Törölt felhasználó hozzászólásai

T
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Ország:
Szlovákia Szlovákia
Egyéb:
https://waderlaci.blogspot.com/2024/05/nehany-keresetlen-szo-az-olvasokhoz.html
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
409 db
Waderlaci
2024. január 16. 16:06
Történetek: A hátrahagyott
A történetben szereplő tünde győzelme, a saját erejéből szerintem már lehetetlen lett volna. Ezért is kellett ez a drasztikus befelyezés, mint azt korábban már írtam (vagyis hogy nem hozok be újabb szereplőt) 
A romantika és az s/m valójában egyáltalán nem zárják ki egymást! Sőt! Csak a megfelelő szereplőket, helyzeteket és eseményeket kell megfelelően összerakni.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. január 16. 13:16-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. január 16. 13:03
Történetek: A hátrahagyott
Dolgozom azokon is. De úgy terveztem, hogy gyakorlatilag minden taghez próbálok írni valami s/m történetet. A robot, a szobalány, nagynéni, stb tagekhez. Sajnos a szörny kategória készült el leghamarabb, de csak ez sikerült belőle. 
(a továbbiak Lolomackonak is szólnak) Valóban igaz az is, hogy lehetett volna egy más befelyezése, ahol peldaul egy másik tünde közbelép, sőt, még akár egy romantikus szál (azzal együtt egy élvezetesebb s/m szál is?) is benézhetett volna. Az első ötletem erre is hajlott! Csak ez a szörny kategória nekem nem nagyon fekszik úgy tűnik. Ezért egy olyan befelyezést kellett kitalálnom, ami rövidre zárja az egész történetet, még csak fel sem merülhet a folytatás lehetősége. Ez volt az első, de valószínűleg utolsó "szörny" tag alatt megjelenő írásom.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. január 16. 10:07-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. január 16. 12:52
Történetek: A hátrahagyott
Tökéletesen érthető volt, amit át akartál adni. Egyébként nem értek egyet, mivel az én történteim is nagyon is boldog véget szoktak érni... csak azon lehet vitatkozni, hogy kinek, mit jelent a boldogság. 
(Éva596-nak is szól)
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. január 16. 09:35-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. január 11. 08:46
Történetek: A kiszavazó show
Első írásnak meglepően kidolgozott. Az alapötlet... Nos, valóban megfelelő a "bizarr" kategória. Bár egy kicsit zavaró, hogy az egész közepe van csak leírva. Sem maga a szavazó show (pedig az is megérne egy misét), sem pedig a kínzás hogyanja nincs megírva. Így pont a leg "szárazabb" részt sikerült kiragadni... de azt tűrhetően sikerült legalább,de nem lett egy irodalmi klasszikus.
2
Waderlaci
2023. december 13. 08:43
Történetek: Hogyan lettem rabja egy őrült boszorkánynak? 2. rész
Mint az s/m kategória kedvelője, írója és művelője mondom: ha azt mondom rá, hogy borzalmas, akkor megdícsértem az írást. 
Át kellene szerkeszteni a részletes szavazás rendszerét! Legalább úgy, hogy 0 és 10 pont között lehessen használni (az még beleférne, hogy az egyik kategóriában muszály legyen legalább 1 pontot adni, de 2 kategóriában lehessen 0-at adni), vagy úgy, hogy - 10 és 10 pont között lehessen pontozni!
0
Waderlaci
2023. november 14. 00:45
Történetek: A lenti szomszéd
Ez nagyon jó lett! Gratulálok! 
Ritka, az ilyen jó írás, és főleg ezzel nem találkoztam még itt, hogy a fenekelés lelki okaival, és annak jó hatásával foglalkozzon egy írás.
1
Waderlaci
2023. augusztus 22. 08:05
Történetek: Egy üzletasszony kalandjai a swinger klubban 5. rész
Eddig nem is tudtam, hogy 2, hasonló nevű oldal létezik! Most néztem rá, és van egy kellemetlen hírem: az előző sorozatodat (Első állásom történte) is feltették oda névtelenül (Anonymus). Ne néztem bele teljesen, de az első részt biztosan. 
1
Ez egy válasz Éva596 2023. augusztus 22. 00:43-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2023. augusztus 22. 00:28
Történetek: Egy üzletasszony kalandjai a swinger klubban 5. rész
Kicsit sajnálom, hogy nem kapott a pálcával is, de mégsem maradt bennem semmi hianyérzet. Nagyon jó írás lett ez is, várom a másik szoba történéseit. 
Azért az felmerült bennem, hogy meddig is fog tartani ez a sorozat. Arról volt szó, hogy rövidebb lesz mint az előző, és már eddig is nagyon sok minden szerepelt benne. Éva pedig nem az az író, aki újra és újra ugyan azt és ugyan úgy írná le többször. 
1
Waderlaci
2023. augusztus 17. 15:57
Történetek: Angéla irodája 5. rész
Ez hagyom jó rész volt! Egyre jobb az egész. 
És elképesztően remekül sikerült a végén bemutatni a fenyítés szépségét, a behódolás kialakulását. Remélem hamarosan olvashatom az elmélyülését is! 
1
Waderlaci
2023. augusztus 15. 19:14
Történetek: Egy üzletasszony kalandjai a swinger klubban 4. rész
Az általad felvetett irások itt egyrészt nem létezhetnek, másrészt még nem letezik. 
Elkezdtem beküldeni egy sorozatot, pont az említett, szexmentes, apa-lánya fenekelésről. Pár rész után visszadobták, hogy mivel az apa csak fenekeli büntetésből a lányát, és nem dugja meg, így inkább nem kérik.
A mésik téma a férfit fenekel el nő... Az meg készül. Csak nehezen. De lehet, hogy valamikor lezs belőle valami. 
1
Ez egy válasz Éva596 2023. augusztus 15. 08:55-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2023. augusztus 10. 00:25
Történetek: 40 éves osztálytalálkozó 9. rész
Na emiatt kellene több kategóriába szétosztani az s/m ketegóriát! Az ilyen ostoba kínzástól felfordul a gyomrom. És sajnos az emberek többsége ezzel azonosítja az s/m-et, miközben az messze nem csak erről, és hasonlókról szól. 
3
Waderlaci
2023. augusztus 2. 16:39
Történetek: Egy üzletasszony kalandjai a swinger klubban 3. rész
Kedves Kékég! 
Kisregényt (vagy inkább nagyot) kellene írnom, ha szeretném kicsit is bemutatni az s/m világát. Pár novellában megpróbáltam itt egy apró részét bemutatni... kevés sikerrel. De ez a világ sokkalta sokszínűbb, mint azt a többség gondolja! 
Viszont! Egy lényeges pontja, hogy a fizikai fájdalom NEM CSAK simán fájdalom! Mindennek komoly mentális, és pszichikai következményei is vannak! Persze ezt nehéz elhinnie annak, aki még olvasni se képes a témát, nemhogy megélni, kipróbálni. De afelől biztosíthatom, hogy igen is lehetséges, hogy az, aki a való életben - mondjuk a munkájában - domináns, irányító szerepben van, az a szexuális életében kiegyensújozza az így felgyülemlő feszültséget a sub szereppel. 
Egyébként pedig Évát ismerve, nem lesz túlzottan erőteljes sem az s/m rész, ahogy most sem volt az. (hasonlók miatt javasoltam valamikor a szerkesztőknek, hogy, legyen létre hozva light s/m és hard s/m kategória az oldalon. Sajnos ezt a tanácsot nrm fogadták meg. De abban biztos vagyok, hogy a következő rész a light kategóriába lenne való) 
3
Ez egy válasz Kékég 2023. augusztus 2. 05:11-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2023. július 30. 00:18
Történetek: Hazatérés
Nagyon szép történet! 
Az emeilben olvasható pár sora már felhívta a figyelmemet. Majd nagyon jó volt elolvasni. Gratulálok! 
1
Waderlaci
2023. július 23. 08:03
Általános -> Humor
Egy ember nyer a lottón egy elég szép összeget. El is határozza, hogy másnap fel is mond. Amint beér a munkahelyére, a főnök titkárnője fogadja az ajtóban, idegesen, és mondja neki, hogy a főnök azonnal látni akarja őt. Be is megy a főnökhöz, és az azonnal kezdi is:
- Sajnálom kolléga, de a mi cégünket is elérte a recesszió, nekünk ise kell építenünk, és az olyan régi, jó dolgozóinktól és kénytelenek vagyunk megszabadulni, mint maga. De kárpótlásul elintéztem, hogy maga a lehető legnagyobb végkielégítést kapja, megoldva prémiumokkal is... szóval több, mint egy évnyi fizetését fogja megkapni. 
Az ember boldogan indul haza, a háza előtt viszont egy teherautó áll, amire pakolják fel a bútorait. Oda egy hozzá a szomszédja, és azt mondja:
- Hát szomszéd, van egy rossz hírem: a felesége itt hadja magát, és viszi a bútort és a gyerekeket is. 
Erre emberünk, csak maga elé dörmögi:
- Hiába. Ha egyszer beindul, akkor beindul. 
2
Ez egy válasz t.555 2017. augusztus 11. 01:21-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2023. június 29. 13:21
Történetek: Feleségem szelídítése
Visszavonom a korábbiakat! Így mér nemcsak megérdemli, de igényli is az S/M cimkét. Sajnos ez a szerkesztők hibája volt. Sajnos nem tudom most már újra pontozni (egyébként pedig nem a cimke rossz használata miatt kapott tőlem kevés pontot, hanem mert az első fele magában harmatgyenge volt)
2
Ez egy válasz Titti 2023. június 29. 01:53-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2023. június 18. 17:43
Történetek: Egy titkárnő felfedezi titkos énjét 1. rész
Számmra egy kicsit zavaró volt a mesélő személyének állandó váltakozása. Állandóan kizökkentett a történet beleéléséből. De maga a történet első osztályú lett! A rossz kislányok és titkárnők valóban ezt érdemlik. Különösen, ha a számukra is élvezetes. 
1
Waderlaci
2023. június 15. 00:37
Történetek: Első állásom története 22. (befejező) rész
Egészen kerek lett a történet. Pont itt kellett abbahagyni. Az epilogus kicsit száraz, túlzottan tárgyilagos... kb mint az előtte lévő 22 történet mindegyike, csak itt egy kicsit jobban elő jött. 
Azért én még el tudnék képzelni néhány spinoffot hozzá. Már az epilogus alapján is. Remélem nem kap sok primitíven negatív kritikát, és előbb utóbb azok is megérkeznek esetleg. 
1
Waderlaci
2023. május 26. 18:11
Történetek: Első állásom története 21. rész
Bár az írás minden része összefüggő egészet alkot, ez a két utolsó rész gyakorlatilag egyetlen esemény 2 részben lehozva. Nagyon jó, hogy nem lett változtatva benne az első feléhez képest semmi lényeges: egy megedzett, kissé mazó csaj és 3 gazdag, beképzelt, semmitérő pöcsfej, akik túl sokat képzelnek magukról, és így sikerül hőssé előléptetni a főszereplőt. Akár csak véletlenül, akár ösztönösen, akár direkt sikerült így, egyszerűen zseniális az egész!
Ami a fanyalgó kommentelőket illeti: nehezen fér a fejembe, hogy miért jó ország-világ előtt feltárni, hogy a családfa kutatásotok szerint, TI vagytok a gyökerek. A szófosáson kívül mi értelme van annak, hogy olyan dolgokról nyilatkoztok, amit (ha valóban utáljátok a műfajt, akkor) el se kellett volna olvasnotok? Arról nem is szólva, hogy képtelenek vagytok érdemben hozzá szólni, mivel fogalmatok sincs az egészről, de mégis beszéltek. De miért?
4
Waderlaci
2023. május 25. 17:48
Történetek: A gátlásos feleség
Ha valaha azzal akar segíteni az oldal az íróknak, hogy létrehoz egy "Igénytelen szófosás!" bemutató kategóriát, akkor ez az írás az elsők között szerepelhet benne. Iszonyat gyenge, és semmi keresnivalója az s/m kategóriában. Csak adatvesztegetés volt a megírása és az elküldése. 
1
Waderlaci
2023. május 23. 16:59
Történetek: Első állásom története 20. rész
Egész jó kis történet, főleg s/m kategóriában. Arról nem is szólva, hogy sokat ígérő a folytatás beharangozásában is.
Ami a korábbi hozzászólókat illeti: mivel itt nem szadisták szerepelnek, hanem csak arrogáns, beképzelt pöcsfejek, így semmi meglepő nincs benne, hogy a csaj kibírja, sőt élvezi a helyzetet. A sorozatban korábban már szerepeltek olyan szereplők, akik ha akarták volna, kikényszeríthették volna a csajból, hogy feladja. De itt nem ilyenek szerepelnek. És ez egy nagyon fontos különbség!!
Én hamarabb azt kérdezném meg a szakértőktől, hogy mennyit kaptak vagy adtak már eddig, hogy ennyire nagyon értenek hozzá, hogy mi az ami kibírható és mi az, ami kibírhatatlan? 
​​
2
Waderlaci
2023. április 25. 17:34
Történetek: Első állásom története 16. rész
Bár a kötözés nem a kedvencem, ez  leírása tökéletes lett! Nem maradt ki a látható, technikai leírás se, aminél a legtöbb író le szokott ragadni, hanem az elviselését, és a kiváltott ingereket is szépen bemutatta. Mondhatnám, hogy "gusztusosan" mutatta be ezt a módszert. Hatalmas gratula érte! 
3
Waderlaci
2023. április 19. 10:01
Történetek: Első állásom története 15. rész
Csak megjegyezném, hogy valamelyik korábbi részben volt példa olyan leírásra, ahol a főszerepló csaj fullladozni kezdett egy hasonló esetben, az ővatlan partner miatt. Szóval... bízzuk az íróra, hogy mikor mi mennyire megy neki!
2
Ez egy válasz Andreas6 2023. április 19. 07:02-kor írt üzenetére.