Hírek

AUG.
8.
2011

Balatoni nyár 2. rész

Egy hetem ráment mire meg tanultam rendesen evezni, igaz olyan izomlázam volt alig tudtam a karomat megemelni. Sikeresen elláttam az első sérültemet is, egy középkorú hölgynek elvágta a kagyló a lábát, azt kötöttem be. Lehet, hogy én jobban izgultam, mint ő, de a debütálásom jól sikerült. A kuckóm falán felfedeztem egy lyukat, amelyen keresztül a női öltözőbe lehetett belátni. Valószínű az elődöm követhette el, olyan rafináltan volt kivitelezve, hogy a női öltöző felül nem lehetett észrevenni. Hála az ismeretlen lyuk fúrónak rengeteg meztelen nőt sikerült meglesnem. Itt szembesültem azzal a ténnyel, hogy pina van nagy, kicsi, szőrös, kopasz, de két egyforma nincs.
Egyre jobban tetszett az új állásom...


AUG.
5.
2011

A nyolcadik utas az orál

A TK-243-as szövetségi teherhajó 3 fényév gyorsasággal suhant az Alfa Centauri csillagkép tengelye mentén, mintegy 10 ezer parsecre az Arcturus galaxisától. Hatalmas, bár némileg kiöregedett hajó volt, tíz éve állt szolgálatban. Üzemeltetője a Kék Óriás gyarmatosító vállalat volt, akinek megbízásában járt el most is. Egy távoli gyarmatbolygón kellett diplomáciai bonyodalmakat elsimítania. Ezt úgy tették meg, hogy elrabolták a bolygó királyát, és közölték vele, csak akkor kapja vissza, ha a kurrens ipart és kereskedelmet teljes mértékben a Kék Óriás szolgálatába állítja. A király nem adta be egykönnyen a derekát, és gondolkodási időt kért. Azt a választ kapta, hogy rendben, de a királykisasszonyt addig is egy fegyenctelepre szállítják a Mobemor bolygóra. Utaltak rá, hogy ha nem dönt gyorsan, úgy kapja vissza a lányát, hogy egyetlen kijárt lyuk lesz testének alsó...


A Menedék 4. rész

Újra elkezdte simogatni a lányt, élvezte a bársonyos bőr feledhetetlen érintését. Kezei visszatértek a lány gyönyörű melleihez. Lágyan simogatta őket, megérintette a bimbócskákat. Érezte, ahogy megfeszülnek a lány mellei.
El kezdte finoman dörzsölgetni a bimbócskákat. Közben szája újra a lány nyakát csókolta, de most szenvedélyesen, vágytól égő mohósággal. A lány szorosan húzta magához a srác fejét. Élvezte a srác feltámadó vágyát. Bizsergés járta át a testét. Kicsit meg emelte a popsiját és a nadrágot együtt húzta le a kis csipke csodával, mely eddig rabságban tartotta kis barlangocskáját. A srác egyik kezével elengedte a lány mellét és kigombolta a nadrágját és kiszabadította kemény férfiasságát. A lány kívülre akarta rakni a lábacskáit, de a srác megfogta a combjait és finoman megállította. Kicsit szétnyitotta a lábait és lassan maga felé...


AUG.
4.
2011

Hegyi kaland 4. rész

A balatoni bortúra és strandolás után hazafelé tartottunk barátnőmmel, férjével, valamint nagyobbik fiammal és barátnőjével, amikor is kitaláltuk, hogy este elsétálunk a Fő-térre és jól megnézzük az aug. 20-i tüzijátékot. Barátnőm igyekezett bevonni sok programba (bár nem vagyok egy elveszett ember), nehogy begubózzak most, hogy Attila külföldön dolgozik. Igen, férjem már vagy három hete új munkahelyén tartózkodik Ausztriában. Első hazalátogatásáig (milyen furcsán hangzik...) még egy-két hetet várnunk kell.

Az esti találkát Emeséékkel fél tízre beszéltük meg, addig mindenki haza felfrissülni, tisztálkodni.
A megbeszélt időpontban aztán nagyot dobbant a szívem, mikor felfedeztem Mátét az apja és nevelőanyja oldalán. Erre a találkozásra nem számítottam.


Félénk szöszi

Én egy kedves szöszi lány vagyok, de rettentő félénk. (persze azért most már más a helyzet!!!)Első lányos kapcsolatom egy kolléganőmmel volt. Az egész még iskolaéveim alatt történt.(17 évesen) Akkor még nem nagyon foglalkoztam a lányokkal. (persze olykor megnéztem a szép nőket) Nos, az egész egy butik irodájában történt. Kinyitottunk, és olyan unalmasan mentek a percek, hogy mint mindig beszélgetni kezdtünk. De most valami egész másról, mint eddig. Évi egy 35 éves csinos nő volt. (ő a kolléganőm) Nagyon jól nézett ki.

Csinos alak, helyes buksi, és elképesztő mellek!!!! Én csak tátott szájjal figyeltem amiket mesélt. Úgy mondta el a történeteit, hogy az egészet láttam magam előtt. Éreztem, hogy átnedvesedik a bugyim. Szóltam hagyja abba most már, mert dolgom van még az irodában. (szokásos gálya) Abba hagyta és én elmentem takarítani. Teljesen elmerültem a...


AUG.
3.
2011

Mesélj valami izgatót! 1. rész

Wanda igazán tudott néha hiányozni. Amióta csak felnőtt (értsd: 18 éves lett), és ő is saját lakásba költözött, közel sem láttam őt olyan gyakran, mint korábban. Ennek még csak egy éve, és mi igazi, meghitt családi légkörben cseperedtünk fel. Mi ketten tényleg a legjobb barátok voltunk. Szombat este volt, én otthon, egyedül: unatkoztam. Az elmúlt hetekben alig beszéltem vele, és úgy döntöttem, ma megpróbálom, hátha otthon van. Bár szombat lévén ennek vajmi kevés volt az esélye; egy olyan csini lány, mint az én Wanda húgom, nem az a fajta, de gondoltam, próba szerencse. Wandus igazi szépség lett; hosszú combok, hullámos, sötétbarna haj, talán 36-C mellek: valódi érett nő. Abból a jó kislány fajtából, talán még mindig szűz... Ha volt valami, amit mindig titok maradt előttem, az Wanda szexuális élete; ilyen dolgokról soha nem beszéltünk egymással. Gondolhattam azt is,...


Laura ébredése 15. fejezet

Laura tudta, hogy muszáj elmennie Rinához most rögtön. Legutóbb a lány jött hozzá, de most Laura úgy érezte, ezt nincs joga elvárni. És igazából ő is meg lett volna lepve, ha Rina megjelenik az ajtajában. De tudta, hogy soha többé nem fogja látni Rinát, ha most nem lép.
De mit mondhatna? Hogyan tudta volna leküzdeni azt az elkeseredett féltékenységet és elzárkózottságot, amit Rina érzett? Legyen egyszerűen csak őszinte és mondja azt, hogy nem akarja, hogy így legyen vége, mielőtt biztos lehetne benne, hogy Rina mit is érez iránta?
Már maguktól a gondolatoktól is megtelt a szíve fájdalommal. Valószínűleg nem is akar látni. – gondolta. – És ha mégis, képes leszek elmondani neki, amit érzek?


AUG.
2.
2011

Elveszve és megtalálva

A lány belefeledkezett a látványba. A Tatai várból csodálatos volt a tó. Békés, nyugodt, tiszta vizében az ide - oda cikázó halakat is látta. Egy kissé előrehajolt, hogy jobban szemügyre vegye őket, ám ekkor megcsúszott a keze a kőpadkán. Érezte, ahogy egy erős kéz megszorítja és visszatartja az eséstől. Hálásan nézett a kéz tulajdonosára. Hunyorgott, a szikrázó napfényben alig látott valamit. A férfi egy fejjel volt magasabb nála. Ahogy a kék szemekbe nézett, érezte elveszett. A kelleténél tovább merültek el egymás tekintetében, de a férfit meglökte egy turista és így megtört a varázs.
- Köszönöm. - mondta halkan.
- Szívesen máskor is. Átutazóban?
Milyen kellemes hangja van - gondolta a lány.


Marko - Életem kiterített (nem kártya) lapjai 4-5. rész

Evi másnap reggel vidámnak és gondtalannak tűnt, nyoma sem maradt a rossz hangulatának, jót tett neki az együtt eltöltött éjjel Erikkel. Valósággal ragyogott, a mosoly, amit kaptam tőle a legszebb volt, amit életemben csak láttam. A testvérem megszokott vidám kedélye pedig teljessé vált, mert a fiúja újra nálunk kezdett lébecolni, és úgy tett, mintha semmi nem történt volna közöttünk.
Csak vörösödtem a jelenlétében, míg az ő arcáról semmiféle érzelmet nem lehetett leolvasni. Egy rohadt kőszobrot játszott!
Fájt, hogy ennyire semmibe vesz, de meg is nyugtatott a tudat, hogy nem kell magyarázkodnom, és nem fog számon kérni többször. Sok minden történt közöttünk, amit titkolnunk kellett.