Hírek

MÁRC.
31.
2011

Már nem játék...

Egyik msnezés alkalmával egy régi, de nálam (22) kicsit idősebb ismerősöm (Peti, 27) felvetette, hogy amennyiben a pókertudásomat szeretném csiszolni, várnak a haverjaival.
Tudom, hogyan hangzik, de ismerem a srácot, emögött a meghívás mögött nem volt semmilyen más szándék, csak kedveli a társaságom, bár tudja, hogy nem vagyok túl kedves, inkább a hűvösebb, tartózkodóbb, jobb napjaimon kötekedő - persze nem vészesen :)

Elérkezett a nagy nap, reméltem, hogy végre élőben is játszhatok egy jót és nem fog úgy tűnni, mintha teljesen hülye lennék a dologhoz.. mert hát tulajdonképpen még csak féléve játszogattam online.
Előre megkaptam a címet, bár kérdezte Peti, hogy eljöjjön-e értem, de nem igényeltem, jól eligazodom bárhol.


Nudista élmények 1. rész

Sziasztok, Peti vagyok. Megszeretném osztani veletek nudista élményeimet, avagy ahogyan nudistává váltam történetbe foglalva. Igaz csak amatőr módon, mert még soha semmilyen formátumban nem írtam történeteket. De remélem élvezettel lehet olvasni majd írásaimat.
Először is magamról pár szó. Peti vagyok, 25 éves, Borsodban két szobás panellakásban lakok édesanyámmal és húgommal. Édesapám már nem él velünk. Történetem kezdete röpke tíz évre nyúlik vissza az időben. Mikor elkezdtem serdülni, kamaszodni 14 éves koromban már nagyon érdeklődtem és vágytam az erotika iránt. Ebben az időben Internet még csak a tehetősebb családoknál volt, így az erotikus forrást csak az osztályban kézről kézre járó pornókazetta és az otthoni leskelődés nyújtotta. Otthon nem volt sose az a beburkolózott prűdség, fürdőbe sértődés nélkül bejárhattunk ha fürdőt valaki és...


MÁRC.
30.
2011

Amatőrök kerestetnek 1-2. rész

1. rész

Egy csinos fiatal lány lépett be a lépcsőház ajtaján. A lenyugvó nap miatt még szüksége volt az utcán a napszemüvegére, amit most feltolt a sűrű göndör hajához. A folyosón hangosan kopogott Noémi magas sarkúja. A másodikon lakott, így munka után nehézkesen mászta meg a lépcsőket. Amint felért az emeletre, sietősen elővette táskájából a lakáskulcsát. Ezen a szinten alig jött be az ablakon természetes fény, így fel kellett kapcsolnia a világítást. A lámpa fénye, megcsillant a lány nadrágjának flitteres derékövén, ami kiemelte formás hátsóját. A kulcscsomón nehezen találta meg a megfelelőt, amely nyitotta volna a lakása ajtaját. Csak nem rég költözött ide. Otthagyta a szülői házat és most a párjával lakott. Amint belépett az előszobába, meglátta magát a tükörben, s észrevette, hogy szeme alatt apró fekete kosz volt. A sminkjét...


Üzleti út

A tavasszal partnerkapcsolatról tárgyaltunk egy amerikai vállalkozással. Nem akarlak untatni, a lényeg az volt, hogy Magyarországon mi forgalmazzuk kizárólagosan a termékeiket. A szerződést én mentem aláíratni Floridába, mert a főnököm úgy döntött, hogy kivesz egy hosszabb szabadságot május elsejére való tekintettel. Partnerünk vezetője is nő volt, így majd jól el fogtok szórakozni egymással – mondta.
Lisa (most hirtelen ez a név jut eszembe) tipikus amerikai szépség volt: magas, erős, hosszú szőkített haj és legalább kétkilónyi szilikon a melleibe. Mivel egyedül élt meghívott magához. A szobalánya nyitott ajtót, úgy nézett ki mintha egy vígjátékból vagy egy szexfilmből bújt volna elő. A szokásos ruhát viselte, csak minden túl rövid, túl szűk volt rajta. Sokszor hallottam, hogy az amerikaiaknak nincs ízlésük, de nem gondoltam volna, hogy ez ennyire...


MÁRC.
29.
2011

A megtalált tárca

Amit most megosztok Veletek, megtörtént, csak a neveket, helyszíneket változtattam meg.
Magamról annyit, hogy már nem vagyok fiatal, igaz, még öreg sem. Az utóbbi évek alatt lassan pocakot fejlesztettem, ami főleg az irodai munkámnak és a lustaságomnak köszönhető. :)
Lakóhelyemtől viszonylag távol dolgozom és – mivel a munkahely ezt téríti – vonattal járok dolgozni. Egyik nap korán végeztem, és meglehetősen korai vonatot sikerült elcsípnem. Alighogy felszálltam, találtam ülőhelyet – és egy kicsi, erősen használt pénztárcát. Az ülésen hevert, elhagyatottan, szomorúan. Senki nem volt a közelemben, hirtelen nem tudtam, mit tegyek vele. Győzött a kíváncsiságom, belenéztem. A kevéske pénzen kívül benne volt a tulajdonosa szinte minden irata. Személyi, jogosítvány, diákigazolvány... Ez utóbbi abba a felsőoktatási intézménybe szólt, ahol én...


Albérlet és gruppen szex 1. rész

Erzsi 39 éves, én 50, Jenő vagyok. Egy félév ismeretség és még több szex után, eldöntöttük, hogy összeköltözünk, mivel más megoldás nem volt, az Ő albérlete kettőnknek kicsi, új után kellett nézni, kerestünk, szóltunk az ismerősöknek is. Egyik ilyen beszélgetés után, szól Erzsi, hogy régi ismerőse, Éva felajánlotta, hogy költözzünk hozzájuk. Én nem ismertem Őt, de a férjét sem, mielőtt döntöttünk volna a kérdésben, el mentünk hozzájuk megbeszélni a dolgot, a helyet megnézni és megismerkedni, ami persze első sorban a velem való megismerkedésről szólt. Erzsi ekkor más, hatásomra, nagyon provokatívan nézett ki, ápolt sötét haj, vörösre festett körmök, mélyen dekoltált pulóver, a nagy mellei majdnem átszakították és egészen rövid, mini szoknya, csipke - comb fix - szel, szóval nagyon izgató volt.


MÁRC.
28.
2011

A Harris család 1.rész

16 évesen egy fiú gondolatainak nagy részét az erotika uralja, nem vagyok ez alól én sem kivétel! Sajnos eddig semmilyen kapcsolatba nem sikerült kerülnöm a női nemmel, attól eltekintve, hogy párszor véletlenül rányitottam a nővéremre amikor zuhanyozott. Rendszert nem mertem belőle csinálni, annyira nem vagyunk jóban. Sőt a testvéri szeretet nála abban merül ki, hogy néha megaláz a barátnői előtt. Talán emiatt nem merek közeledni a lányokhoz - gyanítom azonnal beégetne! Pedig a támogatásával jelentősen megnőnének az esélyeim. Ő ugyanis a szurkolócsapat kapitánya, és jövőre végzősként esélyes lesz a bálkirálynő címre is. Azt ugyanis el kell ismernem, hogy a gonosz nővérkém átkozottul jó nő: szőke haj, zöld szemek, hatalmas dudák és kerek segg. Nem csak a suliban fordulnak meg utána a fiúk, de azon ritka alkalmakkor amikor együtt megyünk valahová, látom a...


Szexjárat 5. rész - Második hét eleje

Következő hétfőn lényegesen fürgébb voltam a szokásosnál. Sokat segített, hogy kinyitottam a szemem, így egyből megtaláltam mindent a fürdőszobában, hunyorogva, vagy leeresztett szemhéjjal ez hasonlíthatatlanul komplikáltabb. Gyors reggeli – más nem nevezné annak, de nekem megfelel.
A múltheti, szexjáratos, saját menetrendemnél pár perccel korábban értem a buszmegállóhoz, meg kellett állnom már előbb, mert még sok-sok ember várakozott az igazi járatra. Mikor befutott, készségesen befogadta az utazni vágyókat, és sűrű nyögésekkel útjára indult, beálltam a helyére.

Kerestem egy cd-t, hosszú idők óra először úgy, hogy odanézve válogattam: az jó lesz, amit Mariann olyan ügyesen kitalált. De régen volt péntek!


MÁRC.
25.
2011

Tina és Tom. 2. rész

A telefonhívás után jóleső nyugalom vett körül. Izgalmas éjszakát még izgalmasabb ébredés követett. Lazítottam még egy kicsit, ma nem siettem sehova. Tiszta ágyneműt húztam a teljesen átnedvesedett helyére, utána beálltam a zuhany alá, beleborzongtam, ahogy a bőrömet simogatták a hideg vízcseppek. Valaki kitartóan a csengőt kezdte nyomni. Egy nagy törölközőt tekertem a testemre, kilestem, hogy ki csenget. Tom állt az ajtó másik oldalán, nem tudott bejutni, mert belülről benne volt a kulcsom a zárban. Meglepődve nyitottam ki az ajtót - Szia Édes! Hoztam friss reggelit, biztos éhes vagy. - hátrább léptem, hogy bejöhessen, de azzal a lendülettel megcsúsztam a vizes burkolaton. Tom utánam kapott, hogy el ne essek, a papírtasak tartalma szétgurult a földön. A hirtelen mozdulattól a testemre csavart törölköző szétnyílt és a lecsúszott a földre. Tom láthatóan...