Hírek

JAN.
18.
2011

Hirtelen nagyon sokan lettünk

Élveztem a lehúzott ablakon beáramló, késő esti langyos levegőt. Odakinn ugyanez biztos fülledtnek hat. Találomra kiemeltem egy CD-t, s ahogy szoktam, oda sem nézve, bedugtam a lejátszóba. Kedvenc magányos szórakozásom ez: a kesztyűtartóban és mindenféle résekben tárolt lemezek közül vaktában betenni valamit, s mielőtt megszólal, kitalálni, mi az. A játékban most a cd nyert, de a kocsim éppen egy fasor között száguldott, ami feledtette a vesztést. Az elterülő sötétségben csak közvetlenül az út menti fák sziluettje látszott, s így olyan érzés fogott el, mintha egy nagy, csendes, titokzatos erdőben rónám a kilométereket. Kicsit elhúzódott a munkanap. Ez a hátránya a kötetlen munkaidőnek: egy szavam sem lehet, ha nem 8 órán át tart, hanem 12 órán keresztül. Ráadásul nem is mondhatom sikeresnek a napomat - no nem amiatt, hogy nem sikerült eltalálni,...


Éjszakai műszak

Léna vagyok,41 éves jól karbantartott nő. Mások szerint egy tízest nyugodtan letagadhatnék, igaz egész életemben nem dolgoztam semmit. A főikola befejezése után rögtön férjhez mentem Sándorhoz, akinek már akkoriban jól menő vállalkozása volt, ami azóta komoly céggé fejlődött. Két gyerekünk van, a nagyobbik most kezdte az egyetemet, a másik még gimnazista. Minden tekintetben boldog család vagyunk. Vagyis voltunk mostanáig. A dolog úgy kezdődött, hogy egy este bementem a férjemhez a céghez (sokáig szokott bent lenni,mivel folyamatos műszak van), bizonyos adminisztrációs teendők végett. Az irodájában nem volt. Mobilja kikapcsolva, hát bementem a gépműhelybe. Négy fiú dolgozott a gépeknél, két srácot régebbről ismertem, kettő új dolgozó volt.


JAN.
17.
2011

Szerzőtársak

A számítógép előtt ültem. Előttem egy üres world dokumentum ásítozott, amelyre csak annyi volt felírva: "ütős cím", én pedig tanácstalanul néztem a nagy fehér semmit. - Min töprengsz? - kérdezte apukám a hátam mögül. - Titok - vágtam rá azonnal, és most örültem csak, hogy még semmi se jutott az eszembe, így aztán üres kézirat világít előttem. - Szeretem megfejteni a titkokat. Talán segíteni is tudok. - Novellát írok - válaszoltam kényszeredetten. - Mi a témája? - Hát ez az! Ez a titok. - Miért titok? - faggatott apu. - Csak nem valami erotikus huncutság? - Honnan tudod? - néztem rá meglepődve. - Ráhibáztam - nevette el magát. - Mi más járhatna egy olyan 17 éves kamaszlány fejében, aki habzsolja az udvarlókat, szemtelenül csinos, és szeret pornót nézni? Szóval miről fog szólni?


A távoli vendég

A repülőtéren várakoztunk a nővéremmel. Igazándiból nem éreztem szükségességét, hogy itt legyek, de a családi kupaktanács – persze a nővérem közbenjárásával – eldöntötte, hogy nekem kell bőröndöket cipelni. Na és hogy kire vártunk? Hát a tesóm levelezőpartnerére egy bizonyos Ikeda Megumira Japánból. Nem hozott lázba a dolog túlzottan, nem hozzám jött és nem is tudtam róla túl sokat. Leginkább semmit. De mivel villogni akartam megtanultam pár köszöntést, hogy jó színben tűnjek fel. A gép pontosan érkezett, a nővérem hamarosan ki is szúrta a csajt és integetni kezdett. Megu kb. úgy nézett ki, ahogy számítottam; alacsony vigyorgós keleti csaj, hát milyen lett volna. Az arca nagyon aranyosan nézett ki egyébként.


JAN.
14.
2011

Így kezdődött

Reni vagyok és fél éve vagyok együtt Petivel, pár hete költöztem hozzá. Mindketten 27 évesek vagyunk és nem panaszkodhatunk az alakunkra sem - én egy 171cm magas, szép lábú, nem túl nagy, de formás cicikkel megáldott hosszú barna hajú lány vagyok, Peti pedi 188cm magas, jóképű, átlagos testű srác. Tavaly ősz elején meglátogatott bennünket a nővérem Era és pasija Zoli. Erika 29 éves és szereti mutogatni hosszú combjait, amire büszke is lehet, úgyhogy a rövid ruhájához egy fekete harisnyanadrágot vett fel. Rajtam egy hehér, combközépig érő kötött pulcsi volt és fekete szövetnadrág. A vendégség alatt észre vettem, hogy Peti folyamatosan Era lábait nézi és ettől egyre láthatóbb merevedése volt. Izgatott a kemény erekció látványa, főleg, hogy közel 3 hete nem szexeltünk már (különböző okok miatt), de zavart, hogy a nővérem lábai válották ezt ki...


Zsófi és nevelőapja 2. rész - Első fenekelés

Másnap szombat lévén mindketten otthon voltak. Délelőtt elvégezték a szokásos otthoni teendőket, bevásároltak, mostak, főztek, megebédeltek majd kora délután Árpi úgy döntött hogy itt az ideje a fenekelésnek. - Zsófikám, gyere ide, most meg kell hogy beszéljük azt hogy mióta nem vagy szűz. – hívta be a hálószobába a lányát. - Ne haragudj papuskám, de Ákos teljesen levett a lábamról, így hagytam magam. Már körülbelül fél éve nem vagyok szűz. – válaszolta szemlesütve Zsófi. - Tudod, nem azért haragszom mert lefeküdtél vele, hanem mert eltitkoltad előlem. – rótta meg őt az apja. – És ha teherbe estél volna? - Sajnálom. – motyogta Zsófi. - Most meg kell hogy büntesselek. – közölte szigorúságot színlelve Richárd.


JAN.
13.
2011

Fantasy for D. 7. rész - Munkahelyi szex

A kettesben eltöltött kiküldetés után szürke hétköznapok jöttek. Úgy alakult, hogy egy-egy lopott csóknál több nem jutott kettőjüknek. Vágyakoztak egymás iránt, az együtt átélt különleges szexkalandok után máshogy néztek egymásra. Érezték, hogy kapcsolatuk új szintre lépett, és együtt a legvadabb fantáziáikat is kiélhetik. Forró e-mail-ek jöttek és mentek, elvadult ötletek merültek fel. Péter lépett először, egy szexboltban tett látogatás után rövid üzenetet írt Dórinak. "Holnap az ujjatlan farmerruhádban gyere. Csak egy tangabugyi legyen alatta. Túlórázni fogunk." Dóri ágyéka bizseregni kezdett, ahogy végigolvasta a pár sort. Érezte, hogy valamit tervez Péter, és abban is biztos volt, hogy valami különlegesen perverz ötlete támadt. Valami, ami mindkettőjüket elkápráztatja.


Szerepjátékok

Élveztük a téli táj szépségét. Hógolyó csatát vívtunk, hóangyalt rajzoltunk, megfürdettük egymást a hóban. A ruhám teljesen átnedvesedett a sok hótól és fáztam. Ben szorosan átkarolt, úgy sétáltunk vissza a házba. - Most gyorsan vegyél egy forró fürdőt nehogy megbetegedj. Én addig készítek valami kaját. Szó nélkül engedelmeskedtem Bennek, mert éreztem, hogy mielőbb át kell melegednem. Tele engedtem a hatalmas kádat vízzel és fenyő illatú habfürdőt is választottam. Meggyújtottam néhány mécsest és pánsíp CD-t tettem a lejátszóba. Élveztem a víz simogató melegét, a zene segített, hogy teljesen ellazuljak. Ben lépett be és leült a kád szélére. - Tina édesem, hoztam egy kis teát, hogy belülről is átmelegedj.


JAN.
12.
2011

Házasság hétköznapjai

A mi házasságunk olyan mint a több éves családban lenni szokott. A szex gyors, és csak a férjemnek volt orgazmusa és az is csak egyszer, utána fordult is le rólam rágyújtott egy cigire és kész. Nagyon sokat beszélgetem róla barátnőmnek és ahogy láttam volt egy kis részvét is. - Na majd én segítek - mondta egyszer Panni. Nagyon kíváncsivá tett kijelentése és vártam, hogyan fog segíteni házasságomon. Pannival egy bevásárlás során a belváros-ba bementünk egy szex shopba. A fiatal eladónő nem lepődött meg, hogy két közel harmincas nő tévedt be a boltjába. Barátnőm vásárolt magának egy szexis fehérneműt, különböző zseléket, néhány videó filmet és egy csomag óvszert. Biztatott, hogy vegyek magamnak egy vibrátort. Nem tudtam, hogy mit kell figyelembe venni, így hát ráhagy-tam a választás lehetőségét. Azután kiválasztott kiválasztott egy videó filmet és...