Hírek

AUG.
1.
2011

Eve nénikém esküvője 2. rész

Épp kijöttem a zuhany alól, amikor hallottam, hogy anyuék hazaérkeznek, és még mindig a ruháról áradoznak és hogy mennyire gyönyörű menyasszony lesz a nénikém. Megint. Megmosolyogtam őket, majd a szobámba mentem, hogy felöltözzem és csatlakozzam hozzájuk. Innentől kezdve, mondanom sem kell halálra untam magam a lányok közt, akik egymás szavába vágva lelkesen tervezgették az esküvő rohadt unalmas részleteit. Mikor a házvezetőnő bejelentette, hogy kész a vacsora, akaratlanul is felsóhajtottam. - Végre valami amiben kedvem lelem! - ezt a megjegyzést bölcsen megtartottam magamnak és csak suttogni mertem magam elé. Apámék nélkül kezdtünk hozzá, mivel – ahogy anyuék megjegyezték - még mindig a bárban ücsörögtek. Biztos voltam benne, hogy igazuk van, továbbá abban is biztos, voltam, hogy épp fiatal lányok főiskolai tanulmányaihoz nyújtanak anyagi segítséget, a bugyijukba...


Kikötői kalandok 1. rész – Béka vele

– Szép jó napot, kedves Zoltán!
– Jó napot, doktor úr! – biccentettem oda a Ford Galaxy volánja mögül kiintegető középkorú férfinak.
– Majd olyan egy óra múlva jön a lányom és a családja, lenne szíves beengedni őket? – kérdezte pár perccel később, mikor leparkolta a Galaxy - t, és felhuppant a porta mögött felsorakoztatott biciklik egyikére.
– Persze, természetesen – feleltem a porta ajtófélfájának támaszkodva. – Mint mindig.
– Köszönöm szépen, Zoltán – azzal elkerekezett a kikötő belseje felé, ahol több mint száz vitorlás – kicsik és nagyok – sorakoztak.
Flegmán néztem, ahogy a jó doktor lefordul a kereszteződésben és eltűnik a szárazon hagyott hajók és a roskadozó zuhanyzó mögött. Ez is hét napból ötöt itt dekkol, aztán az ember csodálkozik, miért tart olyan sokáig, hogy bejusson egy orvoshoz szakvizsgálatra.


JÚL.
29.
2011

Úgy gondolod?

Utoljára tíz évvel korábban találkoztunk, még az érettségi idején. Igaz, azután még többször szerveztünk osztálytalálkozót, Anita azonban egyikre sem jött el. A közösségi oldalakra sem regisztrált, így nem túlzás azt állítani, hogy köpni-nyelni nem tudtam a meglepetéstől, amikor felbukkant a tízéves érettségi találkozónkon, és egy pillanat alatt lerombolta a róla addig kialakított képet.
Anita eddig úgy élt az emlékezetemben, mint az osztály egyik legszürkébb egérkéje. Úgy emlékszem, nem volt különösebben jó tanuló, de leginkább az maradt meg bennem, hogy a négy évet gyakorlatilag ugyanabban a kopott, bő farmerban és abban a két-három kinyúlt, metálzenekarokat népszerűsítő pólóban járta végig. Nem ivott, nem cigizett, nem pasizott, és az iskolán kívüli összejöveteleinken sem jelent meg.


Csatlakoztam egy meleg - párhoz

Mint mindenki másnak, nekem is volt az agyam leghátsó részében eltemetve egy vágyálom.
Titkon vágytam egy férfira is az életembe. Szép barátnőm volt, magas, hosszú hajú és nőies. Jó volt vele, de akkor is. Nem csak a kíváncsiság hajtott, hanem a vonzódás, hogy megérinthessek, megízlelhessek, egy hatalmas farkat és az én testemet is érezze egy férfi, aki bevezet a férfi - szerelem rejtelmeibe. Legalább egyszer szerettem, volna kipróbálni milyen a másik oldalon állni. Egy kemény kötésű, erős testű és igazán férfi állat. Ez volt az álmom.
A lányos férfiak nem vonzottak, a nőknek öltözött melegektől pedig kirázott a hideg, azt a kategóriát nem nekem találták ki. Csak a nagyon férfias alakokat bámultam meg az utcán is, persze úgy, hogy nehogy valaki észrevegye. Még önmagam előtt is szégyelltem a dolgot! Mit szólnának? Egyből rám fognák meleg, nem igaz?


JÚL.
28.
2011

Balatoni nyár

Alig ért véget az iskola, egy német nyelvű gimnáziumba jártam, és a harmadik éven voltam túl. Jöhet a lazítás, bulizás, csajozás gondoltam, de a sors mást szánt nekem.
Zsuzsa néni anya barátnője érkezett hozzánk.
- Jaj, Juditkám benned van minden reményem - panaszkodott már a kapuban.
- Gyere, főzök egy jó kávét, aztán megbeszéljük, mi nyomja a lelked - invitálta anya beljebb.
Alig ült le Zsuzsa néni máris ömlött belőle a szó.
- Tudod, van az önkormányzatnak az a kis strandja, oda jártunk mi is fiatal korunkban. Rám tukmálták, és én hülye el is vállaltam a nyárra a gondnokságot. Háromfős személyzettel dolgozunk, én vagyok a pénztárban, van egy mentőcsónakosunk, és van egy takarítónőnk, aki csak négy órában dolgozik. Képzeld ma reggel a mentősünk bejelenti, hogy holnaptól nem jön, mert átcsábították a nagy strandra. Mit csináljak,...


Nikolett

Harmadikosok voltunk a gimiben, amikor Nikolett az osztályunkba került. Gyorsan összebarátkoztunk. Egyikünk sem volt leszbikus, mégis igen gyorsan egymásba habarodtunk. Leginkább fiús alkata, rövidre nyírt vörösesbarna haja, kislányos melle és csillapíthatatlan szexéhsége tetszett. Niki – ahogy az osztályban nevezték – annyira ki volt éhezve a szexre, hogy bárhová mentünk, azonnal fölszedett magának egy pasit, hogy lefeküdjön vele. Emiatt aztán én nem Nikinek hívtam, hanem Quickinek, ami a szexlexikon szerint egy gyors, spontánul összejött numerát jelent valami tiltott vagy szokatlan helyen.
Szexelni akkor kezdtünk egymással, amikor éppen mindketten facérak voltunk, s mivel szülei éppen elutaztak hétvégére, meghívott, hogy aludjak nála. Mivel egyedül voltunk a lakásban, a hálószoba is üres volt, s így szülei franciaágyában aludtunk. Jobban mondva nem aludtunk, hanem...


JÚL.
27.
2011

Szeretőd vagyok

Bejössz az irodába, helyet foglalsz, beszélgetsz. A szemed sarkából engem figyelsz, én rád mosolygok. A vágy már átjárta az egész testemet, érzem, hogy nem kapok levegőt, ki kell mennem a mosdóba. Ahogy elmegyek melletted érzem az illatodat, azt az illatot, amit akkor éjjel is éreztem, azt az illatot, amibe beletemetkeztem miközben a karjaidban tartottál. Azt hiszem nincs tovább, vége, menthetetlenül beléd szerettem. A mosdóba érve csuklómat a hideg víz alá tartom, de nem lesz jobb. Egy pillanatra lehunyom a szemem és magam elé képzelem azt az éjszakát.

Az éjszakát, ami több mint két év vágyakozás után teljesedett be. Az éjszakát, amikor életemben először félreléptem, én, aki soha, de soha nem gondoltam volna magamról, hogy képes vagyok ilyesmit megtenni. Az éjszakát, amikor először éreztem magam ízig-vérig nőnek, az éjszakát, amikor végre nem szégyelltem...


Hármasban

Idáig a fiúszexben csak két kalandom volt. Bi pasi vagyok, és a mérleg nyelve a nők oldalára billent, de nem állok ellent a férfiak kísértésének sem. Persze csak óvatosan, megbízható, ismert fiúkkal mentem bele a mókába. Néhány hónapja azonban összejött egy hármas társaság, minek tagjaként azóta gyakran élem át a hímneműek okozta gyönyöröket. A kezdetet írom most le a következő sorokban.
A munkahelyemen a szüneteket szabad netezéssel töltöm, és gyakran látogatok meg meleg oldalakat egy kis vizuális élményért. Egy ilyen alkalommal a kíváncsiság becsábított egy chat - szobába, ahol épp egy szimpatikus fiatal helyi srác is partnert keresett, elsősorban kölcsönös orálra. Izgalomba jöttem és írtam neki. Soha nem csináltam még ilyet, nagyon izgultam. Kiderült, hogy helye és ideje is lenne délelőtt egy kis ismerkedésre. Közben a bejelentkezésemre üzenetet kaptam...


JÚL.
26.
2011

A Menedék 3. rész

Felforrt a víz, a srác bele öntötte a dézsába, kicsit még meleg volt, de pont jó lesz, mire leér, gondolta. Visszament a konyhába és kitöltötte a kávét csészékbe, kinézett az ablakon, kint még sűrű sötétség volt, de bent a gyertyák fénye kellemes világosságot biztosított. Felpakolt a tálcára és elindult fel a lányhoz. Nem volt egyszerű felvinnie a tálcát a létrán, de megoldotta.
Milyen gyönyörű vagy, mosolygott magában, ahogy leült az ágy szélére. A lány édesen aludt még. A gyertya fényében csodás koronaként tornyosodott hosszú haja a fején, ahogy a párna feltűrte magasra. A srác félre simított az arcáról egy előre logó tincset, de az makacsul visszacsusszant előre. Igaz is, sokkal jobban áll így, mondta magában a srác. A lány picit megmozdult, a srác megsimogatta az arcát: