Hírek

MÁJ.
11.
2011

A főnök lánya

Lassan betöltöm a harmincat, és mégsem érzem azt, hogy elértem volna valamit az életben. Hiába szereztem meg a jogászdiplomát, hiába lett ez a remek munkahelyem, hiába nősültem meg, mégis úgy érzem, hogy csak sodródom az élettel. Vannak és voltak céljaim, azokat mind-mind elértem, és mégis üresnek, szürkének érzem napjaimat. Talán ott rontottam el, hogy túlságosan kiélveztem a fiatal éveimet. Isten jó külsővel áldott meg és ehhez társult a biztos anyagi háttér is. Így nem csoda, hogy úgy cserélgettem a barátnőimet, mint mások a zoknijukat. Élveztem, ahogy az egyetem évei alatt a nők naponta fodultak meg az ágyamban úgy, hogy még a nevüket sem ismertem. De minek is ismertem volna? Mindegyikük könnyű vérű, párkapcsolatra képtelen nő volt, akiknél semmi komolyabbra nem számíthattam.


Fantasy for D. 8 rész -A szendvics

Ott ültek a kanapén, meztelenül. Dóri befészkelte magát Péter ölébe, féloldalt fordulva. A férfi kedvtelve nézegette a meztelen testet, amelyen még látszottak a szeretkezéstől kipirult foltok. Volt két szabad órájuk, egy üres lakás, így még egy szeretkezés belefért az időbe. Péternek eszébe jutott egy kérdés. - Hogy is volt azzal a két fiúval egyszerre? Azt ígérted, elmondod. Dóri duzzogva elmosolyodott, aztán reklamálni kezdett. - Az nem ér! Megzsaroltál, és az ilyen ígéret nem számít! - Nagyon véres fenyegetés volt, az igaz. Rettegtél, félelmedben azt sem tudod, mit beszéltél. Vagy nem így volt? A nő érezte Péter hangjában a finom gúnyt, és a történteket végiggondolva kénytelen volt elismerni, hogy a véres fenyegetéstől tényleg nagyon messze voltak.


MÁJ.
10.
2011

Így kezdődött...

Egy tanfolyamon találkoztunk. Jól érezhetően folyamatosan vibrált körülöttünk a levegő, olyannyira, hogy telefonszámot is cseréltünk flörtölgetésünk közepette. Mit veszíthetek, - gondoltam -, így mindjárt a következő hétfőn a munkahelyi telefonszámán felhívtam és szó szót követett. Mondtam Neki, hogy pénteken egy Tőle nem túl távoli városban dolgozom és ha akarja tehetek egy kis kitérőt Felé. Nem éreztem, hogy ellenére lett volna az ötletem, így megbeszéltünk egy randevút. A megbeszélthez képest jóval korábban érkeztem, így volt időm beszerezni egy szál virágot, hogy mégse üres kézzel várjam. Megérkezett a kocsijával. Beültem mellé és kicsit beszélgettünk. Azt javasolta, hogy menjünk valami nyugisabb helyre, mert nem szeretné, ha bennünket látva mindenféle ismerősei indokolatlanul el kezdenének fantáziálni.


Laura ébredése 10. fejezet

Fordítás Laura teljesen maga alatt volt. Tudta, hogy ő okozta magának mindezt, de Karen és Rina egymás utáni elvesztése miatt éles fájdalom járta át a szívét. És, ami a legrosszabb, igazából sosem vesztette el Rinát, mert soha nem is volt az övé. A vágy, amit a lány iránt érzet, már-már elviselhetetlen volt. Miután Rina kirúgta a lakásából, hazament, de nem tudta kiverni a fejéből a lány meztelen testének a látványát. Vágytam valaha is Karenre ennyire? - morfondírozott. A kezére nézett. Egyetlen testrészére, amely hozzáérhetett Rina gyönyörű, fiatal melléhez, a tenyérre, amely nekifeszült a csodálatos, puha, fekete mellbimbóinak. A keze remegni kezdett, ahogy nézte. Remegett a vágyakozástól.


MÁJ.
9.
2011

A család kurvája 2. rész

A földön fekve, egyszerre rám tört, hogy mit is tettem az előbb saját apámmal, vajon mi fog most történni. Nagyon szégyelltem magam, nem tudtam mit tegyek, szó nélkül álljak fel, vagy maradjak, hátha apu megszólal. -Azt tudod, hogy ezt soha senki nem tudhatja meg!- szólalt meg végre, majd felkelt engem is felhúzott, és bementünk. Elmentem zuhanyozni, és elgondolkodtam, hogy mi is történt velem mióta itthon vagyok, gyakorlatilag lefeküdtem a saját apámmal, a kertünkben, az öcsém előző este szinte felhúzott a farkára, és kis híja volt, hogy vele is lefeküdjek, de ezek ellenére mosolyogtam, jó kedvem lett, biztos még dolgoztak bennem a hormonok. Apu kint várt rám, és leültetett maga mellé, és megbeszéltük, hogy első és utolsó alkalom volt, és hogy soha nem mondhatom el senkinek. Persze nem vagyok hülye nyilván nem fogom kiírni a facebookra, hogy tegnap akkorát keféltem...


Jó a buli – le a bugyit! 3. rész

Amint nyikorogva felnyíltak a szemhéjaim - akár egy spanyol boltocska redőnye, ami delelés után nehezen csikordulva, lomhán emelkedik fel a sűrű kánikulában -, Karcsit pillantottam meg az ablak előtt állva. Szobatársam, akivel az egyhetes továbbképzés során testvériesen osztoztunk a kisméretű, ám legkevésbé sem hangulatos, viszont sokat látott motelszobán és az élményeken, máris esküvői vagy karmesteri öltöny-szerű, üzleties öltözékében nézett optimistán a ránk váró nap eseményei elé. Még a nyakkendője is behízelgő sötétszürkén pompázott, így kimondottan bizalomgerjesztő képet mutatott a reggeli fényben. Ez a szürke-mégszürkébb-legszürkébb színkavalkád érdekes összhatást produkált. Mint egy befektetési és pénzügyi tanácsadó, aki biztosításokkal is házal mellesleg, esetleg még edényeket és életfogytig szóló üdülési jogot is árul, de...


MÁJ.
6.
2011

Barackvirág

A gyorsvonaton találtam rá. Vagy ő talált rám? Sose fogom eldönteni. Mindenesetre a véletlen hozott össze vele – a hálófülkében. Rendkívül hajszás nap állt mögöttem. Lótottam-futottam kora reggeltől késő estig – vajmi kevés eredménnyel. A vonathoz is rohannom kellett. Az utolsó pillanatban kapaszkodtam fel a szerelvényre, az legutolsó vagonban. Szinte bizonyosra vettem, hogy átgubbaszthatom az egész éjszakát, de azért elindultam a hálókocsi felé. Gondolatban felrémlett előttem, amint reggel gyűrötten-törődötten leszállok majd a vonatról, s a következő napom eleve rosszul kezdődik. A balszerencse már ilyen – ha a pechsorozat beindul, nem akar vége szakadni. Meglepetés ért: a kalauz, elutasítás helyett kedvesen közölte, van hely.


Laura ébredése 9. fejezet

Fordítás A két lány olyan szakértelemmel kényeztette egymást, hogy két - három percen belül ismét eljuttatták egymást a csúcsra. Csókolgatták egymás szeméremajkait, csókolgatták és masszírozták egymás melleit. Annyira belemelegedtek az élvezetekbe, hogy látványuktól Ricknek tíz perc is elég volt, hogy ismét menetre készen álljon. De ahelyett, hogy Laurához fordult volna, teljes figyelmét Karenre összpontosította. Az ágyhoz szögezte őt, hevesen megcsókolta, és végigsimította a testét. - Akarlak. Megint - suttogta lágyan. Karen szemei üvegessé váltak a vágytól, de az arca kifejezéstelen maradt. - Engem? - kérdezte meglepetten. - És mi lesz vele? - nézett Laura felé.


MÁJ.
5.
2011

Ájulás 6. rész

- Elég kielégültnek tűnt az előbb a sikoltozásod - szólt közbe kissé öntelten a férfi is, akinek farka közben ismét majdnem harcra kész, félkemény állapotba került a kéz és a száj együttes kényeztetésétől. - Vagy kevésnek találtál? Pedig legalább háromszor elmentél - azzal lenyúlt és megsimogatta Laura punciját. Neki ekkor jutott eszébe az iménti szeretkezés és bár kicsit érzékeny volt az öle, szétnyitotta a combját, amitől a férfi ujjai beljebb csúsztak, majd rabul ejtve azokat, összezárta. - Próbáld meg, hátha sikerül még -, mondta a masszőrnek. Ildi felkönyökölt és látta, hogy ezzel a szerszámmal még nem sok sikert lehet elérni. A hanyatt fekvő férfi fölé hajolt és hatalmas hozzáértéssel tempósan szopni kezdte, hol csak a makkon jártatva a nyelvét, hol pedig tövig letolva a torkán, szorosan szívva. Közben figyelmet szentelt Laura...


Déli farm

1862. májusa USA Már 1 éve dúl a polgárháború észak és dél közt. Joe a 23 éves színesbőrű fiú egy déli farmon messze a harcoktól tengeti rabszolga életét. Gazdája tisztként szolgál a fronton, a háború kezdete óta ő vezeti a farmot és emellett látja el a ház körüli teendőket. A bírtok úrnője a 32 éves Mary reménytelenül várja a híreket a férjéről. Mary naplója Május 13. Ma sem jött hír Bobról, már csak reménykedni tudok, hogy életben van. Kedves naplóm szerencsére veled meg tudom osztani a gondolataimat, ha nem lennél már megőrültem volna. Holnaptól több időt töltök a szabadban nem bírom tovább a bezártságot. ...