Hírek

ÁPR.
7.
2011

Egy travi naplójából 1-2. rész

1. rész Már 14 éves korom óta vonzottak a női fehérneműk, ruhák, magassarkú cipők. Ha egyedül maradtam otthon, mindig előkerültek nővérem szexi bugyijai, combfixei, amit szívesen felvettem, és azokban pózoltam a tükör előtt. Nem tartottam buzisnak, vagy ilyesmi, egyszerűen jól esett felvenni a finom anyagot magamra. Ahogy rám simul a nylon, ahogy a finom csipke tanga kiemeli a kerek popsimat.Nem is tartott, akkor sokáig, hogy ezt csináltam, valahogy elmúlt a vágy. Aztán 18 éves koromban elköltöztem otthonról, és magányos estéken a neten rábukattam a shemale oldalakra. Hónapokon kerszetül csodáltam a gyönyörű "nőket", és ismét felkeltette bennem a vágyat, hogy női ruciba öltözzek.Mivel nem otthon laktam, nem volt otthon rucim, így be kellett szereznem. Nem volt egyszerű, akkor még nem volt, vagy nem ismertem, olyan oldalakat, ahol rendelni lehet, így maradt a...


ÁPR.
6.
2011

Vonat Kaland

17 éves srác vagyok, koromhoz képest elég sportos testtel rendelkezek és idősebbnek is tűnök a koromnál. Állandó barátnőm is van, akihez éppen utaztam fel a fővárosba, amikor az eset történt. Egyedül ültem egy kabinban, olvastam egy könyvet közben pedig szólt a zene a fülemben. Már jó ideje úton voltunk, amikor egy igen csinos 25 év körüli nő nézett be a kabin ablakán. Kicsit előre nézett mintha ellenőrizni akarná, hogy van-e valaki a folyosón. Rám nézett és elmosolyodott, majd belépett és leült velem szemben. Egy ideig így haladtunk aztán észrevettem, hogy nagyon néz. Megszólítottam: - Pestre mész te is? - Igen, de ezek szerint te is! Elkezdtünk beszélgetni majd megkérdeztem, hogy van-e barátnőm. Mondtam, hogy igen, épp hozzá tartok. Erre ő elmosolyodott.


Vágy 1. rész - A kezdet

Kitti és Bálint már több éve együttéltek. Kapcsolatuk elég jónak volt mondható, azonban szexuális életük kezdett megfakulni. Nem is a változatosság hiánya volt az ami Kittinek hiányzott, hanem volt egy vágyálma hogy ő milyennek képzeli a kapcsolatát a párjával. Vágyában összemosódott a valóságos élet a szexuális élettel. Egyre többet gondolkodott azon, hogy ezt az álmát a párja elé kell tárnia és levetkőzi szégyenlősségét. Egy szombat estén a szoba félhomályában Kitti összeszedve minden bátorságát odafordult Bálinthoz, odabújt és félénken hozzáfogott: - Bálint, szeretnék valamit kérdezni. - Igen? - Szerinted mi jól kijövünk egymással?


ÁPR.
5.
2011

Hegyi kaland 3. rész

Hogy mi nők milyen dögök tudunk lenni... Váratlanul ért a nyomasztó hőség, és levegő után kapkodtam ahogy kiléptünk a klimatizált épületből. Emese homlokán is azonnal megjelentek az izzadtságcseppek, a kistáskám bőrfogantyúja pedig szinte a tenyerembe olvadt. Az út túloldalán Máté parkolt és vigyorogva ücsörgött sötétkék Fordjában. Az ablakok felhúzva, jelezvén, hogy bizony ama helyiség is klimatizált vala. A bal egyes néhány ujjnyira lecsúszott, majd Máté tompa hangját hallottuk. - Merre mennének a szép hölgyek? - Toronyiránt! - válaszoltam a kezemmel intve. Erre feltűnően végigmért minket, mint aki azon morfondírozik mennyit érne neki a fuvar.


Hétfő reggel, avagy újra beépítve 5. rész - Csütörtök-Péntek

William Whitestone Az átmulatott, vagy inkább: átdugott este után későn keltek fel a kastély lakói és vendégei. Madeleine és Tim elfogadta az ebédmeghívást, így elmúlt két óra is, mire elindulhattak hazafelé. - Nagyon várlak! - hívta fel Timet Elisa. - Mikor érkezel meg? - Az első utam hozzád vezet. Négykor mindenképp a karjaimban akarlak tartani. Tim a rövid beszélgetést követően bambán meredt maga elé. Most értette meg, hogy a szeretetet és az igaz szerelmet nem pótolhatja a testi vágy, a kalandszellem és az újdonságok kipróbálásának puszta kielégítése. - Mi a baj? - vette rajta észre a bánatot Madie.


ÁPR.
4.
2011

Apakomplexus - Lili

Lektor: bogumil - Apa, akkor be tudsz vinni a városba? - Lili! Már megint rám akaszkodik. A lányom. Nem vér szerinti, de semmit sem számít az érzésen, sajátomként nevelem. Tizenhét éves fruska, de néha úgy lóg rajtam, mintha még csecsemő volna. Sokszor zavarba hoz. Úton - út mentén belém csimpaszkodik, fogdos, ezért sokszor azt hiszik a csajom. Lili nagyon csinos lány. Százhetvenkét centi magas, karcsú alakkal, hosszú, szőke hajjal, bögyös is, szóval guvadnak a férfi szemek a láttán. Én negyvenhárom éves vagyok, és beképzeltség nélkül mondhatom, nem nézek ki harmincnál többnek. Komolyan. Szerencsére a természet olyan adottságokkal áldott meg, amit heti három edzéssel nagyon jól karban tudok tartani. Jól nézek ki és pont. Izmos, magas és dögös vagyok. Beképzelt lennék? Na és, megtehetem. Szóval bejövök a nőknek, nem is hagyok ki...


Szexjárat 7. rész - Szextrém

- Elfelejtettem kérdezni, mikor indulunk. Éjjel jutott eszembe, nem is bírtam már utána elaludni – hadarta egyszuszra Mariann, miközben formás popsiját gondosan elhelyezte mellettem. Olyan szoknyát viselt, ami libegős - megint bajban leszek a szakszerű ruha-bemutatással, de feltétlen beiratkozom egy "a női ruhatár rejtelmei" című tanfolyamra -, nem volt ugyan alkalmam még megfigyelni, de a szűk szabás csípő alatt hirtelen veszélyesen bővül, így minden lépésnél repked. Legalábbis így képzeltem. Csípőnél lentebb kezdődött a szoknya, s hamar véget is ért – ez a mondat így már szinte megállná a helyét a kifutó mellett is, ahol sok vonzó, női lábat csodálhat meg, aki alulról vezeti a divatbemutatót.


ÁPR.
1.
2011

Anyu és Kati néni, az osztályfőnök

Meleg, kora őszi nap volt. Tamás hazafelé ballagott az iskolából, nemrég kezdődött a 3. év a gimnáziumban. Szeretett ide járni. Nem is annyira a tanulás, hanem az osztályfőnöke miatt. Kati "néni" már jócskán túl volt a 4. x - en, de mégis volt benne valami, ami Tomit rabul ejtette. A tanárnő pár évet letagadhatott a korából, de azért az évek már látszottak rajta. Az alakja már nem vetekedhetett egy 20 éves lányéval, de szégyenkeznie sem kellett. Még mindig formás volt és az évek is csak előnyére váltak.
Tomi szerette nézni őt. Nagy, de nem óriási melleit, kerek fenekét, ami talán már egy picit nagyobb volt mint 10 - 15 éve.
Gyakran álmodozott róla, hogy meglesi őt fürdés vagy öltözködés közben.


Az utolsó mámor...

Egy őrült nap volt, mikor éjfél felé közeledve az idő, búcsúzóul megöleltem őt, az exemet. Ebben az ölelésben benne volt minden, mindkettőnk részéről. Az együtt töltött idő emléke, a szenvedélyes szeretkezések íze, a heves viták, az el nem suttogott vágyak, a szűnni nem akaró fájdalom, amit itt a szívem tájékán éreztem, akkor és ott a szakítás miatt. Szerettük egymást. De ennyi volt. Elmúlt a szerelem. Itt hagyott egy űrt maga után, amivel akkor és ott még nem tudtam mit kezdeni.
Ám ez most őszinte ölelés volt, végre őszinte... és a legutolsó, mert tudtam soha többet nem lesz. Kilép az ajtón, én nézek utána réveteg tekintettel... és elnyeli a sötétség......