Hírek

SZEPT.
7.
2011

A haverok titka

Tizenöt évesek voltunk a haverokkal, amikor megtörtént. Majdnem minden nap kijártuk a kis falunkhoz közeli erdőbe, ahol volt egy kis faházikó, amit a helyi erdész épített nekünk. Oda szoktunk kitekerni, dumálni, szalonnát sütni, pókerozni. Mesélgettünk erről a helyről sok mindent egymásnak, amit épp hallottunk róla. Volt olyan, hogy mókusok jártak erre, és az itt lévő fiatalságot, azaz apáékat elijesztették, mert azt mondták, hogy egy öregember itt meghalt és az jött vissza kísértetni, mire apuék neszeket hallottak meg és így nagyon megijedtek. Előbb apuék, ami fegyverként használható tárgyat megragadták és úgy próbálták megtalálni a neszezés forrását. Nagyon halkan megindultak kifelé az ajtón és hirtelen apu kiugrott a többiek vártak, hogy mi lesz, mire apu röhögve szólt a többieknek, hogy az csak egy mókus, erre az egész társaság kacagni kezdett. Már itt volt a...


SZEPT.
6.
2011

Kedves Látogatóink, Íróink, Fordítóink!

Újabb funkció került be a Törté-Net rendszerébe, ez pedig a T-pontok rendszere.
Szeretnénk a rendszeresen visszajáró, illetve a az oldal tartalmát szavazatokkal/hozzászólásokkal értékelő látogatóinkat kicsit jutalmazni, így ezekért a dolgokért mind-mind T-pontot kaphattok, amiket VIP tagságra tudtok beváltani. :)
Reméljük ezzel is növeljük a hozzászólási kedvet, hogy az írók pontosabb és több visszajelzést kapjanak a történeteikről.

Ezenkívül fejlesztettünk a keresőnkön is, hagyj mutassuk be egy példán:
Tegyük fel, hogy a legjobb olyan gruppen történeteket keressük, amelyben anális szex is szerepel.
Ez esetben a Kereső oldalán állítsuk be, hogy csak a történetek között kívánunk keresni, majd a címkék közötti keresést lenyitva, rakunk egy zöld pipát a gruppen címke (fő kategóriák) és az Anál címke (Egyebek) mellé, ezzel jelezve, hogy csak azokat a történeteket keressük, amelyeken mindkét címke megtalálható.
Miután a Keresés gombra kattintva megkaptuk a kért történeteket ABC szerinti listázásban, a jobb oldalon a legfelső dobozkában kiválasztjuk, hogy átlag szerinti listázást kérünk, és máris előttünk áll a legjobb gruppen-anál történetek listája. :)

(A címkék felhelyezése folyamatosan történik, ennek meggyorsítására hamarosan egy játékkal jelentkezünk, ahol a résztvevők újabb T-pontokat szerezhetnek.)

További jó írást, olvasást: A 10 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


Munkahelyi kaland

Erika gyönyörű 30 - as egyedülálló szőke nő volt. Mint asszisztens dolgozott egy multinál és élte a szingli nők élvezetes életét. Jól ment neki a munka, szépen volt fizetése is, beindult a karrier, ám a magánéletben nem volt túl rózsás a helyzet. Nem vágyott szerelemre, ám egy olyan társra, aki megbecsüli, igen. A munkahelyén a feljebb valók csak szórakozgattak az ott dolgozó odaadó hölgyekkel, még a fiatalabb jó pasik, akiket felszedett egy - egy buliban, csak mint trófea vadászok bántak vele. Úgy érezte, ő csak egy lépcsőfok, az idősebb pasiknak egy kis kikapcsolódás a feleség mellett, a fiatalabbaknak pedig csak egy jó kis préda, akivel aztán lehet dicsekedni.
Erika úgy gondolta talán egy kicsit lejjebb kéne adnia a dolgot, és egy olyan pasit kipróbálni, aki számára ő egy elérhetetlen istennő.


Kate kívánsága

Kate idegesen kopogott Linda ajtaján. Kíváncsi volt, vajon tényleg teljesülhet - e a kívánsága. A ház körül több autó is állt, ami azt jelentette, hogy Linda nagyon jól megszervezte a vendégséget.
Kinyílt az ajtó, és Linda fogadta Kate - et. Miközben a házigazda beinvitálta, Kate látta, hogy a nő egyrészes ruhája nemcsak a dekoltázsát mutatta meg jól, hanem csípőig fel volt vágva a combjánál is. A hátsó udvarból és a filagóriából hangok hallatszottak. A nappaliban nem volt senki, de Linda azért már begyújtott a kandallóba.
- Szép hely - gondolta Kate.
Linda bekísérte Kate - et egy hátsó szobába, ahol Torre várta. Linda javasolta, hogy Kate igyon egy pohár bort, és lazuljon el, mielőtt levetkőzne. Torre azért volt ott, hogy mindenben segítsen neki.


SZEPT.
5.
2011

Felszabadító fényképek

Ez a történet jó pár éve esett meg velem, de tudom, hogy életem végén is az egyik legszebb napként fogok visszaemlékezni rá.
20 éves voltam akkortájt, pár nappal karácsony előtt járt a naptár. Egyetemista voltam, s az egyik olyan napra ébredtem, amikor semmi sürgős tennivalóm nem akadt, a vizsgákra folyamatosan készültem, így engedélyeztem magamnak egy szabadnapot.
10 körül felkeltem, s lenyomtam a szokásos egy órát a kondipadomon. Nemrég vettem, mert előtte jártam 2 évet konditerembe, de jobb szeretek egyedül gyúrni. Nyugodtan, kényelmesen, s nem várni a soromra, s közben nem hallgatni az izomagyúak idióta történeteit, hogy éppen hogyan és milyen lányt dugtak meg előző nap. E téma különösen fájó pont volt akkori életemben, hiszen már javában nagykorú voltam, s még mindig szűz. Pedig semmi okom nem volt a szégyenkezésre, értelmes, jóképű gyerek voltam, aki a...


Az a NAP 3. rész

Szorosan ölelő karjaimmal elengedtem. Fejem mellett hosszan elnyújtva azokat, ujjaimat összekulcsoltam, közben talpamat az ágynak feszítve, nagyot nyújtóztam és így még jobban rácsúsztam dárdaként nyársaló faszára.
- Jaj, teljesen összenyomlak - mondta miközben megtámaszkodva testem két oldalán az ágyon, kicsit felemelkedett rólam.
Épp mikor rá akartam szólni maradjon csak bennem nyugodtan, pihegjünk kielégülten még egy ideig, már fel is egyenesedett és fenekét hátrébb mozdítva halk cuppanással kihúzta belőlem továbbra is merev farkát. Szinte ugyanezzel a mozdulattal már fel is tápászkodott és ott állt az ágy mellett. Én a könyökeimre támaszkodva egy kicsit felemelkedtem, s ekkor megláttam testétől még oly izgatón elálló, félkemény péniszét. Valami hirtelen ötlettől vezérelve, amiben persze nem kis része lehetett a korábban ivott és mostanra már a...


SZEPT.
2.
2011

Emmával

Ez a történet idén április elsején történt meg velem. A fogalmazás olyan amilyen, de így történt. Zoli Tegnap voltam egyik budai hegy parkjában egy 25 éves Nővel Emmával [persze nem ez az igazi neve]. Sétáltunk, beszélgettünk, s kerestünk egy padot. Leültünk, s beszélgettünk. Ő a vállamra hajtotta a fejét. Idővel simogatni kezdtem a kezét, majd csókolgatni a nyakát. Kellemesen pirosodni kezdett az arca, s mélyebben vette a levegőt. Szerettem volna egyből kielégíteni. Sajna a parkban a kutyasétáltatók mindig az orgazmus közeledtével kezdtek el szaporodni. Aztán ahogy az ujjaimmal hozzáfértem, úgy akartam egyre inkább látni, érezni, hogy elélvez.
Elővettem a kis vibrátort és elkezdtem izgatni a csiklóját. Szoknya térdközépig felhúzva, tangája félrehúzva s mindezt így fényes nappal kint egy parkban! Aztán bedugtam a puncijába. Nagyon nedves volt már. Ki-be mozgattam a...


Szőke matektanárnőm... 6. rész

"trigonometria"
... teltek múltak a napok és az én tanárnőm délelőtt szigorú volt, de mikor esténként találkoztunk maga volt a gyengédség tökéletessége. Általában a szerdai és pénteki napokat hagytuk meg találkozásnak, de rendkívüli esetben bármikor, mert volt olyan is, hogy nem bírtam nélküle vagy fordítva. Azt azért betartottuk, hogy odacsörögtünk egymásnak, nehogy zavarjuk a másikat.
Történt is egy nap, hogy családi okok miatt nem tudtam bemenni az előadásra és csak úgy bejelentés nélkül felmentem hozzá. A szokásos, mintha már hazajönnék a másodikra... a csengő berregését is ismertem... egy rövid-egy hosszú... ez volt a jel, de most csak megnyomtam rendesen...
Ajtót nyitott s egy szál köntösben volt... ami nem is lett volna furcsa, mert nem az első eset lett volna...


SZEPT.
1.
2011

Édes álom

Pilláim lassan csukódnak... érzékeim kezdenek eltompulni... lebegek az ébrenlét és álom határán. A nap, mely imént még az ernyő alól kilógó lábam bőrét pirongatta, hirtelen a látóhatár szélére kerül. Érzem még melegét, de tüze már nem éget, csak szememet szurkálja lassan halványuló sugaraival. Alattam a forró homok lassan átváltozik... egy autó ülése... egyik kezem a kormányon... a másik kezedet fogja még. Oldalra fordítom fejem, s a kép lassan áll össze tudatomban. Ott ülsz mellettem, és látom, ajkaid szavakat formálnak. A hang csak lustán követi a képet... elmém nehezen fogja fel a kérdést:
- Hová megyünk?
Nem tudom, hogy kimondom - e a választ vagy csak a fejemben születik meg, de mosolyod megnyugtat e felől. Néhány perc múlva befordulok a mozi melletti többszintes parkolóházba és felhajtok a legfelső szintre, ahol csak néhány autó parkol a fülledt...