Hírek

ÁPR.
27.
2011

Vágy 5. rész - Kitti fenékbedugása

Eljött a másnap este, Kitti már nagyon várta. Miután hazaért, kicsinosította magát és úgy várta szerelmét. Bálint is sietett haza, egész nap azon gondolkodott hogy hogyan teszi különlegessé Kitti első fenékbedugását. Megvacsoráztak, majd együtt elmentek fürödni. Bálint megmosdatta Kittit, megkérte hogy térdeljen fel és a punciját, fenekét is megmosta de nem utasította arra hogy forduljon meg amit Kitti nagyon furcsált, de nem szólt semmit. Miután kiszálltak, megtörülköztek, Kitti be akart menni a szobába de Bálint hangja megállította: - Ne menj sehova, egyelőre itt folytatjuk. - Igen? Miért? – kíváncsiskodott Kitti. - Kapsz egy beöntést. - Hogy mit??? – kerekedett el Kitti szeme és leejtett állal nézett urára.


Egy üzletasszony naplója 9.rész

37. fejezet Edit társat talál A mexikói kaland Edit életében mérföldkőnek bizonyult. Az utazás után ugyan hetekig még nyugtatnom kellett, mert úgy érezte ez már sok volt neki. Tudtam, csak akkor lesz teljesen nyugodt, ha állandó társat talál. A kalandok tapasztalatai felbátorították, el is járt már szórakozni, de továbbra is félénk maradt és kezdeményezésre képtelen volt. - Pénteken lemegyünk az egyik diszkóba pasi nézőbe, hátha találunk neked valakit. – mondtam neki. - Nagyon hálás vagyok neked, mert egy ilyen gyönyörű nő társaságában nekem is több esélyem lehet. – mondta. Mivel a gyerekkel valakinek otthon kellett maradni, így férjem nem tudott velünk jönni.


ÁPR.
26.
2011

A család kurvája 1. rész

Magamról csak annyit, hogy 24 éves lány vagyok, egy vidéki kisvárosban élek édesapámmal, és öcsémmel, aki 6 évvel fiatalabb tőlem. Egy szép családi házban lakunk távol a belvárostól, egy kertvárosi részben. Édesapám 49 éves bankban dolgozik, édesanyám már régen, még öcsém születése után sajnálatos módon meghalt. Apu nagyon sokat dolgozik, hogy meglegyen mindenünk, bár bankvezetőként nem keres rosszul, és mindig is megkaptunk tőle mindent, mégsem lettünk elkényeztetve. Jelenleg van egy barátnője, tulajdonképp mindig is volt, még akkor is mikor anyu élt, de ennek ellenére nagyon szeretem, mégiscsak ő nevelt fel minket. A barátnője úgy kb. egy éve van meg neki, egy 35 éves kolléganője, nagyon csinos nő, még női szemmel is azt mondom, bár szerintem apunak csak a szexre kell, a család mindennapi életében nem vesz részt soha Ildikó, pedig aranyos nő. Öcsém...


Szexjárat 9. rész - T

- Az is én vagyok! – szólalt meg váratlanul mögöttem. Tényleg! Mindenütt őt láttam hirtelen: a tükörben, a nyitott ajtóban, és a kezemben. A szobában minden rózsaszín vagy fehér volt, a hatalmas ágy sok párnával és plüssel, a bútorok, a tükör kerete... Ki gondolta volna, hogy létezik rózsaszín medve is? Csak én nem illettem a környezetbe, és a kezemben tartott, az imént a rózsaszín öltözőasztalról felvett és érdeklődéssel szemlélt szobrocska. Rajtam kék farmer és kék csíkos ing, a réz szobron semmi. A meztelen lány két karját balettos mozdulattal felfelé tartja, egyik lába spiccállásban... Az ajtókeretben álló, élő változat a hasonlóság kedvéért felvette ugyanezt a pózt, ám fehér bugyit viselt. A cicik ugyanúgy, harcra készen, előre meredtek.


ÁPR.
22.
2011

Két állomás között

Rekordokat döntött a hőség. A Nagytemplomtól az állomás felé vezető út mindkét oldaláról hiányzott az árnyék. Ahogy – helyemben - Kukorica Jancsit sem érdekelte volna a rendkívüli meleg, tekintetem egy bizonyos pontra tapadt, és önkéntelenül felvettem eme pont haladási sebességét. Garázsom ritkán látogatott szegletében, egy használatból kivont fogason lógó, szívemnek kedves, de kidobásra megérett, ócska farmeron van annyi lyuk és szakadás, mint a járdán előttem lépdelő lány nadrágján. Ez igen szép teljesítmény, ha összehasonlításképpen figyelembe vesszük, hogy az a régebben fűnyíráshoz használt farmer hosszúszárú – bár ez nem félreérthetetlen állapot ma már -, a debreceni főutcán billegő nadrág pedig – ugyanannyi szakadás birtokában – csak egy falatnyi.


A férfivá válás rögös utján 2. rész

Egy várakozással és vágyakozással teli éjszaka után melynek minden percében csak arra vágytam, hogy újra a karjaim között tarthassam indultam reggel a suliba. -A fene - morogtam álmatagon -, megint foglalt a lift. Szinte zombiként léptem ki a házból, erősen hunyorogva amint megcsaptak a nap, fényes sugarai. - Hol a fenében lehet - zsörtölődtem miközben a táskámban, kotorásztam a napszemüveg után - na végre megvan. Hosszúnak tűnő 5 percbe telt mire el is döntöttem, hogy melyik irányba kell a suliba menni. 20 perc séta után már meg is volt az épület és még mindig ugyan úgy nézett ki mint tegnap és ahogy holnap is fog, legalább egy dolog ami nem változik. - Jó reggelt fiacskám. - dörmögte egy mély hang az orrom előtt...


ÁPR.
21.
2011

Tanuljunk festeni! 3. rész

A kedd reggeli megbeszélés után egy üzenet várt rám a hangpostámon: "Szia, Ashley, Jake vagyok. A reptéren vagyok, most fogok felszállni a repülőre - üzleti útra kell mennem a héten. Csak szombatra érek haza, de már nagyon várom a következő projektünket. Nézd meg otthon a postaládádat, bedobtam egy üzenetet." Jó volt ezt hallani, igaz, egy kissé csalódott is voltam, amiért hétközben nem lehetünk együtt. Elvégre megígérte, hogy elvisz egy fehérneműboltba, és segít választani valamit a szexi melltartóm és a bugyim helyett, amit a hétvégén levagdosott rólam. A napom további része eléggé vontatottan telt el, hazafelé pedig dugóba is kerültem. Alig vártam már, hogy elolvassam az üzenetét, hátha írt valamit arról, hogy hová ment, vagy hogy hol hívhatom fel; vagy épp néhány pajzán gondolatot, amin elszórakozhatok.


Vágy 4. rész - A fürdés

Teltek múltak a napok, azért nem minden nap volt szex, de ez nem zavarta Kittit. A viszony közöttük azért megváltozott, ugrott párjának minden kérésére aki egy kis simogatással, puszival köszönte meg azt neki. Egyik este Bálint közölte Kittivel: - Ma este együtt fürdünk a kádban és megmosdatjuk egymást. - Jaj de jó. – örült neki Kitti nem is gondolva arra hogy ebből mi lesz. Megeresztette a fürdővizet, beültek mindketten majd Kitti nekiállt megmosdatni urát különös figyelmet szentelve annak farkára és a heregolyókra. A melegvíz és a simogatás hatására Bálint fasza pillanatokon belül felállt. Kitti be akarta kapni de Bálint nem engedte. Kitti csodálkozva nézett rá de nem szólt semmit. Bálint megfordult a kádban, feltérdelt előredőlt és fenekét odatartva Kitti orra elé közölte vele:


ÁPR.
20.
2011

A vágyak tengerén

Pár éve történt, még az egyetemi éveim alatt. A nyári pauzáról kicsit előbb költöztünk vissza szeretett egyetemi városunkba, hogy lazuljunk még egyet a következő szemeszter előtt. Augusztus utolsó hetében jártunk, a nyári nap teljes valójában szórta ránk sugarait. Gyorsan összeverődött a baráti társaság és jókedvűen foglaltuk el szobáinkat megszokott, hűs albérletünkben. Előkerültek a táskákból az otthonról hozott finomabbnál-finomabb étkek, melyet gyöngyöző jéghideg sörrel öblítettünk. Őrült sebességgel zajlott a társalgás, hisz mindenki a másikra zúdította élményeit a nyárról. Este a koleszba készültünk, ugyanis az első éves gólyáknak épp aznap volt a záró buli. Kellő mennyiségű alkohollal a szervezetünkben, jókedvűen nekivágtunk az éjszakának nem is sejtve milyen csodálatos élmény vár rám. Belépve a diszkó ajtaján a dübörgő zene...