Törölt felhasználó hozzászólásai

T
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Ország:
Szlovákia Szlovákia
Egyéb:
https://waderlaci.blogspot.com/2024/05/nehany-keresetlen-szo-az-olvasokhoz.html
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
409 db
Waderlaci
2020. november 5. 16:12
Történetek: A Piros Szoba
1. mi lehetett volna a jobb?
2. sajnos fotók szerepelnek illusztrációként, nehéz lett volna közéjük ékelni a csak (rém)álmokban szereplő, valóságban nem létező, tőgyekkel és farkakkal felszerelt hermafroditákat.
3. a gyengébbek kedvéért: az s/m rövidítésben az "s" nem a szex, hanem a szadizmus szó rövidítése. Akinek nem tetszik a téma, az minek olvassa, és főleg minek beszél bele?
1
Waderlaci
2020. november 3. 15:50
Történetek: Tanulás 2. rész - Butik
Sajnos el kell oszlatnom a reményeket egyelőre. A következő két rész hasonlóan "gyengusz" lesz, mivel egyrészt erotikus történetnek szántam az írást (nagyon rossz a besorolás, hogy szextörténet!), nem pedig pornónovellának, másrészt pedig nem értettem meg eddig a közönség kommentelő részét, de mostanra leesett, hogy annyi fantáziájuk van szexuális téren, mint Dart Vaderen rózsaszín, és csak a szájbarágós pornót képesek fel- és elismerni. Mivel pedig a következő két rész már régen fel van töltve, azokon már nem tudok és nem is akarok változtatni, de az utolsó három részbe mostanság írom bele a fantáziát teljesen kikapcsoló pornórészeket. Abból egy már fel van töltve.
1
Ez egy válasz tibee72 2020. november 3. 15:20-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2020. november 1. 11:52
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Kedves Törté_net!

Hogy a 7. résszel mi történhetett, arról fogalmam sincs. A technika ördöge szólhatott bele valahogy, mivel jelenleg 9462 karaktert jelez ki nálam. Az említett, átment 1000 karakteres rész vége, ha jól sejtem, szóról szóra megegyezik az első rész első pár sorával. Eredetileg hosszabb lett volna az első bekezdés, de végül lerövidítettem, és a hosszabb kezdőbekezdést az egész írás befelyezésének illesztettem be. Ezt részről részre toltam magam előtt, főleg, mert az elején magam sem tudtam, hogy pontosan hány részből fog is állni a teljes történet. Hogy a hiba melyik oldalon történt, azt nem tudom, de szerintem lényegtelen is. Tervezem áttdolgozni a 7. rész is. Jelenleg az 5. rész átdolgozásával foglalkozom. Valahol érthetőnek tartom, hogy az egyes részek önmagukban is élvezetőek kell legyenek, ne csak a történet egyben. Ennek szellemében végzem az átdolgozásukat, és jelenleg pornográfabb részletek betoldásával foglalkozom. Ha ennek végére érek, újra küldöm őket.

Üdvözlettel: Waderlaci
1
Waderlaci
2020. november 1. 07:14
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Kedves Tötrté-Net!

Sértődés ne essék, de szerintem a leginkább az kellene, hogy a szerkesztők ne csak nézzenek, hanem lássanak is!

Egy hosszabb (összesítve több, mint 60.000 karakter) saját történet utolsó 3 részét dobták vissza, szerintem nevetséges indokokkal. Kettőt azzal, hogy nem tartalmaz elég erotikus részletet. Azt elismerem, hogy ezekben a részekben már sokkal többet foglalkoztam a történetvezetéssel, mint azzal, hogy egy újabb gagyi pornót írjak meg, és emiatt a főszereplők szexuális ténykedésére már csak utalások történnel, és inkább külső szemlélői, vagy passzív résztvevői mások iyen ténykedéseinek. Rendben, ez még mondjuk érthető és javítható, kefélhetnek a főszereplők is.
DE! Hogy a majdnem 10.000 karakteres utolsó részt azzal dobják vissza, hogy nem éri el a minimum 5.000 karaktert, nálam lecsapta a biztosítékot. Ezen csak rühügni tudtam, majd megírtam ezt az észrevételt.
Minden esetre szívesen megpróbálnám megérteni a szerkesztők gondolkodását (valamint néhány olvasóét), hogy miért tilos itt TÖRTÉNETeket közölni? Miért csak észmentes, orrba szájba dugás az, amit itt megengednek leadni? Vagy miért nem változtatják meg az oldal nevét "gagyipornó-net" címre? (Mondjuk a magam részéről eszembe se jutna egy ilyen című oldalon bármit is publikálni)

Remélem nincs nagy harag a dühös kirohanásomért!
1
Waderlaci
2020. október 20. 19:41
Történetek: Lakodalmi kulisszák mögött 3. rész - Befejezés - A tervek napja
A kérdés minden egyéb, a ketegóriába tartozó kommentelőre vonatkozott, és bárkitől szívesen látnám a választ... ha lenne.
Hadd, ne kelljen kimondanom, hogy minek nevezik az olyant, aki azt állítja, hogy az s/m kategóriába bele sem olvas, mégis, ott a kommentje az első rész alatt, ami s/m, férj-feleség cimkékkel jelent meg (és megjegyzem, NEM MAI, a megjelenés napján kelt kommentekről beszélek!) Innetől kezdve nehéz lenne bármit rágalomnak nevezni, hacsak nem direkt rosszindulattal.
1
Waderlaci
2020. október 20. 15:14
Történetek: Lakodalmi kulisszák mögött 3. rész - Befejezés - A tervek napja
Minden rosszban van valami jó, szól a mondás. Úgy tűnik, ez esetben nagyon érvényes lesz ez a mondás, mert ha kifejteném itt az álláspontomat a s/m-ről, az egy novella lenne. így inkább az is lesz (csak fogalmam sincs mikor érkezhet, és idegesít, hogy felesleges keféléseket kell majd leírnom, csak azért, hogy ne dobja vissza a szerkesztőség "kevés benne a szex" cimkével, mint jónéhány írásom).
Viszont én is kiváncsi vagyok! Mégpedig arra, hogy akik s/m írások alá azt kommentelgetik, hogy nem szeretik a s/m-et, az erőszakot, stb. azok minek beszélnek bele? Ez számomra felfoghatatlan! Valaki igazán megírhatná, hogy hogyan gondolják, és miért csinálják mindezt?
2
Ez egy válasz Bizse42 2020. október 20. 01:18-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2020. október 20. 04:58
Történetek: A késés következményei
Izgalmas kezdés! Várom a folytatást.
Azért pár apró tévedés: a taxik használhatják a buszsávot. A vékony vessző ha hosszú, elveszíti az erejét mire lecsap, és még nehezen kontrolálható is. Egy késő szolga nem azonnali krémezést érdemel, hanem minimum egy kis alázást, hogy megtanulja a késés következményeit. Például, hogy felhúzott szoknyával, meztelen punciját, és csíkos fenekét kelljen mutogatnia, míg a kocsihoz érnek.
1
Waderlaci
2020. október 18. 06:13
Történetek: Lakodalmi kulisszák mögött 1-2. rész
Nem haragszom meg érte 🙂
A történet valamikor az ős-korban játszódik, bizonyára, mivel akkoriban jártak óvodába, hordtak bikinit és tartottak esküvőket egy szállodában. A nevek alapján valószínűsíthető, hogy Pápua-Újguineán játszódik. Na ennyit az értelmezésről.
Ami magát a szokást illeti: egy s/m történetben találkoztam vele először, bár igaz, másabb formában, mint bizonyos szempontból intimebb (csak az új férj-feleség gyakorolja négyszemközt) de valójában sokkal megalázóbban nyílt (az egész násznép füle hallatára) ténykedéssel. Célja sokkal inkább az ifjú férj lejáratása, mint a menyasszony bármiféle "kezelése". Később, egy, a különböző korok szexuális szokásait, és a szexualitáshoz való hozzáállásukat elemző szakmunkában találtam róla említést, de csak említést.
Magának a ténykedésnek nem találtam meg a miértjét, vagy logikáját leírva. De logikai alapon, a magam részéről, a saját tapasztalataim alapján LEHETSÉGESnek tartom egy hasonló ténykedés keretei között, bizonyos fiziológiai hatások pozitív felhasználását (ezekről bővebben esetleg a folytatás után)
1
Ez egy válasz Bizse42 2020. október 18. 00:43-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2020. október 17. 12:14
Történetek: Lakodalmi kulisszák mögött 1-2. rész
Ha valaki nem képes szöveget értelmezni, akkor igen, benne van a hiba, és mindennek oka nem az tapasztalat vagy az információ hiányában keresendő. Azt hiszem eléggé egyértelmű, hogy a szüzesség megléte/nemléte csak sokadrangú szempont, a menyasszonyon elvileg korábban végigmehetett volna egy harmadikligás futballmeccs minden játékosa és nézője is; nem ez a lényege a szertartásnak. Az igazán lényeges része az utolsó részből derült volna ki, amit lehet, hogy senki sem fog itt elolvasni, mivel feltöltöttem ezekkel együtt, de a szerkesztőség mindeddig nem reagált rá semmit, se át se bét se bút se bát (megjegyzem, eredetileg két külön részben töltöttem fel az eddig olvasottakat is, az oldal szerkesztője/i önkényesen olvasztották egybe a megjelenésnél is, és a történetek elfogadásánál is. De megértem, olcsóvá kell tenni az oldalt) Azt minden esetre előre bocsájtom, hogy a lényeg megértése Önnek problémát okozhat majd abban is, mivel nem romantikus líra álcáját viselő, nem odaillő,röhejes szavakkal írtam le.
1
Waderlaci
2020. október 17. 09:28
Történetek: A beteg paci, a kerítésmeszelő és a lány
Én a magam részéről nagyon szeretem a lírai romantikát. Az alapötletet, hogy két ember szerelme és boldogsága gyógyulást hoz, elképesztő, gyönyörű, romantikus és csodálatos ötlet. De hogy a szavak nemismerésének mi köze a romantikához vagy a lírához azt nem tudom felfogni. Remélem meglátom az összefüggést az Ön írásaiban. Ja, mégsem, mivel azok nincsenek!
2
Ez egy válasz Bizse42 2019. május 7. 08:05-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2020. október 17. 09:18
Történetek: A beteg paci, a kerítésmeszelő és a lány
Tökéletesen egyetértek. Az elején még csak kuncogtam ezeken a fura közbeszólásokon, de a végére már idegesítő volt (a részecskegyorsítónál meg már kiszaladtam a világból)
1
Ez egy válasz Enigma 2019. május 21. 11:51-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2020. október 17. 08:40
Történetek: A falusi tirpák pornó
Agyam eldobtam ezen az íráson! Ilyen anatómiai és társadalmi marhasággal teletüzdelt írással még nem találkoztam. Ha már fordítottad kedves Sunyiló, legalább egy normáliasabb írást vehettél volna alapul. Valaha ez az oldal tele volt remekül/pocsékul megírt felnőtt írásokkal, az utóbbi időben úgy tűnt, hogy az oldal egy netes Harleqin, de ezt az irományt és a hozzászólások többségét olvasva azt hinné az ember, hogy valami elfuserált óvodás közösségbe jutott.
0
Waderlaci
2020. szeptember 19. 15:05
Történetek: A Dhugó felé - az erotoandroidok
Nem ártott volna időben eldönteni, hogy mennyire szeretnél realitást adni a sci-fi résznek. Vagy egy-két szóban letudod, az olvasó fantáziájára bízva a hézagok kitöltését; vagy ha már belekezdesz egy részletbe, akkor viszont dolgoztad volna ki rendesen! De így csak két szék között a pad alá estél: a sci-fit utálóknak túl sokat, a kedvelőknek semmitmondóan keveset adtál.
1
Waderlaci
2020. szeptember 17. 16:37
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Ha már további cimkékék lehetőségéről van szó, az S/M kategóriát sem ártana széjjel szedni light/hard kategóriákra, mert sok hozzászólásból kiderül, hogy sokakat becsap az egyszerű cimke. Konkrétan: s/m kategóriába sorolnak olyan írásokat, amiknek szinte semmi közük a témához, viszont lehúzzák az igazi s/m írásokat, csak mert fogalmuk sincs az olvasóknak a téma igazi oldaláról.
1
Waderlaci
2020. szeptember 4. 14:04
Történetek: Szexenetek 1-2. rész
Ennek az oka, egyszerű: nem én szerkesztettem egybe a kettőt, hanem az oldal készítői.
Az első részt eredetileg, önmagában visszadobták (megértem, hogy nem lehettek biztosak benne, hogy lesz-e folytatás). Mikor feltöltöttem az első 3 részt, abból pedig csak az elsőt és a harmadikat fogadták el, a másodikat nem - bár igaz el sem utasították. Talán félre értették a hozzá írt megjegyzésemet, hogy a történetek összetartoznak. Pedig eredetileg mindegyik egyetelen történet egy egy külön részlete. Így annyi történt, hogy én hülyének tűnök, ők pedig megspóroltak egy jóváírást.
A folytatás: a harmadik rész már régen fel van töltve, nem tőlem függ hogy mikor jön le, és le jön-e, a 4-5-6-7-... pedig készült... de erősen gondolkodóba ejtett, hogy az itteni közönségnek odadobjam-e?
1
Ez egy válasz fiesta14 2020. szeptember 4. 11:19-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2020. augusztus 31. 20:08
Képregények: Az ifjú boszorkányok 2. rész
Nagyon jó! Csak pár apróság: 1. Sherlok Holmes kitalált személy volt, pontosabban Doyl egyik volt 8úgy rémlik kémia) professzora ihlette 2. és ez a főbb probléma: Astarte és Isthar egy és ugyanaz az istennő volt, csak két kultúrában! Szóval...
1
Waderlaci
2020. augusztus 18. 05:51
Történetek: A fájdalmas szeretet 1. rész - A lebukás
Teljesen érthető. Az S/M egy erősen réteg téma. Csak azt nem értem, hogy akkor miért olvasod, és értékeled? Én sem szeretem a homo történeteket, nem is kattintok olyanra, amit azzal cimkéztek föl (és pláne nem beszélek bele).Netán étteremben is fogasfilét rendelsz, majd azzal értékeled, hogy pocsék volt, mert nem szereted a halat?
1
Ez egy válasz veteran 2020. augusztus 18. 05:06-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2020. augusztus 12. 09:21
Történetek: A különleges próbafülke 2. rész - A próbafülkéből kilépve
1) ezért "különleges", mert egy olyan bolt, ahol a terméket ki is lehet próbálni. Nem kötelező, de a lehetőség adott. Olyan hej, ahol tágan értelmezik azt, hogy "nem árulnk zsákbamacskát". Az előző rész pont erről szólt...
2) ... ami Neked már akkor sem tetszett (a kommented szerint)
3) Mindez a képzelet játéka, aminek célja a az érzékek és a képzelet beindítása. A magam részéről azt hiszem szívesen vásárolnék egy hasonló boltban, ha lenne, talán a kedvesemmel együtt.
1
Ez egy válasz Andreas6 2020. augusztus 12. 06:47-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2020. augusztus 8. 17:54
Képregények: Kicsi Ego
A hozzá nem értők kedvéért: ezek a kis képregények a Little Nemo pornó verziói. Hogy a Little Nemot melyik amerikai újság hozta le eredetileg, egyodalas képregényekként, és mikor, azt nem tudnám megmondani. Néhány páldányát érdekesség gyanánt a 80-as években a Robur című ifjúsági sci-fi lap hozta le magyar fordításban. A Little Nemo alapja egy óvodás (?) kisfiú, akinek furcsa álmai vannak, és amik vége legtöbbször, hogy vagy a paplanba csavarodva ébred, vagy késve ébred fel, vagy legtöbbször az ágy mellé esik. Az is gyakori nála, hogy ha fel is ébred, az álma ott folytatódik, ahol az előző álma abba maradt.Ezeket a kritériumokat ez a képregény nagyon jól visszaadja, csak pornó verzióban és női főszereplővel.
1
Waderlaci
2020. augusztus 8. 16:38
Általános -> Hibák az oldalon
Mi nehezíti az elbírálást?
Jelenleg 2 írásom van függőben, amikre nem érkezett sem elutasítás, sem pedig elfogadás. Igaz, még nem is telt le az elbírálásra szánt 1-másfél hét, és mindkettő kissé különös témákat dolgoz fel (amikkel - korábban legalább is - gyakran találkoztam az oldalon, bár nem rémlik, hogy hasonló módon összekapcsolva találtam volna írást), de ha valami probláma van, miért nem veszik fel a kapcsolatot az elbírálók, hogy tisztázzanak dolgokat?
1