Hírek

OKT.
5.
2010

Szexvadászok 9. rész

- Muszáj, hogy találkozzunk. - Mikor akarod? - Most azonnal. - Éjfél van! - Számít az valamit? Még mindig ausztrál idő szerint élsz, vagy nem. - De. - Mi a címed? - Ja, persze. Elfelejtettem, hogy még nem voltál nálam. Burrow Street, Meadows Lane, négyes lakás. A domb aljában. - Ismerem. Anélkül, hogy még egy szót szólt volna, lenyomta a beszélgetés végét jelző gombot az autója telefonján, és elindult, áldva szerencséjét, hogy a Medows Lane nevű városrész olyan közel esik Odette szállójához. A Hyde Park környékén még most, éjfélkor is volt forgalom, de a céljához vezető főútvonal szinte üres volt, és Liliane úgy száguldott, hogy jócskán átlépte a megengedett sebességhatárt.


OKT.
4.
2010

A következetes nevelés gyümölcsei

Éppen a suliból értem haza - a körzeti gímibe jártam - és volt még pár órám az ősök hazatértéig, hát úgy döntöttem olvasom egy kicsit a könyvet, amit a barátnőmtől kaptam kölcsön. Marcsi a bátyja gyűjteményéből csente el s mondta, hogy nem a szülők kezébe való. Na hiszen, mondania sem kellett volna, mert ismertem már Sanyi "könyvtárának" stílusát. Nem ez volt az első, amit abból "kölcsönöztem". No, szóval olvastam a könyvet és kezdett szoros lenni rajtam a cici fix. Kibontottam és levetettem a blúzt s mielőtt a melltartóra került volna a sor, illegettem magam kicsit a tükörben. - Hűha, ez nem semmi - hallottam Vili hangját az ajtó felől - micsoda dudák! Ezt miért rejtegeted előlem? - kérdezte csúfolódva.


Kaland

Fordítás a www.xnxx.com történet részlegéről A hideg és kemény tél közepe felé járt az ido, nem lehetett elég vastagon felöltözni. A csontig hatoló hideget annyira utáltam, hogy szinte péntek és szombat esténként, a nagy bulikba sem volt kedvem elmenni. Ráadásul a lakásom sem annyira meleg, jó vastagon fel kell öltözni mindig, hogy meg ne fázzon az ember. Végül is csak egy bérlakásról volt szó. Mégis úgy döntöttem, hogy elmegyek az egyik legjobb barátnommel az X klubba. Hogy miért is döntöttem így? Talán a barátnom befolyásolt, talán nem... Nem is ez a lényeges. De valami miatt már reggel éreztem, hogy ez nem egy átlagos nap lesz. Délelott a kedvenc idotöltésemnek hódoltam, elmentem egy edzoterembe. Szeretek ilyen helyekre járni, és nem csak a kigyúrt pasik miatt. Ekkor töltöttem be a 19. életévemet, decemberben. Mikor...


OKT.
2.
2010

Szerpentin

Elkeseredett mozdulattal csapja be maga mögött a kaput. Lábát átveti az ülés fölött, nyeregbe pattan és beindítja a gépet. Vet még egy dühödt pillantást a telefon kijelzőjére. Semmi. Mérgében legszívesebben földhöz vágná a ketyerét. Beindítja a gépet, felbőg az egy literes motor, felrántja a dzsekin a villámzárat, lecsapja a füstüveg plexit a sisakon, és csikorgó kerekekkel elindul. Az utca végén gyerekek fociznak az aszfalton. Óvatosan kerülgeti őket, szinte pattanásig feszült idegekkel várja, hogy kiérjen a fullasztó házak közül. Kínosan ügyel arra, hogy ne lépje át a sebességkorlátozásokat, szinte kínozva saját magát. Mazohista vagy, röhög saját magán ironikusan.


Laura kalandjai 1-2. fejezet

Fordítás - 1. fejezet - Laura Robbins egy este szakadó esőben hagyta el a munkahelyét, amikor belebotlott az új titkárnőbe, Karen Washingtonba, a sötét utcán az előtt a hatalmas felhőkarcoló előtt, amelyben mindketten dolgoztak. Karen hegyes magas sarkúja egy reccsenéssel eltört és a nő bokáját megrándítva zuhant a vizes járdára. Felnyögött a fájdalomtól. Fázott, ruhája pedig teljesen átnedvesedett. Laura ijedten hajolt le hozzá. Alig ismerte Karent, aki épp csak néhány napja érkezett a céghez. - Segíthetek? – kérdezte kedvesen. - Istenem. Azt hiszem tényleg kificamítottam. – nyafogta a nő. Sötét szemeiben a fájdalom könnyei remegtek.


OKT.
1.
2010

Otthon, édes otthon

Csodálatos napsütéses nap volt, amikor kellemetlen kötelezettségnek kellett eleget tennem: a közelgő nyelvvizsgára készültem, a nap nagy részét tanulással kellett töltenem. Szerencsére egyedül voltam otthon, senki nem zavart. Már kora délután volt, amikor éreztem, hogy kezd belém bújni a kisördög. Ez nálam azt jelenti, hogy egyre inkább csak a szexre tudok gondolni. Mivel már vagy egy hete távol voltam a barátnőmtől (mivel nem otthon lakom, csak a tanulás miatt ruccantam haza), így azt hiszem ez érthető. Még nem mondtam, de van egy nagyon szexi húgom, olyan igazán bögyös-dögös fajta, aki egyből képes a farkamat felállítani. Nagyon sokszor masztiztam már rá, sőt volt, hogy annyira nem bírtam magammal, amikor egyszer a szobájában közösen filmeztünk, hogy amikor láttam, hogy bealudt a filmem, magamhoz nyúltan. Még most is emlékszem, milyen hatalmasat élveztem akkor...


Verseny előtt

A szoba sötét volt, alig világított be az udvari lámpa. Óvatosan lépkedtem az ágy felé a nyíregyházi Tanítóképző Főiskola koleszában, ahol az országos bajnokság alatt szállásoltak el minket, atlétákat. Ahogy közelebb értem, meglepetten ült föl az ablakhoz közelebbi ágyban fekvő alak: - Hát visszajöttél? - Megmondtam, nem? - mosolyogtam, ha nem is láthatta - Csak átöltöztem. - Akkor itt alszol? - Persze, csak szoríts helyet! Az este vidáman indult, mivel az edzők nem értek vissza, senki sem tartotta be a tízórai takarodót, a szobánkban egy emelettel feljebbről érkezett srácokkal hülyéskedtünk, aztán átjöttünk egy barátnőmmel a folyosó túlsó oldalára, a gyaloglókhoz, kártyázni. Ahogy a hangulat lassan leült, mindenki visszatért a saját ágyába, csak nekem és Petinek nem akaródzott. Még vagy egy fél órát...


SZEPT.
30.
2010

A pók hálójában

Ott álltam Melisszával szemben, azzal a lánnyal szemben, akit utáltam, gyűlöltem, megvetettem. Az a lány, aki minden bánatom okozója és lehetőségem lenne kikezdeni vele. De minek? Mi értelme lenne? Nem szeretem, sőt! Nem vonz, helyette egy kép izgat, ami Robiról bevillant. Amikor előttem áll a félhomályban, izgató, gyönyörű testének körvonala, amit imádok érinteni, csókolni. Aki a mindenem, akit őrülten szeretek, aki az életem értelme, akiért és akinek élek és éltem. És felkínálkozik nekem egy csaj, aki annak az embernek a barátnője, aki a mindenem. Fejemben vadul cikáztak a gondolatok, nem is igazán Melisszán járt az agyam, hanem Robin és a vele együtt töltött perceken.


A Fotós felesége

30 éves asszony vagyok, férjem 50 éves egy jó nevű fényképész műterme van. Párnappal ezelőtt egy gazdag ügyféltől rendelést kapott pornó képek készítésére. A férjem megismerkedett két fiúval a sport klubban, akiket ma estére meghívott vacsorára, hogy rábeszélje őket a fotózásra. Női modelt nem találtunk, én már az elején vállaltam volna a női szerepet, de a férjem csak most egyezett bele, mert a képek sürgősek voltak. A vacsora vidám hangulatban folyt le. A két fiú vállalta a beugrást. Másnap délután megérkeztek majd a műterembe mentek vetkőzni én a hálószobában készültem fel. A két fiú a díványon ült, csodálkozva meredtek rám, amint fejedelmi alakommal az ajtóban megjelentem.