Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
BalGa: Így van, van még kettő, ami igazából öt 🙂 Ebból a maradék kettőből az egyik nagyon gyenge azt nem fordítom le, a másik meg elég repetitív ehhez képest, az még várat magára. Ezen kívül van még egy rész ami ide kapcsolódik "Mike, Maggie and Rachel", azt még megcsinálom. Na meg van még két rész ami annyira elborultan beteg, hogy nincs gyomrom lefordítani 😀 Az összekeverés csak részben igaz, próbáltam dramaturgiailag felépíteni, a forrásnál volt összekuszálva kicsit, ott cserélték fel ezt a 3-kal, hiszen vissza is hivatkozik rá 🙂
Ebból a maradék kettőből az egyik nagyon gyenge azt nem fordítom le, a másik meg elég repetitív ehhez képest, az még várat magára.
Ezen kívül van még egy rész ami ide kapcsolódik "Mike, Maggie and Rachel", azt még megcsinálom.
Na meg van még két rész ami annyira elborultan beteg, hogy nincs gyomrom lefordítani 😀
Az összekeverés csak részben igaz, próbáltam dramaturgiailag felépíteni, a forrásnál volt összekuszálva kicsit, ott cserélték fel ezt a 3-kal, hiszen vissza is hivatkozik rá 🙂
És még van is belőle (Chapters 1 through 8).
Viszont - a fejezeteket nagyon összekeverted 🙂
Ez itt pl. a harmadik ...
Nincsenek hasonló érdeklődésű lányok itt?
Én is jobban szeretem azokat a történeteket amiknek van mélysége. Ha ennek vége, majd olyan sztorit fogok keresni.