Hírek

SZEPT.
13.
2010

Jacksonville-be költöztem

Donna vagyok, bátyámmal ketten voltunk testvérek. Szerető családban nőttem fel, középiskolában ugyan szereztem néhány sérülést a lelkemen, de szüzességem megmaradt. Belezúgtam néhány srácba, még a bátyámba is. A középiskola végére egy illedelmes, meglehetősen csinos pofijú, izmos lány lettem. Bár hatvanöt kiló voltam, nem voltam molett. Tudom, hogy a férfi olvasóimat nagyon érdekli mellmértem. Nos, B+ kosaras melltartókat használtam. Mire elvégeztem az egyetemet, még mindig illedelmes, szolid megjelenésű, lány maradtam. Elvesztettem nyolc kilót, és a szüzességemet. A legnagyobb amerikai autógyár alkalmazott személyzeti munkatársnak. Harminc éves koromra túlestem egy rövid házasságon, és több rövid kapcsolaton.


Osztálykirándulás után

Az osztálykiránduláson még megbeszéltük, hogy mindaz, ami történt, nem jelenti egyben azt is, hogy együtt vagyunk. Jó volt, szép volt, talán még egy ismétlés is belefér, de házi nyúlra nem lövünk, mégiscsak merész dolog lenne osztálytárssal járni… Ennek ellenére hazafelé, a buszon összebújva aludtunk, a buszról leszállva pedig egy lopott csókkal váltunk el. Tőlünk eltérően senki sem lepődött meg az osztályból, úgy néz ki, rajtunk kívül mindenki készpénznek vette, hogy mi egyszer tényleg összejövünk. Egyikünk sem tudta, mitévő legyen, ráadásul nyári szünet lévén az iskolában sem volt alkalmunk csak úgy, véletlenül összefutni. Túl büszkék voltunk ahhoz, hogy felhívjuk a másikat.


SZEPT.
9.
2010

Erdőben 2. rész

Azóta sem tudom kiverni a fejemből azt a napot... eleinte kerültem ezt a környéket, inkább a folyó felé vitt az utam, hátha felejteni tudok. Persze nem sikerült, és ahogy múltak a napok, az emlék egyre fakult, de álmaiban gyakran láttam a lány csillogó szemét, hibátlan testét. Az a nyár gyorsan elrepült, a saras őszben és a kegyetlenül hideg télben sétáink egyre rövidebbek lettek. De ahogy megjelentek a hóvirágok, ismét az erdő felé vettem az irányt. Az ismerős ösvényen rám törtek az emlékek, kívántam, nagyon kívántam, hogy újra lássam őt. Persze tudtam, hogy gyakorlatilag semmi esélye sincs a találkozásnak, és fájó szívvel gondoltam arra, hogy talán épp akkor ők valahol egymás karjaiban halmozzák a gyönyört.....


Úton-útszélen

Már második hete vagyunk úton, és Bea semmit se tud a bennem lakozó kurválkodó némberről. Tegnap egy kamiont sikerült leállítanunk, és már az elején tudtam, hogy dugni fogok a nagyhangú fazonnal. Persze elég szimpla menet volt, mert nagyon gyorsan elévezett az ipse, de nagyon felizgat a tudat, hogy Bea minderről semmit se sejt. Elég kis szende, szinte csoda, hogy eljött velem stoppolni. Persze fogalma sincs róla, hogy mennyire rá vagyok állva a szexre, és hogy amíg ő édesdeden alszik a hálózsákjában, én minél több pasival akarok dugni. Azért néha ő is részese a dolognak... Egy pár napja az egy fiatal srác vett fel minket. Felajánlotta, hogy aludjunk nála. Hosszas győzködés után sikerül Beát is befűznöm, és becuccoltunk a sráchoz. Kedves fiú volt, bár alig beszélt angolul, ezért nem sokat tudtunk beszélgetni, de jó kis vacsit csinált. Kicsit söröztünk...


SZEPT.
8.
2010

Horgászat 9-10. rész

Már több hét is elmúlt, mióta utolsó kalandunkat átéltük Pistivel és Jutkával. A nyári leállásnak vége, és Pistiék is hazatértek Kroaciai nyaralásukból. Nekem idő közben szerencsés napjaim voltak, és elég jól megtöltöttem a fagyasztót ponttyal, süllővel, busával és pár kisebb, sütni való keszeggel. - Mit szólnál hozzá, ha szombaton este bedurrantanánk a grillt? - kérdezte Magdi. - Hozok pár szelet marhahúst, meg kolbászt a hentestől. - A grill jó ötlet, de miért nem veszel inkább ki pár halat a fagyasztóból, és kipróbálnánk az új receptet? - Nem bánom, de szóljunk Jutkáéknak is. Úgy is meg akartak mutatni a képeket a nyaralásukról. Ha mi nem tudtunk elmenni, legalább az ő kepeit szeretnem megnézni.


Ha van miért kitartani...

Ez a nap is csak olyan volt, mint a többi, ugyanúgy kezdődött, mint az a közel 200 nap, amit kedvesem nélkül töltöttem el. Régen végeszakadt már a kapcsolatunknak, elmúlott a "varázs". Fölébredtem és ugyanazt találtam mit eddig, üres ágyat, és derűsnek nem igazán mondható reggelt. Gondoltam hódolok kedvenc időtöltésének, túrázok egy nagyot. Összeszedtem cuccaim, buszra szálltam és irány a kitűzött csúcs! De amilyen peches vagyok, félúton Bánkút felé szakadni kezdett az eső. Várható volt, minden összeszövetkezett ellenem. Rövid 2 órás stop után visszajutottam a városba. Természetesen bőrig elázva. Jól megbámultak mindenfelé, de ennek ellenére betértem kedvenc cukrászdámba egy jó forró kávét meginni...


SZEPT.
7.
2010

Barátok Közt 3. rész

Peti hazafelé ment Lacitól mikor látta Kingát bemenni a lakásába. Gondolta megnyugtatja magát a testvére okozta stressztől. Így utána ment és becsöngetett tudta már Géza napirendjét fejből úgy hogy nagyon bátor volt. Hamarosan Kinga ajtót nyitott. - Szia, Peti! Mit szeretnél? - Szia, hát csak azért jöttem, hogy penna. Kinga ismét a bábjává vált. Beljebb mentek és Peti leült egy székbe. Ki cipzárazta farmerjét elővette farkát. - Gyere, Kinga szopj le! Meg kell nyugodnom. - mondta a fiú. Kinga rezzenés nélkül a székhez ment letérdelt majd szopni kezdte a faszt. Szépen bólogatott a dákón nyelvével nyalta és kezével verte Peti sóhajozni kezdett. - Ohh igen ez mindjárt jobb. - és figyelte, hogy Kinga fejének járását.


Egy átlagos szombat estének indult

Egy átlagos szombat estének indult. Én és a párom Edina már közel négy éve vagyunk együtt. Párom csinos, vékony, lány, hosszú fekete hajjal, gyönyörű mellekkel. Régóta terveztük már egy ismerős párral, hogy egy szombat este elmegyünk kicsit lazítani, bulizni. Sikerült végre időpontot egyeztetnünk, mikor mindenki ráért, nem volt se munka, se egyéb más. Azonban sajnos az utolsó pillanatban a másik pár lány tagja nem érezte jól magát aznap, de, hogy a tervezett bulit ne mondjuk le, és a másik lány unszolására, hogy miatta most ne boruljon minden, hármasban indultunk el a debreceni éjszakába, én, a párom Edina és a pár másik tagja Pisti. Otthon már igencsak iszogattunk, így a szórakozóhelyre már "jókedvűen" érkeztünk, ahol tánc helyett egyből természetesen egy itallal kezdtünk.