Hírek

AUG.
19.
2011

Balatonlelle, szomszédasszony

Megérkeztem Balatonlellére. A következő két hetem itt fogom tölteni. Az idő elég szar még ahhoz, hogy fürödni lehessen így marad a füvezés a haverokkal. A legjobb barátom, Dénes kapta meg a szüleitől a nyaralójukat erre az időre. Már május óta terveztük, hogy majd lemegyünk páran és rendesen szétcsapunk a környéken, de azt nem gondoltuk, hogy az időjárás ilyen bénán alakul. Első ott töltött napomon, este kiültünk vele meg egy osztálytársunkal egy jó cigi társaságában. Egy kis idő és pár török kör után, már rendesen kivoltunk.
- Megint jót adott a Zoli - mondom.
- Mindig jót ad tesó. - erre kifakadt.
Elkezdtünk röhögni a semmin, ami tarthatott egy három percig, egyre intenzívebb röhögéshullámokkal. A végén teljesen értelmetlenül rám jött a para, hogy lehet figyel valaki. Ekkor abba hagytam, de a többiek még fojtatták. Körülnéztem és a...


Balatoni igazoltatás

Ez 2 éve történt a Balatonnál. Barátnőm az egyik kis településen volt táborban én pedig tőle 30 km - re egy ismerősömnél a nyaralójában. Minden nap jártam át barátnőmhöz kocsival. Akkoriban egy 20 éves BMW - m volt. Minden nap kb. du. 1 - re mentem át hozzá és amíg kimenője volt (általában éjfél) addig ott voltam. Egyik este kitaláltuk, hogy átmegyünk ismerősömhöz a nyaralóba. Úgy sincs otthon, így legalább kettesben lehetünk. Sajna előtte több mint 2 hétig nem volt alkalmunk együtt lenni. Igencsak ki voltunk éhezve már.
Egyébként egy eléggé sexéhes pár vagyunk, naponta 4 - 5 együttlét éppen, hogy kielégít. De egyszer mondta barátnőm, hogy neki az is kevés lenne, ha mindig feszítené farkam a punciját (amit egyébként én szoktam leborotválni), de ne kanyarodjunk el a story - tól. Szóval elindultunk a nyaralóba. Már út közben nagyon beindultunk, felizgultunk...


AUG.
18.
2011

Különleges történet

25 éves pasi vagyok, a neten kezdtem levelezni egy 21 éves lánnyal, aki talán hajlandónak mutatkozott arra, hogy elvegye a szüzességem, amit már nagyon szerettem volna. Kb. három hónap levelezés után egyszer találkoztam vele. Nem is nézett ki rosszul, bár nem volt az esetem, jó beszélgettünk, de látszott rajta, hogy ő inkább mással lenne most, mint velem.
Miután végül elbúcsúztunk egymástól, akkor jött csak a lényeg. Az utamon hazafelé megláttam egy lányt a buszon, aki viszont - bár szintén nem olyan volt, amit mindig elképzeltek - nagyon megfogott. Olyan aranyos. Amikor hazaértünk, leszállt a buszról, és egy nagy adag táskát próbált a hátára erőszakolni, ekkor léptem én színre. "Segíthetek?" kérdeztem, amit mosolyogva megengedett, de azt nem hagyta, hogy vigyem a táskáját, csak azt, hogy felsegítsem. Ez engem rettenetesen zavart, mert elkísértem volna, de úgy nem...


Juli történetének befejezése

Megpróbálom leírni a befejezést a Szegedi partyról. Kicsit bele kell élnem magam, mert azóta történt egy s más.
Szóval nagyot aludtam. Reggel - fél 11 felé - amikor felébredtem a Laci nem volt mellettem. Eszembe jutott a tegnapi nap, és borzongás futott át a testemen, nagyot nyújtóztam és megsimogattam a nedvesedő pinusomat. Jól éreztem magam. Kimentem lezuhanyozni - nagyon jól esett a meleg vizet csorgatni a testemre - hajat mostam, teljesen felfrissültem. Mire visszamentem a Laci ott volt reggelit hozott, és nagyon kedves volt. Szájon csókolt és azt kérdezte, hogy érzem magam. Remekül mondtam, miközben átöleltem a nyakát és visszacsókoltam.
Gyönyörűen sütött a nap. Viszonylag meleg is volt. Elmentünk sétálni a Tisza partra, ebédeltünk egy halászcsárdában. Finom borocskát ittunk, és nagyon jól éreztem magam. A Laci rendkívül előzékeny és kedves volt,...


AUG.
17.
2011

Egy nő esküvője

Minden nőnek vannak titkaik. Olyanok, amikre nem büszkék, amiket szégyellni kell, de mégis: valahogy a szégyen mellett kellemes bizsergetés önti el, ha rágondol. Hiszen ő egy tisztességes asszony, férj, anyuka, szemérmes nő és mégis volt olyan, mikor úgy viselkedett, mint egy elítélendő szajha....

Egy ilyen történetet mesélek el, szégyenkezve, de izgatottan...

29 évesen volt az esküvőm. Lehetett volna fiatalabban is, de így jött össze. Zoli 33 éves volt, fiatal korunktól kezdve ismertük egymást, de csak 1 évvel ezelőtt jöttünk össze és kitűztük az esküvőt. A gyorsaságnak az volt az oka, hogy terhes lettem. Szüleim erőltették ekkor, hogy minél előbb legyen esküvő, mert micsoda szégyen lenne... Villámgyorsan intéztük el a dolgokat, de így is 4 hónapos terhes voltam, mikor az esküvőre sor került. Ruhában nem látszott a dolog, de ruha nélkül már...


Egyéjszakás kaland Erdélyben

Voltam Erdélyben, az ottani családtagjaimnál. Ennyire jól még sosem telt nekem az ott tartózkodás... Végre megtörtént, amire olyan rég vártam!
Szóval értem jött a személyszállító mikrobusz, amivel utaztam, elbúcsúztam az itthoniaktól a kapuban és beszálltam az autóba. Odabent csak férfiak ültek, akik gondolom Bp-re járnak dolgozni, és hazalátogattak húsvétra. Először furcsa érzésem támadt és kicsit kiszolgáltatva éreztem magam, bevallom, kicsit féltem is, de ez az érzésem rögtön alábbhagyott, amikor elkezdtek viccelődni és "ízes", népies tájszólásban bókokat intéztek hozzám. Ki-ki egy kávéra, üdítőre akart volna meghívni, volt, aki táncolni szeretett volna velem, egyikük még egy night-klubba is magával vitt volna... Bókjaikra lehetőségeimhez mérten illedelmes elutasítással válaszoltam.


AUG.
16.
2011

Cetrapol harisnyái 1. rész - A stáb megérkezik

1

Cetrapol egy vénséges vén kikötőváros volt, a Nagy Tenger déli partján, Hullámvilágtól néhány eon távolságra. Néhány évvel azután fedezték fel, hogy a nyugati népek felfedezték az Átjárót. Az egykor virágzó birodalom mára lehanyatlott, de Johnny ezt nem tudta, amikor stábjával együtt úgy döntött hogy felkeresi. Seattle-ben szállt fel a fregattra, és búcsúszavai ezek voltak:
- Életem legjobb filmjével térek vissza!
A rokonok és a fiatal sztárocskák, akik érte rajongtak, nagyon ámuldoztak. A hajó üdvrivalgástól kísérve vitorlázott ki Esőváros kikötőjéből.
A viharos tengeren, a kabinjában szorongva Johnny azért megosztotta mélyebb gondolatait Frankkel, Geralddal, Amandával és Julie-val.


Zsófi és nevelőapja 4. rész - Osztályfőnöknővel

- Hallo.

- Jó napot kívánok, Török Kinga vagyok, Zsófi osztályfőnöke.

- Jó napot, Verlucz Richárd, Zsófi édesapja. Baj van?

- Hát igen, úgy is mondhatnám. De nem komoly csak Zsófi viselkedésével vannak gondok az iskolában, de szeretném ezt személyesen megbeszélni Önnel, mikor látogathatom meg Önöket?

- Bármikor, akár most is ha a tanárnőnek megfelel. – válaszolta Richárd arra gondolva hogy még csak délután 18.00 óra van, nem kései időpont.

- Nagyszerű, akkor húsz percen belül ott vagyok Önöknél, ugye a Szigetvári téren laknak?

- Igen, az 5-ös szám alatt, csöngessen és ajtót nyitok.

- Rendben, nemsokára ott leszek.


AUG.
15.
2011

Unokatesóim a nyaraláskor: a kezdet

22 éves vagyok, és úgy alakult, hogy most nyáron a Balatonon nyaraltam. Egy ismerősöm hívott meg a nyaralójukba, ahol egy ingyen hetet tölthettem el. Napközben strandon voltunk, esténként pedig bejártunk a városba bulizni.
Hamar kiderült, hogy a szomszéd házak egyikében nyaralnak unokatesómék is, családjával. Évek óta nem találkoztunk, és mondhatom nagyon megváltozott. Már 18 éves, és teljesen felnőtt lány lett. Éppen most érettségizett, és ki szerette volna pihenni magát ezen a nyáron, hogy a főiskolai évek előtt még egy igazi gyermeki időt töltsön el. Hát nem sejthette, hogy más is lesz.
Nagyon meglepődtem, amikor megláttam őket, de hamar beszédbe elegyedtünk, és nagyon jól éreztük magunkat, mivel gyerekkoromban is sokat jártunk össze az ő családjával. Szülei is örültek, mert így legalább kettesben maradhattak, mivel rám bízhatták a lányukat (illetve a...


Elcsábított az osztályfőnököm!

- Vakáció! - kiáltottam a székről felugorva - az osztálytársaimmal együtt - , ujjongtunk és zsibongtunk az év utolsó kicsengetésekor. Pezsegtünk, mint egy frissen feltörő forrás, nevetés és felszabadult öröm szaladt végig mindenkin. Nehéz volt a harmadik osztály a közép suliban, és már alig vártuk a leendő öt napos, közös sátrazást a Duna parton.
A barátnőimmel, Andival és Nórával órák után nálunk tartottuk a kupaktanácsot, melegszendvicset majszolgatva, és divatújságot lapozgatva tárgyaltuk milyen ruhákat vigyünk a kirándulásra.
- Én a legszexibb sortjaimat viszem - vetette közbe Nóra a teltkarcsú, barna hajú barátnőm, míg Andi a szőke, vékony, szeplős osztálytársam csak a fejét csóválva a farmerre és a bikini felsőre szavazott.