Hírek

JÚN.
30.
2011

A lány és a robotja 2. fejezet - 1. rész

Clovis Arbuckle számára - aki androidként embernek adta ki magát, hogy a Galaktikus Felderítő Szolgálatnál szolgáljon - az elmúlt hetek igazi tortúrát jelentettek. Parancsnoka és egyedüli társa a Gazella névre hallgató futárhajón, a harminckét éves Galina Barding ugyan kedvére való teremtés volt, de mégis ragaszkodott hozzá, hogy egy szakértő kibernetikus megvizsgálja.

Amikor a Gazella kecsesen földet ért a sűrűn lakott Morioka bolygón, a felderítő - bázis dokkjában Galina azonnal időpontot kért a technikai részleg specialistájától, Kye Irvingtől. A Galinánál kilenc évvel - Clovisnál huszoneggyel - idősebb Kye korábban hacker volt, aki a Felderítő Szolgálattól a korábbinál csak kicsivel törvényesebb életet remélt. Kopaszodott, így idősebbnek látszott a koránál, mocskos overalljában valódi mintapéldánya volt a hangyás felderítő - technikusoknak. Galina,...


Myokina (-yuri)

Myokina.

Mit mondhatnék róla? Akár a szélvész, a zivatar, a harag és a nyíló virágok keveréke. Képzeljetek el egy üveglombikot, tegyétek bele ezeket a dolgokat, rázzátok össze és hoppá! Megvan egy arrogáns, beképzelt, fennhéjázó és meseszép lány.

Bámultunk, nem csak az osztályban, de az egész iskolában. Figyeltük a farmer miniszoknyás, fehér inges, sudár alakját, a hosszú gesztenyebarna haját és a hatalmas kék szemeit. Nagyon kék, mintha festették volna, ezer kékből kikeverve, csak neki.

Az új lány minden tekintetet magához vonzott az enyémet is.

Éreztem féltékenységet, de már megszoktam. Csak egy semmitmondó szürkeséghalmaz vagyok, eggyel több vagy kevesebb, mit sem számítok.


JÚN.
29.
2011

Noémivel

Egyik edzőtáborban, Balatonfüreden ismertem meg a csajt. Akkor tizennégy évesekként igen kíváncsiak voltunk egymásra. Igaz több száz km-re lakott tőlem, sokáig tartottuk a kapcsolatot és sok-sok érdekes dolgot csináltunk... :) Ebből jön egy kis részlet.

Találkozásunk után egy évvel újra egy edzőtáborban voltunk, Balatonföldváron. Sok-sok sátor és egy jó nagy ház, a csapat üresen hagyta a házban az egyik, háromágyas szobát, direkt kicsapongásra. (Azt tudni kell, hogy az edzőnk is abszolút velünk élt, velünk baszott be, velünk bulizott, csajozott stb., és így nem ellenezte az "ilyen" dolgokat.) Utolsó este a tábortól húsz percnyire lévő diszkóban (vagy inkább sörözőben) volt egy bazi nagy buli, de mi Noémivel eldöntöttük, hogy a sok pia után ezen az estén inkább a táborban maradunk. Annyit azért meg kellett tennünk, hogy legalább bekukkantunk a bulihoz. Ez...


A pénz nagy úr

A pénz nagy úr, mind tudjuk. Nemrég még mindenünk megvolt, aztán a válság egy csapásra elvett mindent. Kíra és én két éve vagyunk együtt. Munkahelyen ismerkedtünk meg, majd egyből szerelmesek lettünk. Azt tartják a szerelem mindent megold, ám nem mindent. A válság miatt leépítés volt a cégnél, és mindketten lapátra kerültünk. Próbáltunk elhelyezkedni, de nem sikerült. A segély pedig még arra sem volt elég, hogy a rezsit fizessük. Ekkor olvastunk egy hirdetést a neten, melyben párokat kerestek erotikus videókhoz. Egyfajta házi pornóhoz. Kíra mindig is az a kissé visszahúzódó lány volt, sosem rajongott azért, ha valaki kétértelmű megjegyzést tett rá…
A netes hirdetés után két napig töprengtünk, próbáltunk melót szerezni, de nem ment… majd végül beadtuk a derekunk, és rávettük magunk, hogy felhívjuk az ott megadott számot. Egy hölgy vette fel, időpontot...


JÚN.
28.
2011

Mankó 2. rész

...- Eressz el! Csak egy rohadt telefont kértem tőled és te rögtön belegázolsz az életembe. Mi közöd hozzá? És ha nem baleset? Kinyögsz egy sajnálomot azt annyi? Te is férfi vagy, ugyanolyan mocskos hazudozó barom.
- Nem ismersz. Honnan gondolod? De ha annyira akarsz, menj én csak segíteni akartam, amióta beléptél azon az ajtón...

A dühös lány feltápászkodott, de ha Balázs nem kapja el a csípőjét biztosan a földre zuhan. Felállt mögé és kezét még mindig a csípőjén tartva sugdosott a fülébe.
- Kérlek, nyugodj egy kicsit le, mert ha így kapkodsz még megütöd magad és egy ilyen csúnya köcsög pasinak kéne ápolnia. Nem akartalak megbántani. Figyu semmi közöm hozzá, de ha valami fáj, kérlek, mondd el és megpróbálhatok segíteni jó?


Marko - Életem kiterített (nem kártya) lapjai 3. rész

Egészen rosszul lettem. Ha Evi kicsit később találkozik össze Erikkel talán megúsztam volna.
Esetleg.
Lihegve támaszkodtam a szobám bezárt ajtajának, áldottam a szerencsémet, hogy épp bőrrel átvészeltem az eltelt pár percet. A szívem kalapálását a dobhártyámban is hallani véltem, a levegőt vibrálónak láttam, sőt, egészen halvány színeket fedeztem fel benne! A megemelkedett adrenalinszint játéka volt, amit az izgalom, az átélt élmények okoztak.
Feljutni sem volt egyszerű, pedig siettem, majdnem rohanva közelítettem az emelet felé, persze kétszer is megállítottak útközben, van - e még bor, hol van a kávé - kezdetű kérdésekkel. A zaklatott állapotomat alig tudtam palástolni a többiek előtt, majdnem üvöltve válaszoltam, de szerencsére senkinek nem tűnt fel, hogy üldözöttként menekülök.


JÚN.
27.
2011

Nyomulós Dóri látogatása

Ez a történet azon a napon kezdődik, amikor a férjem és a lányom elutaztak vidékre, hogy a párom betegeskedő nagynénjét meglátogassák egy határszéli kis falucskában. Én nem mehettem velük, mert nem volt már szabadságom, a fiunk pedig nem akart velük menni, mert ez a nagynéni - diplomatikusan fogalmazva - nem tartozott a kedvenc rokonaink közé.

Délben a munkahelyemről éppen csak kiszaladtam egy görög salátára, amikor egy ismerősnek tűnő nő gyakorlatilag a nyakamba ugrott.
- Szia, Anna! Tényleg nem ismersz meg, vagy csak nem akarsz megismerni? – kérdezte, de ekkorra már legalább négy-öt puszit nyomott a képemre.
- Dóri? – találgattam tétovázva. – Csak nem te vagy a nyomulós Dóri?


A legszebb péntek délután

Én 18 éves voltam ekkor, most 26 vagyok. Épp akkor voltam végzős a helyi középiskolában, Győrben. Magamról annyit, hogy 176 cm magas, barna hajú, sportos alkatú, ugyanis már kisgyerekkorom óta fociztam. Ekkor már túl voltam 3-4 barátnőn, és az utolsó kettővel már le is feküdtem még 16 éves koromban. Utólag visszatekintve jó volt meg minden, de egyikkel sem éreztem magam igazán jól, valószínűleg azért mert egyikőjük iránt sem éreztem azt az igazi nagy szerelmet.

Volt egy lány az osztályban, aki már középiskolai első osztály óta tetszett. Jóban is voltunk, de valahogy sosem hozta úgy a helyzet, hogy összejöjjünk, pedig többször mondta ő is, hogy bejövök neki és én sem titkoltam. A lányról annyit, nevezzük Dórinak, hogy kb. 165 cm magas, fekete hajú, kicsit barnás bőrű, karcsú, kifejezetten szép babaarcú, mosolygós volt, gyönyörű feszes fenékkel és...


JÚN.
24.
2011

Kamasz tavasz 6-7. rész

6. rész

Beindult a nagyüzem!
Érdemes volt sokáig vágyakozni, ezen a tavaszon beérett a termés. Szorgos méhecskeként szálltam illatos kehelyből más nyiladozó szirmok közé, és megint tovább...
Majdnem minden délután elkísértem valakit – Cicus után mások is megismerték a helyet - a sétálók útvonalától távol eső, partmenti, árva padhoz, ahol háttal és szemközt tornyosulva is tudtunk "hóc-hóc"-ot játszani. Csak ritkán zavart meg bennünket egy-egy kóbor kutyasétáltató, esetleg egy másik pár, akik kicsit a vizet tanulmányozva várakoztak illedelmesen, amíg le nem szálltunk mindketten a lóról.
Timi is elfelejtette hirtelen jött csalódását, és nem bánta, hogy mégsem vállaltam el a csajos bulin kollektív masztizásban közreműködést. Azokon a napokon, amikor úgy prognosztizálta, hogy a család többi tagja később ér haza, mi ketten vettük...


Középkori játékok 2. rész

Eleonóra, ámbár Alexandert kereste, Konradot találta férje dolgozószobájában. A helyiség tágas volt, de kevés bútorral berendezett: egy masszív tölgyfa íróasztal, mögötte egy bársonnyal fedett puha karosszék, az íróasztal előtt két másik. A falhoz tolva egy dívány, bal oldalt egy kis italos szekrény. A kandallóban vígan ropogott a tűz, amikor a sárga selyemruhába öltözött grófné belépett, és elkapta Konrad kék szemeinek érdeklődő pillantását.
Azóta a tóparti együttlét óta eltelt egy hétben még egyszer töltöttek egy sajátos éjszakát hármasban a hitvesi ágyban. Konrad de Rouen gróf érdeklődve hajolt a haditervek fölé, mielőtt felpillantott volna a belépő sógornőjére, majd emelkedett fel az íróasztal mögül.