Hírek

OKT.
21.
2011

A lányomat kúrom

53 éves férfi vagyok. Leírom hogyan lett a szeretőm a kislányom.
Évek óta elhidegült házasságban éltünk a feleségemmel, fapina volt mozdulatlanul fekve odatartotta. Olyan igazi legyünk már túl rajta szex volt. Egyre kevésbé vágytam rá.
Éjjelente alig tudtam aludni annyira vágytam a szexre, aztán 1 reggel mikor megint a lepedőre ragadva ébredtem s tudatosult bennem álmomban a kisebbik lányommal szeretkeztem, regisztráltam 1 szexpartner kereső oldalon. Hónapokig nem találtam megfelelő nőt, mert nekem buta bamba képű nők nem jönnek be. Egy új regisztrálón megakadt a szemem. Éva volt. Hosszas levelezés után kép cserekor rájöttem ő kell nekem. A személyes találkozó iszonyú jó volt. Egy étteremben találkoztunk. Olyan haja és szeme volt mint Sacikámnak karcsú és szép mellű ez a ruhán át is látszott és hatalmas mandula vágású szemei, igaz neki kék volt de egyből...


OKT.
20.
2011

Enyém

Rohanj! Dorothie szíve majd kiugrott a helyéről, ahogy bevette magát az erdő sűrűjébe. Olyan átható volt a sötétség, nem látott semmit maga előtt, mégis tudta, hogy muszáj teljes erejét beleadva tovább hajtania magát. A lába hirtelen beleakadt egy, a földből kinőtt gyökérbe és egyensúlyát elvesztve az avar közé vágódott. Felszisszent, éles fájdalom hasított jobb térdébe. Összeszorította álkapcsát, s a levelek fölött támaszkodva végül sikerült újra talpra állnia. Továbbra is hallotta a figyelmeztető hangot a fejében. Muszáj tovább mennem.
Egy pár pillanatra megállt, körbekémlelt, megpróbált tájékozódni az oldhatatlan feketeségben, s ekkor, megkönnyebbülésére a teliholdat takaró felhőzet apró foltokban elkezdett szétoszlani, ám csak annyira, hogy megvilágítson egy ösvényt, mely a fák közt kígyózva haladt előre.


Emmanuelle 4. fejezet - Kavatina, avagy Bee szerelme

A fürdőszobában több zuhany is volt. Egy a mennyezeten rögzítve, egy másik a falon, egy harmadik pedig, a legkisebb, hosszú gégecsőre szerelve, hogy tetszés szerint lehessen irányítani.
A két nő az egymást keresztező vízsugarak alatt visongott. Emmanuelle megtűzte a haját a feje tetején. Most, a kontyot is beleszámítva, olyan magas volt, mint Bee. Elhatározta, hogy bemutatja a barátnőjének, mire való a gégecsöves zuhany. A hajlékony csövet a jobb kezébe fogta, bal kezével meg átölelte Bee derekát, és ráparancsolt, hogy nyissa szét a combját.
Bee engedelmeskedett. Emmanuelle a langyos vízsugarat rézsútosan, alulról fölfelé, vendégének nemi szervére irányította, azután mind közelebb vitte hozzá a zuhany fejét, s hol ritmikusan remegtette, mint maszturbáláskor az ujját a csiklóján, hol spirálosan mozgatta. Jól ismerte ennek a játéknak minden fortélyát. A víz...


OKT.
19.
2011

Vad kemping... otthon 2.rész

Másnap remek, meleg nyári nap volt, délelőtt kitakarítottam a vendégszobát, majd kicsit rendbe raktam a fürdőt is, elraktam a pár személyes cuccot, amit nem akartam a vendégeknek mutogatni.
Délután Judit a munkából egyből boltba ment, nagy csomagokkal ért haza, szétdobtuk a cuccokat, én főként a sörre figyeltem, legyen behűtve a lányoknak pedig bor, bár csak Juditnak, mivel Gabi nem ihat.
Négyre minden a helyén volt és mivel pontosan nem tudtuk, mikor jönnek Gabiék, én visszaugrottam a medencébe, Judit meg még rendezgette a házat!
Öt után csörögött a telefonom, Zsolt volt, beértek a városba, nemsokára itt vannak!
Gyorsan magamra kaptam egy nadrágot és egy pólót, Judit rám parancsolt, nehogy fürdőgatyában fogadjam a vendégeket!


A tenger gyermekei

A meleg szellő lágyan fodrozta a tenger azúrkék vízét. Mintha az egyébként tükörsima lepel most szabályos ráncokba tömörödött volna. Mindazonáltal az enyhe légmozgás kellemes hűvöset csalt az egyébként forró nyári nap tikkadtságába.
Dana ilyenkor érezte igazán, hogy él. Élvezte, ahogy hosszú szőkésbarna hajába belekap a szellő és viszi magával a levegőben. Szeretett ilyenkor a tengerparton futni, érezni, ahogy a homok a lábujjai közé hatol, majd a tenger apró hullámai kimossák, vagy csak egyszerűen állni a hűs fövenyen és kitárt karokkal élvezni, ahogy a levegő végigsimítja a testét, mint egy gyengéd szerető.
Az apja mosolyogva nézett rá. A fejét enyhén oldalra döntötte és a válla fölött figyelte a lányát. A kis csónak, amiben ültek, nem adott neki nagy mozgásszabadságot, de ez is pont elég volt. Ahogy a szeme sarkában megpillantotta a lányt,...


OKT.
18.
2011

Néhány pillanat

Feküdtünk egymás mellett, szorosan összesimulva. Háttal voltam neki, egyik kezén volt fejem, másik kezével átkarolt. Szeretem az érintését, a bőre simaságát, az illatát, a szuszogása hallatát. Jó volt csak feküdni a karjaiban és érezni, hogy biztonságban vagyok. Már fél álomban voltam, amikor éreztem gyengéd kezét, ami lassan, óvatosan besiklik a pólóm alá és végig simítja az oldalamat és a hasamat. Lassan, gyengéden, nagyon jól esőn. Szerintem még libabőrös is lettem. Egy érintésével képes felizgatni. De ez nem egy érintés volt, sok érintés, folyamatos érintés.
Az oldalamnál kezdte, onnan haladt a hasam felé. Vissza az oldalamra, a csípőmön át a combom felé, amíg a keze elért. Ott megállt egy pillanatra, határozottan megszorított, de véletlen sem úgy, hogy fájjon, majd visszaindult. Ugyanúgy lassan, finoman, centiről centire haladva a combomtól, a csípőmön...


Valentin-nap

Valentin-nap volt. Utálom a Valentin-napot. Na nem magát az alkalmat. Természetesen, valódi nőként, imádom, ha foglalkoznak velem. Kényeztetnek, kedveskednek nekem, egyszerű romantikázással, vagy éppen valami extrém dologgal igyekeznek elcsavarni a fejemet. De sajnos ez az "ünnep" már rég nem erről szól. Egy csokor virág, egy doboz drága csoki, vagy egy olyan vacsora, egy drága étteremben, amelyben ugyan nem lehet részem minden nap, de azért mégis, bármikor megeshet, ha épp valami különlegesre vágyom. És mindezek mellett a lassan már elcsépelten suttogott "szeretlek". Ez az, ami engem valahogy már nem hoz lázba.
Pont emiatt kelek már évek óta rossz szájízzel február 14-én. A szívem mélyén mindig arra vágyom, hogy végre valami olyasmival lepjen meg az, akinek fontos vagyok, amire utána egész évben boldogan gondolok vissza. De a felszínen mégis azt várom, hogy majd csak egy csokor...


OKT.
17.
2011

Egy fiú babaországban 13. rész

, vibrátor

- Szia, Anya – köszöntötte April az anyját, ahogy betessékelte őt és Stacy-t a házba.
- Szia, Édesem, na, hogy vagytok meg az új helyeteken? – kíváncsiskodott Marie, ahogy megölelte és arcon csókolta legidősebb lányát.
- Jól, anya – mondta April, mielőtt a nővérét, Stacy-t is megölelte volna.
Stacy és Marie voltak a család utolsó tagjai, akiket a Lee és April által rendezett házavatóra voltak hivatalosak. Az új házba való beköltözésük utáni első szombat volt és mivel aznap Lee dolgozott, ezért úgy gondolták, hogy ez lenne a tökéletes időpont egy bulihoz.
- Tehát akkor mindenki itt van? – kérdezte Stacy, ahogy körbenézett. Az össze nővére, anyja, és Lee is bólintott, ahogy a nappaliban felállított székekre, kanapéra és párnákra leültek.


Szőke matektanárnőm... 12. rész

... nem várt fordulat...
- Nincs semmi probléma, András - mondta - végül is szabad ember vagy! - még ezek a szavak visszhangzottak a fülembe, mikor délután a tusolás után öltözködtem. Másrészről meg kellemes borzongással töltött el a tudat, hogy egy - két órán belül a legkívánatosabb nővel szeretkezhetek.
Viki nem csupán egy szép női test volt, hanem egy tartalmas lélek is, aki nemcsak a testi élvezetet tartotta a legfontosabbnak. Az egymás lelkében való fürdőzés valósággal megrészegítette, és oly odaadással adta át magát a gyönyörnek, amelyet másnál sosem tapasztaltam.
Még sosem írtam le, hogy a szemem mit lát, mikor ruháitól megszabadul. Legelőször is aranyszőke hajzuhataga semmihez nem hasonlítható, mint egy aranyló folyam gördül le a hátán egészen a gömbölyű popsija kezdetéig. Apropó, ha már itt tartok a popokat gyönyörű kerek csípő tartja...