Hírek

NOV.
17.
2011

Különleges szexélményeim 18. rész

Sziasztok. Az elmúlt hetekben egy nagyon nehéz épület felújítást kellett felügyelnem, semmi idő nem volt írni a laptoppon , mert ugye otthon már nem merek írni a gyerek miatt. Már persze ha történik valami, vagy tovább olvasom a naplót. Mert most bizony történt valami a meleg, nyárias szeptember végén. Egy igen intenzív szexuális élmény, amit viszont így utólag visszacsinálnék, majd megértitek miért. Szóval már ennek a nehéz munkának az elő tervein dolgoztam egyik pénteken, amikor rám rontott az öreg:
- Péterkém, tudom, holnap szombat, és otthon lennél, de mégis lenne egy kis munkád holnapra. Igen, tudom, hogy nem vagy még benne konkrétan az építkezésben, és ilyenkor szabad szombat van, de fontos lenne. Szóval, egy éve a tulajtól felvásároltam egy faipari vállalkozást, hogy olcsóbban jussunk fa anyaghoz. Az előző tulajt otthagytam telepvezetőnek. De azóta egyre kéri...


Kínzó gyönyör 1. rész

Az első találkozás
Meztelenül állsz a tükör előtt. Az előbb zuhanyoztál. Hosszú, barna hajad törlöd a törölközővel. Lassan 30 éves leszel, de nem látszol annyinak. Alakod formás, kimondottan nőies. Kebleid, mint fél ruganyos gumilabdák, derekad karcsú, csípőd formás, szörtelenített lábaid gyönyörűek. Szépnek találod magad, de ő is annak fog? Belebújsz egy fürdőköpenybe, és ruhásszekrényhez mégy. Mit is vegyél fel? Végignézed a ruhákat, aztán az egyiket előveszed. Egy egyszerű szabású, fekete színű, miniszoknyájú, ujjatlan ruha. Tudod, hogy ebben nézel ki a legjobban. Kibújsz a köpenyből, és pucéran a fiókos szekrényhez mész. Egy fehér csipkebugyit kotorsz elő. Belelépsz és felhúzod. Leülsz az éjeliszekrény elé. Aztán vagy egy fél óra hosszat tart, míg kifested magad. A hajadat hátul lófarokba fogod egy pánttal. A készülődés közben állandóan...


NOV.
16.
2011

Akkor és Most

- Te mikorra teszed a kapcsolatunk kezdetét? - kérdezte szerelmesen felém fordulva, az előbb átélt orgazmustól még homályos szemekkel.
- Mert én azt hiszem Ausztriában indult pár éve, ahogy együtt szaunáztunk... - folytatta és mellemre hajtva a fejét jelezte várja a válaszom.
- Én sokkal előbbre... - kezdtem neki, majd hirtelen váltva csak ennyit mondtam kissé közönségesen
- El sem hiszed milyen barami rég meg szerettelek volna már dugni. Láthatóan egy kicsit csodálkozott válaszomon, de már kérlelt is:
- Na, mesélj!
- Tudod... - kezdtem neki egy kissé vontatottan - ... ahogy hozzátok költöztem..., jó néhányszor volt, hogy mi ketten mentünk el otthonról később..., mert a hugod délelőttös volt. Ilyenkor... - folytattam tovább - ... nem tudom visszarémlik-e évtizedes távlatokból? Mindig Te mentél el először zuhanyozni..., s mikorra végeztél, én már a...


Nyaralás

A nyár elején én és a barátnőm elmentünk Siófokra nyaralni. Én 19 vagyok, ő pedig egy évvel fiatalabb, mint én. Nekem előtte nem volt kapcsolatom lánnyal, bár már jóval kisebb korom óta is vonzódtam lányokhoz. Szerelmes lányba előtte csak egyszer voltam, de nem mertem elmondani a lánynak. Több fiúval is volt kapcsolatom, de igazán komoly csak egy volt. Azzal a sráccal épp azelőtt szakítottam, mielőtt megismertem volna Esztert, a jelenlegi barátnőmet. Mindketten futottunk jó pár kört, mire végre rájöttünk, hogy ugyanazt érezzük egymás iránt. Mikor lementünk a Balatonhoz, már majdnem fél éve voltunk együtt, de bugyin kívüli simogatásnál még nem jutottunk messzebbre.
Mindketten nagyon kívántuk már egymást, de mivel én tapasztalatlanabb voltam lányok terén, ezért persze hihetetlenül féltem, hogy baj lesz vagy esetleg nem fog majd tetszeni neki a reakcióm egyes dolgokra....


NOV.
15.
2011

Szombat este

Eljött végre a szombat este. Kivoltam már éhezve egy kis kikapcsolodásra. Vártam már, hogy végre önfeledten táncolhassak a testem a zene ütemére ringjon.
Nagy gondal öltzöködtem figyelve minden részletre és hogy kedvesem is jol lássa minden ruha darabomat. Rövid kis szoknyát választottam hozzá egy sexis combfixes harisnyát ne kelljen bajlodni harisnya levéttel ha végre egymásnak eshetünk. Felülre egy merészen kivágott felsőt választottam ami jól kihangsúlyozza formás nagy mellemet. Akartam hogy tánc közben ne tudjon másra gondolni mint arra hogy a kedvenc ruhadarabjai vannak rajtam amiböl annyira szeret kibontani és közben hatalmas gyönyörökhöz jutatt.
Már a gondolattol, hogy mi lesz a buli után ahogy vadul egymásnak esünk és vad szeretkezésbe kezdünk benedvesedtem. Kicsit ittunk is hogy még jobban hozzá járuljunk a laza hangulathoz, épp csak egy kicsit, hiszen tudom ha...


A gyorskajáldában

– Na, jó,15 centissel is megelégszem! – válaszolta a lány, és hamiskás mosolyával kivillantotta a fehér fogsorát, és egy picit a nyelve hegyét is. Az éppen ügyeletes srác beszélte le a 30 centisről, merthogy azt úgyse lenne képes bekebelezni.
A srác kissé zavartan, de elnéző mosollyal állt neki a kenyér felvágásának. A lány, aki rendelt, átsétált a pult túloldalára, a srác mellé. Szabad bejárása volt: ő is ott dolgozott, akárcsak a srác. Vagy másfél fejjel volt alacsonyabb a magas szál legénynél, hosszú, göndör haja pedig hatalmas bogjaként hívta fel magára a figyelmet: érdekes színéről a srác sose tudta eldönteni, vörös vagy szőke. A lány arca minden esetre hajlamos volt a szeplősödésre.


NOV.
14.
2011

Egy szédült nyaralás

Szüleimmel rendszeresen utaztunk, szerte a világban. 16 éves koromra már jártam Mexico - ban, az USA - ban, Távol - Kelet több országában. Azonban a legcsodálatosabb nyaralást Kréta szigetén éltem át a nyáron. Apám egy kereskedő cég vezetője, anyám pedig csak a háztartással,és magával foglalkozott, én most voltam másodikos a gimiben. Nagyon jó körülmények között élünk, én is mindig mindent megkaptam. Gyönyörű házunk van medencével, szaunával, az egész család imád szaunázni. Pár évvel korábban kezdtem észrevenni, hogy ha anyámmal vagyok meztelenül a szaunában, nem tudom róla levenni a szemem. Nagyon jó alakja van, bár már 42 éves, sokat sportol, ad magára, mindig nagyon csinosan, szexisen öltözik. Gyönyörű mellei vannak, telt, kissé túlméretes, de nekem nagyon tetszik. Maszturbálásaim során sokszor gondolok rá, hogy anyám melleit markolászom, combjait simogatom,...


Egy kis testgyakorlás 2. rész

Írta: sassman
Fordította: Pavlov
Másnap reggel hihetetlenül élénk voltam. Energiával tele mentem az edzőterembe, de Dan nem volt benn. Este viszont ő jött oda hozzám a futópadhoz. Kissé idegesen mosolygott rám, és az italtartóra tette a névjegykártyáját.
Visszamosolyogtam rá, s reméltem, sikerült valamennyire lepleznem az izgalmamat.
Elment, hogy mások ügyeivel foglalkozzon, végül bement az irodájába.
Leállítottam a futópadot, és elővettem a mobilomat. Teljesen fel voltam hevülve. Ideje volt lépnem.
"Megint fáj. Bekennéd?" SMS-eztem Dannek.
Éppen az izzadságot töröltem le a nyakamról és az arcomról, amikor a válasz megérkezett.