Hírek

OKT.
4.
2011

Barátnők, buli, szex

Nyáron egy fantasztikus élményben volt részem. Leszbi gruppen! Azelőtt ez volt minden vágyam, sőt, már a szereplőket is kiválasztottam magamnak, és álmaimban gyakran előfordultak az összejövetelek. Olyankor reggel egy kisebb tócsában ébredtem. Pont ezért fogadtam el egyik barátnőm (akkor még nem tudtam, hogy ő is leszbi, hú pedig akkor mi lett volna!...) meghívását egy szülinapi bulival egybefűzött ún. nyaralói-párnapos találkozóra. Nem tudtam lesz-e ott leszbi, mindenesetre belevágtam, olyan "majd lesz valami" alapon. És amilyen bizonytalanul indult, olyan vad lett...
Délelőtt tíz óra körül indultunk el a Balaton-parti nyaralóba. Fent említett barátnőm, Ildi, eljött értem, mert nekem nincs kocsim, meg különben is, minek mentünk volna egyedül? Út közben beszélgettünk, mindenről, leginkább az igazi női témákról, mint szépségtippek, az XXX legújabb termékei, és...


OKT.
3.
2011

Az első alkalom a mostohanővéremmel

Kezdjük pár infóval magamról. Nagyon népszerű srác voltam a suliban; jóképű, jó felépítésű, élsportoló. Volt részem mókákban lányokkal, néhány anyukával és most a mostohanővéremmel. Ha tetszik a történet, folytatom az írást, és megmutatom pár még forróbb történetemet.
A mostohanővérem, Lori elég csinos lány volt, 165 centi magas, vörösesbarna hajjal, aranyos kis pofival és pár szeplővel. Dögös alakja volt, szép cicikkel, és kis bomba popsival. Középiskolában költözött hozzánk, hogy nálunk lakjon, amíg az iskola tart. Ugyanolyan korúak voltunk, mindketten 10. osztályosok. A család nagy része az emeleten lakott, kivéve kettőnket, mi az alagsorban éltünk.
Soha nem néztem rá szexuális indíttatásból, amíg el nem kezdtük átalakítani az alagsort. Kialakítottunk egy TV szobát az egyik felében, a másik felébe kerültek a hálószobáink. Tehát egy...


Az a NAP 7. rész

- Lassan készülődnöm kell..., mert lekésem a vonatot... - mondtam majd felálltam az öléből. Már negyed tizenkettőt mutatott az óra.
- Jól elbasztuk az időt... - szólalt meg ő is.
- Hát igen..., szó szerint - vágtam vissza és nagyot röhögtünk. Töltött még bort és odanyújtotta a poharamat.
- El sem hiszed milyen jó, hogy itt voltál - kezdte, majd egy kérdéssel folytatta
- Csapunk majd máskor is hasonló görbe napot?
- Hát..., nem tudom... - válaszoltam jól érezhető feszültséggel hangomban - ... mert azért csak megcsaltam ma jónéhányszor a párom... - álltam le egy kicsit, majd folytattam tovább - ... ne haragudj, de kicsit zavarban vagyok, vagy mi..., úrrá lett rajtam egy nyomasztó gondolat... - vettem egy nagy levegőt sóhajtva - ... kezdem felfogni mit tettem..., tettünk..., nem bánom..., meg csodálatos volt..., de zavar..., nagyon zavar..., megértesz?...


SZEPT.
30.
2011

Egy bürokrata kalandjai - Az utolsó találkozás 3. rész

A heves szeretkezés után mindkettőjüknek jólesett a pihenés. Gábor hamar otthagyta a szűk, ölelően langymeleg barlangot, majd előzékenyen egy óriási fürdőlepedőt terített a lány alá és újratöltötte a poharát. Máskor talán összebújtak volna utána, romantikusan cirógatta volna a lány puha, barna testét, amíg az kipiheni magát, de most mindez esze ágában sem volt és szemlátomást Lilla sem igényelte. A levegőben valami hamisság érződött, amitől borzolódni kezdtek az érzekei, pedig esküdni mert volna, hogy ha a lány sokszor nem is, de a teste mindig őszinte volt hozzá.
Az iménti hangzavar után a csend megsűrűsödött a szobában, de már a parkból sem hallatszottak be az ismerős neszek. Olybá tűnt, mintha maga a környék is feszült várakozással figyelné, mi következik.


Különös szilveszter

15 éve vagyok házas, és feleségem, Nóra még most is nagyon jól néz ki. Nem mondhatnám, hogy gyakran szeretkezünk, mindig is úgy éreztem, ez neki nem olyan fontos. Nekem mindig is az volt, de hát a gyerekek és a másfajta életritmusunk amúgy is kevés alkalmat teremt.
Szilveszterkor egy kolléganőjéhez voltunk hivatalosak. Úgy volt, hogy hatan leszünk, de a harmadik házaspár lemondta, így négyen maradtunk. Erika és Gábor nagyon kedvesek voltak.
Előtte én csak ritkán találkoztam velük. Nóra mesélt róluk sokat, hogy a Gábor milyen jó pasi, az Erika is milyen csinos, és hogy titokban mindketten megcsalják a másikat.
Nagyon aranyosak voltak, megvacsoráztunk és iszogattunk rendesen. Éjfélre már nagyon jó lett a hangulat. Sokat nevettünk, hülyéskedtünk. És persze táncoltunk.


SZEPT.
29.
2011

Egy hétvégi bulin...

Lehet hogy hosszú, de jobb szeretem az elejéről kezdeni.
Az egész hétvége unalmasnak indult. Tavasz volt, és a tanuláson kívül nem terveztem be mást. A haverok se tájékoztattak semmi érdekesről, és nekik is bele kell húzniuk az évvégéig. Pénteken délután épp a tanulandó könyveket néztem át, amikor megcsörrent a telefon. Geri volt, az egyik haver. Azt kérdezte, ráérek-e szombat este, mert egyik ismerősénél buli lesz a villájukban, és semmi kedve egyedül elmenni, mivel alig ismeri az ottani arcokat.
- Hát, ha jó buli... - vontam meg a vállam bizonytalanul.
- Biztosan! A haverom unokatesójáéknál lesz, egy baromi nagy házban. Medence, szauna, stb. Azért neked szólok, mert tudom, hogy te nem leszel holt részeg, meg nem balhézol, és ismerlek. Amellett meg csajok is lesznek...


Az Erixon család szextörténetei

Az Erixon család négy tagú: a családapa, Pedro, az anya, Dasy, a tinilány, Emili, és a kamaszsrác, Mais éldegélnek együtt. Pedro nem igazán családias, inkább egy olasz macsó. Dasyvel Velencében ismerkedtek meg, amikor a 15 éves Dasy fejét elcsavarta a pincér. Pedronak kék szeme, fekete hosszú haja, izmos kigyúrt teste van. Dasy nagyon intelligens, és egyszerűen gyönyörű. 33 éves korára, két szülés után is egy csoda hosszú, barna göndör hajával, és elbűvölően kék szemeivel. A teste tökéletes: feszes has, kerek popsi, nagyméretű feszes mellek. Két ilyen szép ember gyerekei csak még szebbek lehetnek. Emili a világ legszebb lányai közé tartozhat világoskék szemeivel, szőke fenékig érő hajával, babaarcával, sportos testével, kis, kerek melleivel. Egyszerű, és mégis gyönyörű. Követi a divatot a középiskolában is. Mais pedig kiköpött apja, bár még csak 17 éves, mégis...


SZEPT.
28.
2011

Szőke matektanárnőm... 11. rész

"riposzt... megismételve"
... hétfőn mindig nehezen térek magamhoz, most különösen, mert még mindig e csodás hétvége hatása alatt voltam. Hajnalban Viki cikázott át rajtam, mintha teste most is rajtam hullámzana sikítva a gyönyörtől. Ennek az álmodozásnak vetett véget a mobilom hangja, - Halló... mondtam be és alig tudtam ásításom elnyomni... - Halló a vonal túlsó végéről a jól ismert hang... Eszter volt.
Bejössz ma az egyetemre?, - szeretnék veled beszélni... nagyon hiányzol és szeretném elmondani miért nem lehettem ott. Oké, - mondom találkozunk, mert egy konzultáción részt kell vennem... hazudtam, mert egyáltalán nem akartam bemenni, de most már muszáj lesz... még egyszer lehunytam a szemem és felidéztem Viki gyönyörű arányos és formás testét, amint teljes átéléssel lovagol meg, kellemes borzongás futott végig rajtam.


Emmanuelle 1. fejezet - A Repülő egyszarvú

Emmanuelle Londonban felszáll a British Airways bangkoki járatára. Egy új világba lép be, először csak az ülések friss bőrszagát érzékeli – ugyanaz az illat, amely az angol gépkocsikban még sokévi használat után is érződik –, a süppedős plüss-szőnyegeket, s a már-már misztikus világítást.
Nem érti az őt kalauzoló, mosolygó férfi szavait, de mégsem nyugtalan. A szíve talán gyorsabban ver, mint szokott, de ezt nem a szorongás okozza, s az idegen környezet is csak alig játszik szerepet benne. A stewardessek kék egyenruhája, figyelmessége, tiszteletteljes komolysága biztonsággal és önfeledt örömmel tölti el. Érzi, hogy a körülötte zajló szertartás, amelynek titkát meg sem kísérli felfedni, egy új világot nyit meg előtte, amely tizenkét órára lesz az övé: ennek a világnak mások a törvényei, mint amiket eddig ismert, kényszerítőbbek, de talán épp ezért oly...