkor, el se kezdené olvasni, de elolvassa! Mert érdekli a téma! Mert, felizgatja a téma! De, bessza a csőrét, ha nem azt kapja meg, amit akar és ezért az írást fikázni kezdi. Éppen ezért írtam, hogy az ilyen emberek képmutatók és önmaguknak is hazudnak. Mindig és mindenhol lesznek olyanok, akik abban lelik örömüket, ha leszólhatnak valamit. Mért kell foglalkozni velük? Ennél nagyobb örömük ne legyen!
"2) valóban kerüli a témát, így nem is olvasta el az írást, csak találomra odaírt valamit." Az ilyen kritikusok ritkák, mint a fehér holló! Itt mindenki pontosan tudja, hogy itt a fő téma a szex és a romantika minden lehetséges fajtája. Akit ez nem érdekel, az nem is lenne itt! A mások gondolatom:
A címből és a címkékből eleve tudható, hogy mi lesz a fő témája a műnek, tehát mindenki arra keres rá, ami őt érdekli. Például a leskelődés címke. Van akit felizgat ennek a gondolata is, akkor ilyen cimkás írásokat fog olvasni. De, ha az írás mégsem tetszik a számára, akkor csak grincskedik és hazudik önmagának is. Nem kell foglalkozni az ilyen kommentekkel, csak azokkal, amelyekből lehet építkezni és fejlődni is.
Még egyszer leírom: Ne hagyja abba!
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. május 2. 23:25-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 3. 06:51
Általános -> Társalkodó - bármiről
Rajtam ne múljon írok még ilyen témákról, de akkor kérek javaslatokat, kit mi érdekelne! Tudják, eljutottam arra a pontra, hogy sokkal tisztábban látok sok dolgot a szexuális eseményekkel kapcsolatban. Persze, nem várom el, hogy bárki elfogadja azokat, számomra elég ha elgondolkoznak a mondanivalómon.
Tapasztalom, hogy ma a szexológiával foglalkozó szakemberek is vakon botorkálnak, ha ismeretlen szexuális problémával szembesülnek és az a baj, hogy még ma is a múlt évszázad elveibe, vagy jungba, vagy Freudba kapaszkodnak kapaszkodnak. De könyörgöm! Azóta sok évtized telt el és az emberek is változtak!
És a szakemberek között is van egy fehér folt, egy tabu téma, amelyet nem meernek kutatni és ez a pedofília! Egymás hülyeségeit szajkózzák ahelyett, hogy valóban kutatnák a témát. És nem merik azt kutatni, mert senki sem hajlandó kockáztatni a szakmai hírnevét, a szakmáját, az exisztenciáját, vagy akár a szabadságát is, ha olyan dolgot állít, ami közfelháborodást kelthet. És, ha megtudnák a hatóságok, hogy a számítógépén vannak ilyen témájú képek és videók csakis elemzési céllal, akkor máris jegyet kapott a börtönbe! Ez nagy hiba, mert addig az okokat és a folyamatokat sem lehet megérteni, ezért védekezési stratégiákat sem lehet létrehozni és alkalmazni.
Én nem vagyok szakember, csak mozdonyszerelő, de már több, mint húsz éve kutatom ezt a témát és ezért már ismerek sok mindent a szex egyéb területeiről is. Ezeket osztom meg itt Önökkel, ha nem baj, ha érdeklődnek ilyen írások iránt. De azt tapasztalom, hogy hiába van ma már jelentős mértékű szexuális szabadság, valójában még sincs az és most csónyán fogalmazok: Bassza a csőröm, hogy ez még mindig így van, miközben a gyerekek ma nagyobb veszélyben vannak, mint valaha! Nem tréfálok:
Például ma már egy nyolc éves lány is lehet érzékeny a szex iránt és tapasztalni akar és emiatt keres valakit, akitől azt megszerezheti! Pénzért és ajándékokért, vagy csak kedvtelésből mutogatják a puncijukat a csetszobákban. Az idősebbek már bátrabbak is lehetnek. Össze se tudom számolni, hogy hányszor láttam csak az elmúlt tíz évben mutogatós lányokat.Régen, mutogatós bácsik voltak, ma az a divat, hogy mutogatós tini lányok vannak. Már bugyit sem hordanak az alig-miniszoknya alatt és megmutatják a puncijukat akár egy középkorú férfinak is! Vagy, anyaszült meztelenül mutatják magukat neki egy fürdőhely öltözőjében. Vagy, neki nyomják a mellüket akár a villamoson is. Vagy, akár egyértelmű akaratukat is kifejezhetik arra, hogy attól a férfitól szexet akarnak.
És ezekkel a problémákkal senki nem foglalkozik és a társadalom erre nem reagál. És ez probléma. Elnézést az elkalandozásért, de ezért írtam, hogy fáj, hogy ennél lehet még fontosabb probléma.
2
Ez egy válasz Titti 2024. május 3. 00:52-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 3. 06:26
Történetek: Csodás családi kapcsolatok 1. rész - Vera és Tibi
Ezer más lényegesebb? Ez egy kicsti fájt! De nem nagyon. Mégis, mi lehetne fontosab egy valóban hatékony gyerekvédelemnél, hiszen ők a jövőnk! És történnek olyan extrém dolgok velük, amelyek már tűrhetetlenek és tenni kell azok ellen valamit. Mit? Erről szól  könyvem. Hogy, a szülők észre vegyék azokat a jeleket, amelyek már arra utalnak, hogy a gyerekük már a tilosban jár a saját akaratából. Hogy, az egyik szülő észrevegye a másikon, hogy mit tesz a gyerekkel, amit nem is feltételezne. Hogy, a tanárok is észrevegyék azokat a jeleket, amelyek a családon belüli szexre utalnak. De, nem részletezem ezt itt tovább. Szerintem ma, amikor a harmadik szexuális forradalmat éljük, nincs ennél fontosabb. Inkább az írásról írnék itt.
Eszméletlen nehéz lehet más nyelvről valamit magyarra fordítani és viszont! Én rengeteget szenvedek azzal, hogy a könyvem német nyelvre fordítsam. Hiszen, például a magyarban van két külön szó a szeretetre és a szerelemre, mígy a legtöbb nyelvben minderre csak egy szó van. Így, nehezebben értik meg az emberek a különbséget. Ez fordítva is probléma, mert nem lehet tudni pontosan, hogy egy szó, egy mondat milyen érzelmi töltést tartalmaz.
"I love you!" Ezt mondja a gyerek a szüleinek és ezt mondja két szerelmes pár egymásnak. Csak a magyarban van szinte megkülönböztetés. Az írásról. Én kifejezetten örülök annak, hogy létezik ez a portál itt. Könyvben ilyen írások megjelentetése főképpen Magyarországon szinte esélytelen. De, legalább itt szabadjára engedheti mindenki a képzeletét és a fantáziáját. Én már azon is meglepődtem, amikor megjelent egy könyv "Tizenegy-ezer vessző" címmel. Emlékszem, kábé a tizenötödik oldal körül émelyegtem, a harmincadiknál pedig hánynom kellett. Na, az olyan brutális könyv volt, hogy be is tiltották. Ma is emlékszem néhány főszereplő nevére: Puncilina de Seggbekurt, meg Lobasszó, nem ok nélkül!
És tudják, hogy mi volt az érdekes? Az a könyv, amit mi beszereztünk tinédzserként, kézról kézre járt és rongyossá lett olvasva a haverjaink között! Nem csak az eleje lett rongyos, hanem az egész, vagyis voltak, akik nem voltak olyan gyenge gyomrúak, mint én!
Az ember ilyen. Új utakat és tapasztalásokat keres és nem szereti, ha bárki, vagy bármi korlátozza abban. Például, A mélytorkos orális szex. Én sosem értem meg, mit lehet azon élvezni annak, aki szopja a faszt, hiszen fulldoklik, öklendezik, sír is közben, mégis csinálják, mert egyben élvezik is. És miért tetszik azoknak a férfiaknak, ha látják, ilyen szinten szenved a partnerük? Én soha nem nyomtam torkára senkinek. Hagyom, hogy úgy tegye azt a partnerem, ahogy neki tetszik és az biztos, hogy nekem sem lesz rossz élmény. De, ha valaki ezt imádja, hát tegye. Az, hogy én nem értem, az nem jelenti azt, hogy tiltani kellene, vagy azt kellene kijelenteni, hogy az rossz dolog.
Megjegyzem, itt sem lenne jó, ha ilyen stílus megengedett lenne, de ha ilyenbe botlanék itt, akkor nem is folytatom az olvasását. De, jó, hogy legalább van ilyen hely, ahol szinte bármit olvashat az, aki akar. Több helyről nem tudok, de nekem elég ez is.
1
Ez egy válasz Kékég 2024. május 3. 03:11-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 2. 22:43
Történetek: Csodás családi kapcsolatok 1. rész - Vera és Tibi
Jujj! Most látom, hogy nem "Kékség", hanem "Kékég" a nickneved! Bocsi a tévesztésért! Tudd be a rossz kontaktlencsémnek!
1
Ez egy válasz Kékég 2024. május 2. 21:26-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 2. 22:37
Történetek: Csodás családi kapcsolatok 1. rész - Vera és Tibi
A szívemből szóltál! Rühellem a képmutatást és azt, hogy gúsba kötnének sok embert. A politika meredek, emlékezzünk csak Kaleta Gábor Úrra, aki gyerekpornót nézegetett, vagy a sok tól gazdag emberre, akik klubszerűen basztak halomra gyerekeket! És sok közülük ma sincs sitten, se más szankció alatt. Néha, gyerekmese az egész erkölcs. De mégis, csak kell valami, vagy nem? Hogy alap viselkedési etalont adjon.
A gyerekek egyébként nagyon érzékeny pontom éppen azért, mert én is voltam zaklatva... Csak én az elsőt és a másodikat nem annak éreztem... Ellenkezőleg... És akkor kisfiú voltam! De, attól még nem volt helyes, ami velem történt. Legalábbis ma így érzem. De, én legalább már látom az okokat és folyamatokat, amelyek idáig vezethetnek egy felnőttet és egy gyereket. Nemsokára elkészül erről a könyvem is. Persze, nem Magyarországon lesz kiadva (Tudjuk, milyen a mai magyar politikai helyzet... Mert kis hazánkban már régen a polcokon lehetne.), hanem Németországban. De, ha igényled, neked elküldöm a magyar verziót is, ha érdekel! Huszonöt éve kutatom a témát és ideje publikálni az eredményeket, bármennyire is fájjon egyeseknek az igazság.
Egyébként, egy kérdés: Ön moderátor itt? Mert, akkor felhívom a figyelmét néhány írásomra a fórumban A pénisz kurzus címmel. Szerintem érdekes olvasmány a maga nemében.
Végezetül: Engem soha nem érdekelt más emberek hálószobatitka! Akit érdekel, ott már valami probléma van!Csak egy példa: München közelében költöztettünk egy családot. Volt ott két bútor, amely egyértelmű A/M "kínzásra" volt kitalálva. Az egyik egy martac volt, műbőr bevonatú, körben rögzített gyűrűkkel, amelyhez ki lehetett kötözni az "áldozatot". A másik egy furcsa bútor volt, valószínűleg rá kellett tárdelni és feküdni arra és úgy lehetett kikötözni valakit a körben elhelyezett fém gyűrűk segítségével.
Bár, nem vagyok S/M szakértő, azonnal levágtam, mire valók. A kollégáim kérdezték, hogy mire valók, hát gyoraan elmondtam.
Ki voltak akadva, hogy a tulaj ilyen meg olyan perverz lehet, hogy biztosan korbáccsal veri a feleségét és bőszen röhögtek.
Ekkor kiakadtam, mint az óra rugó!
"Mégis, milyen jogon kritizáljátok őket? Ez az ő életük és úgy élik, ahogyan akarják! És egyébként, nem is biztos, hogy a nő van azokra kikötözve! Ha, ezt élvezik, hadd csinálják, nekünk, költöztetőknek semmi közünk hozzá!"
Ekkor hallgattak el, mint a sír!
Másik példa: A munkahelyemen gyakori volt a táska szemle a bejáratnál. Hogy nem lopunk esetleg el valamit. Az egyik nőnél berregett a lámpa és behívták táska ellenőrzésre. Szerencsétlen nőnek ki kellett pakolnia a táskája tartalmát, ám volt abban egy vibrátor! Tökmindegy, hogy miért volt ott! Az őr látta, a nő zavartan összepakolt és haza ment.
Másnap, az egész munkahelyen tudták, hogy egy vibrátor volt a táskájában! Erről csacsogott mindenki! Én sírva láttam a nőt a dohányzó helyen és mivel ismertem, megkérdeztem, hogy mia a baj. Elmondta.
Én bíztattam, hogy perelje be az őrséget, mert több törvényt is megsértettek, de a nő azt mondta, hogy úgy megszégyenült, hogy inkább felmond.
Tudod, az a nő a munkahelyen egy szolid és a férfiak számára megközelítheteetlen házas nő volt. Otthon viszont lehet, hogy egy fékezhetetlen vadmacsaka volt. De, ehhez kinek mi köze van? És miért olyan nagy dolog egy vibrátor látványa, léte? Én eleve javasolnám a tiniknek a szexuális segédeszközöket, hogy ne uborkát, gyertyát és bármi mást dugjanak fel maguknak... Vicces, hogy be se tehetik a lábukat szexshopba, hogy vegyenek.
Nem akarlak fárasztani a kisregényemmel, de ez az álszentség valóban probléma a világban.
2
Ez egy válasz Kékég 2024. május 2. 21:26-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 2. 22:03
Általános -> Társalkodó - bármiről
Pénisz-kurzus Negyedik rész.
A férfi szex absztinenciája és a kasztrálása gyerekvárás idején.
Jó főcím, nemde? Vágjunk bele! A legtöbb nő ösztönösen félti a magzatát, ezért elzárkózik a szextől, legalábbis a közösüléstől. Ekkor,, jó esetben, legalábbis orálisan kielégítik a párjukat. Rosszabb esetben a férfi általában gyors maszturbálásra kényszerül, de annak az élménye valljuk be... nem az igazi.
A férfi teste érzékeli, hogy már nincs napi három menet, már egy se, sőt, havonta egy se és alkalmazkodik, ahogy tud. A férfi egy idő után már nem is maszturbál csak hetente egyszer, utánna mág ritkábban és amikor a baba a világra jön, a férfi úgy gondolja:
"Végre! Eljött az én időm újra és végre a közeljövőben megbaszhatom rendesen a feleségem újra, mint régen!" Azután csalódik, mert az asszony a gyerek megszületése után sem igényli a hancúrt. Mert, a csecsemő ellátása folyamatos feladat és a nő kimerőlt és ingerlékeny lesz, a férfi pedig elutasított akár sok hónapon át. A szexuális képességei pedig egyre silányabbak lesznek a korábban megszokotthoz képest.
Közben, a nő teste is megváltozott: Szélesebb lett a csípője, mert nyitott maradt a medencéje, Megmaradt rajta vagy tizenöt kiló plusz, Megereszkedett a hasa és a mellei és már nem olyan kívánatos a férfi szemében a felesége, mint a gyerekvállalás előtt... Ezt most a férfiaknak írom kritikaként: Mégis mire számítottatok? Egy gyerek kihordása olyan bonyolult folyamat, amelyet most sem ért az orvostudomány teljesen. Tehát, kedves férfiak, legyetek tisztában azzal, hogy szinte soha nem az a testű nő fog haza érkezni a kórházból a babával a karján, mint akinek a testét megkívántátok! Lesznek változások a nő testén akár teszik, akár nem és azt nektek respektálni kell!
Tisztelt férfi társaim! Gondolom, hogy már ti is voltatok már úgy a vécén, hogy egy sörösdoboz átmérőjű székletet kellett kinyomni. Most ,képzeljétek el az, hogy az egy kézilabdánál is nagyobb átmérőjű és annak ki kell jönni valahogyan, mert bent nem maradhat!
Valójában, a férfiak többsége nem is tudja, hogy a szülőcsatorna a gyerek születésekor milyen sérüléseket szerez. (Most, a császármetszést hanyagoljuk.) Semmi nem olyan lesz a nők nemi zervében, ammilyen korábban volt! Izomkötegek, akár idegek sérülhetnek, miközben igyekeznek mielőbb kitolni a magzatot. Igen, kitágulhat a hüvely és annak bejárata is. Ezért, a férfi azt már nem találja elég szorosnak. Mégis, mire számított?
Valójában, sokszor a férfiak basznak ki saját magukkal, amikor úgy fordulnak le az asszonyról, hogy az asszony érezze: A gyerek megszületése utáni első szeretkezés nem volt jó. Ezt, egy nő azonnal megérzi és reagálni fog arra! Mert, sok nő büszke teremtés és azt gondolja:
"Már nem kell a pinám? Már nem tetszem neked, mert elhíztam? Akkor legyen így!" Írják meg kommentben azok a nők, akik szembesültek ezzel a problémával, igaz ez, vagy sem?
Eton értesítek mindenkit, hogy ma már szinte minden problémára van megoldás, de azt meg kell keresni! Tág hüvely? A szexuális igény csökkenése? Száraz hüvely? Kövérség? Ma már mindenre van megoldás!
MIért került mindez a pénisz-kurzusba? Mert, az emberek gyakran banális okok miatt hidegülnek el egymástól!
Lehet hüvelyi úton közösülni terhesség alatt? Hát, persze, hogy lehet, de ezt sok szülő nem tudja, mert nem is néznek utánna, hogyan lehet. És ott van az orális szex lehetősége is. Ott van az anális szex lehetősége is. Ma már rengeteg lehetőség van, de azokat az emberek nem haználják ki, mivel nem is tudnak azokról.
Hüvelyszárazság? Talán, fel kellene izgatni az asszonyt rendesen, nem csak durr bele bumm! Vissza kell vezetni az asszonyt a szex ösvényeire és biztosítani arról, hogy ő még mindig az, aki volt: Egy szexuálisan kívánatos nő! Akkor is, ha negyven kilóval többet nyom a mérlegen! Akkor is, ha kitágult a hüvelye s szülés során. Akármilyen probléma van, az megoldható, de csak akkor, ha akarjuk!
De, ez a szándék két irányú legyen! Ne csak a férfi akarjon, vagy csak a nő! Mindkettőnek akaria kell, elvégre házasság esetén örök hűséget esküdtek egymásnak minden nehézség ellenére, vagy nem? Az eskü, már smafu?
Az absztinenciában szenvedő férfiak gondolkozzanak el mindezen, mert lehet ,hogy éppen ők okozzák saját maguknak a szenvedésüket. Terhes asszony esetén:
"Ok, nem dugunk, de hagy nyaljalak ki te pedig leszopsz. Csináltuk már, de legyen valami." vagy:
"Hadd dugam már be! Olvastam a neten, hogy ha óvatosan csináljuk és nem nyomom be tövig, akkor nem lehet baj. De, csináljunk valamit, mert unom a maszturbálást a zuhanyzóban."
Akarnak ötleteket, hogyan ne menjen tönkre egy párkapcsolat szülés után? Rendben!
2
Gaiai
2024. május 2. 21:22
Általános -> Társalkodó - bármiről
Rendben, itt a pénisz-kurzus harmadik része! 😂
Most, a heréken és a prosztatán van a sor. Amíg a nők egyetlen lusta petesejtet termelnek havonta, addig a férfiak minden ejakuláció során 60-120 Millió spermium sejtet! Ez brutális mennyiség! Ezek azután össze keverednek a prosztata váladékkal és így alkotják a gecit. Ezért írom le, mert sokan ezzel sincsennek tisztában, nem az ő hibájuk, hanem a pocsék szexuális nevelés.
Képzeljük el, hogy a nő ismétlésre vágyik fél órán belül és a férfi harcra kész, vagy azzá varázsolja egy kis szopival. A következő spriccben már alig van működőképes hímivarsejt, talán csak a feje van kész, farka nincs is, mert nem maradt idő a "legyártására". MIre mész, ha cak a fejed van, mert a testedről levágták? Semmire, legfeljebb pisloghatsz a világra, amíg agyhalott leszel. A spermiummal is ez a helyzet, mert nem képes úszni, mert nincs farka, amivel azt megtehetné.
Persze, a lényeg a fejben van, vagyis a genetikai állomány ezért attól még képes lehet megtermékenyíteni azt a lusta petesejtet... Szóval, óvatosan a védekezés nélküli eseményekkel!
A prosztata viszont szorgalmasan teszi a dolgát és annyi váladékot termel, amennyire szükség van. Képzeljünk el egy napi három aktusos házaspárt. Azt szokta meg a férfi teste, vagyis prosztatája és a heréi, hogy ilyen tempóban és mennyiségben termeljenek hímivarsejtet és prosztata váladékot. Ez nem kevés energia a férfi testének. És ahhoz megfelelő nyersanyag is kell!
Én  büntetném azokat a nőket, akik vegetáriánus kosztra kényszerítik a párjukat mondván, nem eszünk állatot! Az ember vegyes táplálkozásra van tervezve, kell a zöldség is, de a hús is! Aztán csodálkoznak, ha a férjük a fal felé fordul, hogy:
"Ma este ne, drágám! Semmi energiám nincs!"
A férfi életében valóságos dráma az, ha nem tud őgy kielégülni, mint amit korábban megszokott. Tételezzük fel, hogy egy feleség elhidegül a férjétől, tökmindegy, hogy milyen ok miatt. Lényeg az, hogy a szex megritkul, ám a férfi teste attól még termeli a hímivarsejteket és a prosztataváladékot a korábban elvárt szinten. A herék megkeményednek és érintésre érzékennyé válnak, akár fájhatnak is. A prosztata meg a felesleges váladékkal mit tesz? A vizelettel üríti, ahogy tudja. Sok férfi vizeletének éppen ezért van erős és átható szaga.
A nők nem tudják, mert a férfiak nem panaszkodnak ezekről, de én most panaszkodok ezekről, hogy tudják: 
Komoly és akár fájdalmas, vagy megalázó egy férfi számára, ha szex absztinenciára kényszerül akár hosszú hónapokon, vagy éveken át! Igen, tegyük ki az asztal lapjára, ami van!
Mert, akkor mit tehet a férfi? Gyorsan ürít a zuhanzás alatt, vagy akkor, ha éppen negyed órán át egyedül van otthon, vagy bárhol másutt. Azért, mert ürítenie kell! Ez gyakran gyerekvárás alatt és után fordul elő gyaládokban. Akartok erről is olvasni? Benne vagyok!
2
Gaiai
2024. május 2. 21:00
Általános -> Társalkodó - bármiről
Íme, a pénisz tudománya! 😂
A férfi és a pénisze nem egy robot! Nem úgy működik, mint egy vibri, hogy bekapcsolom és kikapcsolom, közötte pedgi úgy működik, ahogyan akarom! Ez is okkal van így! Sok férfinek már lekopott volna a bőr a péniszéről az igénybevétel miatt. És ne feledjük, hogy a vibribe is kell elem! Egy fizikálisan kimerült, stresszes életet élő férfitól ne várjon senki sokat.
Vagyis, a férfi nem egy gép, hanem érző lény! Sok férfitól hallottam már, hogy úgy érzi, mintha a pénisze fordítva lenne bekötve, minnél jobban akarja a merevedést, annál inkább nem megy. Miért is menne, ha emiatt stresszel és nem képes ellazulni?
Elnézést a nőktől, de a kritika legyen őszinte: Sok nő valóságos drámát érez, ha a partnere nem a megszokott módon produkál. Ekkor jön az, hogy:
"Te már nem is zeretsz engem? Már nem is kívánsz engem?"
Még egyszer leírom: A férfi sem egy tenyészállat, vagy egy korlátok nélküli dugógép, hanem érző lény, mint a nők. Vannak határok és minden férfinál más és más. Én például, két hétig bírtam a strapát egy nimfomán nővel, amikor szakítottam vele, mert a napi hat aktus már nem volt elég és már kisebesedett a péniszem a száraz hüvelyétől. De, akkor is akarta! És hogy éreztem magam utánna? Mint akin végig ment egy úthenger! Egy darabig egyáltalán nem kívántam a szexet semmilyen formában! Ja, és a menetek ne legyenek ötpercesek, hanem tartson minnél tovább! Napi húsz orgazmus egy nőnek nem elég? Hol van ebben a racionalitás és az életszerűség?
És igen, változhat a pénisz merev mérete és átmérője is az igénybevételhez mérten! És a merevség tartóssága is. Tapasztaltam magamon: Hosszban másfél, átmérőben fél centiméteres is lehet a különbség a rendszeres szexuális időszak és annak hiány között.
És több féle merevség is van. Van, az éppenhogy keménységet produkáló. Van, amely folyamatosan lüktet és a merevség nem lesz állandó. Mintha, egy kicsit lyukas focilabdát nézünk, amely kicsit leereszt, erre pumpálunk bele levegőt (a pénisz esetében vért) és akkor megint megfeszül és kemény lesz, majd ismét leereszt egy kicsit és ismét pumpálni kell.
És van az a pénisz, amelyet csak egyszer kell pumpálni és amíg nem ejakulál, tartósan ugyanolyan merev marad. Irigylem azt, akinek ilyen, nekem egy ideje néha utánna kell pumpálni... Öreg lennék? 😂
Van a hús pénisz és van a vér pénisz. A petíhüdt állapot és méret szinte semmit sem jelent, nem lehet abból kikövetkeztetni, hogy kinek mekkora cerkája van. A húspénisz tömörebb barlangostest szerkezetű, emiatt nem is képes a merevedés során sokkal nagyobb méretűvé válni. A vérpénisz viszont ennek az ellenkezője, gyakran kisgyerek kukacához hasonló méretre zsugorodhat, ám amikor vérrel telítődik, akkor megjelenik az anakonda!
Tehát, ha láttok valakit tizenkét centis alapállapotú lengedező péniszzel, az nem biztos, hogy tizenötnél több lesz, mert húspénisz. De, ha láttok egy nyolc centiset, abból még lehet húsz centis is.
MIndkettőnek van előnye is, hátránya is. A húspénisz eleve merevebb alapállapotban, mint a vérpénisz, tehát, egy kisebb húspénisz alkalmas arra, amire a vérpénisz nem: Akár alapállapotban is be lehet tolni ide-oda és később merevedik meg. A petyhüdt vérpéniszt pedig begyömöszölni egy punciba nem nagyon lehet.
Szóval, nem biztos, hogy tartós sűrű szexhez az anakonda a nyerő választás annak, aki meg akarja közösíteni magát legyen nő, vagy férfi.
Látjátok, mennyi mindent lehet írni a péniszről? Lehetne még.
1
Gaiai
2024. május 2. 20:24
Általános -> Társalkodó - bármiről
Adok én választ, nem kell az AI! A pasik vesszejánek a regenerálódási képessége csupán megszokás kérdése! Ha, gyakran van használatban naponta és az alkalmak akár egymás utániak, akkor azt szokja meg a férfi teste. De, ha mindig csak egy gyors önkielégítésre van lehetősége naponta, akkor meg azt. Éppen úgy, mint ahogy a férfi teste megtanítható arra, hogy meddig legyen képes vissza tartani a spriccet. És ami meglepő lehet, ez gyerekkorban rögzül főképpen a helyes, vagy a helytelenül végzett masztizások során. Például, ha egy tizenhárom éves fiú a nővérével egy szobán osztozik és gyorsan, csndben kell kielégítenie önmagát, akkor azt szokja meg a teste, hogy két perc és kilövés és utánna nem lesz másik. Máris megszokja az ejculatio praecox, a korai magömlés állapotát. De ez nem jelenti azt, hogy egy kíméletes és kitartó partner ne tudna belőle akár Casanova képességeket is elérni, de ahhoz idő kell. A testnek alkalmzkodni kell a megváltozott igényekhez.
Fordított esetben is ez az ábra. Ha, egy férfi  a napi három, egymás utáni spriccet szokja meg a feleségével, majd elhidegülnek egymástól és a szex felszínes, silány minőségű lesz, akkor előbb-utóbb a férfi teste arra reagál: kevesebb ondót és spermát fog termelni és a spontán merevedés is ritkább lehet. Ez nevezhető a férfi kasztrálásának is egy rossz házasságban.
Még egy fontos dolgot tudni kell a pénisszel kapcsolatban. A test tudja, hogy a pénisz nem lehet sokáig tartósan vérbő! Mert, akár órákon át tartó tartós merevedés vérrög képződéshez és a pénisz barlangos testjének károsodásához is vezethet. Ezt az S/M kedvelőknek írom, akik kedvelhetik órákon át tartósan merev állapotban tartani a férfit. Ez veszélyes is lehet rá nézve. Erre a problémára egyébként fel is hívják a kék tabletta használati utasításában a figyelmet, amelyet persze szinte senki nem olvas el! Íme, összefoglalva ez a rész: Maximum három óra! Azután a tartós merevedés már kóros és BE KELL MENNI A KÓRHÁZBA! Különben, a kolbász és a tulajdonosa láthatja a kárát.
Akartok még olvasni a péniszről? Ám legyen? A kövi kommentben írok még!
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 1. 19:17-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 2. 20:04
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
Kedves Titti! Nagyon köszönöm a teljes értékű archiválási segédletet. De, ha egy nagyobb szöveget akarok kijelölni, akkor az kicsit macerás, ha meg billentyűkombinációkat használok, akkor mást is másol, nem csak a szüveget. Mindegy. Arra akartam célozni, hogy kényelmi szempontból jobb lenne egy gombocska, amit ha megnyomunk, akkor legalább .htmel, vagy .doc verzióban is le menthető lenne maga a szöveg. A huszadik, nekem tetsző történet másolása már fárasztó főképpen akkor, ha vacakolni kell a szerkesztéssel is.
Mindegy, ez csak egy kósza ötlet volt. Programozástechnikai szinten nem lenne bonyolult megoldani talán még html kódokkal is. Sebaj. Ha nem lesz, hát nem lesz. Akkor marad a vágólapozás és az egeres kijelölés.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 1. 14:52-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 2. 19:58
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
Ez csak egy hasonlat volt. Hogy senki ne várjon izgalmat egy műszaki könyvtől. Hogy, például ne várjuk el egy olvasótól, hogy tetszen egy családi szex esemény, ha az számára idegen és másra vágyik. Éppen az a zavaró, hogy Valaki lapoz a regénylistában és meglát egy címet: "Anya és lánya egy ágyban!" Akkor, már abból is következtethet arra, hogy mire számíthat, mégis elolvassa, azután köpködi a tartalmát és az íróját is.
Valójában, ez képmutatás, hiszen azért olvasta el, mert érdekli a téma!
Leírok egy példát, hogy értsétek, mire gondolok. Gondolom, mindenki hallott már a bűnügyi filmekből a vallomási kényszer fogalmáról. Amikor a tettes valakinek elmondja, hogy mit tett, vagy megírja valahol, például itt.
Merem állítani, hogy a történeteknek saccra a húsz százaléka valóságos eseményekre alapul. De, nekem nem jogom elítélni egy felnőtt nőt azért, mert leírja, hogy tizenhárom évesen hogyan csábította el az apját. Látom a címet: "Apa és a lánya." Ismerjük, hogy leginkább a szex a téma itt. Tehát, tudom, hogy mi lesz a lényeg. Ha, nem tetszik, akkor el se olvasom. Ami engem undorít, vagy felháborít, azt nem olvasom el! De, nem is kritizálom azt!
Önnek azt javaslom, hogy ne a pontokért, vagy az elismerő szavakért írjon, hanem azért, ami ki kívánkozik önből! Mert, egyébként nem rossz a stílusa. És ne adja fel itt se a publikálást, mert mindig lesznek olyano, akik szerint amit írt, az selejt. Ne törődjön senkivel, csak írjon, ha arra érez késztetést.
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. május 1. 14:38-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 2. 19:41
Történetek: Csodás családi kapcsolatok 1. rész - Vera és Tibi
Még valami pelaradt Kékségnek és mindenkinek írt válaszomból. (Remélem, kedves Kékség, nem rágtál be nagyon...) Leírok egy pici sztorit, hogy érzékeltessem az előítéletekkel kapcsolatos problémákat.
Negyvennyolc éves koromban eljutottan Rostock tengerpartjára. Lefeküdtem a homokba és elaludtam, mert még reggel volt és nem éreztem a levegőt melegnek. Arra ébredtem fel, hogy egyre több ember hangját hallom magam körül. Felállok és kiderült, hogy egy nudista partszakaszra feküdtem és már rengeteg meztelen ember volt a közelemben.
Két lehetőségem volt: Vagy elmegyek onnét egy ruhás szakaszra, vagy ott maradok és életemben először meztelenkedem más előtt. Én egy kicsit prűd családban nőttem fel és ezért a teljes meztelenség számomra ilyen szinten elképzelhetetlen volt. Sosem mutogattam a péniszem még a férfi vécében sem a piszoár előtt. A nidizmusról azt gondoltam, hogy ki van zárva, hogy én valaha közéjük tartozzam. Önök szerint mit tettem?
Életemben akkor nudiztam először és nem bántam meg! Azóta csak ilyen fürdőhelyekre járok! Amikor lekerült rólam a fürdőnadrág ott, akkor értettem meg az egész lényegét és az magával ragadott. És a nudizmusban alapvetően nincs szexuális alűr! Én még merev péniszű embert, aki simogatta magát bámészkodás közben még nem láttam. Persze, van ilyen is, de nem ez a jellemző. Megnézik egymást az emberek egy pillanatra, azután nem foglalkoznak egymás testével.
A lényeg az, hogy megtanultam negyvennyolc évesen azt, hogy ne gyűlöljek senkit azért, mert számomra idegen, nem értett, vagy az elveimmel ellentétes nézeteket vall. Persze, vannak olyan dolgok, amelyeket én sem respektálok ma sem, például az, ha valaki kisgyerekekkel fajtalankodik éppen azért, mert engem is molesztáltak óvodás és kisiskolás koromban... Nem otthon! De, azt is be kell látni, hogy annak a tettnek valami oka van, amely lehet akár egy betegség is. Elégnek tartom a börtönt, vagy a kényszergyógykezelést, a szexuális bűnözői listán nyilvántartást, hogy a gyerekekhez ne juthasson el többé az ilyen ember. De, nem ölném meg őket, ahogy sok ember nyilatkozza ma is.
2
Gaiai
2024. május 2. 19:25
Történetek: Csodás családi kapcsolatok 1. rész - Vera és Tibi
Tetszett ez a sztori azért, mert volt benne valami valósághű, talán meg is történt, ha nem is pontosan így. De most nem erről akarok írni!
Felháborító, hogy nem csak itt, hanem sok történet kommentjében az olvasók sokszor úgy marakodnak, mint az éretlen óvodások! Mert, amit gyakran olvasok az nem érett vita, ahol észérvek feszülnek egymásnak.
"Valaki beválalná, hogy neki kapcsolata volt apjával? Cím és telefonszám a szerkesztőségbe megadva esetleges bírói itélethez mint vérfertőzés. Miért izgulnak ezekre jobban a törzsölvasók?"
Kedves Kékség! Már az elején le lehetett vonni a következtetést az írásból, hogy mi lesz a tartalma. Ha, önt taszítja annak a témája, akkor nem kötelező elolvasni. A szexualitás olyan széles palettán létezik, hogy soha nem fogjuk feltérképezni és megérteni teljesen, mi miért történik és mit miért kedvelünk meg abban.
Bár én nem feküdtem le az apámmal és anyámmal sem, minthogy férfi vagyok, ám mégis el tudok képzelni olyan szexuális helyzetet, amikor vannak, akik nem képesek ellenállni egy családtagjuk csábításának és legalább egyszer megtörténik valami közöttük. Aztán vagy belátják, hogy az erkölcsök, a társadalom elvárásai és az éppen hatályos törvények szerint hiba tovább haladni azon az úton, vagy rá lépnek arra és elindulnak... Közös akarattal!
Hatályos törvények! Ötven éve Magyarországon tilos volt a szex tizennyolc év alatt. Majd, azt harminc éve lecsökkentették tizennégy évre és azután bonyolítottak is a helyzeten, mert ma már tizenkét éves gyerek is szexelhet egy még nem felnőtt partnerrel, ha nincs vele függőségi helyzetben (tehát nem rokon.). TIzennégy éves kortól pedig elvileg bárkivel, ha nincs függőségi viszony (tehát például nem a tanára, edzője stb.) A világon ahány ország, annyi törvényi szabályozás létezik. Tehát, a törvények nem lehetnek fix etalonok, arra csak az erkölcs lehet alkalmas.
Tehát, egy bírósági tárgyalásra meginvitálni valakit az apjával régen megtörtént szexuális kapcsolatáért, azt érzéketlennek tartom. Hiszen, az legtöbbször kölcsönös és igen intenzív érzések miatt történhet meg. És, mivel a másik ember érzéseit ügyanúgy tisztelni kell, ez tiszteletlenség is a másik emberrel szemben.
Tudta például, hogy ma már a pubertás korú lányok egyre intenzívebben és nyíltabban csábítanak el akár idősebb férfiakat is? Aki , lehet akár valamelyik családtagja is? Azért teszi ezt, mert vágyik az eseményre és arra, hogy azt azzal a férfival élje át. Tehát, a lánytól indul el az egész folyamat és annak a felnőtt férfi nem tud ellenállni.
Félreértés elkerülése végett, nem azt állítom, hogy el kell fogadni ezeket a kapcsolatokat. Arra célzok, hogy be kell látni: A családon belül megtörténő események mindig megtörténtek, megtörténnek és meg fognak történni bármilyenek legyenek a törvények, a társadalom az erkölcs elvárásai és a komoly érzelmeket mindenképpen tisztelni kell.
MIért izgulnak erre a törzsolvasók? Mindezt fordított aspektusból kell nézni. Általában azok izgulnak fel ilyen események olvasására, akik még nem tapasztalták azt meg, hiszen éppen ezért fehér folt a szex térképén számukra és azért izgató. Aki már megtapasztalta, az emlékeibe és a további tapasztalásaiba merítkezik, nem ezeknek a sztoriknak az elolvasásába. És, inkább ezekre maszturbáljon, minthogy azt a valóságban is kipróbálja. Maradjon a képzelete a fantáziálás talaján, de ne váljon vággyá, amely cselekvésre késztetheti őt.
És nem az olvasottaktól válik valaki "perverzzé", hanem a vágyai miatt ám az mindenkinek a saját felelősége, enged azoknak, vagy sem. A leheteőség elutasítására viszont, csak a korábban elsajátított erkölcsi taníítások tehetik képessé, a törvényi tiltások semmiképpen sem.
Remélem, nem zavarja a kritika, vagy legalábbis elfogadja annak. Nem kell egyet érteni azzal. Valójában, nem csak önnek szántam, hanem mindenkinek, aki pálcát tör bárki fantáziálása felett. Azzal még nem árt senkinek, legkevésbé azoknak, akik őket kritizálják. Olyan kritikákat olvasok, amitől ledobom a láncot, mert nem is tudják, hogy mit kritizálnak. Ebben a műben olvasható volt a CERN-gyorsító berendezés. Rohadt drága volt megépíteni, rengeteg ember kritizálta is, hogy minek annyi pénzt bele ölni? Hát persze, hogy nem látják be az okát, hiszen nem részecskefizikusok! Kiritzálni azt, aki azt kedveli, ha elpaskolják nádpálcával? Mégis, Kinek árt vele azzal? Azért, mert valamit nem értünk, az nem jelenti azt, hogy kimondjuk: Kössük fel az összes S/M kedvelő embert! Nem értjők miért? Akkor, értsük meg, utána kritizáljuk.
Tényleg elnézést a kritikáért, nem csak önnek szólt, hanem minden kedves olvasónak, aki nem respektálja a másik ember ézéseit.
2
Ez egy válasz Kékég 2024. február 12. 21:02-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 2. 14:53
Történetek: Túl nagy a kísértés 2. rész
Meghalok etől a stílustól! Nem csak izgató, hanem szórakoztató is! Össze se tudom számolni, hányszor nevettem el magam spontán a szóviccek és hasonlatok miatt. Na, ilyennek (is) kell lennie egy lebilincselő írásnak! Basszuskulcs! Még most is nevetek!
Azért, egy megjegyzés: Én már ötven éves vagyok. Ha, nekem is módom lett volna tinédzserként akár hasonló bulikba keverdni... Ahol mindenki azzal baszhat, vagy oralizálhat, akivel akar és akinek valamelyik testnyílása éppen szabad (most a pasik seggétől és szájától elvonatkoztatnik, bocsi), ma biztosan sokkal jobb lenne az életem, legalábbis szexuális értelemben!
Persze, akkor is voltak házibulik egy-két haverom házaikban, vagy lakúsukban, de sem a hely, sem az akkori társadalmi faszságok nem tettek még közel sem ilyen eseményeket lehetővé. Persze, ott is basztak a vécében, meg a spájszban, de a merészség akkor még nem volt ilyen magas szintű... és az ilyen akciókra alkalmas helységek foglaltak voltak. Vágytunk rá, de a legtöbben mégsem mertük megtenni, legalábbis ilyen nyíltan és körülmények között, higy bárki lássa az akciókat.
Vagyis, megtörtént az akció a közeli parkban, vagy éppen otthon, ha nem volt otthon senik, de nem így grupiban teljesen elfajulva és szabadon.
Nem vagyok irigy ember, most sem érzem ezt... Ami elmúlt, az elmúlt... De azért elgondolkoztam azon, hogy vajon mi lett volna akkor, ha én is megtapasztalaok ilyen élményeket? Mint mindent, a szexben is mindent meg kell tanulni és tapasztalni. Ettől szép az egész. És én szívesen tanultam volna akkor, amikor tini voltam...
A történet írójának: El ne engedje ezt a stílust, mert haláli!
1
Gaiai
2024. május 2. 13:56
Történetek: Jan anyósa 1. rész
Ez a mű azért érdemel egy tízest, mert valójában éppen annak a folyamatát írják le, ahogyan az emberek igyekeznek a párjuk elé tárni a titkos szexuális vágyaikat: Nem csak úgy durrbele közlik azt, hanem vinoman, egyre közelebb és közelebb kerülve beszélnek a lényegről, miközben azt vigyelik, hogy a párjuk hogyan reagál És az külön tetszik, hogy éppen ezért a történet szakaszokra van bontva, hogy kihangsúlyozza: Egy ilyen terv nem születik meg egy szuszra, hanem napok, hetek és sok párbeszéd eredménye lehet. Nem életszerű az, hogy egy feleség azt mondja spontán a férjének: Én baszni akarok a barátnőm férjével, hiszen nem tudhatja, hogy a férje hogyan reagálna, azt ki kell puhatolni.
Érzékletes az is, hogy úgy tudom, álltalában a nőktől indulhat el egy ilyen ötlet, mivel ők a csábítók és ők a bátrabbak. Emellett, talán ők jobban vágynak a változatosságra, az új dolgokra is, mint a férfiak. Nem kell ezzel egyetérteni, de én ezt tapasztaltam.
Ami még érdekes, hogy az emberek gyakran fantáziálnak valaki másról, miközben a feleségükkel szerekeznek. Hazudik, aki azt állítja, hogy nem "gondolt még félre" soha. Talán, éppen egy ilyen gondolat ébreszti fel néha a szeretkezés iránti vágyat.
"Huh, de jó volt végig nézni Sarah barétnőjének a testén, mégha ruhában volt is! Szinte láttam magam előtt a meztelen testét! Vajon, mmilyen lenne bele merülni abba legalább gondolatban?... Nagyon izgató. Megyek és úgy megb.szom a nejem, mint még soha, miközben a barátnőjére gondolok!"
Igy is megtörténhet ez, ilyenek vagyunk. Fantázilunk és azt szeretjük át is élni, ha lehetséges. De ehhez kell egy megbízható társ, akivel harmónikus és nyílt a kapcsolat. Az pedig egy nagy marhaság, hogy sokan még mindig azt gondolják, az ember monogám lény... Egyszerűen nem erre vagyonk genetikailag és ösztönök által kódolva, szinte kizárólag az erkölcsök és a társadalmi elvárások kényszerítenek bennünktet a monogámiába. Szinte, mert azért van olyan is, akinek a párja tökéletesen megvelel és elegendő minden téren, ezért nem kíván mást a szexuális életében. Van ilyen is, el kell fogadni. De, azt is el kell fogadni, ha mások máskhogy éreznek és máshogyan gondolkoznak.
Néha, én is fantáziáltam swinger partikról és megnéztem néhány videót... és tetszett, amit azon láttam. Rettenetesen izgató az, hogy egy ilyen parti olyan, mint egy marha nagy svédasztal, ahonnan bárki bármiből annyit meríthet, amennyit csak akar! "Előbb abba a fekete hajú nőbe merítem bele a fegyverem, majd át sétálok a szőkéhez és abba. Azután a harmadikba és így tovább." Ezért lehet lebilincselő erejű drog az ilyen parti és akár a párcserés szex is.
Voltam már ilyen eseményben? Nem... sajnos. A rejtett félelmeim akadályoztak abban meg. "MIt szólna hozzá a párom? Mit szólna hozzá a legjobb barátnője, vagy a férje?"
Ezért kell puhatolózni előtte a párunk véleményét és fantáziálásait, mert féltjük a párkapcsolatunkat is.
Végezetül, a fordítás ugyanúgy tíz pontot érdemel, mert remekül ültette át a száraz angol elemeket a magyar változatosságba és megfelelően ki is használta a nyelvünk lehetőségeit! Gratulálok a fordítónak!
3
Gaiai
2024. május 1. 11:06
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
Ott a tíz pont, meghallhatnám én is ezt a vitát. Itt komoly érvek feszülnek egymásnak és nem lehet azt mondani egyikről sem, hogy az hülyeség. Én személy szerint már régen túl vagyok azon, hogy ítéletet mondjak bárki és az érzései, vágyai felett. És örülni kell annak, ha ma végre olyan szabadság van, amely már lehetővé teszi legalább ilyen formában azok kifejezését. Ötszáz éve még mágján égettek volna el mindnkit, akii itt valaha bármit publikált! Örülni kell ennek is, hogy ma ezt már megtehetjük.
Amikor valaki úgy ír meg egy könyvet, vagy akár egy újságcikket, hogy az elsődleges szempont annak megítélése az írónak, akkor az rajta hagyja a művön a nyomát! Én, amikor írok, egyáltalán nem érdekel engem az, hogy kinek és mennyire tetszik, mert akkor a mű nem lesz valóban szabadon írt alkotás. Mindenkinek ezt javaslom, aki írni kezd valamit.
És akkor mi van, ha sokaknak a mások által silánynak érzett, baszós-szopós-nyalós történetek jönnek be? Attól még nem dől össze a világ! Hála a teremtőnek, hogy nem vagyunk egyformák! Vagyis, ne akarjunk eladni egy műszaki könyvet kalandregényként. Én, az S/M világában még nem jártam, de nem is ítélkezek arról. És számomra az a legfontosabb az erotikában és a szexben, hogy senki lelke és érzései ne sérüljenek és vigyázzunk egymásra.
Utzószó a moderátoroknak: Sajnálom, hogy nem lehet egyszerűen elmenteni az itt közölt írásokat, hiszen néhány mű magával ragadó és szívesen olvasnám újra akkor is, ha nincs Internetem. Talán, egy Mentés gomb segíthetne ezen a problémán. Vagy, van itt ilyen lehetőség, csak nem vettem észre? Vagy, a szabályzat tiltja az archiválást? Nem találtam erre utalást. Új hús vagyok itt, nem tudom.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. április 28. 15:39-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. április 12. 22:56
Történetek: Egy kis baleset 3. rész
Ismétlem, amit a második részhet írtam. Egy ember nem így múködik!!!
Semmi viszály, semmi balhé, csak bújjunk együtt az ágyba mi szülők és a két tinédzser és basszunk, amíg el nem ájulunk? Ezer ok cáfolja ezt és egy sincs, amely indokolja azt, hogy ilyen megtörténhet. Ez még nudista és szexuálisan teljesen nyált családoknál sem történhet meg, mert a gyereket védő ösztön azt gátolja és legalább kétségeket vetnek fel!
Összegezve: Ez egy képtelen történet és minden bizonnyal az író beteges vágyait tükrözi. Megjegyzem, azokét is, akik erre a sztorira pzitívan reagálnak, mert minden bizonnyal elvesztették a racionalitás talaját. Menjenek szakorvoshoz, amíg nagyobb bajt nem okoznak egy tini életében!
2
Gaiai
2024. április 12. 22:47
Történetek: Egy kis baleset 2. rész
Ahogy kezdőtött a sztori, ágy lett a második részben hihetetlenebb, ezért adtam 1 pontot. Ennek a sztorinak szinte semmi valóságalapja nincs! Miért állítom ezt?
Mert, amióta világ, a világ, mindig a nők a csábítók és a férfiak, a fiúk az elcsábítottak! Sinte soha nem lesz egy fiú annyira bátor, hogy egy ilyen lépést megtegyen, mert neki egyszerűen nem ez a funkciója! Nemi és minden férfinak az a funkciója, hogy elcsávítható legyen!
MIndig a ő kezdeményez, akkor is, ha a fiú, vagy a férfi azt érzi, hogy ő kezdeményezett! Elég egy bátorító pillantás és mosoly a nő, egy lány részéről és a férfi, a fiú azt érzi, hogy közeledhet a lány felé. De, a szex és a párkapcsolat sakktábláján mindig a nő kezdeményez!
Tételezzük fel, hogy bemegy egy negyven éves férfi egy éjszakai bárba és meglát ott egy számára vonzó nőt, akivel beszélgetést kezdeményez. Valójában, akkor is a nő tette meg az első lépést az öltözködésével, a viselkedésével, vagy bármi más csábító trükkel, ami a tarsolyában van! A férfi, pedig rá harapott a számára kivetett horogra, mint egy hal a horgon szenvedő kukacra.
Egy tinédzser fiú, nem viselkedik így pláne nem úgy, hogy előzetesen semmi jele nem volt az anya részéről érkező cssábítási szándéknak.
Persze, vannak példák arra, ha egy tinédzser rá kattan egy idősebb hölgyre, ám ilyen intenzív módon biztosan nem fog közeledni hozzá. Ha igen, akkor a szexuális életvitele valahol eltérült és abnormálissá vált. Főképpen akkor, ha a nő lányával jár éppen. Vajon, hány tinédzser fió kockáztatná a lánnal a kapcsolatát, hogy megbaszhassa az anyját? Az extrém eseteket kivéve ennek esélye sincs!
Összegezve: Ez a folytatás elrontotta, amit az első részben elindult. Nincs racionalitása. Valójában, ez a folytatás már a beteges fantázia megnyilvánulása. A szerző, menjen szexuálterapeutához, amíg még nem késő!
2
Gaiai
2024. április 12. 22:27
Történetek: Egy kis baleset 1. rész
Idézek egy gondolatot ebből a novellából, amit az apa mondott a lányának:
"De te még fiatal vagy, és az ösztöneidet követed. Kettőnk közül nekem kell erősnek lennem, és helyesen cselekednem."
Valójában, az egész novellának ez a lényege! Nem kell minden egyes vágyát teljesíteni a gyereknek főképpen akkor, ha az extrém vágy! És, ha egy tinédzser, vagy egy felnőtt ember köztött valamilyen szexuális kapcsolat kialakulóban van, akkor a felnőttnek kell MINDIG az eszénél lennie! Még akkor is, ha az eseményt a gyerek, a tinédzser akarja. Még akkor is, ha az ismeretlen vágy szinte szét veszi a felnőttnek!
Vallott már szerelmet nekem tizenhárom éves lány? Kettő is! És, a harmadik még csak tizenkét éves, korábban érő típus volt! Mindhérom lányt megbaszhattam volna, ha akarom, hiszen ők akartak engem első, vagy akárhányadik tapasztalatszerzősüknek! De, ajőánlották már fel magukat leplezetlen szexuális vágyaik matt tizenhárom-tizenhat éves lányok is. Mindnek nemet mondtam. Miért? Mert, nem az a normális, ha egy tinédzser gyereket, akit már foglalkoztat a szex, kihasználunnk és megbasszuk, ráadásul úgy, ahogy mi akarjuk, nem ahogyan  szeretné és nem törődünk a következményekkel!
Nekünk, csak egy orális aktus, vagy egy baszás, nekik egy mérföldkő, amely eltérítheti és tönkre teheti az életüket még azelőtt, mielőtt az valóban kötöttségek nélkül elkezdőthetne!
A gyerek, a tinédzser az, ami és úgy kell rájuk tekinteni! Elszomorító, ha ezt bárki másképpen gondolja...
2
Gaiai
2024. április 12. 20:11
Történetek: Anyu vagány csajszi
Ahogy, elolvastam Hamvas Vica mindhárom történetét, az a gondolat merült fel bennem, hogy valójában ő legalább ilyen körülmények között, de ki akarja nyilvánítani a véleményét arról, hogy van létjogosultsága a tinédzserek akár extrém, és a törvények a mai erkölcsök alapján tiltott módon megtörténő tapasztalások megszerzésének.
   A bátorságáért adtam maximális pontot, mert bár nem értek egyet azzal, ha a tinédzserek a családtagjaikkal, vagy olyan, náluk idősebb emberekkel szerzik meg az első tapasztalásaikat, ám a bátor kinyilatkoztatásokat,értékelni és elismerni kell akkor is, ha az a nagy átlag eerkölcsi nézeteivel szembemegy.
   Ám, tudni kell azt, hogy a túl korai, idősebb emberekkel átélt szexuális tapasztalások később akár komoly problémákat is okozhatnak egy tinédzser szexuális fejlődésében és az életttel kapcsolatos nézeteivel is! Bár, Vica nézetei mások, mint a nagy átlagé, ám mégis óvatosan kell eljárni azok terjesztésével, mert nem biztos az, hogy amit ő érez, amit ő létjogosnak érez, az a helyes út! Ember legyen a talpán, aki el tudja dönteni, hogy mi a helyes és követendő és mindig lesznek olyanok, akiket deviánsnak neveznek azért, mert azzal nem értenek egyet. És sem Vica, sem én nem leszek az az ember, aki ebben döntést hoz.
   Jómagam, az én gyerekkori (óvodáskori és kisiskolás kori) és tinédzserkori valóságos szexuális tapasztalásaim miatt ma már visszatekintve pontosan tudom, hogy milyen hátrányos következményei lettek azoknak a szexuális fejlődésemre, amely miatt ma sem lehetek az a férfi, akit egy nő szívesen tartósan szexuális partnerének, párjának választ és mennyi olyan tinédzsererkori (A saját korosztályommal átélt!) tapasztalás nem történt meg velem éppen ezen események miatt. Jellemezzem a problémáimat, amelyeket mind-mind, sok kudarcba fulladt partnerkeresés után meg kellett oldanom? Korai magömlés, impotencia akkor is, ha a partneremet annyira kívántam, hogy az már fájt, félelem érzése a női nemtől és a női testtől és még sorolhatnám.
Ezen problémák miatt, ma ötven évesen elmondhatom azt, hogy ma sincs gyerekem és emiatt családom sem, mert egy ilyen idős férfinak ki szülne már gyereket, hacsak nem sokkal fiatalabb, mint én vagyok?
   Összegezve: Nem biztos, hogy amit Vica helyesnek lát, az valóban a helyes út! Az erkölcsöket és az azokra alapuló törvényeket nem viccből találták ki a tarsadalmakban élők, hanem azért, mert a következmények arra mutattak rá, hogy azokra szükség van.
   Végezetül, egy bölcsesség, amelynek nagy igazságtartalma van és tőlem származik:
"Sokan annyira vágynak a tökéletes és korlátok nélküli szabad életre, hogy éppen a szabadságvágyuknak válnak áldozatává!" Egy társadalomnak azért vannak meg az erkölcsi elvárásai, mert azok alapján lehet a társadalom tagja olyan, amely miindenkinek megfelel és aki senkinek sem árt.
   Például, megvesszük a jegyet, ha a tömegközlekedéssel utazunk bliccelés helyett, mert az infrastruktúrát nem Potter varázsolta ide, vagy a legyek hordták össze. Vagy, nem végzünk semmilyen szexuális eseményt felnőtt emberként gyerekkel, tinédzserrel akkor sem, ha azt egyébként ő is akarja, mert azzal tévútra tereljük a szexuális fejlődését és akár az egész életét is elronthatjuk azzal.
   Remélem, nem bátottam meg Vicát, vagy az elveivel szimpatizáló olvasókat, de ezt le kellett íírnom. Jó volna nem csak itt tőszavakban, hanem részletesebben is olvasnom a véleményekről, esetleges valós (!) tapasztalásokról, mert éppen a pedofíliával kapcsolatos könyvet írok. Az e-mail címem: zsp9974@gmail.com. Ide bárki írhat, aki úgy érzi, hogy vitába szállna velem, ígérem nyitott és a véleményeket elfogadó leszek. Kedves Vica! Önnel is szívesen váltanék eszmecserét a valóságos szexuális tapasztalásairól. Ígérem, diszkrét leszek!
1