Hírek

SZEPT.
1.
2011

Szeretem, ha megdugnak

17 éves voltam, amikor először kerültem ágyba egy pasival. Érdekeltek a férfiak, de szerettem a lányokat is. A srác 24 éves volt. A konditeremben ismerkedtünk meg, ahová különben nem sokat jártam, mert nem igazán volt ambícióm, ráadásul vékony, lányos alkatom sem felelt meg ennek a sportnak.
A konditerem zuhanyzójában cumiztatott meg, tövig nyomta a farkát a számba, és addig dugta, amíg elélvezett. Sírva mentem haza, szégyelltem magam, de két nap múlva ismét ott voltam, vártam, hogy végezzen. Berángatott újra a zuhanyzóba, és megengedte, hogy újra leszopjam. Többé nem találkoztunk, kerültem a konditermet és nem tartottam a kapcsolatot a sráccal. de kerestem valami hasonló kapcsolatot. Így kerültem egy internetes partnerkereső oldalra, ahol több pasival is megismerkedtem.


AUG.
31.
2011

Az a NAP 2. rész

Az előzőekben átéltekből lassacskán felocsúdva kezdtük belakni a harmincegynéhány négyzetméteres legénylakást. Én papírzsebkendővel törölgettem a combomat és a puncimat, mikor megkérdezte:
- Nem akarsz letusolni? - majd azt is, hogy akarok-e inni valamit; van pezsgője is, pont ilyen remek alkalmakra, de bor vagy esetleg valami erősebb is akad, meg persze üdítővel is szolgálhat.
- Igyunk pezsgőt! - mondtam
- Így reggel tíz körül ilyet még úgysem tettem... - hallgattam el kicsit, bibelődve egy újabb papírzsebkendővel, majd sejtelemesen folytattam -... de olyat se nagyon, mint az előbb...
Poharakat vett elő és mint a nagykönyvekben meg van írva, halk szisszenéssel bontotta fel a pezsgőspalackot. Kitöltötte, majd odalépett hozzám és nyújtotta is az egyiket.


Angie Sunshine - A szülinap

- Angie! Öt perc múlva kezdés! – Itt az idő elindulni a színpadhoz. A mai este lesz az évben az egyik legkülönlegesebb. Több táncossal, hosszabb műsoridővel, új ruhákkal – ma van a főnök szülinapja. A műsor még számára is meglepetés lesz, eltérő a szokásostól. A lányoknak általában én tanítom meg a koreográfiát, az újoncok is hozzám kerülnek, de a mai alkalmat igazán érdekessé akartam tenni, ezért vendég tanárok segítették a munkámat. Társastánc tanárok, ugyanis a mai estébe belecsempészünk egy kis tüzet, egy kis kubai hangulatot.
A Dj srác elindította a zenét, még várnom kellett, rövid hatásszünet az elején, hogy még jobban akarjanak. Az egész színpad sötét, amikor kilépek, halványkék fény világít meg, a ruhámon ezernyi csillám szórja szerte szét, evvel még varázslatosabbá téve a belépőmet. A hosszú fekete hajam kiegyenesítve a popsimig ér,...


AUG.
30.
2011

Ha csak egy órád lenne rám!

Sokszor gondolkoztam már azon, hogy mit kezdenék veled, ha egy órára csak az enyém lennél, de sosem tudtam kitalálni, hogy mit is szeretnék. Egyszerre mindent és semmit, különös dolog ez. Zavarba ejtő a közelséged! Mit tudok vele tenni? Őszintén... semmit.
Ülök melletted az ágyon, és a földet bámulom. Az ölemben összekulcsolt kezeimet tördelem, végül izzadt tenyeremet a nadrágomba törlöm. Zavart vagyok, és nem merek felnézni. Amikor megszólítasz, akkor az arcomba fut a vér, és hirtelen forróság önti el a testem. Szeretnék levetkőzni, levenni a pulóveremet; kinyitni az ablakot, hogy cirógasson a hűvös délutáni szellő. Kiszáradt szájjal nézek rád végül, és a karomat kinyújtom feléd, de rögtön le is eresztem.


Laura ébredése 16. fejezet

Laura két napig alig tudott járni. Kész szenvedés volt, amikor ki akart menni a fürdőszobába. Betegszabadságot vett ki, és ideje nagy részét az ágyban töltötte, újra átélve az élményeit és próbálva elfeledni a testébe maró fájdalmat.
Most már legalább tudom, milyen egy igazi, vad döngetés – gondolta. – Öt-hat férfival sem lehet sokkal rosszabb. Azok ketten olyanok voltak, mint egy kisebb hadsereg. De legalább senki sem mondhatja rám, hogy leszbikus lennék. Mindkétszer elmentem. Aztán engedtem őket is elélvezni a számba és a melleimre.
Mindazonáltal az egész egyszerűen borzalmas volt. Még most is kirázta a hideg, ha visszagondolt rá. Ezek tényleg meg akartak ölni azzal, hogy halálra dugnak, ugye? – kérdezte magától. Alig tudta elhinni, hogy keresztül ment ezen az egészen. Az egész célja azonban mégsem valósult meg.


AUG.
29.
2011

Anyummal

Apám meghalt, amikor én még nagyon fiatal voltam, alig is emlékszem rá. Mindaddig, amíg vissza tudok emlékezni, az életem abból állt, hogy csak én és anya voltunk együtt. Ő mindig ott volt számomra, és én próbáltam mindig ott lenni neki. Ahogy telt az idő nagyon közel kerültünk egymáshoz, talán egy kicsit túl közel.
Egy kis lakásban laktunk, kis hálószoba, egy fürdőszoba. A lakás nagyon apró volt, így egy ágyban aludtunk. Jól elvoltunk, nem volt köztünk semmi probléma, majd idővel elkezdtem a középiskolát, és randevúzgatni kezdtem.
Nehéz idők voltak ezek egy nőnek, a pénz mindig kevés, de valahogy anyunak mindig sikerült fizetni a számlákat. Jobb lett a helyzet azután, hogy mikor 18. éves lettem olyan munkát kapott a helyi gyártó üzemben, ahol az éjszakai műszakban is dolgozott. Az extra pénz jól jött.


Balatoni nyár 3. rész

Egyik álmos reggel Zsuzsa néni hívott magához. Elmondta, hogy van egy nagyon jó ismerőse, akinek borászata van, most kezdtek csoportokat fogadni. Bejelentkezett néhány német csoport is, de sajnos nem beszélnek németül, és ő engem ajánlott nekik segítségül.
Szeretné, ha segítenék a barátainak, természetesen megfizetnék a szolgálataimat.
- Szívesen elvállalom. Mikor kell menni?
- Holnap este nyolckor itt van Károly érted kocsival, és ha végeztetek természetesen haza is hoz.
Másnap este Károly pontban nyolckor megérkezett, egy sötét színű terepjáróval. Károly kis köpcös ember volt, az ötvenes évei elején járhatott.
- Köszönöm Robi, hogy elvállaltad, nagy csávából mentettél ki minket - szorongatta a kezem. Indulnunk kell, mert nemsokára érkeznek a vendégek.


AUG.
26.
2011

Egy sikátor története...

Egy eldugott kis sikátorban a lány a fiú fülébe suttogott, majd egy forró, szenvedélyes csókot váltottak egymással, mire a férfi észrevett az utca túloldalán egy hangulatosan kivilágított motelt. A szavaktól felfűtött pár átkocogott az utcán egymás kezét fogva, egymásra mosolyogtak, és kivettek egy szobát. A lány az ajtónak döntötte a fiút, majd kezével belemarkolt annak fenekébe. Észrevették, hogy a nagydarab mogorva arcú motelalkalmazott kinézett utánuk, és "már megint egy fiatal pár jött akciózni" fejjel mérgesen bólogatva nézte őket. A lány még közelebb bújt kedveséhez, majd bementek a szobába. Végignézték azt, a reklámtábla halványan villogó fénye és az utca sárgás neonfénye szűrődött csak be a sötétítőn keresztül vöröses fénnyel árasztva el a helyiséget.


Álom volt, vagy valoság

Nem voltak túl sokan az edzőteremben. Szombat reggel volt, így a legtöbben még javában nyomták az ágyat, hogy kipihenjék az előző esti buli fáradalmait.
Én viszont nem. Bár egy jó bulit sosem vetettem meg és megesett, hogy hajnalig táncoltam valamelyik városi szórakozóhelyen, hogy aztán sajgó lábakkal tipegjek haza a magas sarkúmban az első busszal.
De még ilyenkor sem szerettem sokáig aludni. Nem tudom miért, de azt szoktam meg, hogy szinte a felkelő nappal pattanok ki az ágyból, akármilyen későn is érkeztem haza előző este. Persze ez alól kivételt jelentett, ha az ablakomon besütő nap fényében egy izmos testhez bújhattam hozzá, mert olyankor akár délig is képes lettem volna csak henyélni és kezeimmel újra és újra felfedezni a szeretett test minden egyes porcikáját.