Hírek

JÚL.
7.
2011

Beteljesülések 1. rész

Történetem valós alapokon nyugszik; a cselekmény javarészt valóban megtörtént. A neveket, helyszíneket, és némely eseményeket megváltoztattam. A történet legvége - amelyet majd a későbbiekben olvashattok- szintén ki lett színezve, és tovább lett álmodva, mint ahogy (idáig) megtörtént. Ez a legelső irományom, szívesen veszem a kritikákat. Az olvasáshoz jó szórakozást mindenkinek!

Valami zsibbadt fáradtság lett rajtam úrrá…nem, nem is fáradtság. Inkább egy nagyon is ismerős, mégis valahogy ismeretlen izgalom, amely fel s alá száguldozott az ereimben, elérve minden apró porcikáját a testemnek, lázba hozva minden érzékszervemet. Szívem ritmusára lüktetett a testem a puha, selymes bőröm alatt. Imádott számítógépemmel szemben ültem, minden idegszálammal a képernyőre tapadva. Chat partnerem - akit mindössze néhány órája ismertem - egy magas, királyi alkatú...


JÚL.
6.
2011

Laura ébredése 13. fejezet

Rina nagyon fáradt volt. Laura is, de annyira vágyott a lány gyönyörű és érzéki testére, hogy legszívesebben a végkimerülésig hajszolta volna orgazmusok egész seregével. De végül ő is engedett és kelletlenül figyelte, ahogy Rina elfedi előle gyönyörű, selymes tagjait a ruhájával.
Csak amikor felkelt következő nap, döbbent rá, mit is tett. Ugyanazt érezte, mint már korábban is. Azon gondolkodott, vajon tényleg leszbikus-e. Nem számít, mennyire jól éreztük magunkat együtt. - gondolta. - Nem számít, hogy hányszor jutottunk el a csúcsra és milyen jó volt. Tényleg leszbikus lennék? Ilyen... furcsa lennék? Abnormális?
Elhatározta, hogy ad egy kis időt Rinának. Nem akart túlságosan rámászni. Aznap sokkal jobban kívánta a lányt, mint bármikor korábban, de visszatartotta magát, hogy felhívja őt és úgy gondolta, az a legjobb, ha egy ideig elkerüli a munkahelyén is....


A szállodai szoba

Majdnem két hét telt el azóta, hogy láttuk egymást és azóta csak telefonon tudtunk beszélgetni, de most végre újra kettesben voltunk. Csak ő és én egy kis szállodai szobában, ahol nem kellett attól tartanunk, hogy bárki is megzavar bennünket. Ahogy beléptünk egymásnak estünk. Forró csókokkal halmoztuk el egymás száját, arcát, nyakát - aztán ő lassan kibontakozott az ölelésemből. A kezét a mellkasomnak támasztotta, úgy tartott egy kis távolságot. A szemembe nézett:
- Várj! Előttünk az egész éjszaka. Azt akarom, hogy minden tökéletes legyen. - Mi tagadás, számomra így is az volt, de nem sürgettem, hiszen másnap délig miénk volt a szoba. Mikor látta rajtam, hogy kicsit sikerült lehiggadnom hátat fordított és bement a fürdőszobába. Néhány pillanat múlva már hallottam is a víz csobogását. Ekkor vettem észre, hogy úgy állok az ajtó mellett, mint akinek földbe...


JÚL.
5.
2011

Párharc

Szóval megint egy hotel. Egy újabb bár. Újabb számoszlopok a laptopomon. Az üzleti utak mindig szarok, de ezúttal legalább eljutottam New Yorkba. Méghozzá Manhattan közepébe, ahol a kőgazdagok együtt élnek a legszegényebbekkel. New Yorkban mindig történik valami.

A bárban ültem, és néztem a várost. El akartam ütni az időt valamivel lefekvés előtt. Ma estére ki volt zárva a bulizás, mert másnap reggel 8 - ra üzleti ügyben volt jelenésem.


Egy pár párkapcsolatai 2. rész

Az első részt azzal fejeztem be, hogy kivonultunk a konyhába. Természetesen mind nagyon szomjasak voltunk és rácsaptunk az üdítőkre. A Frissítők elfogyasztása után elvonultunk a fürdőszobába lezuhanyozni, aztán ismét a konyha. Nóri előszedte a hűtőből az előre elkészített frissensültet, salátákat és a sütit. Nekiláttunk a falatozásnak, közben Jánossal beszélgettünk, na meg a lányokat értékeltük, melyik milyen ügyes a szexben.
Egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy a lányok eltűntek, csendben hallgatóztunk és a háló felöl halk, kéjes nyöszörgést halottunk. Csendben a háló ajtajához osontunk, benyitottuk annyira hogy, mindketten belássunk. A két lány a francia ágyon, feleségem Nóri hanyatt fekszik lábai széttárva és térdben megemelve, Heni, a lába között hason fekve nejem csiklóját szívogatja, nyalogatja. Közben kezeivel előrenyúlva a nagy melleit...


JÚL.
4.
2011

Bűnbe esve 1-2. rész

1. rész

Kissé elázva estünk be a lakásajtón, a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt.
- Láttátok, hogy megnyúlt a képe, amikor Kati nyakon öntötte a vörösborral? - nevetve támaszkodtam a falnak. Születésnapom volt, a tizennyolcadik. Ebből a célból utaztunk fel Pestre, hogy "kiscsaládi" körben ünnepeljük meg, szülők nélkül, csak mi hárman, testvérek. A buli egész jól alakult, bár a vége felé betalált minket egy még nálunk is kapatosabb társaság, akik úgy vélték, hogy a nővérünk, Kati szabad préda. Ő meg hiába mutogatta a karikagyűrűjét, a hatfős fiútársaságból senkit nem érdekelt, hogy férjnél van. Mikor közbe léptünk, majdnem verekedés lett belőle, de végül nővérkénk megoldotta a dolgot. Nyakon öntötte a legagresszívabb macsót vörösborral, és édesen rámosolygott.


Egy csodálatos éjszaka Steve-vel

Van egy lakásom, egyedül élek a kisfiammal. Párommal már régen szakítottam. Steve-t már ismerem négy illetve öt éve, csak egyszer találkoztunk még Kanadában. Azóta távkapcsolatban élünk, skype-on és msn-en beszélgettünk. Sok a munkája, engem rengeteg dolog ideköt Magyarországra.
Egyik nap hírül kaptam, hogy eljön hozzám, mert látni akart engem. Nem tudtam, hogy hová kapjak, pedig gondoltam rá, hogy nem működik sokáig a távszerelem. Előbb-utóbb találkoznunk kellett. Plátói szerelem volt ez autentikusan jó sokáig. A címemet leírta, bár nem igazán tudta a járást az országunkba. Szerencse, hogy egy kicsit tud magyarul, én angolul, remekül kiegészítjük egymást. A neten műholdképen is látta, merre kellett jönnie.


JÚL.
1.
2011

Moncsi a strandon

Kellemesen telt a strandolás. Reggel kifeküdtél a férjeddel egy nyugodt, tiszta helyre, és lubickolással vegyes napozással töltöttétek az időt. Merész fürdőruhát vettél fel, és a nap folyamán élvezettel figyelted, ahogy több férfi szeme megragad a formás idomaidon. Te, mintha ezt észre sem vetted volna, élvezettel helyezkedtél el mindig úgy, hogy mások a lehető legtöbbet lássák belőled. Fürdőzés közben néha még egy-egy arcátlanul kacér, de óvatos mosolyt is megengedtél magadnak, és gondolatban a neked leginkább tetsző férfiakkal enyelegted végig a napot. Több alkalommal, ha egy férfi sóvárgóan a testedet bámulta, kihívó csókolózásba kezdtél a férjeddel, és lopva mások felé néztél és figyelted: mennyire szeretnének most a férjed helyében lenni.


Egy naplóból 10. rész

Sziasztok.
Mostanában csak régi szeretőimet kerestem fel újra, Betti még a szülésből lábadozik, semmi extra tehát szexuálisan. Ezért folytatom a napló általam át tömörített változatát. Szóval az írek után üzleti megbeszélés miatt Párizsba kellett utaznom. Az elmúlt években a szegényes francia tudásom könyvekből és egyik francia kapitányommal való beszélgetésből sokat fejlesztettem, itt az ideje kipróbálni gondoltam. A megbeszélések jól haladtak, megkötöttük a szállítási megállapodást. Gondoltam megnézem a francia déli vidékeket. Béreltem egy lovat egy hónapra, aztán elindultam. A dél francia vidék egész megtetszett nekem, más volt, mint oda haza angliában. A falvak fogadóiban szálltam meg általában, de néha a csillagos ég alatt is aludtam, elvégre nyár volt. Már a hónap vége felé jártam, amikor rekkenő volt a hőség. A fű és a többi gáz buja...