Hírek

OKT.
18.
2010

Stacy

Talán ha nem nyögtem volna egy hosszú délutáni ivás hatását, több eszem lett volna. Biztos vagyok benne, hogy az ittasságom számlájára írható az a hiba, amit józanul senki nem követett volna el, és ami örökre megváltoztatta a húgommal való kapcsolatomat. Másfelől viszont lehet, hogy egy kifogást keresek arra a tudatalatti vágyra, ami évekig lappangott bennem. ++++++++++ Mitch "Tank" Cooper és én épp egy hete szereltünk le, amikor összejöttünk Cooper házában egy délutáni sörözgetésre. Ahogy szokott lenni, túl messzire mentünk, és a végén tántorogva igyekeztem hazafele. És még csak kora este volt. Amikor becsuktam az ajtót, és a lépcsőre rogytam, kuncogást hallottam a pisis szobájából. Ó, ne, a pisisnél megint valamelyik kis osztálytársa viháncol.


Tenisz parti 2. rész

Az előző történetben elmesélt tenisz partit követően Kriszta megadta a telefonszámát, hogy ha az időm engedi hívjam, mert szívesen eljönne újra teniszezni. A tenisz partit követő kis hancúrozás emlékeit felidézve hamarosan éltem is a lehetőséggel. Őrömmel fogadta a hívásomat, majd megbeszéltük, hogy a csarnoknál találkozunk. A megbeszélt időpontban rajtunk kívül természetesen senki sem tartózkodott a csarnokban. Mivel nagyon meleg volt én korábban érkeztem, hogy legyen időm a salakot fellocsolni. Közben Kriszta is megérkezett. - Látom te már felkészültél a mérkőzésre, mindjárt jövök én is. - mondta és nekiállt átöltözni. A pályától üvegfallal elválasztott büfében gyorsan ledobta a ruháit, egy bájos mosollyal felém fordult és némi kis pózolással megmutatta gyönyörű testét, majd gyorsan felöltözött és kijött a pályára.


OKT.
15.
2010

Titkos randi Tündével

Egy igaz történetet mesélek el, bár azt sem tagadom, hogy jó pár éve történt. Húszas éveimnek az elején jártam, egyetemista voltam egy vidéki városban. Élveztem az életet, szabad voltam, mindenféle kötöttség nélkül. A szabadsági fokot tovább növelte, amikor harmadévesként részmunkaidőben dolgozni kezdtem egy cégnél. Irodai munkát kaptam, viszonylag korrekt pénzért, szóval nem lehetett okom panaszra. Tünde a kolléganőm volt, nálam mintegy öt évvel idősebb. A munkám úgy alakult, hogy napközben elég sokat kellett közösen dolgoznunk, valójában vele kellett egyeztetnem az elvégzett feladatokat. Tünde szőke hajú lány volt, egyáltalán nem nevezném soványnak, de ne gondoljon senki eszeveszett méretű hölgyre. Arányosan telt alkata volt, gyönyörű, szép nagy mellek, formás fenék, szóval őrjítően izgató látványt nyújtott. Főleg a tavasz végének...


Kórházi történet

Egy neves kórházban dolgoztam, mint szakápoló. Nagyon sok fiatal és idős nő férfi fordult meg az osztályon. Rendszeresen dolgoztam éjszaka, így sok élményem van, volt. Egy alkalommal egy nagyon fiatal {20-25 éves} asszony került be hozzánk kivizsgálásra. Sokat beszélgettünk. Elmesélte, hogy nem valami jól élnek férjével. Van egy kisfiúk, mely Őt teljesen leköti, férje pedig elhanyagolja Őt. Megsajnáltam, mert érződött, hogy rossz lelkiállapotba van emiatt. Biztos voltam abban is, hogy a szexuális élete is nagyon szétszórt. Ily fiatal nő rendszeres szexuális életet igényel. De ez mind beszélgetés szinten maradt sokáig. Nagyon sokat dumáltunk az életről, gyermeknevelésről, szexualitásról. Közelgett a kivizsgálás vége és Timi - így hívták - otthonába távozik. Én a nővérszállón voltam, amikor kopognak az ajtómon. Kinyitom az ajtót és ki áll ott, mint Timi!


OKT.
14.
2010

Egy éjszakás kaland

Szombat reggel volt. A telefon éles csengése rázott fel mély álmomból. Annyira kába voltam, hogy nem tudtam eldönteni, álmodok, vagy már ébren vagyok. Meg akartam fordulni, hogy felvegyem a kagylót, de már ez az első mozdulat is nehezemre esett. Minden tagom fájt, úgy éreztem magam, mint akit összetörtek. A lakásban csend volt, csak a madarak csiripelését lehetett hallania a kertből. Még eltelt néhány pillanat, aztán hirtelen magamhoz tértem és a fejemben minden világos lett. Erik! Hát persze. Vele töltöttem az éjszakát, méghozzá micsoda éjszakát! A svéd férfival, akit ugyan csak néhány napja ismertem de ezalatt úgy megkedveltem, hogy egész éjszaka vele szeretkeztem. A szeretkezés talán még soha nem okozott számomra ennyi és ekkora élvezetet, mint vele. Harmincnégy évesen, tizenkét év házasság után megtörtént velem, hogy egy férfi, szeretkezésben, nem csak...


Volt egy nyár

Aznap éppen kurvázni mentem. Emlékszem, nyár volt még és fülledt meleg, de annyira, hogy csak úgy gyöngyözött az ember homloka az izzadságtól. Viszont dacára annak, hogy ennyire megterhelő időjárás volt, sajnos sietnem kellett, hogy a megbeszélt időre odaérjek a csajokhoz - akik már biztosan lélegzetvisszafojtva vártak rám -, nehogy aztán az utolsó pillanatban még lemondják a dolgot, mert azt elég nehezen viseltem volna el. Nagyon ki voltam már éhezve akkor. Szexre, pajzánságra, nőre és pinára. Mint említettem, aznap két lotyóval akartam együtt lenni egyszerre, mivel egy már nem volt elég a különleges kívánságaimhoz, egy lány már nem tudta volna teljesíteni a szexuális akaratomat. Persze így több pénzemben volt dolog, ez igaz, de azt hiszem - még így visszagondolva is -, hogy megérte. Nagyon jót keféltem.


OKT.
13.
2010
Ne felejtsétel el a történet író/fordító versenyünket, ahol az összdíjazás 150.000 Ft! :)
1. Törté-Net verseny - Segítsük a magyar turizmust!
És minden egyes egyes beküldött történetért (legyen az saját mű vagy fordítás, versenyre érkező mű vagy "csak úgy") a 30 napos Törté-Net VIP tagsági mellé 30 napos Goldengate VIP tagsági IS jár! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit vagy a Történet beküldése menüpontban vagy e-mail-ben. Minden beküldött történet sorsáról válaszolunk, a felkerültekért pedig automatikusan küldjük a tagságikat!

Pokoli történetek avagy a prófécia

Jéghideg éjjel egy sötét kastélyba tévedt a magányos vándor. Kalandot keresett... A kastély öreg, hideg és barátságtalan volt. A bejárattal szemben hosszú korhadt lépcső vezetett fel az emeletre, szemben a falon óriási festmény, rajta egy férfi: szemei kísértetiesek, tekintete rosszalló, tartása félelmet keltő. A vándor csak bámulta a képet egy darabig, majd halkan suttogta a falaknak: - Maga az ördög! – lehelete fagyos hullámként cikázott előtte szavai nyomán. A hideg végig futott a hátán, de tovább indult. Célja volt... S most már tudta nem fordulhat vissza, mivel ebben a pillanatban a hatalmas vasajtó csikorogva bezáródott. A korhad fa szaga az egész épületet körül lengte. Léptei meggyorsultak, mikor halk suttogást hallott a leghátsó szobából:


Érzések 3. rész

A kérdés jóformán még a levegőben lógott, ám Klári máris megbánta, hogy feltette. Nehezen lett volna képes megmagyarázni magának, mi kuszálódott össze benne egyik percről a másikra, mi késztette – ebben a pillanatban immár úgy tűnt, saját akarata ellenére – az iménti felelőtlen kijelentésre... Tudta, hogy elpirul. Sürgősen konszolidálni akarta iménti buta szavait azzal, hogy évődve odaveti: komolyan ne vedd, te kis buta, hiszen csak vicceltem, amikor azonban Évi nem várt módon reagált. - Szabad...? – kérdezte, s a hangja rekedtnek tűnt. Most először, amióta megérkezett, nyílt tekintete találkozott a Kláriéval, majd lecsúszott a kebleire, s onnan – legalábbis a fiatalasszony egy gondolat erejéig úgy érezte – még lejjebb, egészen a bugyijáig.


OKT.
12.
2010

Egyszer volt...

A folyosó kihalt volt. Veronika egymaga baktatott vissza a kabin felé. Ed már odabent várta. A lány remek estét töltött el a táncteremben, ahol többek közt a kapitánnyal is sikerült lejtenie egy táncot. Közvetlen, erőteljes személyiségnek látta, rögtön elnyerte a szimpátiáját. Nagyon örült, hogy megismerhette. Szíve szerint egész éjjel fent maradt volna, és mulatott volna a többi utassal, de nem tehette. Megígérte Ed-nek, hogy ez lesz a legszebb éjszakája. Nászúton vannak, és az első éjszakának megvan a maga hagyománya, amihez tartaniuk kell magukat. Ahogy közeledett a kabin felé úgy lett egyre furcsább érzése. Félelem fogta el. Sosem félt, de most mégis. Libabőrős lett és ok nélkül kezdett hátra-hátra tekintgetni. Mintha követné valaki, de nem látott senkit. Mögötte hosszan elnyúlt a folyosó. Zöld, márványszerű járólap borította,...


Utazás a metrón

Huszonnyolc éves csinosnak mondott nő vagyok. Formás hosszú lábam jó fenekem és szép nagy feszes melleim vannak. Különösen a melleimre vagyok büszke, és szeretem, ha megbámulják. Egy meleg nyári éjszaka, utaztam haza a metrón. Késő volt már, nem is volt utas csak hat tizenöt-tizenhat év körüli srác. Zajongtak hangoskodtak és közben engem bámultak. Egy rövid szoknya és egy feszes topp volt rajtam. Észrevettem, hogy a melleimet bámulják, ezért arra gondoltam játszom velük egy kicsit. Előrehajoltam, hogy jobban belássanak a melleim közzé, és feljebb húztam a szoknyám,úgy,hogy egy kicsit kilátszott a bugyim. Láttam, hogy izgatja őket a dolog, ahogy közelebb húzódtak észrevettem, hogy csak úgy dagadozik a nadráglyuk eleje. Ekkor megállt a metró és én leszálltam. Egy parkon sétálok át, hogy lerövidítsem az utat körülbelül a közepén jártam, amikor összetalálkoztam...