Hírek

NOV.
4.
2011

Kukkolás a kulcslyukon

Ezen történetnek megírásához a Vörös pinaszőr című iromány adott ötletet, melyet ezen az oldalon olvastam néhány héttel ezelőtt. Én is hasonló körülmények között fedeztem fel a női pina csodálatos látványát annak idején, már sajnos elég régen. Nekem van egy nővérem, valamint egy unokahúgom, és unokabátyám akikkel a nyarakat mi is rendszeresen a falusi nagymamánál töltöttük, míg a szülők melóztak. A történetem a nyolcvanas évek elején játszódik, akkoriban én és Ági 12 évesek, a nővérem Csilla 14, míg az unokabátyám, Imi már 17 volt. A nappalok nagyobb részét mi kisebbek töltöttük csak egymás társaságában, Imi a nagyfiú már külön utakon járt. Elég zárkózott természete volt egyébként, társaságban nem nagyon lehetett vele miről beszélgetni. Pedig nekem lettek volna már ekkor hozzá...


NOV.
3.
2011

Labda, vízpart, miegymás

Nemrég egy Balaton parti házibuliba invitáltak a volt iskolatársaim, amit érettségi találkozónak is szántak. Sajnos nem sokan jöttek el, inkább csak a szokásos, régi barátokból megmaradt társaság verődött össze megint, ahogy az újabban szokásossá lett. A nemek aránya megközelítőleg azonos volt, így a hangulat többnyire kellemesen oldott volt, egyik fél túlsúlya sem mérgezte a levegőt. A jelenlévők régi cimborák voltak, nagyjából mindenki tudott mindent a másik nyűgjeiről, éppen feléledő vagy megszakadó románcairól. Az amúgy is nyitott és szókimondó társaság éjfél körül egyikünk szexuális problémáira tért rá - ami igencsak felforrósította a közhangulatot. Hamarosan kitaláltuk - felkorbácsolt érzékeinket csillapítandó - azt az éjszakai fürdőzést, ami végül számomra kevésbé volt üdítő és relaxáló, mint ahogy azt kezdetben reméltem.


Gruppen a víkendházban

Géza és Gazsi talán a véletlenek játékának köszönheti - amiben persze benne volt az alkalom keresése és megtalálása is - a következő baráti szexbe torkolló találkozásukat. Történt, hogy Gazsi egyik közeli barátja, aki hosszabb külföldi útra ment, rábízta a gyönyörűen megépített és berendezett víkendháza felügyeletét, azzal, hogy bármikor, ha kedve tartja, csak használja. Ez egy konyha, szalon és több szobás házikó volt a benti medencéhez bárpult, szauna és kis hidegvizes medence tartozott, kint a parkban pedig egy úszómedence is volt. Gazsi már másnap megbeszélte Gézával, hogy a hétvégét ott töltik feleségeikkel együtt. Igaz, hogy már inkább télbe hajlik az ősz, mondta, de annál jobban fog esni egy kis szaunázás és más etye - petye a kandalló tüzénél.


NOV.
2.
2011

A lányomat kúrom 2. rész

- Nagyon stresszes időszak volt. Úgy gondoltam egyedül leutazok és úszok pihenek néhány napot.
Ezt mondtam otthon vacsora közben.
- ÓÓÓ én is megyek mondta Saci.
- Nem, vizsgaidőszakod van - mondtam.
- Csak több mint, 1 hét múlva vinném a könyveim és tanulnék is, addigra úgy is hazajönnél.
Kérlelt. Csóváltam a fejem. Erre azt mondta:
- Mi van apa csak nem valami csajjal akarsz menni?
A feleségem felkapta a fejét:
- Igen. Csak nem? Vidd csak Sacit is!
De hát épp ezért akartam egyedül lenni, mert a magánéletem is felfordult, ezt is végig akartam gondolni.
Sacit imádtam baszni, Annyira lelkes volt mindig a szexben, Imádott kefélni, megőrült a faszért. Minden lehetőséget megragadott, hogy lefeküdjön velem. Én teljesen a szenvedélyünk rabja lettem. Az mozgatott, hogy minél többet lehessek vele. Kialakítottam, hogy havonta 2 - 3...


Hálószoba fantomja

Régen volt már, hogy megismerkedtem korábbi barátnőmmel, Szilvivel. Ő akkor volt 19 éves, én 23. Igazán helyes, kedves lány volt, mosolygós arc, nőies, de nem telt vonalak, formás mellek, vállig érő fekete haj. Nem volt sem topmodell, sem világszépe, de nem is vágytam soha arra. Az a néhány kiló plusz a mérlegen többszörösen kompenzálva volt azzal, hogy kedves volt, szeretett, na és igen nyitott volt az ágyban is.
Sokat szeretkeztünk, az akkori körülmények miatt mindig náluk, a szobájában halk, lány zenére, hangulatos félhományban, ezt nagyon szerettük mindketten. A lakás elrendezése olyan volt, hogy még akkor is felszabadultan szexelhettünk, ha az egész család otthon volt. A család, akikkel hamar megismerkedtem, úgyhogy ez a kapcsolat egy harmonikus, megszokott mederben csordogált.


OKT.
28.
2011

Kéjvágy

A barátommal már több mint 4 éve együtt vagyunk. Szeretjük egymást, de néha elég viharos a kapcsolatunk, és néha hiányzik egy-két dolog, főleg az ágyban. Hűséges vagyok hozzá, ez a történet csak a fantáziám szüleménye.
Egyik alkalommal, mikor egy régi ismerősömmel találkoztam, mondta, hogy ha nem leszünk együtt a párommal, ő szívesen ágyba bújna velem, mert nagyon kíván. Más se kellett nekem, elindult a fantáziám, hiszen itt van egy férfi, aki megőrül azért, hogy ágyba bújtasson, és mindent megadjon, amire csak vágyom. Sokáig csak kerülgettük egymást, hívott fel magához, de persze nem lehetett semmi köztünk. Egyik alkalommal azonban nem bírtam, és engedtem a csábításnak.


Angyali szerető

Egy fárasztó nap után szomorúan indultam haza. Aznap volt egy éve, hogy először találkoztam életem nagy szerelmével. Ahogy a ház közelébe értem – mint ahogy azóta minden nap- szememmel végigpásztáztam a parkolót. Tudtam, hogy úgysem fogok látni semmit, de már úgy belém ívódott ez a mozdulat, hogy nem tehettem ellene semmit.
Ekkor hirtelen nagyot dobbant a szívem, mert megpillantottam egy ismerős fekete autót. A rendszámát ugyan még nem láttam, de nyugtattam magam, hogy ez nem lehet az Övé! Olyan messziről nem jön még egyszer ide. Az eszemmel tudtam, hogy Őt oda köti minden, engem ide, ezeket feladni nem tudjuk, bár azért idővel én mobilabb tudtam volna lenni, ha kell, a távkapcsolatról pedig azt gondolta nekem nem elég. Tudta, hogy szeretem, tudtam, hogy szeret, de ennyi. Hónapok óta nem beszéltünk, azért, hogy talán így könnyebb felejteni. Csak remélni mertem, hogy ez neki...


OKT.
27.
2011

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket/képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Minden egyes egyes beküldött történetért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit vagy a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben. Minden beküldött történetre válaszolunk!

További jó írást, olvasást: A 10 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


Szűzföld 2. rész - Össztűzben szűzföldön

Ugyanaz a repedezett, szomjas föld, melynek nem használna sem szemránckrém, se száguldó vihar. Szorít és sűrű a meleg.
Mint egy katlan a pokol tornácán. Mellettem a konyhakésen barnára száradt a vér.
A semmi közepén kapaszkodik a réglátott Y-ágú fa. Korhadt testében apró rovarok és éhező élősködők jelentik az egyetlen kapcsolatát az élettel. Még egy halovány ágacskát erős jóindulattal beszámíthatunk, amely csálén tétovázik, mint lebénult aggastyán makrancos kisujja, ami a szuvas törzstől függetlenítve magát, virtustáncba kezd a végső búcsú előtt.
Imélda! Vele voltunk itt egyszer... Merre jársz, Imélda?
Minden ugyanolyan a szigorú, sötét hegyek is, a szétszórt mákszemekként pattogó tücskök is mint amikor előzőleg itt jártam. Szinte ugyanolyan...