Hírek

SZEPT.
27.
2011

Paola és a póker 2. rész

Másnap reggel elkezdtem kidolgozni Paola első bukkake partijának tervét. Munkahelyi srácokat nem avathattam be, ők már túl jól ismerték Paolát a céges világból, oda lenne az anonimitás. Viszont a pókeres haverok pont jók lesznek. A következő parti két hét múlva lett volna, így lett elég időm mindent megtervezni. Foglaltam egy lakosztályt a belvárosban, és mindenkivel felvettem a kapcsolatot. Máskor is tartottuk már hotelszobában az összejöveteleinket, úgyhogy ez nem keltett gyanút.
Először Henry Willist értem el, egy hatalmas fekete férfit, aki az Egészségügyi Hivatalnak dolgozott; bár régen mozdult már ki az íróasztala mellől, azért elég jó karban tartotta magát. Egy ügyvéd, Eddie Chong is ráért, kedvezően fogadta az új helyszín ötletét. Jimmy Doyle tanfelügyelő volt Bronxban, Hector Lopez pedig bevándorlási ügyekkel foglalkozó ügyvéd. Egyikőjüknek sem...


Nikolett 2. rész

Az előző történetben arról is írtam, hogy Niki (azaz Quicki) minden alkalmat megragadott, hogy felszedjen magának egy pasit és lefekhessen vele. Arról azonban nem írtam, hogy a nyári szünetben többször is járt egy dél-franciaországi nudista kempingben, ahová a III. osztály után engem is magával vitt. A Le Sérignan Plage Nature voltaképpen nem is a szó szoros értelmében vett kemping volt, hanem egy naturista kempingfalu a romantikus Sérignan városka mellett, és ahogy a neve is mutatja, a tengerparton hatalmas plázs tartozott hozzá. Quicki rögtön az első napon ki is feküdt a plázsra, süttette magát a napon és hallgatta a hullámok csapkodását.


SZEPT.
26.
2011

Egy fiú babaországban 12/2. rész

A nap kínkeservesen telt Lee-nek a munkában, az esze csak April-en és a saját házukba való hazaérkezésen járt. A nap nagyobbik részében merevedése volt, annyira haza akart menni, és látni a csodálatos nővérét, az egész éjszakát végigkefélni vele, és örökké egymás mellett feküdni vele, de tudta, hogy szüksége van a munkára.
- Tehát mit csinálsz ma este – kérdezte Dominic, Lee egyik új munkatársa, amikor Lee ebédszünetre ment.
Ő és Lee az után találkoztak, hogy Lee megkapta a munkát, elég rendes volt, de Lee semmiképpen nem akarta, hogy átmenjen hozzájuk, és April vagy valamelyik húguk, vagy anyjuk közelében legyen. Dominic 27 év körüli volt, és habár jóképű volt,...


Az a NAP 6. rész

Ő már a tűzhelynél tüsténkedett mikor felébredtem. A puha takaró alól kibújtam és máris záporoztak a kérdéseim. Szerettem volna megtudni mennyi az idő, mennyit aludtam, no meg azt is, hogy mi lesz a kaja. Kiderült, hogy már nyolc óra is elmúlt. Vagyis jó két órát aludtam. Mögé léptem, átöleltem a derekát és a hátához simulva néztem milyen szakavatott mozdulatokkal rendezgeti el a tepsiben a csirkehúst meg a zöldségeket. Majd kis fűszert ráhintve egy alufóliával letakarta és már tette is a meleg sütőbe.
- Na, ez nem soká' kész. - mondta elégedetten, miközben felém fordulva átöleltük egymást. Ő már korábban magára vett egy pólót és az alsónadrágját is.
- Tudsz adni egy polót nekem is? - kérdeztem - ... mert kaja előtt gyorsan lezuhanyoznék...


SZEPT.
23.
2011

Én és a főnököm 1. rész - Az irattárban 2. rész

Miután hatalmasat élveztem kéz- és nyelvjátékától, kimondhatatlanul jó volt ott pihegni drága főnököm karjaiban, hallgatni a lélegzetét és a szívverését, valamint magamba szívni a bőre és a parfümje bódítóan kellemes, férfias illatát. Hozzásimultam, és lehunyt szemmel adtam át magam az érzésnek azt kívánva, hogy bárcsak örökké tartana ez a pillanat.
Ő szorosan, szinte védelmezve ölelt, mint aki érezte, hogy most egy kicsit elillant belőlem az erő, és igyekezett támaszt nyújtani. Legjobban talán úgy tudnám leírni, hogy ettől a határozott, mégis gyengéd ölelésétől végtelen nyugalom járta át az egész testemet és lelkemet egyaránt. Lassan alábbhagyott a remegésem, és kezdett kitisztulni a fejem is. Az időérzékem teljesen kikapcsolt, fogalmam sincs, hogy meddig állhattunk így összefonódva, de pár percig egész biztosan.


Fülledt éjszaka

Mióta a barátom kidobott, nem mozdultam ki. Nem is igazán az fájt, hogy vége van. Tudtam, hogy nem lesz egy örökéletű kapcsolat. Elve úgy mentünk bele mindketten, hogy tart, ameddig tart, addig pedig jól érezzük magunkat és ez így volt rendjén.
De akkor sem értettem, hogy most hirtelen miért akar kihátrálni az egészből. Nem volt semmi előjele. Csak úgy az egyik nap odaállt elém, hogy beszélnünk kell és rövid úton közölte, hogy ennyi, vége.
Nem szépítem, sokkolt a dolog. Persze jött a szokásos terelésekkel, hogy nem illünk össze, hogy esélyt kell adnia nekem, hogy megtaláljam a boldogságot, hogy megtaláljam az igazit, akivel le akarom élni az életemet és ő nem akar ebben akadályozni. Nem akarja, hogy miatta maradjak egyedül egész életemben.


SZEPT.
22.
2011

Igaz is lehetne! 2. rész

Másnap, fél hat után két perccel indultam fel a lánykoleszba. A lépcsőházban pont jöttek lefele a gimis lányok, a nevelőtanárnő kíséretével. Már vissza akartam fordulni, mert a tanárnő is ünneplőben volt, és úgy gondoltam ő fogja kísérni a lányokat a színházba, úgyhogy fuccs a közös tanulásnak. Jól gondoltam, mert tényleg ő is ment a lányokkal, de szólt, hogy menjek nyugodtan, mert az Ildikó már ki készített mindent az asztalra és várja, hogy majd segítek. Meg egyébként nem leszünk magunkban, mert egy negyedikes gimis lány ott maradt, mert nem érzi jól magát.
Hát én mentem, de nem nyugodtan, mert a fantáziám rögtön beindult. Persze sokat nem fantáziálhattam, mert már fel is értem a koleszajtó elé. Alighogy megszólalt a csengő, Ildikó már nyitotta is az ajtót. Kicsit meg is lepődtem, hogy ilyen gyorsan ideért az asztaltól. A kölcsönös üdvözlések és...


Vodka juice

- Most már idetalálsz?
- Így már OK, csak a GPS tudatlan. 10 perc és ott vagyok!
- Jó, addig felöltözöm.
- Ne! Minek?
Kuncogok egy sort és kinyomom a telefont. Beszélgetés közben meg is száradtam, lévén, hogy a tus alól ugrottam ki a telefonért. Még bemasszíroztam a bőrömbe a kedvenc vaníliás testápolómat, vakoltam egy adag sminket és már a nyitott hűtőben túrtam jégkockáért. Kell a vodka - juice - omba sürgősen! Remegek az izgalomtól, azt sem tudom, mihez kapjak, de már a második pohárral is végeztem. Idegességemben tényleg elfelejtettem felöltözni, így amikor felzengett a kaputelefon, még teljesen pucéran rohantam az ajtóhoz.
- Gyere! 4. emelet, tetőtér! - csicsergem a készülékbe. Nyögés.


SZEPT.
21.
2011

Kórházi kaland

A műtétkor gerincbe kaptam az érzéstelenítőt, így elég lassan indultak be a lenti funkciók. De mivel társaságom volt, így nemigen bizonyosodhattam meg arról, hogy egyáltalán feláll-e. Pontosabban nem is nagyon törődtem vele egyáltalán. A nővérek mind öregebbek voltak, így nem volt mi segítsen. Aztán az első nap mikor egyedül voltam kihasználtam az alkalmat. Nálam volt a laptopom és szerencsére wifi is volt a kórházban, ami jó pár unalmas órát elűzött. Most pornó nézésre használtam. Minden rendben ment, hamar megtelt vérrel hímvesszőm és gyors találtam kedvemre való videókat. Természetesen a helyszín adta, hogy a szereplői szexi nővérkék legyenek. Már majd egy hete nem vertem ki, és ez meg is látszott az elsülésemkor. Három zsebkendőt töltöttem meg meleg ondómmal és utána még mindig állt, mint a cövek. Ám itt volt az ideje aludni térni. Mivel már egyedül voltam,...


Laura ébredése 17. fejezet

Laura annyira az események hatása alatt volt, hogy a következő napokban úgy érezte, mintha folyamatosan álmodna. Rádöbbent, hogy talán jobb lett volna, ha Rina soha többé nem kerül újra elő. Olyan érzéki volt és gyengéd, hogy Laura most mégjobban kívánta, mint valaha.
Az volt élete legrosszabb élménye, amikor ott állt meztelenül a nappaliban, miután Rina távozott. Az a két fenomenális orgazmus, amit a lány okozott neki, semmivel sem tette elviselhetőbbé a helyzetet. Csak lerogyott a kanapéra és órákon keresztül sírt. Meztelen teste rázkódott, és egész lényét betöltötte az elhagyatottság érzése és a szégyen, amiért ennyire kívánta a lányt.
Tudta, hogy nem mehet vissza Rina lakására. Azt már egyszer megpróbálta. Rina barátja még meg is ajándékozta néhány csípős megjegyzéssel. Tisztában volt Rina érzéseivel. Ki tudta olvasni őket a lány szeméből,...