Andreas6 hozzászólásai

A
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Születési dátum:
1953. december 30.
Ország:
Magyarország Magyarország
Város:
Vál
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
9541 db
Andreas6
2017. augusztus 21. 09:25
Történetek: Nyári kaland
Jó lett volna, de már ez nekem túl tömény, és azt sem értem, hogy miért kell kizárólag vérrokonokkal dugni. Mintha nem is léteznének más lehetőségek. Kimarad az ismeretlenség varázsa.
1
Andreas6
2017. augusztus 18. 10:58
Történetek: Dana estéje
Szeretted volna szépen megfogalmazni, talán egyszer majd sikerül, most inkább csak mesterkéltnek, erőltetettnek hatott. Gyakorolj sokat, majd menni fog!
1
Andreas6
2017. augusztus 15. 10:46
Történetek: Anna és Viktor
Kedves flexus! Nem találtad meg azokat a hozzászólásaimat, ahol dicsértem az olvasott művet, és 10 ponttal is kifejeztem a tetszésemet. Igaz, hogy ilyenekből elég kevés van. El kell olvasnom az írást ahhoz, hogy véleményem legyen róla. Az én bajom, hogy túl magasra teszem a mércét. Vannak kedvenceim, pl. Kilián Wanda, naiv1966, leticia_63, és még néhányan. Ha háttértörténet, és érzelemmentes pornót keresek, akkor megnézek valami filmet. Az írott szövegtől többet várok el. És a minimális helyesírási készséget is elvárnám. Én sem jártam nyelvészati egyetemre, de általános iskolában megtanultam, ha nem is tökéletesen, de elég jól helyesen írni. Erre mindenkinek megvolt a lehetősége! Remélem, kielégítő választ adtam a kérdéseidre.
1
Andreas6
2017. augusztus 12. 07:53
Történetek: Jótestvéri viszony 7. rész
Gratulálok, bár minden írás ilyen színvonalasan lenne megfogalmazva! (A helyesíráson volna még csiszolni való, ha úgy gondolod, a következő részt elküldhetnéd átfésülésre, mielőtt felteszed. A címem: mueveesz@freemail.hu)
1