Hírek

NOV.
8.
2010

Realizálódó netszex 2. rész - Éjjel

Megsimogattam a fejét, és kilibbentem a mosdóba. Mikor visszatértem hozzá, már édesdeden szendergett - keresztben az ágyon. Mosolyogtam, és azon tűnődtem, hogy A) hova fogok én feküdni, B) hogy és mivel fogom betakarni, és mi jut rám abból a takaróból. Szerencsére az ágy végén volt egy nagy pléd, így egyik problémám megoldódott. Amint ráterítettem kissé magához tért, így lefeküdnöm is sikerült. Az elalvás viszont már nem ment. Forgolódni nem igen tudtam, mert lefekvésem után szinte azonnal szorosan magához ölelt. Így csak bámultam ki az estébe. Néztem, ahogy egyre sötétebb lesz. Teljesen úgy éreztem, hogy egy pillanatot sem aludtam még az éjjel, amikkor arra lettem figyelmes, hogy Dani mászik át rajtam. Ráadásul egyszer már meg kellett tennie, mert a fal felé tartott.


NOV.
5.
2010

Minden világok legjobbika

Alison volt a tökéletes partner. Ösztönösen tudta, kérés nélkül is, hogy mire van szükségem. Hol egy gyors szopás az autóban, hol egy vadítóan szexi fehérnemű az örömömre. Akármikor kész volt a szex bármilyen formájára, legyen az anális, orális vagy hagyományos. Ráadásul gyönyörű alakja, formás mellei és a fényes, lángvörös haja, minden férfi tekintetét magához vonzotta. És ha tudnátok mennyire imádott baszni... az elmúlt négy évünk - mióta együtt vagyunk - arról szólt, hogy mindenféle kellemes módon a spermát kihúzza belőlem. A családi életünk is tuti volt, mindhárman - Alison, a lánya Gemma és én - egyaránt élveztük. Egy meleg száj érzésével ébredtem ma reggel is, ami éppen elnyelte gyorsan keményedő farkamat. Nem volt egy különösen hatalmas méretű kakasom, de szerinte és a régen volt a szeretőim szerint is, ez éppen alkalmas...


Egy rutin vizsgálat...

Amit tudni kell rólam, hogy egy 19 éves lány vagyok, arcra azt mondják elég szép, modell sajnos nem leszek az alakomból kifolyólag, de imádnak a pasik, fekete hosszú hajam van. Ezt csak azért írtam le, hogy legyen valami vizuális elképzelésetek rólam. Ezelőtt még sosem írtam, így hát várom a kritikákat, és szívesen tanulok belőlük. De azért gondoltam ezt megosztom veletek. Már nagyon régóta készültem menni nőorvoshoz, semmi panaszom nem volt, de édesanyám ragaszkodott hozzá, hogy váltsak dokit, és én rendes kislányhoz méltóan eleget tettem a kérésének. Egy nap rá is szántam magam a dologra, nagyon sokan voltak a váróteremben, mire odaértem, mégis fordult a fejemben hogy hátat fordítok az egésznek. De végül bementem és leültem.


NOV.
4.
2010

Az álom valóra vált

18 éves lány vagyok és van egy meglepően helyes, nagyon aranyos angol tanárom. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy soha nem voltam túl jó angolból, de mivel a továbbtanuláshoz kell a nyelvvizsga, eldöntöttem, hogy megkérem Tomit (az angol tanáromat), hogy korrepetáljon. Már több mint egy éve korrepetált és elég jó barátok lettünk. Rögtön az első óra után mondta, hogy mikor nála vagyok, nyugodtan tegezzem. Furcsálltam, de nem esett nehezemre, ugyanis ő még csak 27 éves. Hetente kétszer jártam hozzá, mindig két órát töltöttem nála. Mindig is többet szerettem volna, mint tanár-diák viszony, vagy mint barátság, de soha nem volt elég bátorságom, hogy elmondjam neki. Őszintén szólva nagyon szeretem és mindig öröm volt angolozni járni.


Túlóra

Fülledt nyári nap volt. Az irodában, ahol dolgoztam, légkondi híján egy árva ventilátor volt hívatva komfortérzetet biztosítani, de most elromolva, árván bámult minket a sarokból. Este 6 is elmúlt már, ráadásul péntek volt, de határidős munkáinkat be kellett fejeznünk hétfőig, s senkinek sem volt kedve hétvégén bejönni és dolgozni. Zitával ketten ültünk benn, papírjainkba mélyedve. Egyszer csak felemelte világosbarna fürtjeit, melyek addigra már az asztalon feküdtek a fejével egyetemben, s kezeit a magasba emelve, hosszan nyújtózott. Én közvetlenül mellette ültem, így akaratlanul is átpillantottam. Zita gyönyörű lány volt a többi munkatársnőmhöz hasonlóan, hiszen a főnöknek jó ideje nem túl ideális a kapcsolata a feleségével, ráadásul két kisgyerek zajong otthon, így a gyorsan növekvő céghez szükséges új kolléganők egyik kiválasztási szempontja a...


NOV.
3.
2010

Az odaadó feleség

Alig vártuk már a feleségemmel a nyaralást. Idén nyáron úgy terveztük, hogy a gyereket a nagyszülőkre bízzuk és elmegyünk kettesben és élvezzük a pihenést. Már lassan húsz éve vagyunk együtt és nagyon jó a kapcsolatunk. A feleségem még nem volt 17, amikor megismertem, és én voltam a számára az első férfi, akivel lefeküdt. Az idők folyamán aztán sok minden történt, és így 36 évesen már nem mondható tapasztalannak a szex terén. Igazán izgalmas és izgató jelenség nagyon szépen karban van tartva, sokkal fiatalabbnak tűnik a koránál és nagyon szexi. Soha nem akartam egy férfi börtönébe zárni, szerettem volna, ha megízleli a szex különböző formáját, és kb.10 évvel ezelőtt el is kezdődött Nála ez az "ízlelés". Sokszor mondogattam Neki, hogy szívesen nézném, ahogyan mással szeretkezik, vagy beszállhatna hozzánk még egy pasi, és ezek a szavak olyan komoly...


Szex mindhalálig

Kukucska Gábor, az echte parvenü gazdag vállalkozó, kacsalábon forgó palotája vízmedencéjének partján üldögélve, kedvenc jégbe hűtött sörét szopogatva kéjes pillantásokkal méregette a kocsiját, mosó fiatalembert. Ezen a napon sofőrjének frissen érettségizett, egyetemre készülő fia, segített apja helyett lemosni a villa kertjében álló kocsit. Szemei megakadtak a sortban, meztelen felsőtesttel ügyködő fiútesten. Az adoniszi szépségű fiú látványa fellobbantotta gerjedelmét, és a hamu alatti parázs izzani kezdett. Magához intve, megállítva, mustrálgatni kezdte, majd tenyereivel végigsimította a gyönyörű fiútestet. Beleremegett az érzésbe, mely újra hatalmába kerítette. Hirtelen szájon csókolta, a meglepett fiút, aki szótlanul tűrte a gazdag főnök tettét. Aztán a fiú kezébe nyomott egy ötezrest, hallgatása fejében és így szólt hozzá.


NOV.
2.
2010

Egy fiú babaországban 9. rész

A következő nap történt, miután Lee és April könnyek közt megegyeztek, hogy keresnek egy lakást és elköltöznek a többiektől. Lee egész este csöndesebb volt a szokásosnál. Anyja és Kim is rákérdeztek, mi a baj. - Semmi - hazudta. Nos, nem igazán volt ez hazugság: semmi baja nem volt, azonban - el kellett ismernie magának - fura érzés volt összeköltözni Aprillel, elszakadni a családtól, akikkel oly szoros volt a kapcsolata, majd új életet kezdeni. Mélyen belül azonban tudta, el kell mondaniuk a többieknek, mielőtt lépnének. Ez történt múlt éjjel, most azonban új napra virradt: a Nap felkelt, Aprilt és öccsét leszámítva mindenki elment hazulról.


Utolsó este

- Nem lehet. Nem szabad... nem, nem… - suttogta zavarában, leszegve fejét. Csak egy hangulatlámpa tompa fényei töltötték be a szobát. A tenger halk morja és kettőnk szuszogása még feszültebbé tette. El akart menni, a kilincshez nyúlt, de nem tette. Maradt. Leült az ágy szélére. - Tudod, hogy ez nem helyes, már az sem, hogy itt vagyok. - sóhajtozott, nem mert a szemembe nézni. Az ágytakarót szorongatta. - Tudom, de nem maradhatsz egyedül. - megfogtam kezét, gyengéden megszorítottam. – Kérlek, nézz rám. - súgtam a fülébe. Felém fordította a fejét, és lesütött szemeit lassan rám emelte. Végigsimítottam az arcát, majd lágyan megcsókoltam. Attól tartottam eltaszít magától, de nem, sőt, viszonozta, hevesen csókolt, s egyre közelebb vont magához.